Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 31 sie 2008, 21:25
R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 sie 2008, 22:23
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2008, 22:42
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 sie 2008, 22:48
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 31 sie 2008, 22:57
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2008, 23:21
Giovinco nie miał za kogo wejść, bo Nedved neprawdopodobnie walczył i jego zdjęcie by było totalną głupotą, a w środku potrzebowaliśmy 2 defensywnych..Juv pisze:Giovinco tak sięi nie doczekałem
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 wrz 2008, 8:12
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 01 wrz 2008, 8:45
ad b) Bo nedved był jednym z najlepszych na boisku i grzechem byłoby go zdjąć. Ranieri denerwował ostro. Za Bardzo słabego Alexa Iaquinta powinien grać już od początku drugiej połowy.10 pisze:1. Zacząłem oglądać niestety dopiero koło 70-tej minuty, więc o całeym meczu nie będę się wypowiadał, ale:
a) przy bramce Gili a'la Inzaghi nie bez winy jest Mellberg
b) dlaczego Claudio nie wpuścił Seby?!
R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 wrz 2008, 9:54
Prezydent Juventusu, Giovanni Cobolli Gigli potwierdził, że urażony Tiago Mendes (na zdjęciu) zamknął go w toalecie! Ta dziwna historia wydarzyła się w następstwie nieporozumień między klubem, który chce pozbyć się piłkarza, a zawodnikiem, który nie ma zamiaru odchodzić: "Historia o zamknięciu mnie w toalecie przez Tiago jest prawdziwa" - przyznał Cobolli Gigli w wywiadzie dla Sky Italia. "Szkoda, że to wyszło na światło dzienne, powiedziałem o tym w zaufaniu osobie, którą uważałem za przyjaciela. Według mnie takie rzeczy nie powinny trafiać do gazet. W każdym bądź razie, Alessandro Del Piero usłyszał jak dobijałem się do drzwi i zaoferował swoją pomoc. Odpowiedziałem mu, że lepiej by było gdyby zrobił to ktoś inny, bo on powinien się oszczędzać na mecz z Fiorentiną."
Historia wydarzyła się na przestrzeni kilku ostatnich dni. Jak donoszą plotki, za pomocą tego złośliwego gestu pomocnik chciał wyrazi protest przeciwko planom klubu co do jego osoby. Do czasu kiedy nadeszło wybawienie w postaci Del Piero, Gigli miał spędzić w zamknięciu około godziny.
Tiago odrzucił ostatnio oferty Evertonu i Monaco, ponieważ chce grać w Lidze Mistrzów, a Juve nie może pozyskać nowego zawodnika dopóki nie pozbędzie się Portugalczyka: "Ranieri uważa Tiago za część drużyny, ale ja nauczyłem się, że do 24.00 wszystko się może zdarzyć. Być może do północy znajdzie nowy klub."
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 wrz 2008, 10:11
Po wejściu Iaquinty mecz kończyliśmy trójzębem. Giovinco śmiało mógł wejść za Alexa i zająć miejsce na lewym skrzydle.R.A.B. pisze:ad b) Bo nedved był jednym z najlepszych na boisku i grzechem byłoby go zdjąć. Ranieri denerwował ostro. Za Bardzo słabego Alexa Iaquinta powinien grać już od początku drugiej połowy.10 pisze:1. Zacząłem oglądać niestety dopiero koło 70-tej minuty, więc o całeym meczu nie będę się wypowiadał, ale:
No czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałem...(L)oczkerson pisze:co prawda dzięki maestro ta informacja znalazła już światło dzienne, ale jedynie w Domku i to
jeszcze po angielsku więc wrzucam bo to największe dokonanie Tiago w Turynie
Prezydent Juventusu, Giovanni Cobolli Gigli potwierdził, że urażony Tiago Mendes (na zdjęciu) zamknął go w toalecie! Ta dziwna historia wydarzyła się w następstwie nieporozumień między klubem, który chce pozbyć się piłkarza, a zawodnikiem, który nie ma zamiaru odchodzić: "Historia o zamknięciu mnie w toalecie przez Tiago jest prawdziwa" - przyznał Cobolli Gigli w wywiadzie dla Sky Italia. "Szkoda, że to wyszło na światło dzienne, powiedziałem o tym w zaufaniu osobie, którą uważałem za przyjaciela. Według mnie takie rzeczy nie powinny trafiać do gazet. W każdym bądź razie, Alessandro Del Piero usłyszał jak dobijałem się do drzwi i zaoferował swoją pomoc. Odpowiedziałem mu, że lepiej by było gdyby zrobił to ktoś inny, bo on powinien się oszczędzać na mecz z Fiorentiną."
Historia wydarzyła się na przestrzeni kilku ostatnich dni. Jak donoszą plotki, za pomocą tego złośliwego gestu pomocnik chciał wyrazi protest przeciwko planom klubu co do jego osoby. Do czasu kiedy nadeszło wybawienie w postaci Del Piero, Gigli miał spędzić w zamknięciu około godziny.
Tiago odrzucił ostatnio oferty Evertonu i Monaco, ponieważ chce grać w Lidze Mistrzów, a Juve nie może pozyskać nowego zawodnika dopóki nie pozbędzie się Portugalczyka: "Ranieri uważa Tiago za część drużyny, ale ja nauczyłem się, że do 24.00 wszystko się może zdarzyć. Być może do północy znajdzie nowy klub."![]()
!10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 01 wrz 2008, 10:42
No właśnie, dokładnie. Iaquinta powinien wejść wcześniej, razem z Giovinco (za DP).10 pisze:Po wejściu Iaquinty mecz kończyliśmy trójzębem. Giovinco śmiało mógł wejść za Alexa i zająć miejsce na lewym skrzydle.R.A.B. pisze:ad b) Bo nedved był jednym z najlepszych na boisku i grzechem byłoby go zdjąć. Ranieri denerwował ostro. Za Bardzo słabego Alexa Iaquinta powinien grać już od początku drugiej połowy.10 pisze:1. Zacząłem oglądać niestety dopiero koło 70-tej minuty, więc o całeym meczu nie będę się wypowiadał, ale:
Cobolli Gigli pewnie chciał go już ostatecznie spuścić w kiblu ale Tiago się nie dał, twardy zawodnik(L)oczkerson pisze:co prawda dzięki maestro ta informacja znalazła już światło dzienne, ale jedynie w Domku i to jeszcze po angielsku więc wrzucam bo to największe dokonanie Tiago w Turynie
Tiago odrzucił ostatnio oferty Evertonu i Monaco, ponieważ chce grać w Lidze Mistrzów, a Juve nie może pozyskać nowego zawodnika dopóki nie pozbędzie się Portugalczyka: "Ranieri uważa Tiago za część drużyny, ale ja nauczyłem się, że do 24.00 wszystko się może zdarzyć. Być może do północy znajdzie nowy klub."![]()
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 01 wrz 2008, 13:00
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 01 wrz 2008, 20:58

R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 wrz 2008, 21:03
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 01 wrz 2008, 23:20
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin