Liverpool (zbiorczy) - Strona 21

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 kwie 2005, 21:45

bedzie gorzej niż źle!!!! ale az tak sie nie dadza mam nadzieje i chociaż 2-1 bedzie... a w rewanżu to juz różnie moze byc...

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 kwie 2005, 21:50

Pogratulowac Liverpoolovi. Pilkarze walcza do konca i wyniki widac od razu. 2:0 do przerwy do Liverpoolu. Szczerze to niespodziewalem sie takiej gry po ostatnim meczu ligowym wprawdzie wygranym ale w niebardzo ladnym stylu, no ale w koncu nie liczy sie styl tylko wynik.
Bramki tez ladne, szczegolnie Luisa Garcii :shock: :!:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 21:56

Gol Garcii był przepiękny! Prawdę mówiąc to juz dawno nie widziałem tak słabo grającego Juventusu, no i dobrze nie przepadam za nimi, nie lubie ich stylu. Liverpool naprawdę mnie zachwyca! Brawo! Tak trzymac The Reds!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2005, 22:45

Liverpool po całkiem dobrej grze pokonał Juventus 2:1. Biorąc pod uwagę osłabienia w ekpie Beniteza mogą być zadowoleni z wyniku chociaż ta jedna bramka Juve (błąd bramkarza The Reds) może być bardzo ważna. Mam jednak nadzieję, że w Turynie nie będzie 1:0. Anglicy mają szansę i coraz bardziej im kibicuje. Szkoda tylko, że Dudek poza składem :?
Bramka Luisa przepiękna :D 8)

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 05 kwie 2005, 22:51

2:1 nie jest zle. Nawet powiem, ze calkiem dobrze. Druga polowa juz lepsza w wykonaniu Juve i pomimo dzisiejszego, slabego meczu w wykonaniu Starej Damy dalej uwazam, ze Juve jest faworytem.

Fabio - Dziekujemy !!! (bardzo wazna bramka :))

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 kwie 2005, 22:55

no i tak przed Liverpoolem b. trudne zadanie w rewanżu ale przed Juve rownie trudne... licze na kozystny wynik

Forza Juve na zawsze!!!!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 05 kwie 2005, 23:14

Gdyby nie ta bramka, eh... 2:0 i raczej duze szanse na awans, a tak to zawsze Juve odrabia u siebie jednobramkowe porażki.Teraz to jednak z Liverpoolu mocna ekipa, czwarta w Anglii.Czas pokazać to w Europie.

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 05 kwie 2005, 23:16

Real to ekipa 2-ga w Hiszpanii, czyli teoretycznie jeszcze mocniejsza, a jednak sie udalo :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 05 kwie 2005, 23:25

vilden pisze:Real to ekipa 2-ga w Hiszpanii, czyli teoretycznie jeszcze mocniejsza, a jednak sie udalo :D
No - o tym mówie, Juve u siebie jest nie do że nie do zatrzymania, ale kto by nie przyjechał to remis to dla gości jak zwycięstwo...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 23:33

Brawo The Red`s - Brawo Rafa !! - a mówiłem Oni potrawia grać tylko z Tuzami :D Bolton żenada a z Juve pokazali co znaczy ich gra i to w takim składzie ... Garcie jak sie złozył :!: miodzik tak z powietrza to było trudne Hyypie tez mądrze zamykał akcje - tylko ten bład przy bramce Fabio ...

Rewanż ?? Przyjmuje zakłady !! Ja mówie że awansuje Liverpool po remisie 1:1 tylko prosze nie piście że na Delle Alpi nie maja szans bo juz dziś słyszałem że nie mieli mieć na Anfild ....

Wraca Xabi , Kewell i Hamman może Cisse z pomoca boga :D ale to bedzie tylko mocniejszy Liverpool. Zobaczymy teraz Derby i jatka na maxa ...

Ładne zachowanie przez mecze !!!! Ten mecz towarzyski cool pomysł i gest !! ale Liverpool wygrał 3:0 hehe :D Pozdro

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 05 kwie 2005, 23:38

hmmm... wracaja to fakt, ale Kewell gra dosyc w kratke w tym sezonie i raczej nie zachwyca. Cisse po takiej kontuzji raczej nie zagra, a Xabi to tez wielka niewiadoma jesli chodzi o forme. Ja nie twierdze, ze Liverpool nie ma szans. szczerze powiem, ze dzisiejszy mecz to bylo wiadro zimnej wody dla mnie, ale jednak wciaz pozostaje optymista (bo podobno zyja dluzej ;))

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 23:46

Ja tez nie twierdze że Liverpool nie da szans Juve czy na odwrót .... Ale zwróć uwage na to że Liverpool juz prawie chapną Everton w lidze wracaja po kontujazch !! a Juve musi walczyś w każdym meczu "o wszytsko" . Teraz maraton w serie A klejno Juve gra [chyba jak sie nie myle] z Violą, Lecce, Interem, Lazio także to teraz bedzie zagatka. Kadra - nadal sadze że kadra kluczem do scudetto a przy okazji bedzie odgrywala role w LM. Liverpool zagrał "rezerwami" w jakims stopinu ale jak zagrał to też ma znacznie że nabiora siły. A Capello w lidze nie wystapi Montero czy Crio na ofensywna Lecce czy Viole lub Inter Wiesz o co mi chodz chyba ??

Pozdro...

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 05 kwie 2005, 23:58

Co do meczy jakie Juve czekaja to sie nie mylisz. Trzeba przyznac, ze Juve czeka dosyc ciezki okres, a lawke mamy rzeczywiscie dosyc krotka i slaba(a raczej nieograna). Wierze jednak, ze chlopaki dadza rade. Mamy Pessoto, Zalayete, Oliviere, wroci Kapo, wiec jakas nadzieja jest, ale faktem jest, ze napewno przed rewanzem w Turynie walne sobie pare glebszych na rozluznienie :P

Jesli chodzi o scudetto to rzeczywiscie widze to w czarnych kolorach, ale co bylby ze mnie za kibic gdybym wciaz nie wierzyl w sukces mojej ukochanej druzyny. Faktem jednak jest, ze Milan ma wieksze rezerwy i bardziej ogranych pilkarzy na lawce rezerwowej, ale czy to wlasnie zadecyduje o mistrzostwie to sie dowiemy i to juz niebawem.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 06 kwie 2005, 8:23

ja popieram bedzie w Turynie 1-1 (przynajmniej mam taka nadzieje). Niespodziewalam sie nawet takiego wyniku. Teraz wracaja gracze w pierwszego skladu i polfinal jest nasz :twisted: pozatym ladna ceremonia przed meczem

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2005, 13:12

Gratuluje Liverpoolowi wygranej bitwy, ale nie wojny :) Piękne dwie bramki strzelone Juve w przecigu 25 minut. Nie uznany gol z główki Del Piero, który strzelony był jak najbardziej prawidłowo, słupek Ibry i jeszcze wiele sytuacji, których nie wykorzystaliśmy. Bianconeri byli dziwne rozkojarzeni, nie mogli nawet podać dokładnie do piłkarza, który stał dwa metry przed zawodnikiem, kopali w siebie i popełniali strasznie dużo błędów :? Trzeba pomyśleć w Turynie co dalej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”