Torrent, DC++, programy do ściągania plików - Strona 21

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 13 sie 2006, 22:59

Void pisze:A mógłbyś wyjaśnić o co chodzi z tym limitem

A nie bo pomyslalem ze moze limit na ilosc pobranych danych skonczyl ci sie na ten miesiac ale juz teraz wiem ze to odpada.

To chyba ten error ci wyskoczyl:
What is this " Go to Demonoid.com" error I keep getting?
It means the torrent is not being tracked by Demonoid anymore, because it was deleted by its owner of by a site moderator. Please try using the torrent search to find a similar torrent.
Wiec wynika z tego ze torrent zostal wykasowany choc to troche dziwne bo jak widac, plik zdazylo juz pobrac pare osob i nastepne pare czekalo na sciagniecie wiec nie wiem czemu tak sie stalo.

Ale wez skorzystac np z wyszukiwarki: www.isohunt.com badz jeszcze raz z mininovy i tam znajdz ta serie odcinkow ale normalnie w wersji angielskiej bo taka napewno sie znajdzie z olbrzymia iloscia seedow. A potem znajdz na jakiejs stronie osobno napisy do tego. Powodzenia.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2006, 8:10

ma ktoś może dobrego torrenta, z filmem Pitch Black ??

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sie 2006, 8:20

Bonso pisze:ma ktoś może dobrego torrenta, z filmem Pitch Black ??

Ja znalazłem tylko francuskiego DVDRipa: KLICK. Niestety ma trochę mało seedów :?

Ewentualnie jak chcesz to możesz ściągnąć "PitchBlack+CroniclesOfRiddick+DarkFury DVDRip Xvid". Ma trochę więcej seedów, ale niestety więcej zajmuje (prawie 2 GB) :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2006, 8:24

Tyle to i ja znalazłem, jakoś po francusku oglądac mi się nie chce, to drugie, to 3 filmy, kiedy mi jest potrzebny jeden :/ . Jak nikt nie bedzie miał, to najwyżej ściągne te 3, ale jakoś nie pale się do tego :]

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 03 wrz 2006, 22:07

Mam pytanie do LookAsha i reszty ekipy: Wie ktoś może dlaczego nie chce mi otworzyć tego torrenta... Bo u mnie cały czas wyskakuje że plik jest uszkodzony i że mam go otworzyć ponownie... Tyle że to nic nie daje :roll:
Bonso pisze:ma ktoś może dobrego torrenta, z filmem Pitch Black ??
RMVB z polskim lektorem

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 wrz 2006, 12:43

Void pisze:Mam pytanie do LookAsha i reszty ekipy: Wie ktoś może dlaczego nie chce mi otworzyć tego torrenta... Bo u mnie cały czas wyskakuje że plik jest uszkodzony i że mam go otworzyć ponownie... Tyle że to nic nie daje Rolling Eyes

Ta strona jest jakas skopsana i w ogole nie moge pobrac torrenta ale tak to zazwyczaj jest z amatorskimi, polskimi stronami torrentowymi gdzie i tak wiekszosc wstawionych plikow to tzw. "alieny" - czyli torrenty wstawione juz dawno na jakims trackerze a ktore mozna rownie dobrze pobrac np z demonoid czy mininovy.

I tak wlasnie jest teraz. Ta pozycja wstawiona jest na trackerze demonoid wiec wystarczy wejsc na www.demonoid.com i wyszukac tego. Masz tutaj link: http://www.demonoid.com/files/details/444158/8324832/

To jest dokladnie ten sam torrent ale tym razem chyba dobrze dzialajacy :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 wrz 2006, 19:55

słyszałem gdzies, ze jest dość średni film, ale opowiada o gościu, który jest kibicem Kanonierów - i muszę go zobaczyć :D
tytuł filmu Fever Pitch - byłbym wdzięczny za torrenta :wink:

film jest z 1997 roku i nie chodzi mi o remake'a - bo ten opowiada o rugby czy czymś podobnym :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 wrz 2006, 21:41

fieldy pisze:słyszałem gdzies, ze jest dość średni film, ale opowiada o gościu, który jest kibicem Kanonierów - i muszę go zobaczyć Very Happy
tytuł filmu Fever Pitch - byłbym wdzięczny za torrenta Wink

Proszę Wieś.

http://www.mininova.org/get/94822

:beer:

Tylko siakiś dziwny rozmiar ma. :/ Poszukam innych.

http://www.osloskop.net/r/21309.html

http://thepiratebay.org/search.php?q=fever+pitch

Jesteś pewien, że taki tytuł - zobacz opis na Ośloskopie :> .

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 05 wrz 2006, 22:20

Bylbym wdzieczny gdyby ktos zamiescil torrenty z filmami: Step Up - taniec zmysłów i Prawdziwa historia :nein:

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 05 wrz 2006, 22:25

A da ktos Torrenta PESa 4?? Z gory dziekuje i polecam Azureusa.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 wrz 2006, 22:26

http://www.searchengines.pl/phpbb203/in ... 21&t=11950

Powinieneś i powinniście następni użytkownicy znaleść poprzez tamtą stronkę czego dusza zapragnie.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 wrz 2006, 20:19

Mam pytanie odnosnie torrenta. To nie jest problem, a raczej zwykla ciekawosc.

Otoz,

czy moglby mi ktos wytlumaczyc nastepujacy motyw. Sciagam sobie mecz, calkowita wielkosc pliku wynosi 691,58 MB. Aktualnie sciagnieto ogolem 209 MB a pozostalo jeszcze... 512 MB. Lacznie daje to 721 MB. Skad sie bierze ta roznica? Jakis lotny w tych sprawach user moglby mi wytlumaczyc? Bo czuje, ze ktos mnie tu robi w ch***, tylko nie wiem czy program czy cos innego :lol:

* - chomika

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 wrz 2006, 21:00

Czasem klient - program otzrymuje uszkodzone dane a wtedy pobiera je jeszcze raz i stad w ostatecznym rozrachunku sciagasz pare mega wiecej. To nie jest problem, bo poprostu pre minut dluzej bedziesz sciagal a wszystko i tak bedzie ok.

To sie raczej dzieje glownie w klientach typu BitComet czy BitLord wiec jezeli je masz to polecalbym np zmiane na uTorrent - wedlug mnie i wiekszosci uzytkownikow najlepszy program, ktorego nawet nie trzeba instalowac i w przeciwienstwie do innych programow, nie muli ci komputera.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 15 wrz 2006, 22:24

Potrzebuje jakies w miare dobrej wersji filmu "Donnie Darko", sciągnąłęm jedną (1.4 gb) i była po włosku :angry2:
Teraz juz mi sie nie chce ryzkowac bo nie znalazlem zadnej innej która by wyglądałą w porzadku. Jakby ktos mial namiar na jakąs sprawdzoną albo pewną wersje to bardzo bym prosil o jakis link.

I jeszcze przy niektórych wersjach jest dopisek "The Directors Cut" , nie wie ktos ile to zmienia filmie?
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2006, 22:41 przez John Travolta, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 15 wrz 2006, 22:27

http://www.mininova.org/tor/301106

u mnie wszystko było z tym torrentem dobrze. Dobra wersja, po angielsku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”