Polskie kluby w europejskich pucharach - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Ile polskich drużyn dotrwa do IV rundy eliminacyjnej?

Wszystkie
4
20%
Trzy
1
5%
Dwa
6
30%
Jeden
2
10%
Żaden
7
35%
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 sie 2005, 16:52

Myślę że legie stac na wyeliminowanie zurichu .Ale to tylko tyle co mogą zdziałać , chyba że trafią na jakiegoś słabiaka w 3 rundzie. Jak Legioniści grają z duzo lepszymi przeciwnikami , mogliśmy dojrzeć wczoraj podczas meczu z Bayernem . Za duzo paniki , brak wykorzystywania sytuacji 100 % - owych . Jeździli z nimi jak z frajerami , a gdyby chcieli to by nam dokopali aż by szumiało :roll:
Myślę że coś osiągnąc w tym sezonie w EP z polskich druzyn to mogą tylko Wisła i Groclin . Może jeszcze kilka lat poczekamy na dobry polski klub który nie bedzie sie wstydzić walki z najlepszymi . Ale narazie jest dno , gdzie nie słychać echa.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sie 2005, 18:41

[/list] jaka 3 runda?? to jest ostatnia 2 eliminacyjna a potem juz 1 runda p uefa

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 sie 2005, 23:01

Aha dzięki za sprostowanie .
Właśnie się ostatnio zastanawiałem kiedy el. sie konczą a runda zaczyna

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 11 sie 2005, 11:43

Legia powinna bez problemów przejść FC Zurich .Ostatni mecz w lidze pokazal że nareszcie w Legi coś ruszylo i to dobrze wrózy przed meczem pucharowym. Klatt znowu coś strzeli i Legia awansuje dalej.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 sie 2005, 11:50

Legia ich napewno przejdzie i nie mam co do tego zadnych watpliwosci

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 11 sie 2005, 11:56

Legia to mocny klub,2 po Wiśle w Polsce,a FC Zurich to napewno jakas slaba druzyna wiec Legia ma szanse co pokazal ostatni mecz ligowy.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 11 sie 2005, 17:32

Legia przystępuje do meczu ze zdziesiątkowaną linią obrony. Kontuzjowani są Dickson Choto, Wojciech Szala, Paweł Kaczorowski i Veselin Djoković. "Będzie ciężej niż rok temu, kiedy w rundzie wstępnej trafiliśmy na FC Tbilisi" - twierdzi kapitan Legii Łukasz Surma. Na pocieszenie pozostaje fakt, że po "bezbramkowym" początku sezonu, warszawiacy wreszcie zaczęli strzelać bramki. Rywal, FC Zurich zajmuje obecnie w tabeli szwajcarskiej ekstraklasy drugie miejsce.
Według mnie jeśli Legia będzie miała dzień (a razczej jej zawodnicy) to mogła by pokonać znacznie mocniejszego rywala niż drużynę ze Szwajcarii...Ale Warszawiacy maja mocny zespół i mają szanse na zwycięstwo.

P.S Jeżeli Legia przejdzie dalej (i inne zespoły występujące w Pucharach Europejsich) to będziemy mogli wystawić dwóch reprezentantów do el.Champions League :D :D

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 sie 2005, 20:33

Jeżeli Legia będzie grać tak jak do tej pory (30 minuta jest obecnie) to nie widze za dużych szans :? Szwajcarskie drużyny wcale nie są takie słabe, zarówno Thun jak i Basel mają duże sznase, aby awansować do Ligi Mistrzów, co świadczy o sile tej ligi. Legia musi się poprawić, oby to zrobiła w drugiej połowie, wprawdzie nie gra źle, ale obawiam się, że to co teraz prezentuje nie wystarczy na FC Zurich. I jeszcze Legia gra w "10"

Przed chwilą nalezał się karny Szwajcarom, ewidentny faul Vukovica, na szczęście sędzia nie odgwizdał :P

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 11 sie 2005, 21:34

no narazie jest 76 minuta ... tragedia .. tak jak powiedzial komentator "legia jest w przebudowie" .. i chyba przez to zostanie wyeliminowana w rundzie eliminacyjnej pucharu uefa :shock: jedynie Fabianski cos gra ... reszta zero...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 sie 2005, 22:04

Haha ! śmać mi się chce jak widze co ta legia gra . Jakoś wogóle nie jest mi szkoda ich , bardziej ludzi którzy stracili na nich pieniądze w bukmacherce . Ale tak to jest , juz po meczu z Bayernem niejasno widzialem ich gre w europie .Magiera,Włodarczyk normalnie mnie dobili , niby takie gwiazdeczki a krają popielinę jak nic . Indywidualności z wyjątkiem Fabiańskiego to oni nie mają . Możwe niech lepiej z honorem się pożegnają z Uefa remisując rewanż , niż by mieli trafić na trochę lepszego przeciwnika który by im pokazał miejsce w szyku Ajj....
Swoją drogą to ten mecz mi trochę przypominał wcześniejszy mecz Groclinu z Bordeaux (0-1) tylko tam przeciwnicy grali w 10,a tez mulat brame wlozyl w ostatniej min. :twisted:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 11 sie 2005, 22:11

Poległa Legia! W 92 minucie strata bramki. Żałosne... Legia gra fatalnie i wszyscy chyba to widzieli. A UEFA powinna zająć się Surmą! Jak można tak brutalnie grać?!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 sie 2005, 22:16

pahahaha! Gdyby grał egipcjanin to by legia wygrała :D .
Surma do 18 minuty był w Legii najlepszy. Jak się traci najlepszego to widamo było, że się przegra. Dziwi mnie to, że gola stracili dopiero w 92 minucie meczu. Należało się to Legii. Widać z tej wielkiej 'lekcji' z bayernem nic nie wynieśli. Płock też przegrał, dobrze, że Groclin uratował honor.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sie 2005, 22:19

kolejny fatalny występ legii.Ona jest słabsza os Groclinu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2005, 22:20

No i Legia poległa ( :P :wink: ). Żenada po prostu. Prezentują tragiczny poziom i nie chciałbym aby taka drużyna reprezentowała Polskę w pucharach. Szkoda mi tylko Fabiańskiego i to bardzo. Niech odpadną. Nie będe płakał.
Legia [*]
Ostatnio zmieniony 11 sie 2005, 23:27 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 sie 2005, 22:21

Czy slabsza to zobaczymy w nastepnej kolejce.
Co do meczu to zenada i tragedia. Jedyny plus to gra Fabianskiego!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”