ps: nie wie ktoś dlaczego Inter grał dzisiaj w strojach wyjazdowych

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 kwie 2005, 23:08
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 kwie 2005, 23:16
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 kwie 2005, 0:01
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 0:15
Przesadziłeś rebuzz i to bardzo w tym momencierebuzz pisze:Niggaz gdybys byl na takim meczu na takiej trybunie zrobil bys to samo , ja wiem bo ja bym wlasnie tak postapil ... byles choc raz w mediolanie ? wiesz jaka tam jest atmosfera na ulicach ? pewnie ze nie byles ... no to jedyne czym probujesz skatowac fanow interu to jakis twoj system wartosci .. oni maja inni , a ja bardziej sprzyjam im , proste ? nie podoba ci sie ? to nie .. zachowaj to do siebie .. ja sie im nie dziwie w ogole.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 kwie 2005, 0:19
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 0:46
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2005, 2:36
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 kwie 2005, 7:54
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 8:26
Nie zapomnij o tym ze gdyby nie sedzia to do czegos takiego by nie doszlo bo to ten arbiter rozwscieczyl kibocow ....serek408 pisze:Wstyd ! Nie spodziewalem sie , ze we Wloszech moze dojsc do takiego zachowania kibicow. Jednak gdy dowiedzialem sie o nie uznaniu prawidlowej bramki to tez sie wkurzylem. Zawiedli kibice , zawiodla druzyna![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 kwie 2005, 8:30
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 15:39
serek408 pisze:Napewno nie mozna usprawiedliwiac kibicow bo to co Oni zrobili bylo znacznie gorsze. Widziales zdjecie Didy jak Go opatrywali ? zal , a zarazem glupio mi sie zrobilo , ze to wszystko to tifosi Interu
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 kwie 2005, 15:42
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 kwie 2005, 15:51
RoRo pisze: Wogole gdyby nie on i jego fenomenalne interwencje to Inter by przeszedl dalej ale nie mge go o to obwiniac ale ejtem zdruzgotany ...
To nie tifosi tylko jeden Tifoso rzucil w Dide a reszta chcial po prostu zaportestowac przeciwko Merkowi ...
pozdro
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 15:51
No to wlasnie mowie ze nie mozemy miec zadnych protestow ze Dida tak genialnie bronil. Ja moge byc tym rozwscieczony ale nie moge miec do nie go o to pretensji ...Tomusmc pisze:RoRo wydaje mi się, że kibice rzucali na oślep i każda raca mogła go trafić bo leciały ich 10-tki. Nie kumam jak można przejmować się odpadnięciem w takim momencie. Teraz z 1:0 zrobi się 3:0 i dzieki takim "kibicom" będzie to wyglądało gorzej. Dida nie zawinił niczym, ale jak to mój kolega (kibic Inter) napisał, że stał w nieodpowiednim miejcu! No przecież to już przesada! Miał wpuszczać bramki bo za nim stała chołota rozwścieczonych kibiców?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 kwie 2005, 15:57
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio