Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 202

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 cze 2008, 12:47

RóżA pisze:Swoją drogą- znam ten ból, kiedy z zespołu odchodzi najlepszy zawodnik. Wtedy też broniłem się rękami i nogami przed tym, co oczywiste. Niestety, faktów zmienić nie dasz rady :] .
Nie wiem o czym mówisz.

Jeśli o rzekomej wyciecze po OT pary Ferguson - Hargreaves - to żaden fakt, a plotka. Poświęciłem kilka minut w pracy na znalezienie fotki o której mówisz - bez efektu. Jesteś w 100% przekonany, że takie zdjęcie obiegło całą piłkarską Europę?

Jeśli zaś prawisz o odejściu Ronaldo - to też żaden fakt. A nawet jakby do tego doszło - przyjmę to z dużym spokojem. Bardziej żałowałem Becksa :)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 cze 2008, 12:49

red85 pisze:Bardziej żałowałem Becksa Smile

Ja nie żałowałem nie żałuję i nie będę żałował żadnego piłkarza który poleci na kasę do Realu cy innej Chelsea. Więc nie będę żałował Crisa tak samo jak nie żałowałem Becksa :P

P.S Ale zażałowałem :D

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 cze 2008, 13:02

red85 pisze:Jeśli o rzekomej wyciecze po OT pary Ferguson - Hargreaves - to żaden fakt, a plotka. Poświęciłem kilka minut w pracy na znalezienie fotki o której mówisz - bez efektu. Jesteś w 100% przekonany, że takie zdjęcie obiegło całą piłkarską Europę?
Jestem o tym przekonany nawet nie w 100, a w 110 procentach :wink: .
red85 pisze:Jeśli zaś prawisz o odejściu Ronaldo - to też żaden fakt.
Pisząc fakt nie miałem na myśli odejścia Ronaldo (bo to chyba oczywiste, że to póki co faktem nie jest), ale chęci jego odejścia. Ale chyba nikt mi nie powie, że to nie było do przewidzenia...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 cze 2008, 13:03

majer13 pisze: nie żałuję i nie będę żałował żadnego piłkarza który poleci na kasę do Realu
Tak, bo jak wiadomo, do Realu mozna isc tylko i wylacznie ze wzgledu na kase :roll:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 06 cze 2008, 14:30

Makis pisze:
majer13 pisze: nie żałuję i nie będę żałował żadnego piłkarza który poleci na kasę do Realu
Tak, bo jak wiadomo, do Realu mozna isc tylko i wylacznie ze wzgledu na kase :roll:
Zgadzam się z Makisem. Odnoszę wrażenie że mimo wszystko takiemu utytułowanemu klubowi jak Real 90% zawodników by nie odmówiło. Szanujmy wszystkie zdobyte trofea i nie mów że tylko ze względu na kasę. Owszem, na dzień dzisiejszy jestem ZA jego pozostaniem w United, ale jeśli odejdzie za więcej niż 80 milionów-żegnam, i oby ta kasa została należycie wydana. Przecież za 80 dużych baniek można kupić Huntelaara/Benzemę i jakiegoś skrzydłowego- Quaresma/David Silva...Nie mówię że tak będzie, bo przecież tego to nikt z nas nie wie, ale reasumując- odejście Ronaldo za taką kasę wcale nie osłabi drużyny- a więcej zawodników będzie brało na siebie ciężar gry, a te pieniądze można diabelsko dobrze zainwestować. Ale ja i tak myślę, że Ronaldo to może sobie chcieć lub nie- ostatnie słowo i tak będzie należało do sir Alexa :P.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 cze 2008, 14:38

MaWiK pisze:Ale ja i tak myślę, że Ronaldo to może sobie chcieć lub nie- ostatnie słowo i tak będzie należało do sir Alexa Razz.
Jeżeli Cristiano będzie chciał za wszelką cenę przejść do Realu, to Ferguson będzie mógł co najwyżej rzucić w niego butem na pożegnanie.

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 06 cze 2008, 14:46

No to niech rzuca, ale tylko za więcej niż 80 baniek.
Takie jest moje zdanie :)

Ja wcale po nim płakać nie będę z jednego powodu- kolejny taki sezon raczej mu się nie przydarzy 8)

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 cze 2008, 14:59

RóżA pisze:
MaWiK pisze:Ale ja i tak myślę, że Ronaldo to może sobie chcieć lub nie- ostatnie słowo i tak będzie należało do sir Alexa Razz.
Jeżeli Cristiano będzie chciał za wszelką cenę przejść do Realu, to Ferguson będzie mógł co najwyżej rzucić w niego butem na pożegnanie.
Ron to profesjonalista i wbrew temu co twierdzą inni, człowiek trzeźwo stąpający po ziemii. Jeśli więc Fergie ponownie kategorycznie powie NIE, to Ronaldo nie będzie odwalał akcji w stylu A.Cole'a i pokornie wróci na OT. Jestem tego pewien. Inna sprawa, że ja na miejscu Fergiego miałbym już dość...

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 06 cze 2008, 15:00

MaWiK pisze:za więcej niż 80 baniek.
"szaleniec" Calderon tyle wam da za Ronadlo. wiec spokojnie możecie planować zakup ewentulanego następcy jeśli zgodzicie sie na taka kase

nie wszyscy kibice chcą transferu Ronaldo (ja mam mieszane uczucia :? ) do Realu, ale prezes Realu sie uparł .w końcu nie udalo mu sie kiedyś z Kaką, Cesciem wiec jest małe parcie na sukces z Ronadlo

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 cze 2008, 15:05

I w ten sposób Real może zgarnąc kolejnego piłkarza, który w ich barwach zdobędzie Złotą Piłkę a na to trofeum zapracował sobie grą w innej drużynie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2008, 16:36

vakabayashi pisze: "szaleniec" Calderon tyle wam da za Ronadlo. wiec spokojnie możecie planować zakup ewentulanego następcy jeśli zgodzicie sie na taka kase
Zalezy. Jesli mowimy o funtach to tak jak pisalem taki pewnien bym nie byl. Bede sie trzymal tego, ze Real duzo wiecej niz 80-90 mln euro nie zaoferuje niezaleznie od rozwoju wypadkow. W sumie to wedlug mnie ManU nie bedzie sie targowal o ostatniego centa w sytuacji, gdyby faktycznie przystali na transfer. Gdyby przystali. Wiecej mogloby sie pojawic w sytuacji, ze Diabelki bawia sie w Del Nido. Pod warunkiem, ze zasugeruja, iz przy okreslonej ofercie transfer zostanie sfinalizowany i ponizej nie zejda w zaden sposob. Ale tak jak mowilem - watpie. Juz predzej beda chcieli Robinho wmieszac :roll: Oby nie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 cze 2008, 18:54

Tak sobie napisze po "rkoemanowsku"
Predzej mi kaktus wyrosnie niz Ronaldo tego lata zawita do Madrytu.

Po przemysleniu wsztstkiego wyszlo mi na to ze ten transfer w tym roku do skutku nie dojdzie :)

Nawet jezeli spekulacje sie sprawdza, ze Cris chce przejsc to nie bedzie robil tego za wszelka cene. Mam podobne zdanie jak red85 szopek w wykonaniu Ronaldo nie bedzie.

Od finalu LM, nie bylo zadnego newsa w ktorym Ronaldo zabieral glos i mowil otwarcie ze chce przejsc do Madrytu. Wczorajszy mnie nie jakos nie przekonal, traktuje to tak jak dzisiejsze wiadomosc ze uzgodnil warunki kontraktu :) Wszystko jest na wodzie pisane, ja wierze bezgranicznie Fergusonowi :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 cze 2008, 17:49

Też nie wierzyłem w transfer Heńka do Barcelony. Jak się skończyło wszyscy wiemy. :roll:

IMO Ronaldo tego lata przeniesie się do Madrytu. Z Manchesterem wygrał już LM, Premiership. Zechce spróbować swoich ił w La Liga.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 cze 2008, 14:00

guru pisze:Też nie wierzyłem w transfer Heńka do Barcelony. Jak się skończyło wszyscy wiemy. :roll:
Nie wiadomo, czy przejdzie, ale ja także uważam, że za takie pieniądze można by zrobić na prawde fajne transfery. Uważam jednak, że do transferu nie dojdzie :wink:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 09 cze 2008, 15:38

Rossi pisze:Wszystko jest na wodzie pisane, ja wierze bezgranicznie Fergusonowi
SAF mozesz wierzyć ale czy wierzysz Ronaldo :?: :wink:

a tak na serio jest 50 % szans ze przyjdzie/zostanie

jesli sie uprze sam na odejscie (moze zastosować: argument wszystko juz wygrałem - odchodze) to raczej Man Utd go nie zatrzyma

mi jego transfer szczerze jest obojętny

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”