FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 21

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 sty 2006, 14:04

Niggaz pisze:Ja tam odcinam się od wszelkich spekulacji i pozostałym radzę to samo.
Zgadzam sie z tym
Nie wiadomo co jeszcze z tego wyniknie, kazdy dzien przynosi nowa plotke, popatrzcie na transfer Sagnola niby juz wszytsko bylo pewne a tu naraz pojawia sie wiadomosc iz podpisal nowy kontrakt z Bayernem lub przyklad z naszego pdoworka - Kamzierczak i Grzelak w Wisle :arrow: Reasumujac CZESKI FILM

Niggaz pisze:Nie martw się o swoje pieniądze. Ja też postawiłem więc looooz
Łukasz[ACM] pisze:no dużo ludzi dawało na Barce, ładny kurs ale derby to derby. Nie zmienia to faktu że Barca jest zdecydowanym faworytem.
Tez mam to na kuponie, ale cos dzisiaj odnosnie tego meczu mam zle przeczucie ale zobaczymy jak to bedzie wygladalo o 22 - napewno emocji nie zabraknie, przynajmniej nastawiam sie na takie :!:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 07 sty 2006, 14:28

No właśnie też mam dziwne przeczucia... niby Barca jedzie ze wszystkimi jak z gównem... ale jak Espanyol wyjdzie na k... mówiąc w języku Franza to może być różnie... parę meczóe ciekawie walnęli... ale pewnie i tak tym razem w plecy... no chyba, że teraz Barca już nie ta forma, ale osobiście w to szczerze wątpię...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sty 2006, 14:29

Niggaz pisze:Myślałem, że wczytałeś wypowiedź w prasie, ale widzę, że masz lepsze dojścia
Może i w prasie ale jego słowa którzych gazeta nie może sobie wymyslić jak jakiś artykuł czy luźną informacje.
Niggaz pisze:Gadałeś z nim
Z nim osobiście nie gadałem, ale jego agent dał mi dobre info. :P

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 07 sty 2006, 14:33

Ja tez obawiam sie strasznie dzisiejszego meczu, ale to tylko takie dziwne przecucie ( wizja niczym Oszukać przeznaczenie :wink: )
Pewnie dlatego iz Barca znajduje sie na moim magicznym kuponie :!:
Obrazek
Więcej nie zdradze :wink:

Miejmy nadzieje iz skonczy sie dobrze i wszyscy bedą zadowoleni :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 sty 2006, 14:55

Kaka_ACM pisze:Ja tez obawiam sie strasznie dzisiejszego meczu, ale to tylko takie dziwne przecucie
spoko niemasz sie czym przejmowac, Espanyol dostanie z trójke i bedzie po zawodach :mike:

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 07 sty 2006, 15:14

Ojjj ja nie byłbym taki pewny jak pare osób na tym forum. Fakt Faktem, że przewaznie po nich jeździmy ale to wcale nie znaczy że dzisiaj będzie tak samo. Gramy na wyjeździe, są to derby i co najważniejsze chłopcy moga nie być w tym rytmie meczowym, który posiadali przed świętami. Nie zagra Marquez, dośc duża strata. Ciekawe jak Rijkard ustawi teraz linie obrony :? Najwieksze zagrożenie ze strony Espanyolu czeka nas z pewnoscia przez Tamudo i zawsze "wielkiego i niezniszczalnego" (metafora taka :lol: ) Ivana De la Peni. No ale jestem dobrej myśli, będzie ciężko ale wywieziemy kolejne zwycięstwo 8) Obstawiam 1-2 po golach Eto'o i Oleguera ( z piszczela oczywiscie :lol: )

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 07 sty 2006, 16:37

Krzysztof Jarzyna pisze: Ale jezeli uwazasz, ze jest slaby i "wyszly" mu 2 wrzutki, ktore "na jego szczescie" trafily na glowe Adriano to troche dziwnie piszesz. Bo nie wiem czy wiesz (pewnie nie, bo skad) ale Cicinho byl w zeszlym sezonie najlepiej asystujacym zawodnikiem ligi brazylijskiej.
Nigdzie nie napisałem że Cicinho jest słaby. Napisałem że nie jest geniuszem, bo ktoś chciał z niego takiego juz zrobić. Geniuszem na prawej obronie to był/jest Cafu a nie jakis Cicinho.
A że asystował w lidze brazylijskiej? Robinho był najlepszym piłkarzem ligi brazylijskiej i jego gra okazała się fajna tylko w reklamówkach, kompilacjach i chorych głowach 12letnich dzieci.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2006, 16:41 przez welcome, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Roodeck
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 07 sty 2006, 16:38

Nie zagra także Sylvinho, bo... spadł ze schodków podczas wchodzenia do autobusu :shock: i doznał lekkiego urazu. Szkoda bo brazylijczyk jest lepszy od Gio.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 sty 2006, 16:59

Roodeck pisze:Nie zagra także Sylvinho, bo... spadł ze schodków podczas wchodzenia do autobusu i doznał lekkiego urazu
moze był lekko podchmielony i dlatego sie potknął :wink: a tak na serio to szkoda bo ostatnio grał na wysokim poziomie :!: teraz napewno zagra na boku Gio

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 08 sty 2006, 0:02

luk1208 pisze:moze był lekko podchmielony i dlatego sie potknął
tam od razu podchmielony...ja słyszałem, że musiał wziąć jakiś syrop na kaszel, bo się niespodziewanie ostatnimi czasy takowego nabawił...a że ten medykament był robiony na spirytusie, jak każdy z resztą ;) , to też od razu zaczął działać..ot taki porządny raczej to był lek :P i cała to historia...dba chłopak o zdrowie tak bardzo, że aż przedobrzył... :lol:
A tak na serio to szkoda wielka jego absencji..bo żeby on tam piach grał, to ta nieobecność obyłaby się bez żadnych większych emocji...ale że załapał zwyżke tzw. formy :P to aż szkoda ją teraz przerywać tak drastycznie..
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 0:08

Barca dorzuca 3 punkty, meczyk na kuponie wchodzi, Czeher w BPU nie szczela goli : mike: bo dał +2 a wiedziałem że to nie będzie dziś łatwy mecz. Raz że po przerwie, dwa że derby. Jutro oglądne sobie powtórke, warto czy nie :?: Mam nadzieje że Osasuna jutro nie straci pkt. żeby było ciekawiej, może Real po przerwie coś pokaże ( oby ) bo to mój typ na BPU.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 08 sty 2006, 0:11

ja tylko trzy sprawy :

Kameni -> dziękuję :zwała:

sędzia główny -> bardzo dziękuję :beer: :thanks:

mamy rekord "15" :peace:

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 08 sty 2006, 0:14

ogladalem meczyk i powiem ze w miare w miare ... ale najwiecej sie dzialo gdy espanyol strzelil na 1-2 bo wtedy ruszyli troche bardziej zdecydowanie.ciekawa akcja byla pod sam koniec w 93 min jak poszlo podanie i puyol odebral pilke i kopnal do valdesa... ale troche za lekko a z aplecami mial tamudo i chyba sie obawial ze ten go obiegnie i zataranowal droge i obaj sie wywalili :D ale sedzia nie uznal tego za faul chyba bo po chwili zolta dostal ronaldinho ale nie wiem za co bo poszedlem sie napic :roll: :P mam pytanko. to juz 16 mecz wygrany pod rzad czy 15 bo wygrali 3 w LM 12 w PD i 1 z zamora ale nie jestem pewny czy tez ostatni sie liczy :oops:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sty 2006, 0:26

Łukasz[ACM] pisze:w BPU nie szczela goli : mike: bo dał +2 a wiedziałem że to nie będzie dziś łatwy mecz
:evil:
Poczatkowo miala byc tam polowa ale potem uznalem ze pewniejszy bedzie hand :!: :evil:
Ale co tam wazne ze na kuponie weszlo
Łukasz[ACM] pisze:Jutro oglądne sobie powtórke, warto czy nie
Szczerze to raczej nie warto - duzo walki, malo jakies finezji - bramki po bledach obrony itp chociaz emocje byly jak to na derbach - nawet kibic Barcy wlecial na boisko - decyzja nalezy do ciebie
Szczerze jakbym wiedzial jak to bedzie mniej wiecej wygladac i nie mialbym tego na kuponie to bym nie ogladal - poza tym niezla ulewa w 2 polowie

Coz ogladalem chyba 2 czy 3 mecz Barcy z zredu i musze znowu powiedziec ze zawiodlem sie spodziewalem sie czegos wiecej, poprzednio chyba z Celta

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 08 sty 2006, 0:34

czeher pisze:
Coz ogladalem chyba 2 czy 3 mecz Barcy z zredu i musze znowu powiedziec ze zawiodlem sie spodziewalem sie czegos wiecej, poprzednio chyba z Celta
zgadzam sie w tym.Barcelona juz od 3 meczy gdzies nie gra tak jak przez ostatnie 2 miesiace :( ale w zeszlym sezonie tez tak bylo wszystko sie jeblo po meczu z villareal 0-3 i juz tak do konca bylo.miejmy nadzieje ze w tym sezonie jeszcze wroca do formy sprzed nie tak dawna :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”