Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów) - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

kto awansuje do 1/4 finału ?

Inter
12
44%
Manchester
15
56%
Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 929

Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 23 lut 2009, 14:27

Jako kibic Milanu będę jutro dzielnie kibicował Interowi, a także Romie i Juventusowi. Jestem przekonany, że zarówno Inter jak i Roma poradzą sobie w dwumeczu z przeciwnikami, mam nadzieję, że Juve także awansuje i skończą się ciągłe peany pochwalne na cześć Man U i ligi angielskiej jaka to ona nie jest zajebista. Forza Italia :beer:

Ps. na niekorzyść Manchesteru przemawia także fakt, że jako obrońcy tytułu powinni zgodnie z regułą ostatnich lat odpaść w 1/8 finału.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 lut 2009, 14:32

Kibic Milanu kibicuje Interowi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Smiech na sali normalnie, to jakby fan MU kibicował Liverpoolowi :shock:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lut 2009, 14:36

MGiggs pisze:to jakby fan MU kibicował Liverpoolowi :shock:
Też się tacy na tej stronie już pojawiali.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 lut 2009, 14:42

To niech to powie Angolowi w pubie przez OT. Tam oprócz klasycznych piosenek o MU leci pare ,,fajniejszych,, o Liverpoolu. Czuje że delikatnie mówiąc zostałby wyproszony.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 23 lut 2009, 14:44

Skład United:
Bramkarze:: Van der Sar, Foster, Kuszczak.
Obrońcy:: Ferdinand, Evra, O'Shea, Evans, Fabio, Eckersley.
Pomocnicy: Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Possebon, Gibson, Fletcher, Ronaldo.
Napastnicy: Rooney, Berbatow, Tevez, Welbeck.

Super obrona :) 6 zawodnikow tym 2 z kontuzjami :lol:

runej
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 23 lut 2009, 14:44

To ty nigdy nie kibicowałeś Poolowi? Nawet sezon temu, czy dwa, jak grali z Chelsea albo Arsenalem?

E: Ciekawe jak zagramy w tyle, zakładając najgorszy scenariusz? Fletcher-Rio-Evra-Giggs? Fletcher-Rio-Evra-Fabio?

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 741

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lut 2009, 15:14

Kibic Milanu kibicuje Interowi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Smiech na sali normalnie, to jakby fan MU kibicował Liverpoolowi :shock:
napisal rowniez ze kibicuje Romie i Juventusowi.wiec ktos kto czyta cale posty dojdzie do wniosku ze kibicuje klubom z Wloch.im lepiej one beda graly tym lepiej bedzie dla wloskiej pilki a co za tym idzie dla Milanu.sam jestem kibicem Milanu i bede kibicowal Interowi.nie widze w tym nic dziwnego

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 929

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 23 lut 2009, 15:17

A dlaczego kibic Milanu nie może kibicować Interowi czy innej włoskiej drużynie w starciu z angielskimi zespołami? Lechowi w pucharach też nie kibicujecie bo jesteście fanami Legii, Wisły, Górnika itd? Jasne, że nie będę się emocjonował tak jak meczami Milanu, ale z bramki dla Interu się ucieszę, a dla Man u nie.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lut 2009, 15:21

Mnie też dziwi Ci kibice Milanu, którzy zamierzają ściskać kciuki za zwycięstwo Interu. No, ale to już ich sprawa.

Wierzę, że przynajmniej jeden z dwójki O'Shea - Evans wystąpi jutro od pierwszej minuty. Jeśli nie, to pewnie rzeczywiście Evra będzie musiał zagrać w środku. I tego nawet może i tak bardzo bym się nie bał, jak o boki obrony. Opcje typu Fletcher, Eckersley, czy Fabio są mocno ryzykowne. Mimo, że dwaj ostatni wymienieni są niewątpliwie utalentowani, to czas na takie mecze dla nich jeszcze nadejdzie.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 23 lut 2009, 15:37

Mam nadzieję że Diabły wyjdą z podniesioną głową z tego pojedynku, tak jak Arsenal z San Siro przed rokiem :)

PS: Co to za kolejne kombinatorstwa Mou, że niby Vidic miałby zostac zawieszony na więce aniżeli 1 spotkanie? Już i tak wyżebrał zawieszenie dla tego gracza na jutrzejszy mecz...
A wypowiedź Zlatana jako, ze Mou jest lepszy od SAF pozostawiam bez komentarza...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lut 2009, 16:03

Hanni pisze: Już i tak wyżebrał zawieszenie dla tego gracza na jutrzejszy mecz...
Co miał z tym wspólnego Mourinho? Takie są przepisy.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lut 2009, 16:04

Co Wy macie jakaś dyktature? Trza kibicowac tym i tym, tamtym nie, bo nie jesteś wtedy original one and only true United fan. Bzdury jakieś. Dla mnie to kwestia totalnie indywidualna. Pewnie jest tyle samo kibiców włoskich ekip, którzy sympatyzuja w tej rywalizacji z Manchesterm i Interem. Ich sprawa. Oczywiście inne kluby włoskie zyskują na zwyciestwie Nerazzurrich choćby większym prestiżem ligi. Ruszcie swoimi głowami od czasu - czy to nie Wy byliscie pierwszymi, którzy w argumenetacji o sile lig podawali liczbe druzyn z Premiership w połfinale ubiegłorocznej LM?
Hanni pisze:A wypowiedź Zlatana jako, ze Mou jest lepszy od SAF pozostawiam bez komentarza...
Ty możesz twierdzić, ze Manchester rozwalcuje Inter to czemu Zlatan nie może wyrazić swojego zdanie? Słyszałeś o czyms takim jak wojna psychologiczna?

Musicie sie panowie nauczyć troche szacunku w stosunku do ludzi o odmiennych poglądach. Możecie nie wierzyć, ale sa ludzie (poza swiatem wirtualnych kibiców Man Utd), którzy uważają że Ronaldo to napastnik a Mourinho jest lepszym szkoleniowcem od Sir Alexa Fergusona. Strasznie butni sie zrobiliście po ostatnim tytule. Kazdą próbe polemiki traktujecie jak atak na Manchester. Dziwne, bo jakoś nie spotkałem żadnego kibica, który tu na forum podważał sukcesy czy klase Czerwonych Diabłów.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lut 2009, 16:30

Możecie nie wierzyć, ale sa ludzie (poza swiatem wirtualnych kibiców Man Utd), którzy uważają że Ronaldo to napastni
:shock: Obrazek

Radziłbym spojrzeć na tamtą dyskusję, to tamta strona wyszydzała osoby, które uważały Ronaldo za skrzydłowego czy bocznego pomocnika. Ba! stawiano pod znakiem zapytania ich znajomość na temat spraw futbolowych. A najlepsze w tym wszystkim było to, ze i do takiego wora trzeba byłoby wrzucić Sir Alexa Fergusona :haha:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 lut 2009, 16:32

A ja chce, zeby Real okazal sie lepszy niz Liverpool. Niesamowite, prawda?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 lut 2009, 16:39

Dla mnie to dziwne troche, kibicować Liverpoolowi czy Chelsea ale ok- sprawa wychowania kibicowskiego.
Co do Ronaldo środkowego napastnika mam prawo się oburzyć - no g.... miało to wspólnego z prawdą co już udowodniłem i w nagrode nie dostałem żadnego poważnego argumentu.
Widać fanie wiedzą lepiej od samego Fergusona gdzie jego podopieczny gra :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”