Dla mnie dużo ważniejsze jest jutrzejsze spotkanie, a Carling Cup niech idzie w ręce Arsenalu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 11 lis 2006, 14:24
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 lis 2006, 14:50
Loczek pisze:Ale jest jedyną alternatywą
Loczek pisze: Atak dobry, aczkolwiek nie ma kto ich wesprzeć z tyłu.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 lis 2006, 15:21
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 lis 2006, 15:49
duch99 pisze:tak tą pechową w ostatnich minutach
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lis 2006, 17:45
RóżA pisze:A tym czasem Arsene interesuje się ponoć Micaha Richardsem z Manchesteru City czyli bardzo dobrze zapowiadającego się środkowego obrońcę.
RóżA pisze:W akcji widziałem go tylko pare razy, ale za to w FMie jest ogromnym talentem
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lis 2006, 16:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2006, 16:56
fieldy pisze:Składy już są Very Happy mecz zobacze dopiero za 2-3 dni, jak się łaskawie ściągnie Evil or Very Mad ależ zły jestem ...
fieldy pisze:Jens Lehmann nie gra Sad wydawało się, ze chociaż obrona będzie solidna dziś. A tu zachorował, jakieś kłopoty z gardłem, grypa, czy inne gówno.
fieldy pisze:W bramce Almunia Exclamation który wyzdrowiał już i jest gotowy - oby zachował dziś czyste konto - byłby ładny prezent dla Jensa na ... 37 urodziny Piwko a miał sam sobie taki prezencik sprawić Sad
fieldy pisze:od prawej Eboue - Toure - Gallas, Clichy najlepsza obrona Premiership.
Flamini w pomocyw pomocy, oprócz trójki pewniaków: Gleb - Cesc - Gilberto, zagra Flamini, w ataku Robin i Henry. Ade na ławce, czy wejdzie w 2 połowie - zależy od wyniku.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lis 2006, 16:59
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 lis 2006, 18:27
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2006, 19:14
i kto strzela 1 bramkę Cool
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lis 2006, 19:25
guru pisze:Fieldys
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 lis 2006, 19:27
guru pisze:Nie spodziewalem sie takiego wyniku
Mowaguru pisze:W nastepny meczu juz chyba wiemy jak ma wygladac linia ataku... Toure-Gallas
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2006, 19:39
To ze szczesciaSurprised co to s tam robi ?
fieldy pisze:Mówiłem, że Flamini wcale taki zły nie jest.
Dokladnie, stawialem 1:0 dla nas lub 2:1. Jakos tak nie bralem przegranej ani remisu pod uwage, zreszta remis by byl jak porazka.duch99 pisze:Sam przyznam, że przed meczem w ciemno bym wział 1-0, ale już pierwsze minuty spotkanie pokazały, że Liverpool nie będzie w stanie "podskoczyć".
W sobote spacerek z NUFC, szkoda, ze Spurs gramy dopiero na poczatku grudniaduch99 pisze:Jakby nie patrzeć mamy już w tym sezonie dwa zespoły z tzw "wielkiej czwórki" Premership, czyli United i Liverpool - wiadomo kto jest kolejny do golenia Okularki
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 lis 2006, 21:08
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lis 2006, 0:20
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio