Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 203

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 03 kwie 2006, 21:15

Sero pisze:Przez ?
Przez pana Laporte off course :wink:
Pozatym w tym sezonie Emerson gra bardzo dobrze i bardzo równo, więc z nim w składzie o sukces łatwiej.
I dlatego, ze gra bardzo dobry sezon to tym trudniej go bedzie wyciagnac
Ile lat ma Emerson?z 28?ogolnie to za zawodnika 28 letniego nie dalbym z 30 paru baniek, a Moggi na pewno nie siadzie do stolika negocjacyjnego, jesli bylaby oferta nizsza niz te 30 mln wlasnie. Noi Emerson w "Starej Damie" sie czuje na pewno bardzo dobrze :wink:
Sero pisze:A Duńczyk do Milanu .
Jestem ciekaw, czy wie co robi?Ancelotti pokazuje w tym sezonie, ze skladem zbytnio nie rotuje. Przyszedl np. taki Vogel, z tej samej pozycji co Poulsen...a ile pogral Szwajcar?

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 04 kwie 2006, 7:52

Diamen23 pisze:heh , a wczoraj:
Sneijder , De Jong , Pienaar , Cesar , Ze Roberto , Ballack , Nelson , Marchionni , Giggs , Sergio Aguero , Ledesma , Volpi

tylko Cesar do nas trafił
Do tej wyliczanki można dorzucić jeszcze Sobisa :p
berik pisze:Przez pana Laporte off course
Arsenal rozdawał jakieś kartki kto pierwszy może rozmawiać z Henrykiem? I Laporta dostał 1. :?: Ballack też niby był już zaklepany i co?

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 781

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 04 kwie 2006, 9:54

Martin Pellegrino pisze: Ballack też niby był już zaklepany i co?
$$$ Its a Rich mans world :) a by sie Interowi przydał

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 kwie 2006, 9:57

berik pisze:Jestem ciekaw, czy wie co robi?Ancelotti pokazuje w tym sezonie, ze skladem zbytnio nie rotuje. Przyszedl np. taki Vogel, z tej samej pozycji co Poulsen...a ile pogral Szwajcar?

Wydaje się jednak, że Poulsen to lepszy piłkarz. Ciekawe jednak jak przywitają go koledzy w szatni. Pamiętny mecz Milan-Schalke :]

Pora zając się już niczym innym jak meczem
Przewidywane składy

Villarreal: 13-Sebastian Viera; 17-Javi Venta, 2-Gonzalo Rodriguez, 16-Quique Alvarez, 3-Rodolfo Arruabarrena; 6-Josico or 18-Alessio Tacchinardi, 19-Marcos Senna, 12-Juan Pablo Sorin, 8-Juan Roman Riquelme, 23-Jose Mari, 5-Diego Forlan

Inter: 1-Francesco Toldo; 4-Javier Zanetti, 2-Ivan Cordoba, 25-Walter Samuel, 33-Pierre Wome; 7-Luis Figo (21-Santiago Solari), 14-Juan Sebastian Veron, 19-Esteban Cambiasso, 5-Dejan Stankovic; 10-Adriano, 20-Alvaro Recoba (30 -Obafemi Martins).

Jak widać jest kilka niejasności. Pewnie Mancini już wie kogo wystawi do boju, ale my możemy jeszcze podyskutować :]
Wome zagra raczej na lewej, ale musi zagrac dobrze - tak jak ostatnio w lidze - bo w przeciwnym razie może wrócić na ławke. Wykurował się Favalli, ale licze na Kameruńczyka. Największą niewiadomą pozostaje prawa flanka. Niby wraca już Figo, ale trzeba podkreślić, że ostatnio nie grał więc niewiadomo w jakiej jest formie. W przeciwieństwie do Solariego :] Oby Mancio dobrze wybrał. No i kto obok Imperatore ? Recoba czy Martins ? Także ciężko powiedzieć. Wydaje się, że Nigeryjczyk wstąpił na dobrą droge, ale El Chino także nie zawodził.

Na szczęście nie są to problemy kadrowe, tylko problemy bogactwa :)

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 10:03

Sero pisze:Inter: 1-Francesco Toldo; 4-Javier Zanetti, 2-Ivan Cordoba, 25-Walter Samuel, 33-Pierre Wome; 7-Luis Figo (21-Santiago Solari), 14-Juan Sebastian Veron, 19-Esteban Cambiasso, 5-Dejan Stankovic; 10-Adriano, 20-Alvaro Recoba (30 -Obafemi Martins).

Napewno na lawce posadzilbym Figo a wprowadzil w jego miejsce Solariego, ktory w meczu z Messina pokazal ze jest graczem swiatowej klasy. Nie ufalbym rowniec Wome, ktoremu coraz czesciej przytrafiaja sie kiksy jak druzynom w przedszkolu. A ostatnia zmiana jaka bym dokonal to gra Martinsa od pocztku ale zamiast... Adriano, ktory ostatnio gra nienajlepiej i musi odpoczac zarowno psychicznie jak i fizycznie.

Obstawiam 1:1 czyli awans Interu

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 kwie 2006, 10:11

człapuś pisze:Napewno na lawce posadzilbym Figo a wprowadzil w jego miejsce Solariego, ktory w meczu z Messina pokazal ze jest graczem swiatowej klasy.

Myśle, że tak jak większość. Pytanie tylko co zrobi trener ? mi się wydaje, że mimo wszysto zagra Figo, ewentualnie później wejdzie Solari.

człapuś pisze: Nie ufalbym rowniec Wome, ktoremu coraz czesciej przytrafiaja sie kiksy jak druzynom w przedszkolu

Tak naprawde to popełnił tylko jeden błąd z konsekwencja dla drużyny. Podczas meczu z Parmą (ale to mogło się zdarzyć każdemu). W spotkaniu z Villarrealem będe go bronił ponieważ zawiniła cała obrona, natomiast wszyscy te bramke zarzucili na konto Wome. A ostatnio został nawet wybrany do "11" kolejki :hardkor: Zresztą kto miałby go zastąpic ? Bo chyba nie Favalli :roll:
człapuś pisze:A ostatnia zmiana jaka bym dokonal to gra Martinsa od pocztku ale zamiast... Adriano, ktory ostatnio gra nienajlepiej i musi odpoczac zarowno psychicznie jak i fizycznie.
Przecież odpoczął w ostatnim meczu. Specjalnie trener go nawet nie powołał żeby nie kusiło go wprowadzenie Adriano. Dlatego myśle, że dziś powinno być wszystko w jak najlepszym porządku i Imperatore błysnie tak jak w pierwszym meczu na San Siro :]

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 10:13

Sero pisze:Tak naprawde to popełnił tylko jeden błąd z konsekwencja dla drużyny. Podczas meczu z Parmą (ale to mogło się zdarzyć każdemu). W spotkaniu z Villarrealem będe go bronił ponieważ zawiniła cała obrona, natomiast wszyscy te bramke zarzucili na konto Wome. A ostatnio został nawet wybrany do "11" kolejki Zresztą kto miałby go zastąpic ? Bo chyba nie Favalli
Tylko z parma?? Z tego co wiem to w pierwszym meczu z Villareal popelnil bledy, ktore mogly sie skonczyc fatalnie dla interu. Moze postawic za Sinsie (tak sie to pisze??)??

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 kwie 2006, 10:56

człapuś pisze:Tylko z parma?? Z tego co wiem to w pierwszym meczu z Villareal popelnil bledy, ktore mogly sie skonczyc fatalnie dla interu. Moze postawic za Sinsie (tak sie to pisze??)??

Tak jak pisałem błedy mogą przydażyć się każdemu, a dopóki Inter nie ma klasowego lewego obrońcy, Favalli jest kontuzjowany to powinien grać Wome. Pozatym ostatnio dostał się do "11" kolejki, więc napewno nie przeżywa jakiegoś poważnego kryzysu. Mihajlovic może conajwyżej wchodzić z ławki w Coppa. Lepszą alternatywą na lewą strone wydaje się już Burdisso.

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 10:58

Sero pisze:Burdisso.

Myślę że lepszy Burdisso niż Wome. Jest to dla mnie najsłabsze ogniwo Interu i swojego zdania nie zmienie :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 kwie 2006, 11:03

człapuś pisze:Myślę że lepszy Burdisso niż Wome. Jest to dla mnie najsłabsze ogniwo Interu i swojego zdania nie zmienie

Czy ja wiem czy takie najsłabsze :roll: Do niedawna największym problemem Interu była słabiutka gra napastników. Więc to ich bardziej można nazywać słabymi ogniwami. Wome zagrał jeden słabszy mecz, ale reszte miał dobrych, albo przyzwoitych. Pozatym Burdisso to środkowy obrońca i gdy był wystawiany na boku to aż się prosiło żeby ruszył do przodu wspomóc kolegów.
Dlatego Wome powinien dziś zagrać :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 kwie 2006, 13:49

Wome na pewno nie jest najsłabszym ogniwem. Gra lepiej niż by się to niektórym wydawało. A że popełnia czasem głupie błędy to już inna sprawa. Jak dla mnie do końca tego sezonu jest pewniakiem na lewej obronie. A z tym, że znalazł się w „11” ostatniej kolejki to też jest trochę dziwna sprawa bo na Inter.it dostał jedną niższych not w zespole. W ataku Recoba – może nadarzy się w pierwszej połowie jakaś dobra sytuacja na ikrzenie z wolnego i wtedy Recoba będzie jak znalazł. W drugiej połówce kiedy Villarreal będzie atakował coraz większą liczbą zawodników wprowadzamy Obę na kontry. Także Figo bym wystawił od początku. Już w meczu z Messyną mógł zagrać jednak Mancio zdecydował, że lepiej nie ryzykować i zrezygnował z niego (całkiem słusznie).
człapuś pisze:Myślę że lepszy Burdisso niż Wome.
Burdisso to jest środkowy obrońca.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 kwie 2006, 20:44

Villarreal: Viera, Arruabarrena, Javi Venta, Pena, Quique Alvarez; Senna, Tacchinardi, Sorin, Riquelme' Forlan, Jose Mari

Inter: Toldo, Cordoba, Materazzi, Samuel, Zanetti; Figo, Stankovic, Veron, Cambiasso, Adriano, Recoba

Heh Mancini rozwiał nasze wątpliwości na temat lewej obrony. Cordoba przesunął się na prawo, w środku zagra Matrix, a na lewej El Capitano. Ciekawe jak to będzie wyglądało.

Teraz liczy się już tylko mecz i awans. Do boju Internazionale :!: :D

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 04 kwie 2006, 21:41

Zico_FCI pisze:Jak dla mnie do końca tego sezonu jest pewniakiem na lewej obronie
Chyba nie dla Mancio bo dzisiaj gra Cordoba.
Do przerwy 0-0. Dobra gra w obronie. Do 20 minuty też i w ataku. Villarreal ma więcej strzałów, ale są to strzały bardzo niecelne, albo wogóle niegroźne. Wydaj mi się, że taki wynik raczej zostanie do końca. Trzymam kciuki.

No i po meczu :(
Żegnamy się z Mancio, będzie mi brakowało jego filozoficznych przemów i rozważań. Gra wołająca o pomstę do nieba, ba wstyd mi jest, że nie potrafiliśmy wygrać z najsłabszą drużyną w 1/4 finału LM. Wstyd.
Gdyby to ode mnie zależało to na kilku piłkarzy nałożyłbym kary finansowe:
1) Mancini za katastrofalne zmiany (Mihajlovic za Figo :?: Trzeci napastnik w 90 minucie :?:)
2) Figo bez formy i chęci do gry
3) Podobnie Adriano
4) Chuchu też nie zagrał wielkich zawodów. Dużo strat, mało pożytku z niego na boisku
Możnaby wymienić praktycznie cały zespół oprócz El Cepitano, który tyrał (jak co mecz) za trzech i Toldone, dzięki któremu nie ponieśliśmy klęski (obrona po strzale Riquelme - klasa światowa)

Za rok znów czekają nas rewolucyjne zmiany w Interze od trenera począwszy, na połowie składu skończywszy.
Więc ciao Mancio.[/img]
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2006, 22:45 przez Martin Pellegrino, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 kwie 2006, 22:41

Villareal 1-0 Inter
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce - tyle dziś napisze, bo nie sądze abym był w stanie w tym momencie napisać coś konstruktywnego. Nerwy są złym doradzcą. Nie będe pisał o zmianie Mihajlovica za Figo i wpuszczenieu Cruza na końcówke, bo szkoda sił.

Po prostu płacze, płacze

FORZA INTER, PER SEMPRE

Awatar użytkownika
driv
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: driv » 04 kwie 2006, 22:50

100% prawde ale coraz ciężej znosić gorycz porażki :/ Inter potrzebuje natychmiastwych zmian .
a zapewne Manici będzie mówił jak zawsze że ta porażka jest niezałużona bo inter grał świetnie. Może i grał świetnie nie widziałem meczu ale ja weszłem na neta to normalnie szok 1:0 :/
Powiem jedno Mancini WON!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”