Knajpa - reaktywacja - Strona 201

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Mezo nie robi HH bo:

nie uczestniczy w wojnie pomędzy gangami Pilka.pl i Twoja Stara
11
28%
nie handluje narkotykami w forumowych gettach
3
8%
nie lubi Bonso
6
15%
nie wie co się liczy, szacunek ludzi ulicy joł!
19
49%
Awatar użytkownika
radzionek
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 17 cze 2007, 0:14

guru pisze:To Ty jestes strasznie ograniczony. nasłucha sie kolesi, którzy ściemniają mu, ze tworzy hip hop z miłości. Laughing

"Rap to nie biznes, rap to droga". Lol

Tak tak Guru swieta racja oni robia to tylko dla kasy i marychy , czysty biznes , w ogole onie maja w dupie te kulture tworza tylko zeby sie nachapac :lol:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 cze 2007, 0:15

guru pisze:Czy Ty człowieku masz w ogóle pojecie o czym piszesz? Kto sie bije o jakąś działkę. Rolling Eyes

nie wiem czy mnie zrozumiales ale chodzilo mi tu o dzialke np. marihuany.

slucham np. OSTRego fisza i eldo. to nei sa raperzy? amerykanskiego rapu nie slucham bo spiewaja jakby mieli kluchy w gebie. co do tych gangow po raz kolejny powiadam ze ne to tu jest najwazniejsze. chcesz to zapoczatkuj jakas rewolucje i glos takie hasla " kto nie jara i nie bije sie za marycheten nie raper". od razu mowie ze nie bylbym raperem.

wiesz o co mi b ale wymagasz ode mnei zebym ci wszystko wytlumaczyl tak zebys nie musial juz sie nad niczym zastanawiac (najlepszy przyklad to uzyte przeze mnei slowo dzialka). idz juz spac.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 cze 2007, 0:20

guru pisze:['] jak pikachu to Ty sie zachowujesz.
pamiętaj borys guru ma jeszcze wspomnienia a tego czasu jak był bożyszczem, może cie zamknąć w pokeballu i już nie wyjdziesz

a ja się narażę większości biorących udział w tej dyskusji i napiszę-->
HH ['] [']. Metal i rock rulez. Dziękuję za uwagę.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 cze 2007, 0:22

hmm a jest jakies antidotum? no zebym byl niewidzialny na przyklad. moze jakas slina snorlaxa albo mocz ratata? wez pomoz sprawdz w pokedexie bo ja to mam slabsze info na ten temat.

nikomu sie nie narazasz sluchaj czego chcesz tylko rapu nie obrazaj. na dzieciach techno sie mozemy powyzywac :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 cze 2007, 0:23

ja mam jeszcze słabsze, musisz się popytać aktualnych lub byłych pokemonów :lol:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 cze 2007, 0:23

TS borys IFC pisze:nie wiem czy mnie zrozumiales ale chodzilo mi tu o dzialke np. marihuany.
:zgon: leżę... Nie, myślałem o dwóch hektarach. :lol2:
TS borys IFC pisze:lucham np. OSTRego fisza i eldo. to nei sa raperzy?
A czy jak tak napisałem? Wymieniłem Ci czynniki, które tworzą kulturę "getta".
amerykanskiego rapu nie slucham bo spiewaja jakby mieli kluchy w gebie.
Bo w ogóle go nie rozumiesz. To tak jak ja bym sie wypowiadał na temat francuskiego rapu. :roll:
TS borys IFC pisze:co do tych gangow po raz kolejny powiadam ze ne to tu jest najwazniejsze.
Nie mam już siły... Ja nigdzie nie napisałem, ze bycie w gangu jest najważniejsze, tylko większość raperów w nich jest. Ty myślisz, ze na wszelkich obrazkach stoją z pistoletami, bo chcą być "cool"?
TS borys IFC pisze:chcesz to zapoczatkuj jakas rewolucje i glos takie hasla " kto nie jara ten nie raper". od razu mowie ze nie bylbym raperem.
Idź spać. Twój ulubieniec OSTR o czym rapuje, nie o jaraniu?
radzionek pisze:Tak tak Guru swieta racja oni robia to tylko dla kasy i marychy , czysty biznes , w ogole onie maja w dupie te kulture tworza tylko zeby sie nachapac Laughing
To, ze on Ci tak powie, nie znaczy, ze tak jest. Oczywiście z przymusu tego nie robią. Ale jakby nic z tego nie mieli, to byś widział tych wszystkich raperów w Polsce.

EDIT:
Akarin pisze:pamiętaj borys guru ma jeszcze wspomnienia a tego czasu jak był bożyszczem, może cie zamknąć w pokeballu i już nie wyjdziesz
:brawo: zaraz wrzucę to do złotych ust. chciałeś być śmieszny, ale Ci nie wyszło.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 0:26 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
radzionek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 17 cze 2007, 0:25

Tak Borys jest antidotum musisz zagrac na pokeflecie wtedy wszystkie prehistoryczne pokemony wyjda z podziemi i straca Guru w piekielne czelusci gdzie jego cialo pokryja chrosty w ksztalcie pokeballi.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 cze 2007, 0:25

kurde nie za bardzo to wyglada ja juz czuje jego oddech chyba pojde do asha keczupa i on mi pomoze. poplywamy na tej jego neibiskiej jaszczurce i cos sie wymysli. albo pomoze nam ten taki doktorek siwy

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 cze 2007, 0:26

nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz, ja ci sposobu nie podam bo nie znam. Nie oglądałem/am pokemonów. Jedynie na forum.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 cze 2007, 0:28

amerykanskiego rapu nie slucham bo spiewaja jakby mieli kluchy w gebie.

Bo w ogóle go nie rozumiesz. To tak jak ja bym sie wypowiadał na temat francuskiego rapu. Rolling Eyes
zapomnialem ze wiesz lepiej. nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj ok?

ta ostry rapuje troche o jaraniu szczegolnie na ostatniej plycie i mu to wytknalem nawet na tym forum. ale z czasem sluchanai hollylodzi to wrazenie zanika. na pewno lepiej sie slucha "ostatniego takiego sortu" niz "zjedz skreta".
TS borys IFC napisał:
nie wiem czy mnie zrozumiales ale chodzilo mi tu o dzialke np. marihuany.

guru napisal:
Zemdlał leżę... Nie, myślałem o dwóch hektarach. Lol

TS borys IFC napsial:
wiesz o co mi b ale wymagasz ode mnei zebym ci wszystko wytlumaczyl tak zebys nie musial juz sie nad niczym zastanawiac (najlepszy przyklad to uzyte przeze mnei slowo dzialka). idz juz spac.

sa ludzie i parapety...

akarin ja widzialem pare odcinkow ale to jakos z siostra cioteczna chyab czy cos nie pamietam dokladnie. jak widac przydalo sie bo spotkalem nastepnego poke tym razem na tym forum :lol:[/b]
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 11:31 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 6 razy.

Awatar użytkownika
radzionek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 17 cze 2007, 0:28

guru pisze:To, ze on Ci tak powie, nie znaczy, ze tak jest. Oczywiście z przymusu tego nie robią. Ale jakby nic z tego nie mieli, to byś widział tych wszystkich raperów w Polsce.

No tu sie z Toba po czesci zgodze , oni musza miec z tego jakies profity bo z tego zyja , inaczej by zapewne tego nie robili ( chyba , ze mieliby jakies inne dochodowe zajecie )
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 0:30 przez radzionek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 cze 2007, 0:29

TS borys IFC pisze:doktorek siwy
Kto?
TS borys IFC pisze:asha keczupa
tego tez nie znam.
Sorry chłopaki, nie jestem w temacie :(

TS borys IFC, ja sie z Tobą tutaj nie prawdam, tylko przedstawiam Ci pewne sprawy. Ale najlepiej zaatakować w stylu pokemona.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 cze 2007, 0:30

guru pisze:zaraz wrzucę to do złotych ust. chciałeś być śmieszny, ale Ci nie wyszło.
spoko, nie chciałem być śmieszny. Chciałem tylko... zresztą nieważne. To miała być taka ironia. Nie bierz tego do siebie. Wbrew pozorom piszesz normalnie i całkiem logicznie.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 cze 2007, 0:32

guru pisze:TS borys IFC, ja sie z Tobą tutaj nie prawdam, tylko przedstawiam Ci pewne sprawy. Ale najlepiej zaatakować w stylu pokemona

no i zaatakowales.zmieniasz kierunek swoich postwo z predkoscia 61s na minute. szybki jestes. ja juz ide spac moze jeszcze na 1 posta odpowiem i spadam. ja o muzie i beatboxie ty o gangach i o tym ze raperzy nie maja hajsu z plyt tylko z rabunkow itp. papapapappa
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 0:34 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 cze 2007, 0:34

Bonso patrz co narobiłeś. Rozpętałeś piekło. TS borys IFC & guru to jeźdźcy apokalipsy. Jest ich tylko dwóch, ale więcej nie potrzeba. I tak w temacie pozostaną same zgliszcza. To wszystko Twoja wina Bonso.

Swoją drogą dyskusja znowu przybiera nieoczekiwany obrót. Teraz 'dyskutują' o pokemonach chyba :think:
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 0:34 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”