Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 sty 2005, 19:24
spoko, jezeli chodzi ci o wulgaryzm jaki mialem na mysli, ale nie bralem tego doslownie, tylko jako cos smiesznego (co sie zaczyna na wp i (mam nadzieje ze nie bedzie to takie oczywiste, bo znowu dostane) dop.....)pippen pisze:Za to dostajesz kolejne WP , a np. myslisz ze kotośnie zromuemie o co chodziło Ci w wyrażeniu " obraziles mnie, za co sam powinienes dostac wp(ierd)......."zawdi pisze:nie mam zamiaru chowac glowy w piasek
obraziles mnie, za co sam powinienes dostac wp(ierd).......
"kompletny debilizm" - albo jakis niekumaty jestes albo zero poczucia humoru
szczerze powiedziawszy to (za przeproszeniem) sram na te wp, chodzi mi oto ze trzy, jedno po wyjasnieniu bym zrozumial (np. takim ze autor tematu sobie czegos takiego nie zyczyl, o.k.). mam gdzies te 3 wp, a nawet 13 i 23, zawsze moge zalozyc inny nick np.zawdii. walcze tylko w slusznej sprawie.
pozdro jesusi wy juz tacy nie samotni jezdzcy (bez glow)
![]()
a i jeszcze jedno z niecierpliwoscia oczekuje na nastepne wp. dzieki chlopaki
mniej inteligetny to dla mnie mniej inteligentny i tyle. jak wszyscy nie moga byc tak samo inteligetni tak samo nie moga byc tak samo glupi(lub nie glupi)pippen pisze:zawdi pisze: dostalem wp od pippena, ok, ale za to ze uznalem czesc moderatorow za mniej inteligetnych. hmmmm....
jak tak sie zastanowic to wszyscy nie moga byc rownie inteligetni, niektorzy bardziej niektorzy mniej.
a jak bym napisal ze niektorzy pilkarze sa slabsi od innych - czy ich obrazam???
Jeżeli piszesz, ze ktoś jest mnie inteligentny to ni masz na myśli że jest ktoś słabszy tylko uważasz go za "bardziej głupiego".
slowo jak slowopippen pisze: Np. słowo mnie inteligentny nie równa sie słowu, mniej domyślny czy mnie kreatywny.
pippen pisze: Pozdrawiam
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 19:47
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 20:19
dziekuje za odpowiedz i poinformowanie gdzie i za co ( tak sie powinno zalatwiac sprawy )Kotek pisze:rebuzz: Temat o ulubionym użytkowniku - tak Cię mogę nakierować - były wręczane ostrzeżenia za post pod postem - tak samo jak i w innych tematach.
.
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 20:20
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 20:23
dobra, dzieki za infoKotek pisze:Nie stawiam oporu, ale z tą sprawą to musisz zaginać do admina
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 20:33
Czyli jak np. Ja dostałem 4 WP 1 stycznia to 22 stycznia już nie bede miał zadnego ??Kotek pisze:Skasują się wszystkie po 21 dniach od otrzymania ostatniego ostrzeżenia.
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 sty 2005, 14:25
tak dokładnie takQrczak pisze:Czyli jak np. Ja dostałem 4 WP 1 stycznia to 22 stycznia już nie bede miał zadnego ??Kotek pisze:Skasują się wszystkie po 21 dniach od otrzymania ostatniego ostrzeżenia.
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 04 sty 2005, 15:06
y..... jakimi mailami?Pasztet pisze:tak dokładnie takQrczak pisze:Czyli jak np. Ja dostałem 4 WP 1 stycznia to 22 stycznia już nie bede miał zadnego ??Kotek pisze:Skasują się wszystkie po 21 dniach od otrzymania ostatniego ostrzeżenia.![]()
a co do tego błędu to u mnie też to było ale jakoś sobie poradziłem i usunełem sam postyi jak będzie z tymi mejlami??
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 sty 2005, 15:28
no tymi co sie na wcześniejszej stronie pytałem o ostrzeżeniach.. kiedyś były a teraz nie dostaje ichKotek pisze:y..... jakimi mailami?Pasztet pisze:tak dokładnie takQrczak pisze:
Czyli jak np. Ja dostałem 4 WP 1 stycznia to 22 stycznia już nie bede miał zadnego ??![]()
a co do tego błędu to u mnie też to było ale jakoś sobie poradziłem i usunełem sam postyi jak będzie z tymi mejlami??
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 sty 2005, 15:32
'Chodzi o maile, które dostaje uzytkownik, który otrzymał ostrzeżenie. Mail zawiera wyjaśnienie za co dany uzytkownik je dostał. Pasztet twierdzi, że nie dostaje takowegho maila. Mysle, że to zależy od moderatora czy dostaniesz czy niePasztet pisze:no tymi co sie na wcześniejszej stronie pytałem o ostrzeżeniach.. kiedyś były a teraz nie dostaje ichKotek pisze:y..... jakimi mailami?Pasztet pisze: tak dokładnie tak![]()
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 04 sty 2005, 15:38
no no ja tez mialem 5 a teraz nie mam juz zadnegoQrczak pisze:Czyli jak np. Ja dostałem 4 WP 1 stycznia to 22 stycznia już nie bede miał zadnego ??
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 sty 2005, 15:59
no właśnie zawsze dostawałem info że dostałem, od kogo i link a wyjaśnienie w poście a na ostatnie 2 nic nie przyszłoTomusmc pisze:'Chodzi o maile, które dostaje uzytkownik, który otrzymał ostrzeżenie. Mail zawiera wyjaśnienie za co dany uzytkownik je dostał. Pasztet twierdzi, że nie dostaje takowegho maila. Mysle, że to zależy od moderatora czy dostaniesz czy niePasztet pisze:no tymi co sie na wcześniejszej stronie pytałem o ostrzeżeniach.. kiedyś były a teraz nie dostaje ichKotek pisze:
y..... jakimi mailami?
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 sty 2005, 19:05
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2005, 19:17
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio