Mamusiu, czy ja jestem dziwny? - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 cze 2006, 20:25

'Piotrek' pisze:O kur..,ale obłęd Surprised

Piotruś, jestem dziwny...? :płacze:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 cze 2006, 20:26

No to wszyscy jesteśmy podobni... :lol: Mi też dosyć często zdarzało się spojrzeć na zegarek równo o 22:22 (o 11:11, to ja jeszcze śpie :P ) Do tego zawsze nastawiam budzenie na dwóch różnich zegarkach (budzik i w komórce). Jeden 'alarm' nigdy mnie nie zbudzi, ostatnio biegłem na uczelnie, bo wstałem poł godziny przed egzaminem i zbudził mnie sms od kolegi :lol: Zasypiam tylko przy muzyce i kilka razy sprawdzam, czy nastawiłem oba zegarki :P Jeden 15min po drugim ;) Do szkoły chodziłem zawsze tą samą drogą, podobnie teraz na uczelnie. Drzwi w pokoju muszą być zawsze zamknięte.
Komórka w prawej kieszeni spodni, lub w lewej, wewnętrznej kurtki (kiedy jest zimno :P ) W kieszeni nie może znajdować się nic oprócz komórki :!: No i zawsze muszę ją mieć przy sobie i zawsze muszę mieć coś na koncie (taki mały fetysz :lol: przynajmniej grosz, na puszczenie sygnału :P ). Z lewej strony husteczki... podobnie jak telefon- zawsze przy sobie :P Kasa w tylnej kieszeni. Dokumentów nigdy w niej nie noszę.
Oczywiście codziennie muszę sprawdzić pocztę i czy nikt nie pisał na tlena :P
Aha i NIGDY nie zostawiam podniesionej deski w klozecie :roll: tak tak :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 cze 2006, 20:28

Dziwaki :lol:

-komórka w prawej kieszeni
-drobne w lewej :]
-gdy jestem w domu i oglądam mecz to zawsze sam. Nie lubie słuchać komentarzy rodziny "jak oni grają" "ale mecz... " itd. Inna sprawa jak oglądam z kumplami ;)
-piję jak wielbłąd ! zawsze coś mam do picia pod ręką

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2006, 20:30

Niggaz pisze:Debilne
nazywasz mojego brata debilem ? on też tak robi :lol:

jacobs78 pisze:zawsze papierek po cukierku
ile ty masz lat ?
- przed wejściem do autobusu/tramwaju przynajmniej trzy razy sprawdzam czy mam miesięczny
przypomniałem sobie :P jak wchodze do busa [a miesięcznego nie mam] to kasę, która mam w drobnych, muszę przeliczyć od kilkunastu do kilkudziesięciu razy :? troche męczące zajęcie, ale nic nie poradze :lol:
mawik pisze:licze minięte
chyba minety :think:

Marq pisze:Musze isc sie odlac miedzy 3 a 4 rano
z wiekiem może się nasilać :?

a jeszcze mi się przypomniało, ze jak się nie napije to mnie nosi :D
Ostatnio zmieniony 04 cze 2006, 20:32 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 04 cze 2006, 20:31

Musze przyznac ze bardzo sie szybko temat rozkrecil bo kazdy ma jakies tam nawyki . Ja akurat mam na meczu przedewszystkim ale nie tylko to ze musze pamietac kazda bramka jaka strzelila nietylko nasza ale i przeciwna druzyna . Jezeli o jakiejs zapomne to maszeruje po boisku zeby sobie przypomniec jak wpadla . :lol: Do innych dziwnych przypadków zaliczyłbym spoglądanie na zegarek dokładnie w godzinach 22:22 i 23:22 , nie zasne przy wylaczonym telewizorze czy tez wpisywanie strony pilka.pl pomimo tego iz chcialem wejsc na inna . To chyba narazie tyle ale jak sobie przypomne to napisze

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 cze 2006, 20:32

Ja tez mam podobne problemy ze sobą :wink: Komórka zawsze w prawej kieszeni a portfel z dokumentami w lewej. Wstając rano koniecznie muszę się czegoś napić, najlepiej Pepsi. Idąc gdziekolwiek liczę co się da: drzewa, słupy, fajne laski :twisted: Gdy oglądam TV to wszystkie szafki bądź szuflady muszą być domknięte. Podobnie z resztą różnego rodzaju papierki- wpadam w szał gdy coś leży koło telewizora.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2006, 20:35

Lakier pisze:Piotruś, jestem dziwny...?
To już musisz mamy spytać.

