Powodzenia? Nie, nie. Powodzenia to moglibyście mi życzyć gdybym chciał 'zaliczyć', tutaj jest zupełnie inaczej. Nie jestem w stanie nawet wytłumaczyć co tak naprawdę chcę.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 gru 2006, 23:23
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 15 gru 2006, 23:24
wiadomo każda sytuacja ma swoje plusy i minusy, ale życie polega na tym żeby dostrzegać tylko te pierwsze. Prawdziwa miłość naprawde istnieje i nie powinny jej przesłonić ani praca ani pieniądze ani etc.Goguś pisze:z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie
pietrek861
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 gru 2006, 23:50
Ja tezRozA pisze:Koniec Świata. Róża się zakochał ['] Rolling Eyes
DokladnieRóżA pisze:To przychodzi samo, nawet gdybyś nie wiadomo jak chciał to trudno jest przed tym uciec. Serio. Najlepszym przykładem jestem ja Razz
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 15 gru 2006, 23:53
Nigdy z nikim nie chodziłem wiec nie miałem się jak zawieść, nie chodziłem m.in. dlatego że:pietrek861 pisze:Goguś
i co chcesz do końca życia być sam?a może wynika to z jakichś Twoich dotychczasowych doświadczeń? zawiodła Cie jakas laska, to od razu stwierdzasz, że już nigdy żadnej nie pokochasz...wiadomo każda sytuacja ma swoje plusy i minusy, ale życie polega na tym żeby dostrzegać tylko te pierwsze. Prawdziwa miłość naprawde istnieje i nie powinny jej przesłonić ani praca ani pieniądze ani etc.Goguś pisze:z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 0:02
W sumie to ja tez nie. Przyzwyczajenie.Goguś pisze:- Nie wierzę w miłość
Chlopie. Kupisz pare rozyczek, podlizesz sie i prawie ja maszGoguś pisze:- nie mam zamiaru spełniac wszystkich kobiecych życzeń które na etapie chodzenia wrecz wymuszaja na nas niektóre rzeczy/zachowania.
Skoro jestes w kims zakochany to ta osob nigdy dla Ciebie nie bedzie wygladac okropnie.Goguś pisze:Gdy pytasz mnie jak wyglądasz a wygladasz okropnie to nie będe wmawiał Ci że jest inaczej.
Ja tez nie. Niektore dziwczyny lubia dawke wulgaryzmu. To akurat jest moja mocna strona- nie potafie być cały czas miły, jakkolwiek bym się starał w końcu nie wytrzymam.
Goguś pisze:Przyznaje, nie mam w rodzinie przykładów do naśladowania, Wujek - kawaler, Dziadkowie - niby małżeństwo ale jak to tak ma wyglądać to ja dziękuje, matka - rozwód po pół roku, brat - wytrzymał z żoną rok, nieoficjalnie bodajże miesiąc
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 16 gru 2006, 0:07
pietrek861

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 0:08
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2006, 0:09
RóżA pisze:guru prezentujesz sobą typowe dla każdego 13-latka
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 0:11
bagg pisze:wypraszam sobie. 13-lat juz nie mam, ale 'kazdy' to straszne uogolnianie.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 16 gru 2006, 0:14
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2006, 0:14
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 16 gru 2006, 0:17
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 16 gru 2006, 0:21
zgadza się i uważaj jeszcze na laski, które lecą na kasę... bo takich jest dużo i niektóre lecą na kase podświadomie nawet jeśli temu zaprzeczają, a w koncu "to mężczyzna robi forsę, a nie forsa mężczyzne..."Goguś pisze:ja jako głowa rodziny mam zarabiać a nie prowadzić dom.
pietrek861
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 0:24
Zalezy w jakiej sytuacji.RóżA pisze:Parę różyczek i po wszystkim?
'Niektore' to lubia. Tylko te dziewczyny akurat do zycia nie sa.RóżA pisze:Wulgaryzm?
NieRóżA pisze:No nie, i Ty to nazywasz uczuciem?
ale podoba mi sie to myslenie guru, to 'masz ja'. chlopak pewnie nie zdaje sobie sprawy, ze tak naprawde to ona ma go.
A jak inaczej je nazwiesz?bagg pisze:i jeszcze te dziewczyny na weekend. fajnie, fajnie.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2006, 0:27
pietrek861 pisze:Za jakimiś "gorącymi" 14-16 nie masz sie co oglądać bo one wierzą tylko w to co jest napisane w BRAVOgirl itd. Wink
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio