Internet Football Quiz - Strona 3

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 sty 2006, 13:44

Liga Juniorów w tym roku nie wystartuje. Zespoły zostaną włączne do drugiej ligi :)

Pio_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pio_ » 28 sty 2006, 18:35

Przypominam o dzisiejszym castingu i proszę wszystkich chętnych o jak najliczniejsze przybycie.

Awatar użytkownika
_Patryk92
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Patryk92 » 30 sie 2006, 19:27

Drużyna Beer Boys szuka posiłków.

Jeżeli masz niezłą wiedze o futbolu , i szybkie palce to zapraszamy do naszego zespołu. Obecnie szukamy jednego , góra dwóch zawodników.
Jeżeli czujesz się na siłach i masz troche wolnego czasu wieczorami to prosze o kontakt do mnie :

Asystent Trenera : 1844529 - Można do mnie pisać kiedy sie chce , zawsze mam czas :) i prawie zawsze jestem dostępny

Trener : 7294476

Szanse na wykazanie się można dostać jutro ponieważ o godzinie 21 rozgrywamy sparing z zespołem M3Football. Serdecznie zapraszam to nie boli :)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
_Patryk92
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Patryk92 » 31 mar 2007, 17:35

Czyli nikt się nie zna :> 8) .

Awatar użytkownika
Tomasz.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 06 maja 2007, 17:25

_Patryk92 pisze:Czyli nikt się nie zna :> 8) .
Niektórzy się znają i grają już w jakimś zespole. 8)

Awatar użytkownika
AdeX
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdeX » 14 cze 2007, 11:26

Wicelider po pierwszej rundzie rozgrywek I ligi, Blind Wizards szuka zawodników do Internet Football Quizu. Przede wszystkim konieczna jest wysoka kultura osobista i duża wiedza o piłce; nie pogardzę znakomitą szybkością pisania.

Chętnych zapraszam na GG: 2918860. Mecze rozgrywane są zazwyczaj w weekendy o porach wieczornych.

Wszystko dla Waszego dobra,
AdeX

Esparza
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 08 sie 2007, 8:57

Widzę, że ogłoszenie kolegi z IFQ nie przyniosło sukcesu, ale ja nie rezygnuję. Jestem trenerem jednego z najbardziej utytułowanych klubów tej gry. Patrząc na ruch obecny na tym forum, wpadłem na pomysł zaangażowania do niego kilku forumowiczów z pilka.pl. Jak zauważyłem w ciągu kilku godzin mojej obecności tutaj, wielu ludzi dysponuje naprawdę dużym zasobem wiedzy na temat futbolu i być może warto by ją było wykorzystać, sprawdzić się, a jednocześnie zabawić?

Mówię wam - IFQ to wyśmienity sposób na rozładowanie emocji i znakomita rozrywka. W tej zabawie gram już od trzech lat i naprawdę godzinę mogę wyrażać się o niej w samych superlatywach. Ale do rzeczy - Zainteresowanym chętnie objaśnię zasady gry na forum, w tym temacie. Zapraszam także na Gadu-Gadu widoczne w profilu. :)

illes
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: illes » 08 sie 2007, 10:30

ja jestem wstępnie zainteresowany, napisz moze o co chodzi w tej grze, zabawie bo niestety nie wiem.

Esparza
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 17 sie 2007, 14:26

Gra toczy sie na czatach polchat.pl i polega ona na odpowiadaniu na pytania o tematyce piłkarskiej zadane przez wyznaczonego sędziego. Mecz podzielony jest na 15 odsłon, w których jedzie po sześciu zawodników z obydwu drużyn. Kto odpowie dobrze i nie będzie miał literówek w odpowiedzi, dostaje 3, kto drugi - 2, trzeci - 1, ostatni - 0. Tak więc toczy się to na zasadach programu żużlowego. Gra toczy sie od stanu 50-50 i gol pada wtedy gdy jedna z druzyn dojdzie do stanu 100-0. Mecze rozgrywane są głównie w soboty i niedziele, rzadko zdarzają się inne terminy.

"Zasady" napisane po krótce. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na Gadu. 4677091.

Ogłoszenie ponowione.

Awatar użytkownika
Tomasz.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 21 sie 2007, 10:49

Witam!

Prowadzę nabór do drużyny w Lidze Juniorów IFQ.Liga Juniorów to przetarcie przed prawdziwymi rozgrywkami II ligowymi IFQ.Chętnych proszę o przybycie dzisiaj[wtorek] o godzinie 21.00 na testy :) Zasady zostaną tam wytłumaczone.

Link do czata na którym odbędzie się trening: http://www.polchat.pl/chat/?room=f90t
Link do forum IFQ: http://www.forum.ifq.pl
Regulamin IFQ: http://www.forum.ifq.pl/index.php?showtopic=43

Jeżeli ktos nie może akurat być o tej porze dzisiaj,a jest chętny to proszę zgłosic się na GG:
- gg:6185673 - moje
- gg:995162 - asystenta

Pozdrawiam,
Tomasz.

Sopranos1986
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sopranos1986 » 23 sie 2007, 10:23

Witam,

ja również poszukuję jeszcze zawodników do tworzonej przeze mnie drużyny rezerw. Zagwarantować mogę możliwość szybkiego przeskoku do pierwszoligowej drużyny, Kicker Team'u, którego jestem trenerem.

Wymogi są oczywiście cały czas takie same, rozległa wiedza na temat futbolu oraz szybkość i wprawa w pisaniu na klawiaturze. Gdyby ktoś był jeszcze zainteresowany, to polecam kontakt na numer gadu gadu: 927093.

Pozdrawiam.

Esparza
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 15 wrz 2007, 9:49

Ponawiam swoje ogłoszenie. Naprawdę... warto spróbować. To nie jest dziecinna gierka, jak niektórym może się wydawać, tutaj grają niemal... profesjonaliści - ludzie z całej Polski w wieku 15-30 lat. Rozgrywki są starannie uporządkowane, mamy dwie ligi. Plusem jest to, że tutaj możecie spotkać kilku nowych wybornych znajomych (gram przecież od 3 lat i wiem jak jest). Kontakt przez Gadu-Gadu. 4677091. :wink:

Awatar użytkownika
Bobi_FCB
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobi_FCB » 15 wrz 2007, 22:05

Witam!
Ja również poszukuję zawodników do ligi juniorów. Chce stworzyć team, jesli sa chtnie to prosze na gg, w celu uzyskania dalszych informacji. //6518251

Esparza
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 16 wrz 2007, 17:36

Witam, wpadłem ogłosić, że dzisiaj o godzinie 19:30 odbędzie się wielki turniej wiedzy na temat piłki nożnej forumowiczów pilka.pl. Kto będzie chciał sprawdzić to co naprawdę wie o futbolu, zapewne przyjdzie. Planuję kilka edycji, w zależności od liczby chętnych.

Przykładowe pytanie:
Poza Reiną, Alonso i Torresem, graczami podstawowego składu Liverpoolu, w drużynie trenowanej przez Rafaela Beniteza gra jeszcze jeden Hiszpan, wychowanek Realu Madryt i były piłkarz Deportivo La Coruna. Który?

Oczywiście poprawna odpowiedź brzmi: Alvaro Arbeloa. Najprostsze z tych pytan. ;)
=====

Tak jak już mówiłem - spotkamy się o 19:30 na jednym z czatów Polchatu. Konkretnie: Tutaj!. Na zwycięzców czeka nagroda, o której powiem po zakonczeniu tego minikonkursu. ;)

Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 16 wrz 2007, 19:36

I jak tam z tą nagrodą? Stawiłem się jako jedyny, więc uważam się za zwycięzcę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”