Kolejna afera korupcyjna - Strona 21

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 mar 2008, 18:44

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 27 mar 2008, 19:30

No to była oczywista oczywistość, że prędzej czy później to nastąpi.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 27 mar 2008, 20:21

no to klawo......... :evil: :x żebyśmy sie nie witali na nowy sezon z drugą ligą :olaboga: :rotfl4: :mać: :maruda:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 mar 2008, 15:31

Mentor pisze:Czekam na postawienie zarzutów Wiśle albo Legii. Przynajmniej napinka na forum będzie.
Legia pod wodza Wdowczyka wygrala majstra, wiec jeszcze moze byc ciekawie... :|

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 28 mar 2008, 17:09

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 mar 2008, 21:08

brylancik pisze:Nie ma takiej opcji.
Nie bylbym tego taki pewny - pisze glownie przez pryzmat Legii - oczywiscie nie mowie jednoznacznie ze sa winni ale ja sie juz niezle nadzialem - Wdowczyk, Wit - myslalem ze sa czysci jak lza :?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 mar 2008, 21:51

Wdowczyk to raczej nie jest niespodzianka.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 28 mar 2008, 22:07

ja nie bylbym zdziwiony gdyby legia i wisla byly w cos umoczone. nie mowie ze w ostatnich sezonach ale troche dawniej. polska liga to taki syf ze coraz mniej chce mi sie wierzyc ze jest jakis uczciwy klub. sa uczciwsze od tych nieuczciwych ale czy sa w zupelnosci czyste? to raczej pewne ze nie

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 mar 2008, 22:21

Juz sie boje o przyszlosc Lecha, bo wychodzi na to, że kto ma kase ten kupuje, bo oczywiscie inaczej nie mozna awansowac. Osobiscie mnie to j... ale po co niepotrzebnie mieszac Lecha, skoro nic nawet o tym nie slychac, ze Amica cos kupowała. Dawnego Lecha mozna, bo go okradał wałsny prezes, ale to swoja droga.

Chcecie czekajcie, ale nie dawajcie tu swoich debilnych przemyśleń.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 mar 2008, 22:43

Zico_FCI pisze:Wdowczyk to raczej nie jest niespodzianka.
Dokładnie. Ja słyszałem już dużo wcześniej, że t kwestia czasu. Mówię jak najbardziej serio. Z takich ciwkawszych rzeczy to ponoć Kaziu Węgrzyn też w coś tam był zamieszany :] Ale to bodajże też było zbyt dawno temu.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 mar 2008, 22:48

brylancik pisze:ponoć Kaziu Węgrzyn też w coś tam był zamieszany Krzywy

No jeszcze niech nam Kazia zamkną, to ja przestaje oglądać mecze. Świetny komentator.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 mar 2008, 22:51

Tak się zastanawiam nad jednym. Jak o wszystkim wiedzieliście czyli o Koronie, Wdowczyku itd., to dlaczego nie złożyliście zawiadomienia do prokuratury o popełnieniu przestępstwa ?

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 28 mar 2008, 22:54

Wilmore pisze:
P.S-ja tylko czekam jak się wezmą za Legię i Wisłę i się chyba niedkoczekam Mad
Ano nie doczekasz się. Te kluby naprawdę nie miały powodu, by kupować mecze - skandaliczny był dla mnie tylko mistrz ostatni Legii, ale był czysty niestety. ;)
czyżby. :?: :roll: :
tutaj mam taki mecz przekupiony,byc może już dawno temu ale jednak:

bez komentarza :roll:
Korona podobno miała ustawione "tylko"4 mecze..........no to panowie,porównując naszą mecze z meczami innych klubów to to jest mały pikuś,jeszcze to były mecze w 3 lidze
Kolejna rzecz która mnie dziwi to pogłoski o tym że jakoby o tym wiedział wszystko Klicki.Właśnie że on nic o tym niewiedział,bo nie po to sprowadził pierwszoligowego trenera(wdowca)oraz pierwszoligowych zawodników,żeby kupować mecze,tylko żeby grać fair :!: .Tylko Wdowczyk był takim debilem że musiał kombinować,i zaczął angażowac w to Bilskiego i Wolickiego,piłkarze robili zrzutkę,dawali Bilskiemu,a potem pewnie Wolicki wszystko załatwiał.Ta cała chora sytuacja jest przez Wdowczyka :!:
Kolejna sprawa która mnie zszokowała to nagonka mediów........nagle wszyscy się tak wypowiadają że to niemożliwe tak szybko awansowała,nagle wszyscy którzy tak naprawde gówno wiedzą zaczynają być ekspertami w tej sprawie,nawet nie ma jeszcze wyroku a tu już takie wielkie halo,szkoda że tacy głośni nie byli jak dawali wyrok dla Zagłębia i Widzewa.aha noi jeszcze jeden genialny artykuł z TVN-U
http://www.tvn24.pl/-1,1544028,wiadomosc.html
widocznie Hermes nie jest kapitanem drużyny tylko Hernani,jak widać oni wiedzą lepiej

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2008, 22:54

Marco_Van_Basten pisze:Jak o wszystkim wiedzieliście czyli o Koronie, Wdowczyku itd., to dlaczego nie złożyliście zawiadomienia do prokuratury o popełnieniu przestępstwa ?
Bo nie posiadaliśmy niezbędnych dowodów do rozpoczęcia poważnej procedury prawnej. :wink:
Pewnie zaraz wyjdziesz z hasłem, że prokuratura też takich nie ma, bo Korona nigdy nie kupowała i nie zamierza, więc szybko - EoT.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 mar 2008, 22:56

Marco_Van_Basten pisze:Tak się zastanawiam nad jednym. Jak o wszystkim wiedzieliście czyli o Koronie, Wdowczyku itd., to dlaczego nie złożyliście zawiadomienia do prokuratury o popełnieniu przestępstwa ?
Ja wiedziałem tyle co się mówiło, a o czym się bano pisać. Zresztą o Koronie to chyba nawet w gazetach pisali, nie? Chodzi mi o to że nie było to chyba jakieś ogromne zaskoczenie. Bardziej zaskoczyła mnie sytuacja z Blachą. A tak ogólnie to nie wiem czy chciałeś zażartować, czy napiąć się, ale kiepskie to było :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”