Rai
No to ładnie się dzieje. Przecież spokojnie można było grać nie wiem po co te wygłupy Lega Calcio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 kwie 2006, 13:09
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 kwie 2006, 13:16
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 kwie 2006, 13:17
Sero pisze:"Dzisiejsze mecze włoskiej Serie A zostaną odwołane podała włoska telewizja Rai Uno. Powodem jest zła aura i stadiony na których miały zostać rozegrane mecze nie nadają się do gry. Prezesi klubów już zdążyli zareagować na doniesienia prasowe i Lega Calcio twierdząc, że to wielki skandal gdyż nie w takich warunkach przychodziło im grać ..."
Rai
No to ładnie się dzieje. Przecież spokojnie można było grać nie wiem po co te wygłupy Lega Calcio Choć z drugiej strony odpoczniemy przed LM
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 kwie 2006, 18:01
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 kwie 2006, 21:20
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 kwie 2006, 23:19
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 kwie 2006, 23:54
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 02 kwie 2006, 8:12
No dokladnie - niech Solari gra na lewej flance juz teraz - napewno lepszy od Killego i Cesara razem złączonychZico_FCI pisze:Oby Mancio powołał Solariego bo to na prawdę dobry kopacz jest. Już na pewno lepszy od Cesara i Kilego. Meczu dziś nie oglądałem ale na pewno można być zadowolonym zz wyniku i straty punktów prze zrywali.![]()
![]()
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 kwie 2006, 8:35
straty , stratyJuras_InterFan pisze:Najwazniejsze 3 punkty rezerwami i to ze Milan dał ciałą i znowu mamy tylko 2 punkty przewagi
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 02 kwie 2006, 8:53
Masz racje - w lidze najwazniejszy mecz to Derby - ale o tym to i My i Wy nie myslicie bo teraz najwazniejsza sprawa to rewanż 1/4 finału LM jestesmy w podobnej sytuacji - my chyba nawet w ciut lepszej bo nam wystarcza remis a wy musicie wygrac ale za to gracie u siebie a my na wyjezdzie na ciezkim terenie - ale mysle ze w 1/2 finału będą dwie ekipy z Mediolanu ... Chociaz jak by byl tylko Inter to bym sie specjalnie nie zmartwiłŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:straty , stratyJuras_InterFan pisze:Najwazniejsze 3 punkty rezerwami i to ze Milan dał ciałą i znowu mamy tylko 2 punkty przewagi
Gratuluje wygranej niestety Milan podarował wam piekny prezent.
Ale i tak najwazniejszy beda derby
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 kwie 2006, 10:29
Juras_InterFan pisze:jestesmy w podobnej sytuacji - my chyba nawet w ciut lepszej bo nam wystarcza remis
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 02 kwie 2006, 10:38
Stankovic to pewniak w tej chwili - a Figo - to zalezy od jego zdrowia - mogłby zagrac - on nam daje wiele na skrzydlach - ciągnie ostro akcje - ale swoją drogą Solari na lewej a Stankovic na prawej tez by bylo OKSero pisze:Hehe widze Hunter, że już Derby chodzą po głowie![]()
Dla mnie narazie sprawa pierwszorzędna to Villarreal. Później gramy bodajże z Ascoli, a po nim mecz o prym Mediolanu![]()
Juras_InterFan pisze:jestesmy w podobnej sytuacji - my chyba nawet w ciut lepszej bo nam wystarcza remis
Napewno jesteśmy w lepszej, ale na remis nie można grać![]()
![]()
Już się nie mogę doczekać wtorku. Villarreal-InterCiekawe czy któraś ze stacji puści mecz w TV. Ciekawe także jak zagra Mancini na skrzydłach. Postawi na pare Stankovic-Figo czy może jakaś roszada z Solarim
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 kwie 2006, 10:39
Jak masz cyfrowy Polsat to mecz będzie w polsacie sport extra.Ciekawe czy któraś ze stacji puści mecz w TV.
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 02 kwie 2006, 10:46
Masz napisane ze jestes z Mazur - skąd dokladniej jesli mozna wiedziecMarq pisze:Jak masz cyfrowy Polsat to mecz będzie w polsacie sport extra.Ciekawe czy któraś ze stacji puści mecz w TV.
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 kwie 2006, 10:48
Ruciane-Nida , małe miasto(5000 tys. mieszk.)Juras_InterFan pisze:Masz napisane ze jestes z Mazur - skąd dokladniej jesli mozna wiedziecMarq pisze:Jak masz cyfrowy Polsat to mecz będzie w polsacie sport extra.Ciekawe czy któraś ze stacji puści mecz w TV.Ja Szczytno czyli stolica Mazur
Hehehe
Pozdro !
Marq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio