Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 21

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 07 maja 2005, 17:07

Nie sadze zeby Kezman został po tym sezonie w Chelsea wiec nie mial sie zbytnio z czego cieszyc, ale teraz sobie pewnie w gradełko :D :D

Nie no Extra Chelsea no i za 50 lat zycze znowu zwyciestwa "D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 maja 2005, 17:12

No Drogba z dzieciakami - słodki widok.
No i odrazu widać było, które to dzieciaki Gudjohnsena - te jaśniutkie włoski ;)
Jose też fajne dzieciaki ma.
No w ogóle fajna imprezka, spotkanie rodzinne itd. Było na co popatrzeć ;)
Ładnie się cieszyli, aż się wzruszyłam ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 17:15

Sly coraz wiecej jest opini że na 50 lat powinno straczyć. I wcale nie jestem złosliwy :roll:

Zapowiada sie nastepny sezon gorąco ale ile jeszcze do niego .......

Chelsea - Arselan - Man United - Liverpool - może hmm ?? Tottenham [który teraz dostaje z Middels 1:0] ale bedzie jatka tylko że za troche :D a teraz fani Chelsea mogą sie wozić po Angli i chyba przede wszytskim tak nie których po Londynie.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 07 maja 2005, 17:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Sly coraz wiecej jest opini że na 50 lat powinno straczyć. I wcale nie jestem złosliwy :roll:

Zapowiada sie nastepny sezon gorąco ale ile jeszcze do niego .......

Chelsea - Arselan - Man United - Liverpool - może hmm ?? Tottenham [który teraz dostaje z Middels 1:0] ale bedzie jatka tylko że za troche :D a teraz fani Chelsea mogą sie wozić po Angli i chyba przede wszytskim tak nie których po Londynie.

Tak mówie, a co do przyszłego sezonu - ale my juz zaza w przyszłość siegamy :lol: .... To faworytem nr 1 bedzie Chelsea, zobaczymy co Arsne i Fergi wymysla ze swoimi zespolami i czy Benitez nauczy Hiszpanów grac w football angielski ...

PS nie mysl ze ja sobie posty nabijam - bo po co ?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 maja 2005, 20:06

Gratuluje mistrza :!: byliście najlepsi w tym sezonie byliście i jesteście kolektywem, który jest prawie, ze bezbłędny...Dziś pokazali wszyscy cala Chelsea jaka jest, pokazali że liczy się dobro zespołu...Claude Makalele jak dotąd nei strzelił bramki w barwach The Blues...90' stan meczu 0:0 rzut karny...a tu własnie Claude Makelele strzela karnego...w bramkarza ale dobitka byla bezbłędna...debiuty zaliczyli CI którzy ich nie mieli...Zdobyliście podwójna korone jednak to za mało moim zdaniem...Wydawało by się że Chelsea ma kadre której nie mogą zagrozić kontuzje...a jednak dwaj wspaniali boczni obrońcy Weyne Brydge oraz Paulo Perreira zostali wyklucznie z gry do konca sezonu...Gdyby nie oni napewno bylo by inaczej poniewaz Huth,Johnson odbiegają im umiejetnością...ale i tak Anglia jest wasza...szkoda tylko że nie Europa...ale być moze Europa będzie należeć do Angli :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 maja 2005, 22:28

Nie, że się czepiam czy coś (to do mnie niepodobne ;) ) w chwili chwały dla Chelsea, ale rzutu karnego dla 'The Blues' być nie powinno. Lampard był 'faulowany' przed polem karnym, a poza tym to nie był faul, gdyż Lampard specjanie upadł... Ale co tam, co się stało, już się nie odstanie. Z tego miejsca chcę pogratulować Londyńczykom wspaniałego sezonu, dobrej gry, przyzwoitego zachowania ( :) ) i dobrych wyników. Nie zawiedli, w odróżnieniu do zeszłego roku. Mourinho udowodnił, iż jest świetnym trenerem, choć czasem brakuje mu pohamowania. Gratuluję również świetnej oprawy dzisiejszej dekoracji drużyny ;) oraz sprawnej pracy ochrony, której udało się niedopuścić do zamieszek ze strony radujących się fanów. :)

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 10 maja 2005, 17:04

Na celowniku Jose Mourniho jest lewy obronca BVB Dede!.. suma odstepnego jaka ma zaplacic Chelsea za brazylijczyka to 6 mln funtów!..
ale ciezko bedzie Dede otrzymac pozwolenia na gre na wyspach bo nie jest reprezentantem :wink: wszytsko ma zalawic londynski klub!..

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 maja 2005, 18:56

Nom Dede świetny gracz, ale... kto usiądzie Gallas (a moze odejdzie kontrakt wygasa), Weyne Brydge uważam, że jest zbyt dobry aby miał siedzieć...Mają dwóch klasowych lewych obrońców na co trzeci :roll: Pewnie szykują sie odejścia w Chelsea...No i jeszcze sprawa z Kaladze :wink: ciekawie ciekawie

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 10 maja 2005, 19:33

Figo11 pisze:Nom Dede świetny gracz, ale... kto usiądzie Gallas (a moze odejdzie kontrakt wygasa), Weyne Brydge uważam, że jest zbyt dobry aby miał siedzieć...Mają dwóch klasowych lewych obrońców na co trzeci :roll: Pewnie szykują sie odejścia w Chelsea...No i jeszcze sprawa z Kaladze :wink: ciekawie ciekawie
Weyne Brydgie jest kontuzjowany a Gallas gra z przymusu na lewej bo nikogo innego nie maja :wink:

ps. Wlanczac na PolsatSport kto moze i ogladac interwencje Kuszczaka :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2005, 19:48

Zaraz mecz [za godzine :roll: ] dla jednych o podwyższenie EGO [Morinho] na koniec sezonu - udanego sezonu a dla drugich o honor [Ferguson] po nie udanym sezonie. :twisted: 8) :roll:

Chelsea juz mistrzem i jedzie na Old Trafford po to by chwalić sie mistrze. MU zagrają na maxa do zawiedli w tym sezonie. To sie wydaje mecz o pietrucha a w rzeczywistości zapowiada sie jatka.

Anglicy piszą o honorze sir. Alex a Mourinho mói otwarcie że graja nadal a kto nie bedzie sie juz przykładam nie ma miejsca w druzynie. Chelsea przedrała jeden mecz w tym sezonie [Man. City jak sie nie myle] i teraz bedą walczyć z MU.

Stawiam remis bo nie sądze że ktoś wygra Chelsea zagra jak z Arsenalem - choć ze wskazaniem na Chelsea :roll: okaże sie po meczu :twisted:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 maja 2005, 20:07

*_For_zaza_Milan_* pisze: MU zagrają na maxa
Oczywistym jest, że nie zagrają na maksa mając w perspektywie najważniejszy mecz w tym sezonie. (mam tu na myśli finalowe spotkanie FA Cup z Arsenalem)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2005, 20:17

Kostek nie sądze że tak bedzie do końca jak pisze. Oczywiście finał FA Cup teraz [teraz już tak] najważniejszem spotkaniem ale jak sledzisz wojny slowne od poczatku sezonu na lini Mourinho - Ferguson to wiesz że to ostatni dzwonek by sir Alex mógł sie "powoźić" z tym sezonie nad Mourinho.

Dziś nawet na www.piłka.pl. [hehe :roll: ] nie wiem czy znasz taki portal ale tam był news typu Freguson: "Chlesea nie jest lepsza" a Anglicy już przytaczali wcześniejsze wypowiedz sir Alexa :D

Ja sądze że mimo że mecz o pietryche to jednak jatka na maksa. Nawet bym sie nie zdziwił jak by zagrali w najsilniejszych składa [ z gracz do dysppozycji] bo Freguson nie może sobie pozwolić by Old Trafford zbobył Mourinho jak cała lidze :D

Przekonany sie o 21:00 czy ktoś juz odpuszcza czy nie ale oby był mecz dobry :D

Pozdro

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 maja 2005, 21:16

Przypuszczam, iż Manchester postawi teraz wszystko na jedna kartę. Ferguson wie, że zbliża się nieuchronnie koniec jego panowania na Old Trafford i zapewne chce odejść 'z twarzą'. ;) Trudno mu będzie po tym, co zrobił z 'Czerwonymi Diabłami' w tym, i poprzednim sezonie.

Niewątpliwie dzisiejszy mecz Chelsea - Manchester będzie ciekawy, Jose Mourinho zamierza pokonać United by nikt nie miał wątpliwości, kto jest mistrzem Anglii, i kto jest najlepszy w tym sezonie. Pod wieloma względami Londyńczycy, ManU szczerze powiedziawszy nic ciekawego nie pokazują, oprócz nieczęstych przebłysków dobrej formy. Nie chcę tutaj się rozpisywać na temat 'dziwnych' metod szkolenia sir Fergusona, lecz powiem tylko: powinien dać sobie spokój z prowadzeniem tak wspaniałej drużyny jaką jest niewątpliwie Manchester. Jeżeli chce eksperymentować, niech to robi na małych drużynach typu Norwich. ;)

Naturalnie będę w spotkaniu Chelsea - ManU kibicowała United, ale tylko z sympatii do kilku graczy tej ekipy. Bo ich gra często odstrasza. Nie chcę ryzykować pisząc 'Go! Go! ManU!', gdyż można to w obecnej sytuacji rozumieć na wiele sposobów - 'Idź precz ManU'. ;) Pozdrawiam.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 maja 2005, 21:57

*_For_zaza_Milan_* pisze:Kostek nie sądze że tak bedzie do końca jak pisze. Oczywiście finał FA Cup teraz [teraz już tak] najważniejszem spotkaniem ale jak sledzisz wojny slowne od poczatku sezonu na lini Mourinho - Ferguson to wiesz że to ostatni dzwonek by sir Alex mógł sie "powoźić" z tym sezonie nad Mourinho.

Dziś nawet na www.piłka.pl. [hehe :roll: ] nie wiem czy znasz taki portal ale tam był news typu Freguson: "Chlesea nie jest lepsza" a Anglicy już przytaczali wcześniejsze wypowiedz sir Alexa :D

Ja sądze że mimo że mecz o pietryche to jednak jatka na maksa. Nawet bym sie nie zdziwił jak by zagrali w najsilniejszych składa [ z gracz do dysppozycji] bo Freguson nie może sobie pozwolić by Old Trafford zbobył Mourinho jak cała lidze :D

Przekonany sie o 21:00 czy ktoś juz odpuszcza czy nie ale oby był mecz dobry :D

Pozdro

Spięcia na linii Fergie-Mourinho nie mają tutaj większego znaczenia.

Pierwsza połowa - bardzo słabe tempo, żadna z drużyn nie gra na maksa.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 maja 2005, 22:04

Powiem szczerze, iż liczyłam na porywający mecz, w którym obie ekipy walczą o każdy metr boiska. Niestety, ale się nie doczekałam tego - Chelsea gra asekurancko, a ManU bez fantazji... Aż dziw bierze, gdy komentator mówi: 'Ronaldo przy piłce'. To jest ten fantastyczny Portugalczyk? :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”