Maciej Żurawski - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 15 sty 2005, 18:07

Axel>>> a ty jestes największą parodią człowieka jaką widziałem(w tym wypadku czytam jej wypowiedzi) na swiecie...mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj cie zabraknie wsrod tych normalnych forumowiczów...trzymajcie mnie bo mu cos zaraz niemilego powiem;]

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 15 sty 2005, 20:03

Mazi pisze:Axel>>> a ty jestes największą parodią człowieka jaką widziałem(w tym wypadku czytam jej wypowiedzi) na swiecie...mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj cie zabraknie wsrod tych normalnych forumowiczów...trzymajcie mnie bo mu cos zaraz niemilego powiem;]
Żebyś się nie rozczarował chłopcze. Nikt mnie stąd nie wyrzuci z tego prostego powodu, że nie łamię regulaminu. A to, że nie pasuje ci moje zdanie i ogólnie mnie nie lubisz, akurat mało kogo obchodzi. Twój wzruszający apel do forumowiczów, żeby cię trzymali, niestety nie przyniesie skutku. Tak więc czekam, aż powiesz mi coś niemiłego, zgodnie z umową.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 sty 2005, 20:46

Axel Hammond pisze:
Żebyś się nie rozczarował chłopcze. Nikt mnie stąd nie wyrzuci z tego prostego powodu, że nie łamię regulaminu. A to, że nie pasuje ci moje zdanie i ogólnie mnie nie lubisz, akurat mało kogo obchodzi. Twój wzruszający apel do forumowiczów, żeby cię trzymali, niestety nie przyniesie skutku. Tak więc czekam, aż powiesz mi coś niemiłego, zgodnie z umową.
piszesz w temacie o Macieju Żurawskim kompletnie offtopickowo i nie łamiesz regulaminu ? nie rozmieszaj mnie :lol:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sty 2005, 13:39

Axel>>> jeszcze nie jestem na takim poziomie jak ty. buhahahaha. ja ci caly czas mowie cos niemilego:D jeszcze jedno wp i pa. i raczej nikt cie niebedzie zalowal...nic ci niepasuje...zachowujesz sie jakby to forum mialo byc robione dla ciebie...to ci niepasuje, tamto tez nie...nawet zmiany na forum(mozesz miec takie zdanie) ale zeby ci chociaz jedna rzecz paowala...EOT

tylko zeby niedoszlo do czegos takiego ze sprzedadza zurawia i franka;]

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 sty 2005, 19:58

A propos Żurawskiego to jest dobrym napastnikiem, ale duzy wpływ na to miały warunki jakie dostał w Wiśle. Mowa tutaj o kupowaniu najlepszych pomocników w kraju przez Wisłę.

Jeżeli Żuraw wyjedzi to uważam że kariery nie zrobi, ma już parwie 29 lat, on zawsze potrzebował długiego czasu na aklimatyzację, żeby grać na wysokim poziomie, Czy to był Wisła czy Reprezentacja Polski wszytsko oscylowało w granicach dwóch lat. Potem grał już bardzo dobrze. Jednak nikt mu nie da tyle czasu w zagranicznym klubie. Myśle, że jednak nie jest najabardzoiej ceniony z piłkarzy ligi Polskiej na zachodzie, gdyż interesują się nim przewaznie przeciętne kluby. Oczywiscie była mowa ęe che go OM, ale to się nie potwierdziło, Jedynym z mocnych klubów, który się nim interesował był AJAX.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 sty 2005, 20:58

Axel Hammond pisze:Żebyś się nie rozczarował chłopcze. Nikt mnie stąd nie wyrzuci z tego prostego powodu, że nie łamię regulaminu. .
hahaha nie łamiesz regulaminu a skad masz niby 9 wp :> <lol>

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sty 2005, 13:56

Pisakk>>> dokładnie...jak wyjedzie to tylko sie zmarnuje, a i Wisłą chyba wolałaby go zachowac niz ta kase zarobic...

Awatar użytkownika
foitek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 19 sty 2005, 15:05

Żuraw w Levante!?

czytajcie:

http://sport.onet.pl/1039926,wiadomosci.html

jak moje oko to wszystko wyglada na bardzo poważne... :roll:

może Levante to żaden wielki klub, ale zawsze lepiej grac w Hiszpanii niz w Turcji :roll:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 sty 2005, 15:22

foitek pisze:Żuraw w Levante!?

czytajcie:

http://sport.onet.pl/1039926,wiadomosci.html

jak moje oko to wszystko wyglada na bardzo poważne... :roll:

może Levante to żaden wielki klub, ale zawsze lepiej grac w Hiszpanii niz w Turcji :roll:
Bardzo jestem ciekawy czy ten transfer dojdzie do skutku, Levente jest średniakiem w Primeradivision a Maciek asem w Polsce czyli jednym słowem nie widzę przeszkód aby zaczął tam grać a i jeszcze skoro zawsze marzył o grze w Hiszpanii to tylko marzenie spełnić i ni zarządać zbyt dużo kasy od klubu ale nie dać się zrobić w balona i grać za darmo, życzę Żurawskiemu aby grał w Hiszpanii i rozpowszechnił Polskę i siebie na cały świat i żebyśmy my za jakiś czas przeczytali w onet.pl że reprezentant Polski Maciej Żurawski zdobył dwa gole dla Levante w meczu z Braceloną i walnie przyczynił się do zwycięstwa w meczu.

Pozdro dla Maćka....

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 19 sty 2005, 15:33

Szkoda, jemu należy się jakiś lepszy klub. Powinien przejść do Leverkusen. Dwóch najlepszych polaków w jednej drużynie, to by było coś...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 15:40

w bayerze nie mialby szans na gre, berbatov, voronim, krzynowek (ktory tez czesto gra na ataku) po prostu nie byloby dla niego miejsca w skladzie, jak dla mnie moglby przejsc do levante, a nastepnie po swietnym sezonie przejsc do Sociedad, Deportivo, Betisu czy Athletico Madryt :D to by bylo cos :D

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 sty 2005, 15:42

Jak widać każdy popiera jego fascynację gry w Hiszpanii :?:

Awatar użytkownika
foitek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 19 sty 2005, 15:44

czytajcie dalej :wink:

http://sport.onet.pl/1040230,wiadomosci.html

tamto to były informacje z gazty "Marca" a tutaj o tym transfeze pisze "As" czyli dwa najwazniejsze sportowe dzienniki w Hiszpanii. Co wiecej "As" podaje, ze do transferu moze dojsc jeszcze dzis :D

Moim zdaniem Zuraw wlasnie odlecial do cieplego kraju :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 15:44

Poko pisze:Jak widać każdy popiera jego fascynację gry w Hiszpanii :?:

ja jestem jak najbardziej za, dla marzeniem by bylo zeby ktorys polski pilkarz gral w LFP i strzelal bramy Realowi, Barcie, Valencii piekna sprawa, a Zuraw moze to zrealizowac :D bajka :P :wink: :o :D :) 8)

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 sty 2005, 15:48

smitu pisze:
Poko pisze:Jak widać każdy popiera jego fascynację gry w Hiszpanii :?:

ja jestem jak najbardziej za, dla marzeniem by bylo zeby ktorys polski pilkarz gral w LFP i strzelal bramy Realowi, Barcie, Valencii piekna sprawa, a Zuraw moze to zrealizowac :D bajka :P :wink: :o :D :) 8)
Dokłądnie o tym mówiłem chwilkę wcześniej, a jak jesteś patriotą i fanem Ligi Hiszpańskiej tak jak Ja to tylko czekać aż Żuraw założy koszulkę Levante z numerem 7 :P i zaliczy udany debiut.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”