no i te lagi, tu chyba największe nieporozumienia, bo jeden ma lagi i nie moze grać, a inny nie ma, gra słabo, a mówi ze ma ...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sty 2012, 11:37
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 06 sty 2012, 11:42
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sty 2012, 11:44
I tutaj chyba nie ma reguły. Ja czasami mam czuściutko, bez żadnego gniota, a zdarzają się dni, że tragedia. Ping nie za wysoki, a obraz tnie. Nigdy nie byłem mistrzem haxa, raczej takim Patejukiem, ktory może przed trzydziestką wystrzeli, ale lubię powkurwiać moim chaosem i nieumiejętnościami.fieldy pisze:no i te lagi, tu chyba największe nieporozumienia, bo jeden ma lagi i nie moze grać, a inny nie ma, gra słabo, a mówi ze ma ...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 06 sty 2012, 12:18
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 06 sty 2012, 12:22
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 sty 2012, 12:48
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 sty 2012, 13:35
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sty 2012, 13:40
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 sty 2012, 13:40
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sty 2012, 13:44
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 sty 2012, 14:09
Właśnie dokładnie o czymś takim myślałem, to rozwiązałoby jeden z dwóch podstawowych problemów zeszłego sezonu. Drugi wiadomo jaki był.RealFan pisze:Terminarz gdyby już ta liga miała powstać powinien być IMO elastyczny. Podać dzień zakończenia ligi/rundy (w miarę odległy od rozpoczęcia, bo wiadomo jak było) i do tego czasu każdy z każdym ma zagrać te dwa mecze. Kiedy i w jakiej kolejności to już sprawa każdej drużyny z osobna. Jakiś mecz nie będzie zagrany to obustronny walkower. Nie ma sensu tworzyć rozbudowanych regulaminów, a potem ich naginać, bo ktoś lubi sobie być pijany kilka razy w tygodniu.
Ja jestem za, tylko czy Aker ma u nas perspektywy na walkę o najwyższe celeMarco_Van_Basten pisze:Może nawet uda się reaktywować GPE ?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 sty 2012, 14:33
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 sty 2012, 14:35
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sty 2012, 14:35
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sty 2012, 14:37
Był tu w wakacje jaki typ, co załatwiał murzynom klub, więc może zgłoś się do niego. zapewne ma już doświadczeniefieldy pisze:fieldy (szuka klubu) - wolny transfer
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio