Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 27 mar 2008, 19:30
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 27 mar 2008, 20:21
no to klawo.........
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 mar 2008, 15:31
Legia pod wodza Wdowczyka wygrala majstra, wiec jeszcze moze byc ciekawie...Mentor pisze:Czekam na postawienie zarzutów Wiśle albo Legii. Przynajmniej napinka na forum będzie.
guru
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 mar 2008, 21:08
Nie bylbym tego taki pewny - pisze glownie przez pryzmat Legii - oczywiscie nie mowie jednoznacznie ze sa winni ale ja sie juz niezle nadzialem - Wdowczyk, Wit - myslalem ze sa czysci jak lzabrylancik pisze:Nie ma takiej opcji.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 mar 2008, 21:51
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 28 mar 2008, 22:07
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 mar 2008, 22:21
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 mar 2008, 22:43
Dokładnie. Ja słyszałem już dużo wcześniej, że t kwestia czasu. Mówię jak najbardziej serio. Z takich ciwkawszych rzeczy to ponoć Kaziu Węgrzyn też w coś tam był zamieszanyZico_FCI pisze:Wdowczyk to raczej nie jest niespodzianka.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 mar 2008, 22:48
brylancik pisze:ponoć Kaziu Węgrzyn też w coś tam był zamieszany Krzywy
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 mar 2008, 22:51
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 28 mar 2008, 22:54
czyżby.Wilmore pisze:Ano nie doczekasz się. Te kluby naprawdę nie miały powodu, by kupować mecze - skandaliczny był dla mnie tylko mistrz ostatni Legii, ale był czysty niestety.P.S-ja tylko czekam jak się wezmą za Legię i Wisłę i się chyba niedkoczekam Mad![]()
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2008, 22:54
Bo nie posiadaliśmy niezbędnych dowodów do rozpoczęcia poważnej procedury prawnej.Marco_Van_Basten pisze:Jak o wszystkim wiedzieliście czyli o Koronie, Wdowczyku itd., to dlaczego nie złożyliście zawiadomienia do prokuratury o popełnieniu przestępstwa ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 mar 2008, 22:56
Ja wiedziałem tyle co się mówiło, a o czym się bano pisać. Zresztą o Koronie to chyba nawet w gazetach pisali, nie? Chodzi mi o to że nie było to chyba jakieś ogromne zaskoczenie. Bardziej zaskoczyła mnie sytuacja z Blachą. A tak ogólnie to nie wiem czy chciałeś zażartować, czy napiąć się, ale kiepskie to byłoMarco_Van_Basten pisze:Tak się zastanawiam nad jednym. Jak o wszystkim wiedzieliście czyli o Koronie, Wdowczyku itd., to dlaczego nie złożyliście zawiadomienia do prokuratury o popełnieniu przestępstwa ?
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio