Ostrzeżenia - komentarze - Strona 21

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 19:17

a dupę nie chcesz dostać ? :P

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 sty 2005, 19:24

pippen pisze:
zawdi pisze:nie mam zamiaru chowac glowy w piasek
obraziles mnie, za co sam powinienes dostac wp(ierd).......
"kompletny debilizm" - albo jakis niekumaty jestes albo zero poczucia humoru
szczerze powiedziawszy to (za przeproszeniem) sram na te wp, chodzi mi oto ze trzy, jedno po wyjasnieniu bym zrozumial (np. takim ze autor tematu sobie czegos takiego nie zyczyl, o.k.). mam gdzies te 3 wp, a nawet 13 i 23, zawsze moge zalozyc inny nick np.zawdii. walcze tylko w slusznej sprawie.

pozdro jesus :lol: i wy juz tacy nie samotni jezdzcy (bez glow) :lol: :lol:

a i jeszcze jedno z niecierpliwoscia oczekuje na nastepne wp. dzieki chlopaki
Za to dostajesz kolejne WP , a np. myslisz ze kotośnie zromuemie o co chodziło Ci w wyrażeniu " obraziles mnie, za co sam powinienes dostac wp(ierd)......."
spoko, jezeli chodzi ci o wulgaryzm jaki mialem na mysli, ale nie bralem tego doslownie, tylko jako cos smiesznego (co sie zaczyna na wp i (mam nadzieje ze nie bedzie to takie oczywiste, bo znowu dostane) dop.....)
pippen pisze:
zawdi pisze: dostalem wp od pippena, ok, ale za to ze uznalem czesc moderatorow za mniej inteligetnych. hmmmm....
jak tak sie zastanowic to wszyscy nie moga byc rownie inteligetni, niektorzy bardziej niektorzy mniej.
a jak bym napisal ze niektorzy pilkarze sa slabsi od innych - czy ich obrazam???

Jeżeli piszesz, ze ktoś jest mnie inteligentny to ni masz na myśli że jest ktoś słabszy tylko uważasz go za "bardziej głupiego".
mniej inteligetny to dla mnie mniej inteligentny i tyle. jak wszyscy nie moga byc tak samo inteligetni tak samo nie moga byc tak samo glupi(lub nie glupi)
pippen pisze: Np. słowo mnie inteligentny nie równa sie słowu, mniej domyślny czy mnie kreatywny.
slowo jak slowo
pippen pisze: Pozdrawiam
:lol: :lol:

a i jeszcze pytanie, czy te wp(....) :lol: :lol: kasuja sie po uplywie 21 dni tj. pierwsze usunie mi sie po uplywie 21 od pierwszego wp(...), czy tez wszystkie po uplywie 21 dni od ostatniego i tak dlugo jak bede dostawal nastepne tamte sie nie usuna????

pozdro jesus i (juz trzech) jezdzcow (bez glow) :lol: :lol:

p.s. mam nadzieje ze nie jest to az tak oczywiste (zaznaczam dla innych forumnowiczow) i nie dostane wp(....)(i tu ta sama nadzieja) :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 19:47

rebuzz: Temat o ulubionym użytkowniku - tak Cię mogę nakierować - były wręczane ostrzeżenia za post pod postem - tak samo jak i w innych tematach.

zawdi: Skasują się wszystkie po 21 dniach od otrzymania ostatniego ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 20:19

Kotek pisze:rebuzz: Temat o ulubionym użytkowniku - tak Cię mogę nakierować - były wręczane ostrzeżenia za post pod postem - tak samo jak i w innych tematach.

.
dziekuje za odpowiedz i poinformowanie gdzie i za co ( tak sie powinno zalatwiac sprawy )

a teraz kotek mam w takim razie prosbe ( wszystko na spokojnie ) ale musisz usunac mi te ostrzezenia poniewaz jak pisal Tomus nie bylo to posty z MOJEJ WINY tylko z winy BŁĘDU w skrypcie PHP .... i drugi post sam sie dolaczal bez wiedzy uzytkownika.

pozdrawiam i licze na dogodne rozwiazanie sprawy dla obu stron.

czekam na odpowiedz :wink:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 20:20

Nie stawiam oporu, ale z tą sprawą to musisz zaginać do admina :)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 20:23

Kotek pisze:Nie stawiam oporu, ale z tą sprawą to musisz zaginać do admina :)
dobra, dzieki za info

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 20:33

Kotek pisze:Skasują się wszystkie po 21 dniach od otrzymania ostatniego ostrzeżenia.
Czyli jak np. Ja dostałem 4 WP 1 stycznia to 22 stycznia już nie bede miał zadnego ??

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 sty 2005, 14:25

Qrczak pisze:
Kotek pisze:Skasują się wszystkie po 21 dniach od otrzymania ostatniego ostrzeżenia.
Czyli jak np. Ja dostałem 4 WP 1 stycznia to 22 stycznia już nie bede miał zadnego ??
tak dokładnie tak :wink:
a co do tego błędu to u mnie też to było ale jakoś sobie poradziłem i usunełem sam posty :D i jak będzie z tymi mejlami??

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 04 sty 2005, 15:06

Pasztet pisze:
Qrczak pisze:
a co do tego błędu to u mnie też to było ale jakoś sobie poradziłem i usunełem sam posty :D i jak będzie z tymi mejlami??
y..... jakimi mailami? :|

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 sty 2005, 15:28

Kotek pisze:
Pasztet pisze:
Qrczak pisze:
no tymi co sie na wcześniejszej stronie pytałem o ostrzeżeniach.. kiedyś były a teraz nie dostaje ich :?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 sty 2005, 15:32

Pasztet pisze:
Kotek pisze:
Pasztet pisze: tak dokładnie tak :wink:
no tymi co sie na wcześniejszej stronie pytałem o ostrzeżeniach.. kiedyś były a teraz nie dostaje ich :?
'Chodzi o maile, które dostaje uzytkownik, który otrzymał ostrzeżenie. Mail zawiera wyjaśnienie za co dany uzytkownik je dostał. Pasztet twierdzi, że nie dostaje takowegho maila. Mysle, że to zależy od moderatora czy dostaniesz czy nie :)

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 04 sty 2005, 15:38

Qrczak pisze:Czyli jak np. Ja dostałem 4 WP 1 stycznia to 22 stycznia już nie bede miał zadnego ??
no no ja tez mialem 5 a teraz nie mam juz zadnego :P :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 sty 2005, 15:59

Tomusmc pisze:
Pasztet pisze:
Kotek pisze:
'Chodzi o maile, które dostaje uzytkownik, który otrzymał ostrzeżenie. Mail zawiera wyjaśnienie za co dany uzytkownik je dostał. Pasztet twierdzi, że nie dostaje takowegho maila. Mysle, że to zależy od moderatora czy dostaniesz czy nie :)
no właśnie zawsze dostawałem info że dostałem, od kogo i link a wyjaśnienie w poście a na ostatnie 2 nic nie przyszło :/

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 sty 2005, 19:05

Chce wiedzieć za co dostałem 3 wp?? nie dostałem żadnego maila, ani pw! :evil:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2005, 19:17

W temacie "Miriam show :D" troche zes poprzeklinał, a reszte WP niewiem za co. Coś musiałeś zbroić Lakier :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”