Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 16 kwie 2008, 16:50
bufu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 16 kwie 2008, 17:04
To nie znaczy ,że my też musimy.some1 pisze:Niemcy przyjmują każdego dobrego piłkarza z otwartymi ramionami i mają wyniki
No właśnie ...some1 pisze:Widać sam zainteresowany też chce pokazać się bogaczom z Europy i przy okazji grać z orłem na piersi.
Gość Anonimowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 kwie 2008, 17:06
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 16 kwie 2008, 18:53
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 kwie 2008, 19:54
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 kwie 2008, 20:18
Z czego istotny jest powód pierwszy, od biedy drugi i piąty.Bienias pisze:Siedem powodów, dla których Roger powinien jechać na Euro
Pewnie, i dlatego ani razu nie strzelił od nastu miesięcy nigdzie bramki.mistyk pisze:Gole zapomnial jak sie strzela,
Podaje. Nie rozgrywa, ale podaje. I nie zawsze czeka na piłki, zdarza mu się wracać.mistyk pisze:Nie rozgrywa, nie wiele podaje, tylko czeka na pilki.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 17 kwie 2008, 0:33
Corinthians pisze:Już pomijając to, ze ten gość nie ma prawie nic wspólnego z Polską, ale przecież on nie ma żadnego zgrania z innymi kadrowiczami, zapewne też nie potrafi sklecić zdania po polsku, jak on ma się porozumieć? Gdyby to był taki sam okres jak 8 lat temu, kiedy przyszedł Oli - polska kadra w kryzysie, rozpoczyna przygotowanie do eliminacji do mundialu - wtedy można kombinować z naturalizacjami, ale teraz? Poza tym, to może popsuć atmosfere w kadrze. Jeżeli niegdyś nie akceptowano Ebiego, to skąd pewność, że wszyscy polubią Rogera?
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 kwie 2008, 0:43
A kim ma sie czuc? Olisadebe tez pewnie czuje sie Nigeryjczykiem tak samo Deco Brazylijczykiem a Bak Polakiem.Einar pisze:[. A Roger twierdzi wszem i wobec, że jest Brazylijczykiem. :
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 17 kwie 2008, 1:04
Jak to kim? Polakiem. Olisadebe przynajmniej w wypowiedziach twierdził, że Polakiem sie czuje (w mniejszym czy wiekszym stopniu ale zawsze), a ja tam nie mam powodów żeby mu nie wierzyć. Za to Roger... ja jego słowa odbieram jako "jestem Brazylijczykiem, ale jestem za słaby na swoja kadre to zagram dla was".A kim ma sie czuc?
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 kwie 2008, 1:31
A Olisadebe znał Polskizapewne też nie potrafi sklecić zdania po polsku, jak on ma się porozumieć?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 kwie 2008, 10:59
Naiwny jestes. Lepiej by ci bylo gdyby powiedzial kocham Polske i czuje sie Polakiem i zaspiewal hymn lepiej od naszego prezydenta?Einar pisze:Jak to kim? Polakiem. Olisadebe przynajmniej w wypowiedziach twierdził, że Polakiem sie czuje (w mniejszym czy wiekszym stopniu ale zawsze), a ja tam nie mam powodów żeby mu nie wierzyć. Za to Roger... ja jego słowa odbieram jako "jestem Brazylijczykiem, ale jestem za słaby na swoja kadre to zagram dla was".A kim ma sie czuc?
A Leo przez to powołanie nie wiem co chce osiągnąć... Mistrzostwo Europy?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 kwie 2008, 11:15
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 17 kwie 2008, 11:29
rbortniczuk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 17 kwie 2008, 12:00
rbortniczuk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 kwie 2008, 16:50