Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 10 lis 2004, 22:37
JAREKK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 10 lis 2004, 22:37
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 11 lis 2004, 9:12
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 11 lis 2004, 12:19
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 13 lis 2004, 21:25
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 13 lis 2004, 22:05
Wez pod uwage ze prawie wszystkie reprezentacje na swiecie maja w swoich szeregach obcokrajowców np taki ZIDANE ( zakonczył kariere reprez. ale) mega talent i on wcale nie był "rodowitym" francuzem . A co do OLISADEBE ja za nim nie przepadam ale to on wywalczył nam awans do MŚ i nie ma co tego ukrywac . Miał swój okres w histori piłki polskiejolek j pisze:Dla mnie sprawa z Johnsonem jest obojętna.Reprezentacja powinna składac się z rodowitych w tym przypadku Polaków, jezeli to ma byc odpowiednik Olisadebe to dziĘkuje ...
JAREKK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 16 lis 2004, 22:31
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 16 lis 2004, 22:45
Qrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 lis 2004, 12:48
Przegląd Sportowy pisze:20 funtow za godzine. Tyle Andy Johnson, napastnik Crystal Palace, bedzie od przyszlego tygodnia placil nauczycielowi jezyka polskiego. Jego mama obiecala, ze zajmie sie wszystkimi formalnosciami w Konsulacie RP w Wielkiej Brytanii. - Jestem dumny, ze mam polskie korzenie - mowi zawodnik, ktory dwa tygodnie temu wyrazil chec gry w reprezentacji Polski. Nasze obywatelstwo dla Johnsona rodzi sie w bolach, ale wszystko wskazuje na to, ze - tak jak kiedys w przypadku Emmanuela Olisadebe - skonczy sie happy endem.
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 lis 2004, 15:11
Cytat ten wskazuje,ze bardzo daleka droga do nauki polskiego i nawet bardzo slabej rozmowy w tym jezyku 'naszego'Anglika.To jest zwykla gra menadzera i zawodnika,zwykla polityka a nie szczere checi.Okres transferowy sie zbliza a takze kolejne mecze kadry Anglii,wiec jest o co Johnsonowi walczyc i nie dziwie sie,ze tak robi.Johnson chce spotkać się z polskimi dziennikarzami, ale dopiero wtedy, gdy będzie potrafił choćby chwilę porozmawiać z nimi po polsku. Już wkrótce. Już się uczy. Chce być gotowy do gry w naszej kadrze nie tylko pod względem sportowym.
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 18 lis 2004, 15:18
'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 18 lis 2004, 16:37
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 18 lis 2004, 16:41
Pawel18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 30 lis 2004, 15:25
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 30 lis 2004, 16:39
Bobohawk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited