Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 203

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2008, 11:06

boskigonzo pisze:Mamy pierwszy transfer :)

Mlodziutki 17letni( w tym roku 18 ) Aaron Ramsey z Cardiff :) Kluby sie dogadaly, teraz tylko formalnosci.

Transfer bedzie nas kosztowac 4.5mln funtow przy czym nastepny rok Walijczyk spedzi na wypozyczeniu w swoim poprzednim klubie.

Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie cos o nim ?
ja wiem, ja wiem - chce grać dla Arsenalu podobno

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 cze 2008, 11:12

to ja juz go nie chce :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2008, 11:14

nie, nie - to on nie chce ciebie :smile:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 cze 2008, 11:18

fieldy pisze:nie, nie - to on nie chce ciebie
A moze Nasri sie oddala i Wenger szykuje niespodzianke :P

Arsenal sie ostro zbroi a my lipaaa :cry:

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 cze 2008, 13:35

Rossi pisze: Arsenal sie ostro zbroi a my lipaaa Crying or Very sad
Kogo kupił takiego, że się mocno zbroi? Większość to są spekulacje. Jak już piłkarze przyjdą, wtedy będzie można mówić, że się Arsenal zbroi.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 10 cze 2008, 14:35

mufc.pl pisze:Wright: Ronaldo, wstyd mi za ciebie!

Była gwiazda Arsenalu Londyn i reprezentacji Anglii, Ian Wright, skrytykował skrzydłowego Manchesteru United, Cristiano Ronaldo, który w dalszym ciągu nie podjął decyzji odnośnie swojej przyszłości w klubie z Old Trafford.

"Nie ma wątpliwość, że jesteś świetnym piłkarzem, jednak jako człowiek nie masz żadnej klasy" - stwierdził Wright.

"Nie masz szacunku dla Sir Alexa Fergusona i kibiców Manchesteru United. Szczerze mówiąc, wstyd mi za ciebie Ronaldo. Masz 23 lata i nie powinieneś zachowywać się tak nieodpowiedzialnie."

"Jesteś na Old Trafford od pięciu lat, ale dopiero w dwóch ostatnich sezonach stałeś się wielką gwiazdą. Przed tym Fergie trzymał zawsze twoją stronę, mimo że grałeś egoistycznie i często łatwo się przewracałeś. Kiedy zachowałeś się brzydko wobec swojego kolegi z klubu podczas Mistrzostw Świata, twój menedżer ponownie pokazał, że zależy mu na tobie, podobnie jak i fanom Manchesteru United."

"Mogli się od ciebie odwrócić po incydencie w meczu z Anglią, jednak tego nie zrobili. Jesteś teraz najlepszym piłkarzem na ziemi. Zapłaciłbym dużo, by oglądać twoją rozgrzewkę przed meczem, jednak teraz wydaje mi się, że ty bardzo szybko jesteś gotowy na to, by dołączyć do Realu Madryt."
Zgadzam się z każdym słowem.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 10 cze 2008, 23:35

Chociaż nie jestem kibicem MU stwierdzam że Ronaldo nie zasługuje na grę dla tego klubu, co już nie jedno krotnie udowadniał. Zawodnikiem jest świetnym i dużo wnosi do gry zespołu, ale nie dorasta do pięt takiemu zawodnikowi jak Giggs... Osobiście chciałbym żeby odszedł i osłabił MU, ale dla widowiska i dla dobra premiership lepiej by było jakby został!! 8) 8)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 cze 2008, 8:32

romantyk_emil pisze:Osobiście chciałbym żeby odszedł i osłabił MU

Czy ja wiem 8) Będzie za niego dużo kasy więc będzie można kupić kilku klasowych zawodników np. Robinho ;) Poza tym nie lubię zawodników którzy uważają siebie za najlepszych obawiam się równie e w przyszłym sezonie mógłby spocząć na laurach i myślałby że jeśli jest najlepszy to nikt nie jest w stanie go zatrzymać itd. itp. a jak wiemy to mogłoby się źle skończyć więc nie jestem pewien czy byłoby to osłabienie :P Do tego skorzystałaby gra drużynowa wszyscy by strzelali bramki :)

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 11 cze 2008, 13:50

na pewno w pierwszym sezonie po sprzedaży Ronaldo nie byłby udany bo drużyna musiała by zmienić system gry i nie było by motora napędowego, na pewno Nani nie zastąpiłby Ronaldo :) :) :)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 cze 2008, 15:47

romantyk_emil pisze:nie było by motora napędowego

Po odejściu Becksa też tak wszyscy mówili na następce długo czekać nie trzeba było :P
romantyk_emil pisze:bo drużyna musiała by zmienić system gry

Nie rozumiem niby dla czego :?: :angry2: Przecież na jego pozycje można by wprowadzić Naniego który czuje się idealnie na takiej pozycji na jakiej właśnie gra Cris :D
romantyk_emil pisze:Nani nie zastąpiłby Ronaldo
Wszyscy tak mówili o Crisie jeszcze parę sezonów temu teraz widzą w jakim byli błędzie. Nawet jeśli Luis nie będzie dobrym rozwiązaniem to będziemy mieli 60 mln na koncie więcej ( czytaj Robinho ) :P

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 11 cze 2008, 15:56

majer13 pisze:Po odejściu Becksa też tak wszyscy mówili na następce długo czekać nie trzeba było
No na następce nie, ale na sukcesy tak.
majer13 pisze:Przecież na jego pozycje można by wprowadzić Naniego który czuje się idealnie na takiej pozycji na jakiej właśnie gra Cris
Nieporównywalna skala talentu.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 cze 2008, 16:00

rdz pisze:Nieporównywalna skala talentu.

Nie donosiłem się do ich umiejętności ale do zmiany ustawienia ( wystarczył czytać ze zrozumieniem :D )
rdz pisze: No na następce nie, ale na sukcesy tak.

Tak wiem ale za to jakie podwójna korona :P Zresztą teraz mamy dużo lepszy team więc o sukcesy można być spokojnym :D

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 12 cze 2008, 2:44

majer13 pisze:Po odejściu Becksa też tak wszyscy mówili na następce długo czekać nie trzeba było Razz

Dzięki odrobinie szczęścia znalazł się następca, ale Nani na pewno nie zastąpi Ronaldo, nie jest on w stanie pociągnąć gry. Najlepszym przykładem jest to jak Ronaldo jest kontuzjowany to MU gra zupełnie nie idzie, albo remis albo porażka a w tych meczach Nani grał, to jakby był takim nastepcom dobrym to umiałby pociągnąć zespół!! :D :D

majer13 pisze:Nie rozumiem niby dla czego Question Angry2 Przecież na jego pozycje można by wprowadzić Naniego który czuje się idealnie na takiej pozycji na jakiej właśnie gra Cris Very Happy

Nani jest dużo słabszy od Ronaldo i szybko mu nie dorówna umiejętnościami 8) 8)

majer13 pisze:Wszyscy tak mówili o Crisie jeszcze parę sezonów temu teraz widzą w jakim byli błędzie. Nawet jeśli Luis nie będzie dobrym rozwiązaniem to będziemy mieli 60 mln na koncie więcej ( czytaj Robinho ) Razz

Robinho może się nie sprawdzić w premiership, w końcu dużo Brazylijczyków nie umiało się zaaklimatyzować :D :D

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 cze 2008, 8:41

romantyk_emil pisze:Dzięki odrobinie szczęścia znalazł się następca, ale Nani na pewno nie zastąpi Ronaldo, nie jest on w stanie pociągnąć gry.

Wyglądał w tamtym sezonie tak samo jak Cris w swoim pierwszym sezonie u nas poza tym jak już wcześniej wspomniałem będziemy mieli sporo kasy za Ronaldo więc następce można by sprowadzić :P
romantyk_emil pisze:Nani jest dużo słabszy od Ronaldo i szybko mu nie dorówna umiejętnościami Cool Cool

Nie odnosiłem się w tym przypadku do tego że Nani dorównuje umiejętnościami Ronaldo tylko do tego że nie trzeba żadnych zmian taktycznych robić człowieku czytaj posty ze zrozumieniem :badziewie:
Robinho może się nie sprawdzić w Premiership, w końcu dużo Brazylijczyków nie umiało się zaaklimatyzować Very Happy Very Happy
Teraz staje się to coraz łatwiejsze to już nie tamte czasy kiedy prawie żaden gracz z Ameryki Płd. nie potrafił sie zaaklimatyzować w Anglii przykłady to chociażby Anderson czy Tevez :D

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 12 cze 2008, 14:26

romantyk_emil pisze:Najlepszym przykładem jest to jak Ronaldo jest kontuzjowany to MU gra zupełnie nie idzie
Ile meczy ManU w tym sezonie ogladałes? Podaj jakiś konkretny przykład a nie piszesz głupoty. Już prędzej można powiedzieć, że jak nie było Rooneya to Ronaldo grał słabiej.

Mówisz, że Nani nigdy nie będzie taki jak Ronaldo. A skąd Ty to możesz wiedzieć. Portugalczyk jest w Anglii dopiero jeden rok i ma jeszcze dużo czasu na aklimatyzacje.

majer13 pisze:Teraz staje się to coraz łatwiejsze to już nie tamte czasy kiedy prawie żaden gracz z Ameryki Płd. nie potrafił sie zaaklimatyzować w Anglii przykłady to chociażby Anderson czy Tevez
Czy chociażby Santa Cruz ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”