Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lut 2014, 20:18
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 lut 2014, 20:27
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 lut 2014, 19:10
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 04 lut 2014, 22:08
Ciekawy młodzieniec, taka nuta przyszłości jak Niang. Wyceniany na około 1mln.As reported by Sky Sports , Clarence Seedorf AC Milan have expressed the desire to have in your team, the talented Richairo Zivkovic next season. It is a 1996 class winger in possession of dual nationality ( Dutch and Serbian ) that plays in Groningen in the Netherlands and that is followed by all the major European clubs. Zivkovic debuted with the first team at 16 years , 2 months and 27 days, scoring the first goal against the official Nec 16 years and 332 days. Better even than his idol Robben , to which it is compared . This season has not yet become a starter, but in 18 appearances was able to achieve a 5 goals . Well structured physically ( 1.86 m high ) , has a good shot with the right, a great speed and an effective dribbling . It has all the characteristics to become a major player in the future. And maybe this can be done right at Mila
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 lut 2014, 10:46
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 lut 2014, 16:05
Taarabt: People said that Milan didn't need me because they already have Balotelli, but now Milan also have the Moroccan Balotelli.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 lut 2014, 17:24
A co powiedział? To znaczy "napisał"?seba82 pisze:Po słowach w biografii Pirlo nt. miłości do naszych barw i jak to naprawdę wyglądało teraz z dużą rezerwą.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 lut 2014, 22:32
10 pisze:A co powiedział? To znaczy "napisał"?seba82 pisze:Po słowach w biografii Pirlo nt. miłości do naszych barw i jak to naprawdę wyglądało teraz z dużą rezerwą.
To wywiad dla Milan Channel , a poniżej cytat z autobiografii.Moim marzeniem jest móc przez cała karierę przywdziewać obecne barwy. Nie ma drugiej takiej drużyny, drugiego klubu, który nie pozostawia niczego przypadkowi, dba o każdy najmniejszy detal, a co za tym idzie żaden sukces nie jest pochodną przypadku, lecz został wcześniej zaplanowany. Tak, pomysł pozostania w Milanie do końca życia szalenie mi się podoba.
Cytat powyżej już z czasów gry w Juve i już mu zmiana pozycji nie przeszkadzała."When they asked me if it was true I almost signed for Real Madrid I had to fake saying it wasn't true and that i loved Milan. F*** off, it's a shame it ended like that (Pirlo staying in Milano). I would have gone to Madrid rushing. Real Madrid has more appeal, more future, more everything than Milan. Real Madrid scares the other teams. Anyway at the end of the season in which i was supposed to move to Real, I consoled myself winning the Champions League."
Rok po swoim odejściu z Milanu pomocnik Juventusu ujawnia wreszcie prawdziwe powodu rozstania: "Kiedy rozmawialiśmy o moim kontrakcie, zaproponowali mi przedłużenie o rok. Ja chciałem trzyletniej umowy, bo byłem młodszy od innych piłkarzy, którym kończyły się kontrakty. Ale prawdziwy powód mojego odejścia był inny: Allegri chciał wystawiać przed linią obrony jednego z dwójki Ambrosini - Van Bommel, a ja miałbym zmienić pozycję. Wówczas powiedziałem 'nie, dziękuję' i wybrałem Juve, które oferowało mi znaczące bodźce. Zależy mi na tym, by powiedzieć, że to nie była kwestia finansowa. Milan uznał, że nie jestem już potrzebny. Zrozumiałem to podczas owego spotkania. Na mojej pozycji Allegri wolał mieć innych graczy"
(...). “I have no problem changing position on the field, as I’ve always happily adapted both at club and international level. We’re used to playing in various systems, so Coach Prandelli will decide.”
"Uroczy długopis, ale jednak długopis. Wypełniony banalnym niebieskim atramentem. Adriano Galliani powiedział mi: "Upewnij się, że nie użyjesz go, by podpisać kontrakt z Juventusem". Przynajmniej ten żart mu wyszedł. Spodziewałem się czegoś więcej niż idealne wyczucie żartu jako mój pożegnalny prezent. Moje 10 lat w Milanie minęło ot tak. Śmiałem się i tak. Moje odejście było wspólną decyzją, gdyż nie chciałem ryzykować zanudzenia się. To dlatego byłem rozczarowany pod koniec ostatniego spotkania, ale tylko do pewnego stopnia. Galliani podobnie".
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 lut 2014, 22:50
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 lut 2014, 22:53
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 lut 2014, 22:55
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 lut 2014, 22:56
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 lut 2014, 23:02
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 lut 2014, 23:16
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 lut 2014, 23:21
Nawet taki półgłówek z angielskiego jak ja to zrozumiem.Taka kasa wydana a ściągnięto gwiazdę - SuperMario, dwóch młodych, którzy i tak nie grają, a reszta to jakieś zjebane deale z Genoa, Matri i inne odpady typu Constant.W dodatku przedłużanie umów z Bonera, Robsonem.58.3m in 2013. In the past year count falls obviously buying Balotelli in January and in June of Matri (the two most expensive players), apart from the minor movements (Vergara, Saponara, Poly etc) and the redemption of Zapata and Constant.
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio