Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 21

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 wrz 2005, 22:56

Corinthians pisze:Oprócz tych dwóch goli i kilku niewykorzystanych sytuacji nic nie pokazał wielkiego
He he fajnie to brzmi. No dla mnie dwa gole poprzeczka i fakt ze jako jedyny stwazal zagrozenie pod nasza bramka to juz cos.
Jednak zgadzam sie takze z tym ze dostawal "prezenty" od obroncow niebyl dobrze kryty.
Tak czy inaczej to jak go kiedys spotkam to mu chyba wyplace za te 10 lat zycia, ktore mi stres zezarl podczas drugiej polowy :D

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 03 wrz 2005, 22:57

Rasiak jak zwykle bez rewelacji. No chociaż zdażyło mi się raz zaklaskać po jego głowce-asyście przy bramce Kosowskiego. Kamilek zagrał dosyć dobry mecz. Miał problemy z przejściem chociaż raz któregoś z obrońców/pomocników. Smolarek znów odwdzięczył się i pokazał, że warto na niego stawiać. Aż mi się niedobrze robiło gdy nasi leżeli po brutalnych i chamskich faulach w pierwszej połowie. Mam żal do Janasa, że nie wpuścił Franka za Rasialdo w ostatnich minutach. Bądź co bądź wole kawał dobrego drewna niż przereklamowanego i wiecznie niezadowolonego Olisadebe. WELTMEISTERSCHAFT już na nas czeka!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 22:59

Jestem ciekawy jakie zmiany wyciagnie Janas na srode !!! kto w obronie czy atak bez zmian???
ale jednak bardzo dobrze ze walia nie bedzie mogla skorzytsac z HARTSONA to jednach ich wielka sila ofensywna ta swoja glowe tez wszedzie wklada!!! ale niestety dla nich kartki!!!
Mam nadzieje ze bedzie victoria ale takie jakies przeczucia mam ze bedzie tak ajk pare lat temu 0:0

W PELNI SIE Z TOBA ZGADZAM DOSMAN!!!
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 23:02 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 wrz 2005, 23:01

cloner pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze: Nieco slabsza gra srodkowych pomocnikow Szymkowiak - Radomski,
na srodku pomocy gral .... Sobolewski :twisted:
Tak wiem, juz po napisaniu zorientowalem sie, ze sie pomylilem i zedytowalem tego posta, poprost chyba dalej mialem Radomskiego przed oczyma jak wybija pilke z linii bramkowej :wink: :D
pippen pisze:świetny mecz Sobolweskiego i w dodoatku nie dostał kartki widać oleju się do głowy nalało pracował chłopak w pomocy aż miło było popatrzeć
Tak, ale w drugiej polowie oddali z Szymkowiakiem calkowicie srodek. cos mi sie wydaje, ze to moglbyc jeden z serii genialnych pomyslow Pawla J. zeby zagrac troszke bardziej w tyle. bo nie wierze, ze mozna tak zmienic styl gry w ciagu kilku minut - w I polowie austriacka pomoc nie istniala, jedene zagrozenie to byly dlygie pilki od obroncow.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:01

ja myśle ze w środe bedzie dcały skąłd praktycznie bez zmian,
ewentuialnie Franek zagra ale w drugiej połowie.
moze Dudka za rząse?>

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 03 wrz 2005, 23:03

Mi sie wydaje, że zwycięskiego składu nie powinno sie zmieniać, lecz wydaje mi sie, że może być zmiana w obronie. Ale bardzo wątpie osobiście. MIejmy nadzieje, że w środe około godziny 22.30 cała Polska bęzdie świętować awans do MŚ 2006

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 03 wrz 2005, 23:03

Krzysztof Jarzyna pisze:- niech ktos sie sprobuje przyczepic do Rasiaka,.
no niestety musze sie przyczepić. fakt, ta asysa była piękna, może nawet celowa, ale cała reszta w jego wykonaniu to pożal sie Boże...rozumiem, że ,można nie umieć drblować jak Ronaldinho, ale przepraszam, żeby nie umieć prościutkiego podania opanować??(chodzi mi o to co dostał piłke od Zurawia chya i byl sam na sam z bramkarzem. na jego szczescie byl spalony.). ktoś tam pisał, że dobrze gra głową, ale też były chyba z trzy sytuacje, co dostał fajnie na głowke, a odbił gdzieś 20 m nad bramka :roll: on chyba w ogole wali ta glowa i kopie na oslep...nie wiem jak te akcje wygladaly w telewizji, ale mysmy to tak z trybun widzieli. takze zdania o nim nie zmienie, asysta byla piekna i mu za nia bardzo dziekuje, ale mam nadzieje, ze z Walia zagra Franek czy chociazby Oli..co do "Rzxasy sie wypowiadac chyba nie musze, bo wszyscy sa zgodni :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 23:05

No moze jednak statysta Rasiak na WAlie sie przyda gdyz jego pojedynki glowkowe beda bardzo wazne a to chlopak umie robic !!! No a nie wiem czy dudka sie nie spali !!! chociaz w wisle gral dobrze, Boruc dzisiaj tez zbytnio nie wykazal sie chociaz to byly sytuacje sam na sam

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 03 wrz 2005, 23:05

Nie wiem czy ktos zauwazyl fajna przewrotke Smolarka w drugiej połowie ?? Niestety trafił w głowe obroncy a chyba wpadłoby do bramki. A co do RZasy - to przeciez po jego katastrofalnym błedzie o włos nie padła bramka na 3:3 < poprzeczka> .. Żal mi tego rzutu wolnego Żurawskiego...

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:07

jackieboy pisze:Nie wiem czy ktos zauwazyl fajna przewrotke Smolarka w drugiej połowie ?? Niestety trafił w głowe obroncy a chyba wpadłoby do bramki.

Świetnie sięzłożył. ale na powtórce widać że jakby nie głowa AUstriaka to wogóle poszłoby w innym kierunku i napewno NIe do bramki,
ale chłopak ma i przebojowść i technike :)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 wrz 2005, 23:07

Dosmen pisze:Aż mi się niedobrze robiło gdy nasi leżeli po brutalnych i chamskich faulach w pierwszej połowie
100% zgody
Dosmen pisze:Kamilek zagrał dosyć dobry mecz
tutaj rowniez sie zgadzam i musze przyznac ze nawet mnie zaskoczyl swoim zaangazowaniem w gre obronna

Dosmen pisze:Mam żal do Janasa, że nie wpuścił Franka za Rasialdo w ostatnich minutach
no i tutaj troche sie nasze zdania rozmijaja. Ja tam uwazam ze franek jest lepszy od Rasiaka, ale na tak grajaca Austrie to by chyba zaduzo nie pomogl. Ledwo by dostal pilke a juz by mu ktos buta zawiesil, albo przewrocil. A w koncowce to trzeba sie bylo bronic i o wpuszczeniu Franka chyba niemoglo byc mowy.
Brawa dla Radomskiego za interwencje z ostatniej sekundy meczu i dla Zurawia za zimna krew po karnym!! I brawa dla Rasiaka za pilke do Zurawskiego, po ktorej Maciek przebiegl pol boiska i wywalczyl karniaka.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 wrz 2005, 23:08

forzaROSSONERI pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze:- niech ktos sie sprobuje przyczepic do Rasiaka,.
no niestety musze sie przyczepić. fakt, ta asysa była piękna, może nawet celowa, ale cała reszta w jego wykonaniu to pożal sie Boże...rozumiem, że ,można nie umieć drblować jak Ronaldinho, ale przepraszam, żeby nie umieć prościutkiego podania opanować??(chodzi mi o to co dostał piłke od Zurawia chya i byl sam na sam z bramkarzem. na jego szczescie byl spalony.). ktoś tam pisał, że dobrze gra głową, ale też były chyba z trzy sytuacje, co dostał fajnie na głowke, a odbił gdzieś 20 m nad bramka :roll: on chyba w ogole wali ta glowa i kopie na oslep...nie wiem jak te akcje wygladaly w telewizji, ale mysmy to tak z trybun widzieli. takze zdania o nim nie zmienie, asysta byla piekna i mu za nia bardzo dziekuje, ale mam nadzieje, ze z Walia zagra Franek czy chociazby Oli..co do "Rzxasy sie wypowiadac chyba nie musze, bo wszyscy sa zgodni :lol:
Rasiak nie mial jakis okazji do zdobycia goli z glowki. Podania na glowke do niego byly nie za dokladne i ciezko bylo z nich cos ustrzelic. O ile sobie dobrze przypominam to Rasiak zagral pilke do Zurawia, kiedy ten wyszedl na sam na sam. Wiele napstnikow potrafi byc niewidocznych i przesadzic o losach meczu. Takich jakos nikt na forum nie krytykuje :roll: Rasiak walnie przyczynil sie do zwyciestwa. Co wy od niego jeszcze chcecie? Zeby sie bez przerwy wracal na obrone, a za 5 sekund, ma byc pod bramka rywali. Po chwili przedrybolowac 3 przeciwnkow na raz i strzelic w okienko? Zurawski tez nie przyjal kilku prostych podan, i jakos go nikt nie krytykuje.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 23:09 przez Corinthians, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 03 wrz 2005, 23:09

jackieboy pisze: Żal mi tego rzutu wolnego Żurawskiego...

W sume mi też żal, lecz trzeba wziąć pod uwagę, że Austriacy byli we wcześniejszych akcjach barzdo blisko zdobycia bramki uderzając w porpzeczkę... wielki stres miałem również przy ostatnim rzucie rożnym masakra... na szczęscie wszystko skończyło się po naszej myśli..UFFFFFFFFFFFF

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:13

niestety zawidół mnie Boruc, niby nic nie zawalił , ale nic nie wybronił i taki mecz na 5 w skali od 1-10 wiec supełnie pzreciętnie.
moze z Walią się wykaze

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8645
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2005, 23:13

Oto moje oceny : (w skali 1-10)

Artur Boruc - 7 - mogl troche lepiej sie zachowac przy bramkach
Marcin Baszczyński - 7,5 - calkiem dobrze, jednak kilka malych bledow popelnil
Tomasz Kłos - 6 - sporo bledow, jak na srodkowego obroncy - za duzo :!:
Jacek Bąk - 7,5 - najlepszy z naszej obrony, ale i tak nie bez bledow
Tomasz Rząsa - 5,5 - niestety nie pokazal nic wielkiego, sporo bledow, do wymiany przed Walia
Euzebiusz Smolarek - 8 - naprawde dobry mecz, kilka dryblingow, no i gol :)
Radosław Sobolewski - 7 - niezle spotkanie, ale te strzaly z odleglosci (oh my god)
Mirosław Szymkowiak - 7,5 - dobry mecz, dzielnie radzil sobie z Austriakami, oby tak dalej
Kamil Kosowski - 8 - nadzwyczaj dobry mecz, po transferze uwierzyl w siebie chyba ;) no i gol :)
Grzegorz Rasiak - 8 - dobry mecz mojego ulubienca :) nie mial zbyt wiele okazji, ale robil co mogl, no i zaliczyl asyste przy golu Kosowskiego
Maciej Żurawski - 8 - rowniez niezle spotkanie, jednakze tak jak Rasiak niczym nie zachwycil, wazne ze strzelil gola (na raty, ale jednak)

Sebastian Mila - hmm, to on wogole gral ??
Arkadiusz Radomski - wielkie szczescie, ze sie pojawil w 2.polowie, dzieki niemu utrzymalismy wynik w ostatnich sekundach meczu
Michał Żewłakow - rowniez nic nie wniosl, no ale gral krotko ;)

zawodnik meczu - kibice :!: - kibicowali, gwizdali, zachowywali sie tak jak powinni :!:

w meczu z Walia - do wymiany na pewno Rzasa, no i ja jako odwazny selekcjoner wymieniam srodek obrony ;) zamiast Klos wrzucam Jopa :)

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”