Żeby nie było,że normalny jestem:
- zawsze mam zamknięte drzwi do pokoju,okno zawsze uchylone, jak oglądam mecz,to rodzina musi być cicho,albo najlepiej żeby jej nie było. Nie ruszam się z domu bez odtwarzacza mp3, nawet jesli ide do sklepu po bułki, jeszcze nigdy w życiu nie kupiłem biletu miesięcznego i jezdze na pojedynczych,zawsze sprawdzam czy mam zapięty rozporek, zawsze czytam gazete na kiblu, zawsze mam włączony komputer, ściagam muzyke 24h, zawsze zanim pójde spać, czytam ksiązke,pije 10 herbat dziennie,nie mam portfela,lubie czytać gazety sportwe z przed kilku lat. Narazie tyle, jak sobie coś przypomne to dopisze.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 cze 2006, 20:47

Też jestem dziwny, a trochę tego jest :lol:
fieldy pisze:ja liczyłem zawsze wszystko, byle dokładnie obojętnie co, okna w budynku, śruby w drzwiach, ludzi na przystanku
dobrze, że mogę w końcu to z siebie wyrzucić
Też tak miałem, teraz już dużo rzadziej ale czasem mi się zdaża coś policzyć. I tak np wyglądam przez okno, widzę blok i liczę: dwa piętra i trzy klatki lub cokolwiek innego. :lol: Kiedyś oglądałem o tym program i mówili że to choroba :shock: :P
Pasztet pisze:- Kiedyś miałem taki tik że jak coś doktnełem np. prawa ręką o ścianę, to lewą też musiałem
Tez tak miałem i też się wyleczyłem, ufff :lol:
Niggaz pisze:11:11 albo 22:22 czy też równo o 0:00.
Jak widzę taką godzinę na zegarku elektronicznym, tylko jeszcze sekundy muszą się zgadzać to wypowiadam życzenie :lol: bo uważam to za coś niezwykłego bo na zegarek patrzę tylko jak chcę wiedzieć która jest godzina :roll: Jak byłem mały to tego nie miałem.
kama_reda pisze:W nocy, kiedy jest ciemno i wszysycy śpią, a ja usłysze przy uchu dzwięk (bzzzzyczenie) przelatującego komara to mnie k***ica bierze Nie mogę dalej spać, wstaję zapalam światło i czekam aż się pojawi na horyzoncie ( ) i... niszczę go.
Też tak mam ale tylko jak się czymś denerwuję, wtedy cisza musi być.
futbolowa pisze:- do furii doprowadzają mnie niedomknięte drzwi, szafki i szuflady;
Jak wchodze szczególnie do kuchni to po całej rodzinie zamykam wszystko, a jak widzę na takiej półeczce między przegrodami zlewozmywaka przykrywke do garnka i kładę ją do zlewu. Cała rodzina jeszcze jak weżmie nóż czy łyżeczkę to kładzie ją na blacie a ja nie ważne czy jest ona brudna czy czysta muszę wziąść nowe sztućce :roll: a ich spycham do przegrody :P
Drzwi w pokoju muszą być obowiązkowo zamknięte, chyba że sam je zostawię otwarte. Jak byłem bardzo mały to drzwi w nocy musiały być otwarte na ok 20cm, ale odkąd zaczęli mnie budzić swoim hałasem to je zamykam.
futbolowa pisze:- podobnie jak we wspomnianym już "Dniu świra" muszę sprawdzić czy zamknęłam drzwi i jak nagle w połowie piętra przypomnę sobie, że "nie przekręciłam klamki" w ramach sprawdzenia, czy dobrze zamknęłam muszę się wrócić
Kiedyś tak miałem i się wracałem. Teraz jak zapomnę czy pociągnąłem za klamkę po zamknięciu drzwi na klucz to przypominam sobie kto z rodziny kiedy wróci do domu i ile czasu drzwi byłyby ewentualnie nie zamknięte :shock: Na powroty do domu w celu złapania za klamkę nie mam czasu bo nie ważne ile mam czasu do wyjścia to i tak nie moge sie wyszykować na czas i wszędzie gonię. Ostatnio pobiłem rekord w chodzie do pociągu :D
Anika pisze:-we wszystkich szafkach z ubraniami jak i w szafie z butami musi panować idealny porządek,wszystko musi być idealnie poukładane również w pokoju musi panować porządek
Kiedyś tak miałem, ale mi przeszło. Jak coś było nierówno to musiałem poprawić :lol:
Jak ktoś korzysta z drukarki to musi ją zakryć powownie folią aby sie nie kurzyła. Ja tak nie robię ale inni muszą. Jak ktoś nie dosunie u mnie krzesła to nie ma przebacz :lol:

Do pociągu i z powrotem idą dokładnie tą samą drogą. Czasem jak coś nie pójdzie po mojej myśli to zmieniam trase i np drzewo mijam z prawej a nie z lewej strony :lol:

Bardzo rzadko jak sobie coś pomyślę jakieś słowo to muszę to napisać w myślach, tak jakbym to robił długopisem. Np 'Rasiak i goool' :lol:

Jak używam rolera w myszce to czasem muszę najechac na czyjegoś avatara, nie pod i nie nad ale na niego. Sory za molestowanie waszych avatarów :oops:

Co do kieszeni to prawą muszę mieć bardziej wypchana od lewej (może to dlatego że jestem praworęczny), z tyłu niczego nie noszę.

Czasem mam takie kilkudniowe okresy że jak rusze lewym ramieniem to i prawym tez muszę :roll:

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 04 cze 2006, 20:48

Chyba też jestem troszkę dziwny :P :

- zawsze śpię przy zamkniętych drzwiach i zasłoniętych roletach, inaczej nie zasnę
- przed snem muszę przeczytać chociaż kilka stron jakiejś książki, a jak tego nie mogę zasnąć, bo myślę o ksiąźce. zapalam więc wtedy światło i czytam :D teraz nie kładę się już bez przeczytania kilku stron ;)
- klucze w lewej kieszeni, portfel w tylnej prawej, jak sa jakies drobniaki to w prawej z przodu

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 04 cze 2006, 20:52

Eh jak to dobrze, że wy też macie większośc z moich dziwactw, widzę że nie jestem sam. Oto kilka moich, które w tej chwili pamiętam:

- Zawsze komórka w prawej przedniej, portfel w lewej przedniej, z tyłu w lewej klucze, w kondonówce gumy do żucia - jeśli nie ma takiego układu nie wyjdę rano z pokoju.
- Rano zawsze muszę wejść na pocztę (przewrażliwienie przez aukcje na allegro), na lechia.gda.pl i na wp sprawdzic czy się nic w świecie nie stało.
- Przed wyjściem do szkoły zawsze muszę zjeść śniadanie i wypić chociaż łyk herbaty
- Gdy zamykam drzwi wejściowe muszę conajmniej 2 razy złapać za klamkę czy je dobrze zamknąłem ( w dzieciństwie zbyt dużo razy dostałem po dupie za zostawianie na cały dzień otwartego domu )
- Chodzę do szkoły jedną trasą i muszę zapalić, wracam inną a wtedy już niepalę
- Kiedyś chodziłem zawsze po całych płytach chodnikowych i starałem się nie stąpać na przerwy między nimi
- W drodze do szkoły zawszę muszę coś śpiewać
- Kiedy kupuję piwo zawsze się rozglądam, zostało od niepełnoletności :lol:
- Jak zasypiam muszę mieć włączony tv, najlepiej jakiś mecz
- Jak mam rozładowaną komórkę wariuję, nie mogę się skupić i robię wszystko żeby ją naładować nawet w szkole

Narazie tyle, potem jeszcze coś dopiszę.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2006, 20:54

Lukaz pisze:Jak używam rolera w myszce to czasem muszę najechac na czyjegoś avatara, nie pod i nie nad ale na niego. Sory za molestowanie waszych avatarów
to od tego mnie uszy pieką :evil:
Lukaz pisze:Czasem mam takie kilkudniowe okresy że jak rusze lewym ramieniem to i prawym tez muszę
może za duzo pijesz na imprezach i zapominasz, ze tańczyłeś :think:
rymownik pisze:zawsze śpię przy zamkniętych drzwiach i zasłoniętych roletach, inaczej nie zasnę

boisz się, ze ktoś może zagladać ? Obrazek
rymownik pisze:- klucze w lewej kieszeni, portfel w tylnej prawej, jak sa jakies drobniaki to w prawej z przodu
portfel prawa przód, telefon - lewa przów, tylnekieszenie puste :o

Musisz komentować? To nie jest temat do pisania takich postów!//Tomusmc
musze ! BTW, opisałem swoje kieszenie
:roll:
Ostatnio zmieniony 04 cze 2006, 21:04 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 cze 2006, 20:54

Ja jak widze fajna dziewczyne to sie zawsze musze obrocic. Zawsze :!:

Gdy wracam ze szkoly to drobniaki, ktore wyjmuje z kieszeni nie moge leczec ot tak sobie. Musze byc poukladane w piramidke. Musze miec powieszone na krzesle przynajmniej 2 pary spodni, zeby miec w czym wybierac rano :lol:

I standardowo komorka - prawa kieszen, reszta - lewa kieszen. Tylne musze byc puste.

I czasami po prostu tak mam, ze wmawiam sobie, ze musze cos zrobic( to jest najczesciej cos glupiego i osmieszajacego ) i oczywiscie robie to.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 cze 2006, 20:57

A właśnie powoli mi się przypomina reszta, bynajmniej:

- Gdy jest ciemno, a ja mam lekko odsłoniętą roletę bądź zasłone to odrazu wydaje mi się, że ktoś na mnie patrzy i choćbym nie wiem co robił, muszę to poprawić :roll:

- Czekanie na przystanku jest jedną z najnudniejszych spraw więc aby umilić czas patrzę czy samochód prowadzi babka czy facet, czy mają zapięte pasy i z jakiego są miasta. Rzadko to bywa, ale jak już jest konkretnie nudno to trzeba :roll:

- Patrzenie na panny hehe wiem, wiem ten odruch ma każdy :P ja nie mogę się bynajmniej opanować przy swojej pannie

- przełączanie programów w TV kolejno - Polsat, TVN, Polsat Sport, MTV, Viva Polska, 4FunTV, Viva Niemiecka. Jak nic nie ma to jadę odnowa, innych programów raczej nie oglądam :roll:

- Kiedy nie ma co robić całkiem idę na górne piętro domu. Tak naprawdę często się zastanawiam po co, skoro tam na pewno nic się nie dzieje :?

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 04 cze 2006, 21:01

fieldy pisze:oisz się, ze ktoś może zagladać ?
haha :D:P Nie chcę żeby mnie jakiś alkofanatyk nawiedził :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 04 cze 2006, 21:02

no to i ja :P
-po pierwsze ja nie mam przyzwyczajeń co w której kieszeni, jedynie hajs zawsze musze mieć w prawej przedniej
-pierwsze co robie włączając przeglądarke, to włączanie kolejno onet.pl, pilka.pl i realmadrid.pl i robie to zawsze nawet jeśli jestem przy kompie tylko na chwileczke
-zawsze jak ktoś z mojej rodziny śpi podczas dnia, musze do nich podejść i sprawdzić czy oddychają :/
-w moim pokoju drzwi muszą być zamknięte, okno otwarte i koniecznie zasłonięte roletą
-na gg zawsze mam status 'zaraz wracam'
-ja mam ZAWSZE rację

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”