Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 15 sty 2005, 18:07
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 15 sty 2005, 20:03
Żebyś się nie rozczarował chłopcze. Nikt mnie stąd nie wyrzuci z tego prostego powodu, że nie łamię regulaminu. A to, że nie pasuje ci moje zdanie i ogólnie mnie nie lubisz, akurat mało kogo obchodzi. Twój wzruszający apel do forumowiczów, żeby cię trzymali, niestety nie przyniesie skutku. Tak więc czekam, aż powiesz mi coś niemiłego, zgodnie z umową.Mazi pisze:Axel>>> a ty jestes największą parodią człowieka jaką widziałem(w tym wypadku czytam jej wypowiedzi) na swiecie...mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj cie zabraknie wsrod tych normalnych forumowiczów...trzymajcie mnie bo mu cos zaraz niemilego powiem;]
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 sty 2005, 20:46
piszesz w temacie o Macieju Żurawskim kompletnie offtopickowo i nie łamiesz regulaminu ? nie rozmieszaj mnieAxel Hammond pisze:
Żebyś się nie rozczarował chłopcze. Nikt mnie stąd nie wyrzuci z tego prostego powodu, że nie łamię regulaminu. A to, że nie pasuje ci moje zdanie i ogólnie mnie nie lubisz, akurat mało kogo obchodzi. Twój wzruszający apel do forumowiczów, żeby cię trzymali, niestety nie przyniesie skutku. Tak więc czekam, aż powiesz mi coś niemiłego, zgodnie z umową.
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sty 2005, 13:39
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 sty 2005, 19:58
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 sty 2005, 20:58
hahaha nie łamiesz regulaminu a skad masz niby 9 wpAxel Hammond pisze:Żebyś się nie rozczarował chłopcze. Nikt mnie stąd nie wyrzuci z tego prostego powodu, że nie łamię regulaminu. .
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sty 2005, 13:56
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 19 sty 2005, 15:05
foitek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 sty 2005, 15:22
Bardzo jestem ciekawy czy ten transfer dojdzie do skutku, Levente jest średniakiem w Primeradivision a Maciek asem w Polsce czyli jednym słowem nie widzę przeszkód aby zaczął tam grać a i jeszcze skoro zawsze marzył o grze w Hiszpanii to tylko marzenie spełnić i ni zarządać zbyt dużo kasy od klubu ale nie dać się zrobić w balona i grać za darmo, życzę Żurawskiemu aby grał w Hiszpanii i rozpowszechnił Polskę i siebie na cały świat i żebyśmy my za jakiś czas przeczytali w onet.pl że reprezentant Polski Maciej Żurawski zdobył dwa gole dla Levante w meczu z Braceloną i walnie przyczynił się do zwycięstwa w meczu.foitek pisze:Żuraw w Levante!?
czytajcie:
http://sport.onet.pl/1039926,wiadomosci.html
jak moje oko to wszystko wyglada na bardzo poważne...![]()
może Levante to żaden wielki klub, ale zawsze lepiej grac w Hiszpanii niz w Turcji
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 19 sty 2005, 15:33
Liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 15:40
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 sty 2005, 15:42
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 19 sty 2005, 15:44
foitek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 15:44
Poko pisze:Jak widać każdy popiera jego fascynację gry w Hiszpanii
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 sty 2005, 15:48
Dokłądnie o tym mówiłem chwilkę wcześniej, a jak jesteś patriotą i fanem Ligi Hiszpańskiej tak jak Ja to tylko czekać aż Żuraw założy koszulkę Levante z numerem 7smitu pisze:Poko pisze:Jak widać każdy popiera jego fascynację gry w Hiszpanii
ja jestem jak najbardziej za, dla marzeniem by bylo zeby ktorys polski pilkarz gral w LFP i strzelal bramy Realowi, Barcie, Valencii piekna sprawa, a Zuraw moze to zrealizowacbajka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poko
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio