Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 gru 2004, 11:56
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 23 gru 2004, 12:01
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 23 gru 2004, 20:36
musisz się przelamac i nie kupic fajek a napewno ci się uda...szkoda kasy na takie gówno...mowie ci...olek j pisze:uzależniłem się od tego gówna, i wstydze sie tegojak mam jakiegos grosza wchodze do sklepu, patrze na batoniki, a i tak kupuje faje
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 23 gru 2004, 21:41
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 gru 2004, 21:45
A paliles kiedys??Wtajemniczeni_wiedzą pisze:musisz się przelamac i nie kupic fajek a napewno ci się uda...szkoda kasy na takie gówno...mowie ci...olek j pisze:uzależniłem się od tego gówna, i wstydze sie tegojak mam jakiegos grosza wchodze do sklepu, patrze na batoniki, a i tak kupuje faje
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 gru 2004, 11:21
Nałogowo nie! Ale napewno jakas fajeczka pokoju się znalazlaolek j pisze:A paliles kiedys??Wtajemniczeni_wiedzą pisze:musisz się przelamac i nie kupic fajek a napewno ci się uda...szkoda kasy na takie gówno...mowie ci...olek j pisze:uzależniłem się od tego gówna, i wstydze sie tegojak mam jakiegos grosza wchodze do sklepu, patrze na batoniki, a i tak kupuje faje
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 gru 2004, 19:02
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 gru 2004, 22:30
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 02 sty 2005, 15:45
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 02 sty 2005, 16:06
Wojaszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 sty 2005, 16:31
tylko od fajek uzaleznia sie szybciej niz od alkoholu wiem bo sam sie przekonałemJesus;p pisze:Nie palilem, nie pale i nie mam zamiaru palic!!! Uwazam to za glupote...Nie rozumiem rowniez ludzi ktorzy maja problemy z rzuceniem papierosow....One uzalezniaja podobnie do alkoholu...Ja pije od kilku lat... Sa okresy ze przez miesiac jade dzien w dzien a sa okresy ze pijam raz w miesiacu i wcale mnie nie ciagnie...Nie wierze w uzaleznienia od fajek i alkoholu... Wierze w uzaleznienie od narkotykow bo moj kumpel niestety ma z tym problem...
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 06 sty 2005, 16:20
baryla_pce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 28 sty 2005, 19:05
boca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 29 sty 2005, 12:16
boca pisze:ja palę od 13 lat i nie narzekam . wszyscy mówią że palenie jest złe ,że zabija .najbardziej mnie denerwuje napis na szlugach "PALENIE ZABIJA"
Dlaczego na alkoholu nie pisze "po wypiciu powyżej 4 promili grozi śmierć ",sądzę że gdyby był taki napis mniej młodych sięgało by po piwo lub inne trunki.
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 29 sty 2005, 12:20
Bo mało kto dochodzi do takiego pułapu.Dlaczego na alkoholu nie pisze "po wypiciu powyżej 4 promili grozi śmierć ",sądzę że gdyby był taki napis mniej młodych sięgało by po piwo lub inne trunki.
nie narzekasz, a jak jest z twoja kondycją ?? na nią nie narzekasz ???ja palę od 13 lat i nie narzekam
t_JB
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio