'Piotrek' pisze:O kur..,ale obłęd Surprised
Piotruś, jestem dziwny...?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 cze 2006, 20:25
'Piotrek' pisze:O kur..,ale obłęd Surprised
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 cze 2006, 20:26
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 cze 2006, 20:28
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2006, 20:30
nazywasz mojego brata debilem ? on też tak robiNiggaz pisze:Debilne
ile ty masz lat ?jacobs78 pisze:zawsze papierek po cukierku
przypomniałem sobie- przed wejściem do autobusu/tramwaju przynajmniej trzy razy sprawdzam czy mam miesięczny
chyba minetymawik pisze:licze minięte
z wiekiem może się nasilaćMarq pisze:Musze isc sie odlac miedzy 3 a 4 rano
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 04 cze 2006, 20:31
adriano100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 cze 2006, 20:32
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2006, 20:35
To już musisz mamy spytać.Lakier pisze:Piotruś, jestem dziwny...?
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 cze 2006, 20:47
Też tak miałem, teraz już dużo rzadziej ale czasem mi się zdaża coś policzyć. I tak np wyglądam przez okno, widzę blok i liczę: dwa piętra i trzy klatki lub cokolwiek innego.fieldy pisze:ja liczyłem zawsze wszystko, byle dokładnie obojętnie co, okna w budynku, śruby w drzwiach, ludzi na przystanku
dobrze, że mogę w końcu to z siebie wyrzucić
Tez tak miałem i też się wyleczyłem, ufffPasztet pisze:- Kiedyś miałem taki tik że jak coś doktnełem np. prawa ręką o ścianę, to lewą też musiałem
Jak widzę taką godzinę na zegarku elektronicznym, tylko jeszcze sekundy muszą się zgadzać to wypowiadam życzenieNiggaz pisze:11:11 albo 22:22 czy też równo o 0:00.
Też tak mam ale tylko jak się czymś denerwuję, wtedy cisza musi być.kama_reda pisze:W nocy, kiedy jest ciemno i wszysycy śpią, a ja usłysze przy uchu dzwięk (bzzzzyczenie) przelatującego komara to mnie k***ica bierze Nie mogę dalej spać, wstaję zapalam światło i czekam aż się pojawi na horyzoncie ( ) i... niszczę go.
Jak wchodze szczególnie do kuchni to po całej rodzinie zamykam wszystko, a jak widzę na takiej półeczce między przegrodami zlewozmywaka przykrywke do garnka i kładę ją do zlewu. Cała rodzina jeszcze jak weżmie nóż czy łyżeczkę to kładzie ją na blacie a ja nie ważne czy jest ona brudna czy czysta muszę wziąść nowe sztućcefutbolowa pisze:- do furii doprowadzają mnie niedomknięte drzwi, szafki i szuflady;
Kiedyś tak miałem i się wracałem. Teraz jak zapomnę czy pociągnąłem za klamkę po zamknięciu drzwi na klucz to przypominam sobie kto z rodziny kiedy wróci do domu i ile czasu drzwi byłyby ewentualnie nie zamkniętefutbolowa pisze:- podobnie jak we wspomnianym już "Dniu świra" muszę sprawdzić czy zamknęłam drzwi i jak nagle w połowie piętra przypomnę sobie, że "nie przekręciłam klamki" w ramach sprawdzenia, czy dobrze zamknęłam muszę się wrócić
Kiedyś tak miałem, ale mi przeszło. Jak coś było nierówno to musiałem poprawićAnika pisze:-we wszystkich szafkach z ubraniami jak i w szafie z butami musi panować idealny porządek,wszystko musi być idealnie poukładane również w pokoju musi panować porządek
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 04 cze 2006, 20:48
rymownik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 04 cze 2006, 20:52
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2006, 20:54
to od tego mnie uszy piekąLukaz pisze:Jak używam rolera w myszce to czasem muszę najechac na czyjegoś avatara, nie pod i nie nad ale na niego. Sory za molestowanie waszych avatarów
może za duzo pijesz na imprezach i zapominasz, ze tańczyłeśLukaz pisze:Czasem mam takie kilkudniowe okresy że jak rusze lewym ramieniem to i prawym tez muszę
rymownik pisze:zawsze śpię przy zamkniętych drzwiach i zasłoniętych roletach, inaczej nie zasnę
portfel prawa przód, telefon - lewa przów, tylnekieszenie pusterymownik pisze:- klucze w lewej kieszeni, portfel w tylnej prawej, jak sa jakies drobniaki to w prawej z przodu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 cze 2006, 20:54
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 cze 2006, 20:57
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 04 cze 2006, 21:01
hahafieldy pisze:oisz się, ze ktoś może zagladać ?
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 04 cze 2006, 21:02
Bonso
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio