Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 21

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 kwie 2005, 23:08

gdyby na miejscu Interu była Wisła to spokojnie możnaby obstawiać roczne zawieszenie, ale w takim przypadku to myślę że surowa grzywna i zamknięcie stadionu na jakieś 4 spotkanie w CL to max co może być

ps: nie wie ktoś dlaczego Inter grał dzisiaj w strojach wyjazdowych :?:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 kwie 2005, 23:16

Hehe Niggaz, a jednak możesz sobie wyobrazić "świętą wojnę" i jej skutki.Wiadomo, w tym przypadku nie były konsekwencje AŻ tak surowe...ale czy przypominasz sobie mecz "FC Barcelona - Real Madryt" w pierwszym sezonie gry Figo na Santiago Bernabeu ? :lol:

Ale masz rację, ja też tego nie kminie, rzucić na pożarcie lwom, albo ukamieniować tych "kibiców ( :lol: ) ".

Aha...i to ma być dla nich wytłumaczenie ? Puściły nerwy ? To może do kamieniołomu tam można łatwo się wyżyć :).

To jest post pokojowy :wink: z nikim nie zamierzam się kłucić, ani spierać...pozdrawiam

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 kwie 2005, 0:01

Niggaz gdybys byl na takim meczu na takiej trybunie zrobil bys to samo , ja wiem bo ja bym wlasnie tak postapil ... byles choc raz w mediolanie ? wiesz jaka tam jest atmosfera na ulicach ? pewnie ze nie byles ... no to jedyne czym probujesz skatowac fanow interu to jakis twoj system wartosci .. oni maja inni , a ja bardziej sprzyjam im , proste ? nie podoba ci sie ? to nie .. zachowaj to do siebie .. ja sie im nie dziwie w ogole.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 0:15

rebuzz pisze:Niggaz gdybys byl na takim meczu na takiej trybunie zrobil bys to samo , ja wiem bo ja bym wlasnie tak postapil ... byles choc raz w mediolanie ? wiesz jaka tam jest atmosfera na ulicach ? pewnie ze nie byles ... no to jedyne czym probujesz skatowac fanow interu to jakis twoj system wartosci .. oni maja inni , a ja bardziej sprzyjam im , proste ? nie podoba ci sie ? to nie .. zachowaj to do siebie .. ja sie im nie dziwie w ogole.
Przesadziłeś rebuzz i to bardzo w tym momencie :evil: :evil: :evil: Nie mam zamiaru tutaj bluzgać (a mam na to ochotę bo to ten fragment to dla mnie oszczerstwo) bo słowa takich ludzi jak Ty nie mają dla mnie żadnego znaczenia.
Nie byłem w Mediolanie i nie wiem dokładnie jaka tam panuje atmosfera i gówno mnie to obchodzi. Niech sobie w domu porzucają albo urządzą sobie walki w klatkach dla wyładowania frustracji i napięcia.
Ja próbuje skatować fanów Interu :roll: Absolutnie nie. Stwierdzam tylko, że Ci pseudo-kibice (jeśli wcześniej uraziłem normlanych kibiców to sorry) nie powinni mieć wstępu na takie imprezy jak LM.
Piszesz tu coś o moim systemie wartości :roll: ale nie wiem po co. Daruj sobie argumenty a w zasadzie zachowaj dla siebie bo nie mam zamiaru ich czytać nawet.
Owszem nie podoba mi się to i tak zostanie.
Tobie się podoba to ok. Pomogłeś mi wyrobić sobie zdanie o Tobie.

Chyba, że Dida bronił za dobrze i zasługiwał na dostanie racą :?:
Może pseudo-kibice Interu doszli do wniosku, że ich kochana drużyna nie ma szans więc po co kontynuować mecz :?:

Koniec rozmowy z Tobą jak dla mnie. Nie pisz bo nie odpowiem.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 kwie 2005, 0:19

he he ....swietny jestes "nie pisz bo nie odpowiem"... dobra to nie :) luzik ..

juz wiesz jakim jestem czlowiekiem po jednym poscie ? normalnie super :) az ci zazdroszcze .. i od razu stwierdzasz ze slowa" takich ludzi jak ja nie maja do ciebie znaczenia" ? no jeszcze lepiej ;] jestes po prostu idealnym partnerem do rozmow na forum :D nic tylko ci pogratulować :) oby wiecej takich userow to naprawde forum sie rozwinie i bedzie szlo pogadac ze wszystkimi obojetnie jakie kto ma zdanie :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 0:46

No dobra przyznaje się do błędu ale tylko w moim ostatnim zdaniu o końcu rozmowy bo może nie wszystko sobie wyjaśniliśmy. Przesadziłem. Mea culpa.
Zarzucasz mi, po jednym poście mam już o Tobie wyrobioną opinię i wiem jaki jesteś. Z tym, że ja tego nie miałem dokładnie na myśli (chociaż patrząc teraz na mój post rzeczywiście tak to wygląda). Moja opinia na Twój temat będzie się kształtować dopóki będe śledził Twoje wypowiedzi ale akurat ta wypowiedź ma jak dla mnie duży wpływ. A to, że Twoje słowa na mój temat nie mają dla mnie znaczenia to prawda bo co mnie obchodzi opinia człowieka który moim zdaniem ma absolutnie błędne poglądy w bardzo ważnej kwestii do których mimo mojej dużej tolerancji nie mogę przywyknąć.
Najpierw stwierdziłeś, że jestem tacy jak Ci kibole a następnie użyłeś jakichś beznadziejnych argumentów na usprawiedliwianie ich.
atmosfera na ulicach :arrow: to ich usprawiedliwia :?: Mogą rzucać w ludzi przedmiotami w celu zrobienia krzywdy podczas meczu LM :roll:
Możesz mieć swoje zdanie które mi się nie podoba i nie musi podobać ale jak nie masz rozsądnych argumentów to nie pisz takich głupot.
Zarzucasz mi, że nie można ze mną dyskutować. Chciałem zakończyć temat bo nic dobrego nie wyniknie z tego. Zarzucasz mi też, że gdyby było więcej takich jak ja to forum by się nie rozwijało. Idąc podobnym tokiem myślenia ja mógłbym stwierdzić (potraktuj to jako żart), że gdyby było więcej takich jak Ty to można by legalnie się napierdalać na ulicach bo ktoś się wychowuje w takiej atmosferze a nie innej i to go usprawiedliwia.
Nie dziwisz się, że podczas meczu LM kibice rzucają w bramkarza przciwników racą a po wznowieniu spotkania próbują upolować następnego. Jasna sprawa. Toż to normalne. Przecież atmosfera w mieście ich usprawiedliwia. OK.
Jeśli Twoje zdanie jest właśnie takie to naprawdę nie chce na ten temat dyskutować bo pytam po co :?: Nie przekonasz mnie ani ja Ciebie.
Możemy podyskutować na inny temat i kiedy indziej bo zaraz idę spać.
Chyba, że naprawdę masz jeszcze jakieś argumenty. Pisz śmiało. Najwyżej odpowiem jutro albo kończmy dyskusję.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2005, 2:36

Musze wyprostowac to o "atmosferze na ulicach Mediolanu" bo ktos moze odniesc bledne wrazenie czytajac powyzsze posty.
W Mediolanie nie jest tak ze fani Interu i Milanu patrza na siebie wilkiem albo ganiaja za soba z palami.W tym miescie kibice zyja ze soba w miare dobrych stosunkach.Powiedzialbym ze kontakty miedzy nimi sa "ucywilizowane"
Dla tych zwierzat ktore dzisiaj rzucaly rozne przedmioty z trybun nie ma usprawiedliwienia.Co z tego ze byli sfrustrowani?To chyba nie wina Didy ze dostaja od Milanu baty (chociaz jakby na to spojrzec z drugiej strony to duza w tym jego zasluga he he) albo ze sedzia nie uznaje prawidlowej (moim zdaniem) bramki.Trzeba sie powstrzymywac od takich zachowan a juz na pewno nie mozna ich akcepotwac czy usprwiedliwiac.Jakby wszyscy tak postepowali to przeciez na ulicach bylaby Sodoma i Gomora.Jakis koles by spalowal drugiego tylko dlatego ze ma brzydka wredna dziewczyne a tamten chodzi z super laska.Albo inne phantasmagorie.
To trzeba potepiac i leczyc (jesli sie da).
Zreszta wyczytalem ze ta cala akcja z petardami byla zaplanowana tzn kibice Interu juz przed druga polowa sie umowili ze jesli ich druzyna minimum nie wyrowna to 15-20 min przed konca zrobia dokladnie tak jak zrobili.Nieuznana bramka dala im pretekst.Mozna bylo odniesc wrazenie ze to byl skomasowany atak na bramke broniona przez Dide no chyba ze zadzialala psychologia tlumu ze jeden rzucil a inni poszli w jego slady.
Jednak jesli to bylo zaplanowane to w jeszcze gorszym swietle stawia kibicow (jesli mozna ich tak nazwac) Inter.
Nie akceptujmy takiego czegos to szarga dobre imie pilki noznej.Tylko czekac na kawaly w stylu:
"-Mamo obiecalas ze zabierzesz mnie do zoo.
-Wybacz kochanie ale dzisiaj San Siro jest zamkniete"

Masakra.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 kwie 2005, 7:54

Wstyd ! Nie spodziewalem sie , ze we Wloszech moze dojsc do takiego zachowania kibicow. Jednak gdy dowiedzialem sie o nie uznaniu prawidlowej bramki to tez sie wkurzylem. Zawiedli kibice , zawiodla druzyna :cry: :evil:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 8:26

serek408 pisze:Wstyd ! Nie spodziewalem sie , ze we Wloszech moze dojsc do takiego zachowania kibicow. Jednak gdy dowiedzialem sie o nie uznaniu prawidlowej bramki to tez sie wkurzylem. Zawiedli kibice , zawiodla druzyna :cry: :evil:
Nie zapomnij o tym ze gdyby nie sedzia to do czegos takiego by nie doszlo bo to ten arbiter rozwscieczyl kibocow ....

Cambiasso strzelil prawidlowego gola a ten oszolom go nie uznal no to jak tu sie nei oburzyc ??

FORZA INTER !!!! GRANDE TIFOSI :P:P:P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 kwie 2005, 8:30

Napewno nie mozna usprawiedliwiac kibicow bo to co Oni zrobili bylo znacznie gorsze. Widziales zdjecie Didy jak Go opatrywali ? zal , a zarazem glupio mi sie zrobilo , ze to wszystko to tifosi Interu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 15:39

serek408 pisze:Napewno nie mozna usprawiedliwiac kibicow bo to co Oni zrobili bylo znacznie gorsze. Widziales zdjecie Didy jak Go opatrywali ? zal , a zarazem glupio mi sie zrobilo , ze to wszystko to tifosi Interu

Wiesz, nie chcialbym wyjsc na jakiegos czubka :P ale mnie sie Didy nie zrobilo szkoda...

Wogole gdyby nie on i jego fenomenalne interwencje to Inter by przeszedl dalej ale nie mge go o to obwiniac ale ejtem zdruzgotany ...

To nie tifosi tylko jeden Tifoso rzucil w Dide a reszta chcial po prostu zaportestowac przeciwko Merkowi ...

pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 kwie 2005, 15:42

RoRo wydaje mi się, że kibice rzucali na oślep i każda raca mogła go trafić bo leciały ich 10-tki. Nie kumam jak można przejmować się odpadnięciem w takim momencie. Teraz z 1:0 zrobi się 3:0 i dzieki takim "kibicom" będzie to wyglądało gorzej. Dida nie zawinił niczym, ale jak to mój kolega (kibic Inter) napisał, że stał w nieodpowiednim miejcu! No przecież to już przesada! Miał wpuszczać bramki bo za nim stała chołota rozwścieczonych kibiców?

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 kwie 2005, 15:51

RoRo pisze: Wogole gdyby nie on i jego fenomenalne interwencje to Inter by przeszedl dalej ale nie mge go o to obwiniac ale ejtem zdruzgotany ...

To nie tifosi tylko jeden Tifoso rzucil w Dide a reszta chcial po prostu zaportestowac przeciwko Merkowi ...

pozdro

No tak, za to, że tak tak bronił, może powinien dostać wyrok sądowy ?
Oj napewno nie chodziło im o to, żeby zaprostestować przeciw Merkowi.Chyba czytałeś już o tym, że mieli ten plan przygotowany...czyli wiedzieli, że nie przejdą Milanu :D.Szkoda mi tylko Adriano, bo w sumie przez ten wielki "pośpieszny powrót na boisko" straci jakiś czas po odnowieniu kontuzji, oraz, że być może nie zagra w LM w przyszłym sezonie :).Zależy co postanowi UEFA, ale hmmm, pewnie dostaną karę € oraz jakieś pare meczy poza Mediolanem, lub bez ludu...I co to za sprawiedliwość ? I to samo mogę powiedzieć o Romie w porównaniu do Wisły Kraków i pamiętny "Misiekgate".

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 15:51

Tomusmc pisze:RoRo wydaje mi się, że kibice rzucali na oślep i każda raca mogła go trafić bo leciały ich 10-tki. Nie kumam jak można przejmować się odpadnięciem w takim momencie. Teraz z 1:0 zrobi się 3:0 i dzieki takim "kibicom" będzie to wyglądało gorzej. Dida nie zawinił niczym, ale jak to mój kolega (kibic Inter) napisał, że stał w nieodpowiednim miejcu! No przecież to już przesada! Miał wpuszczać bramki bo za nim stała chołota rozwścieczonych kibiców?
No to wlasnie mowie ze nie mozemy miec zadnych protestow ze Dida tak genialnie bronil. Ja moge byc tym rozwscieczony ale nie moge miec do nie go o to pretensji ...

Tylko jak to sue nie zdenerwwac kiedy w pierwym meczu Mihailovic strzlil w samo okienko a Dida i tak wybronil ....

Ps powinno byc 1-1 i szczerze pzyznam sie ze przy takich emocjach jakie tam panowaly to mi reka tez by zadrzala i rzucilbym ....

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 kwie 2005, 15:57

FORZA INTER !!!
Piekny dwumecz z Milanem, szkoda tylko ze sedzia zj#bal caly rewanz - Panie Merk : "Koncz Waść - Wstydu Oszczedz !!!"

info dla userow ktorzy marudza ze kibice rzucali monetami i innymi przedmiotami :
przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!

FORZA INTER !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”