Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 205

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 22:53

kasiorek21 pisze:Mi sie takie zdjecie podoba. Jesli Ci nie to Twoj problem. O tym jakie zdjecia bede ja mial decyduje tylko ja , oki???????

Ale chyba forum nie jest do tego by w każdym poście dawać to samo zdjęcie ? :> nie uważasz ? potem sa kłopoty z forum np. To po pierwsze.

Po drugie znalazł byc zdjęcie na bierząco jak cos a nie z 1994 roku. To po drugie.

A po trzecie to ma być Twój Sig.

Chyba Któryś z moderatorów może mu to wytumaczyć ? Bede wdzięczny. :wink:

Dokładnie Zaza. Takie zdjęcia spowalniają poruszanie się po temacie ze względu na to, że jest zbyt wiele stron dlatego kasiorek z łaski swojej zaprzestań dawania takich zdjęć, a Ty Zaza nie namawiaj go żeby znalazł inne :wink: //Tomusmc

kasiorek21
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 10 sty 2006, 22:57

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po drugie znalazł byc zdjęcie na bierząco jak cos a nie z 1994 roku. To po drugie.
Jesłi dobrze widze to to nie jest zdjecie z 1994 roku tylko z ubieglego.
I sam moge sobie znalezc nowe zdjecie. Takie rzeczy to ja jeszcze potrafie i nie potrzebuje pomocy. Ty tez miales to samo zdjecie przez dosyc dlugi czas, no nie??????? Wiec zostaw moje zdjecie w spokoju a ja zostawie Ciebie, oki?????????
Obrazek
Tomusmc jesli Ty prosisz to zmienie zdjecie. Nawet z mila checia.:P:P:P
Ostatnio zmieniony 10 sty 2006, 23:04 przez kasiorek21, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sty 2006, 23:00

Łukasz[ACM] pisze:Jak karne wymuszać też nie zapomniał
To Zalayeta 'wymusił' karnego :roll:

Nie spodziewałem się takiego pogromu nad Fiorentiną, która zapowiadała, że łatwo skóry nie odda. Meczu nie dane było mi oglądać, ale z tego co tu czytam to Balzaretti zagrał bardzo dobrze i oczywiście Del Piero, który nie zapomniał jak się strzela bramki. Strzelił z wolnego czyli technikę ma nadal :D a karny jak karny, zawsze je strzelał 8) Wynik bardzo ładny i takiego oczekuje w rewanżu z Violą w lidze. Jednak nie są tak mocni jak się zapowiadało na początku sezonu bo i w lidze powoli zaczynają tracić punkty i teraz odpadli z Pucharu Włoch. Juve jedzie w tym momencie na trzech frontach, żeby to się źle nie skończyło :roll: :wink:
kasiorek21 pisze:Tomusmc jesli Ty prosisz to zmienie zdjecie. Nawet z mila checia.
Heh nie o to mi chodzi :) Poproś kogoś o zrobienie siga z tym zdjęciem i wstaw sobie je w podpisie bo to naprawdę spowalnia forum tym bardziej, że serwer umiera :cry: :roll:
Ostatnio zmieniony 10 sty 2006, 23:02 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

MatPe
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MatPe » 10 sty 2006, 23:02

Witam forumowiczów. :)

No mecz z Fiorentiną zapowiadał sie bardzo ciezkim meczem. Juventus wygrywa 4:1 i pewnie przechodzi juz do dalszych rozgrywek pucharu włoch. Nie był bym zły jakby Juventus nie wygrłag z Violą. Najbardziej musimy sie skupiac na Lige Mistrzow i Serie A. Ale bardzo ładnie sie pokazali zawodnicy Juve strzelając 4 bramki do tego Del Piero 3 brameczki i Mutu jedną. Czyzby Alex powraca do wielkej formy mam nadzieje ze tak. Mutu jest niesamowity juz w drugim meczu pod rząd szczela bramke i widac ze chce grac w pierwszym skladzie. Piekny mecz :) A wie ktoś gdzie mogą byc skruty brameczek ??

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 sty 2006, 23:05

Bardzo ładny mecz w wykonaniu Juve, cieszy mnie najbardziej postawa Alexa, który pokazał ze jeszcze umie strzelac wolne i wykanczac akcje :D
najbardziej denerwował mnie Zalayeta, który nic nie grał i oprócz wywalczonego karnego to tylko psuł akcje :cry: Blasi tez strasznie duzo strat miał i w porównaniu do Viery to cienko jak nic :!:
ogólnie mecz dobry, ale liczyłem na wiecej ze strony Violi :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 23:05

GRANDE ALEX :!: :!: :!:

Alex maił dzis swój dzien ,Hattrick ,pobity rekord ,ogólnie świetna gra ,trzeba mu w nagrode dac miejsce w pierwszej "11" na Reggine :twisted:

Całkowicie zdominowali Viole ,troche szkoda ,bo mecz jednej druzyny mozna powiedziec ,szczerze powiem ,ze sie takiego wyniku nie spodziewalem :shock: ,Viola pewnie dostanie kare 100 Euro ,za to ,ze Buffona mało co sprawdzali.

Bojinov ładna brameczka ,trzeba przyznac ,Buffon bez szans.

Balzaretti po raz kolejny b. dobry mecz zagrał pewnie ,prawie nie tracił piłki ,czesto właczal sie w akcje ofensywne ,i to podanie do Alexa :twisted: Ogólnie duzy plus dla niego :!:

Mutu na skrzydle ładnie chodził i jeszcze brameczke sobie strzelił ,morale mu skoczyły :wink:

Zalayeta - trzeba go wysłac do Psychologa ,widac chłopak ,albo nie czuje gry ,albo nadal w nim siedzi ten karny :? Szkoda.

Thuram-Cannavaro - po raz kolejny pokazali ,ze to najlepszy duet środkowych w lidze ,czyscili ,az miło sie patrzyło 8)

Blasi - on to lepiej niech w obronie gra ,mail jakies tam swoje "zagrania" ,ale ogolnie to słabo ,raz tylko sie ładnie zakrecił :wink:

Gladston zagrał 3 minuty :!: :D :lol: Kiedys musi byc ten pierwszy raz :wink:

Cieszy awans i wynik i ładna gra ,a zwłaszcza Alex i Balzaretti - bo na niego najbardziej liczyłem i mnie nie zawiódł po raz kolejny :D

FORZA JUVE :!:

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 10 sty 2006, 23:08

Tomusmc pisze:Heh nie o to mi chodzi Poproś kogoś o zrobienie siga z tym zdjęciem i wstaw sobie je w podpisie bo to naprawdę spowalnia forum tym bardziej, że serwer umiera
Ale jesli to ma byc takie male to nie bedzie dobrze widac tego napisu "totus tuus " a glownie o niego mi chodzi bo to przypomina mi badzo wazna dla nas osobe (chyba kazdy dobrze wie o kogo chodzi) tak wiec dam sobie z nim spokoj (ze zdjeciem), oki??????
Obrazek

No liczę na to, ale tego z Del Piero też nie musiałeś dawać 8) Tu nie chodzi o jedno zdjęcie, ale o wszystkie. Fotki daje się tylko wtedy kiedy są one potrzebne (w tematach do tego przeznaczonych w stylu "Czy coś ci to movie?" albo gdy podaje się fotki z meczu)//Tomusmc
Patrzac na inne posty widze ze w prawie kazdym jest jakies "niepotrzebne" zdjecie. Wiec czemu tylko ja mialbym go nie miec?
Ostatnio zmieniony 11 sty 2006, 12:05 przez kasiorek21, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sty 2006, 1:18

Całkowicie zdominowali Viole ,troche szkoda ,bo mecz jednej druzyny mozna powiedziec ,szczerze powiem ,ze sie takiego wyniku nie spodziewalem... itd

:shock: to cos siejeszcze wybarzyło w ostatnich 20 mintach - bo nie kumam - zdominowali Viole. Czy chyba przyznasz że Viola oddała gre? od pierwszej minuty. A potem było juz za póżno.

Prosiłem Cie nie oceniaj gry po wyniku. Miał dziś tą okazje by zobaczyć mecz i widziałes jak gra Viola. Zawiodła mnie i nie tylko. Widocznie tak duzych zmian w podstawiwej 11 nie pozwolił im na gre.

Przeciesz to nie była choć by z 60% Viola z serie A... także wiesz.

Mecz udany dla Juve, ładne bramki najładniejsza ta z wolnego. Juventus przez głupi czas grał piłka, brał praktycznie sam, przez dlugi czas. Ale prosze Cie nie pisz tak jak by to była wojna, popisy techniczne akcja za akcja i taki wynik. 4;1 ....

Jeszcze raz gratuluje:)
Pozdro

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 sty 2006, 13:40

Piekny meczyk. Moge pochwalic kazdego zawodnika, nawet Blasiego, a to co robil Del Piero z obroncami Violi jest nie do opisania... Dlugo nie byl w takiej formie. Taki mecz sie nam bardzo przydal, poniewaz Capello chyba zauwazyl ze warto stawiac na rotacje, bo rezerwowi duzo nie odestepuja od graczy z pierwszego skladu. Znienawidzony wrog pokonany, co ja mowie, zmieciony.

Forza Alex.

Ti amo Juventus.

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 11 sty 2006, 16:57

MatPe pisze:Juventus wygrywa 4:1 i pewnie przechodzi juz do dalszych rozgrywek pucharu włoch
dobrze, ze nam to uswiadomiles
MatPe pisze:Najbardziej musimy sie skupiac na Lige Mistrzow i Serie A. Ale bardzo ładnie sie pokazali zawodnicy Juve strzelając 4 bramki do tego Del Piero 3 brameczki i Mutu jedną
MatPe pisze:Mutu jest niesamowity juz w drugim meczu pod rząd szczela bramke i widac ze chce grac w pierwszym skladzie. Piekny mecz
masz dar pisania rzeczy oczywistych
MatPe pisze:Czyzby Alex powraca do wielkej formy mam nadzieje ze tak
MatPe['] :cry:
jeden mecz mu wyszedl i od razu wraca do wielkiej formy :?
luk1208 pisze:Zalayeta, który nic nie grał i oprócz wywalczonego karnego to tylko psuł akcje
mial 2 okazje po ktorych powinny paść bramki, jedynym pozytywem bylo wywalczenie przez niego karnego
"kończ waść, wstydu oszczedz"
naprawde nie wiem dlaczego Don tak dlugo czekał z jego zmiana :?:
mam nadzieje, że to będzie jeden z jego ostatnich występow od pierwszej minuty

Balzaretti moim zdaniem powinien czesciej grac w pierwszym skladzie, widac chlopak sie stara, a Zambro nie bedzie przeciez grał cały sezon

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 sty 2006, 17:04

jeden mecz mu wyszedl i od razu wraca do wielkiej formy Confused

Jeden? :shock:

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 11 sty 2006, 17:16

Lakier pisze:
jeden mecz mu wyszedl i od razu wraca do wielkiej formy Confused
Jeden? :shock:
nie przypominam sboie lepszego meczu Alexa w tym sezonie

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 sty 2006, 17:19

kupa69 pisze:nie przypominam sboie lepszego meczu Alexa w tym sezonie

Co nie zmienia faktu ze jak juz wchodzil na boisko to zawsze cos prezentowal, oczywiscie nie tak dobrze jak Zlatan w niektorych swoich meczach, ale on w porownaniu do Szweda gra raczej rowno... Co nie zmienia faktu ze od dluzszego czasu jest w niezlej formie.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 sty 2006, 17:36

Del Piero strzelił 3 bramki Fiorentinie, ale nie sądze aby Capello to zadowoliło i tak pewnie będzie stawiał na atak Ibrahimovic-Trezegue nie dziwie mu się bo po wynikach Juve widać że robi dobrze. Szkoda Alexa ale wierze że on nie powiedział ostatniego słowa i do końca kariery pozostanie w Juve. To piłkarz-legenda, a teraz takich piłkarzy jest mało co przez cała kariere grali w jednym klubie. Del Piero to fenomen ale jakby zatracił się w ostatnich latach. Przyjście Ibrahimovica skazało Del Piero na ławkę. Jako że z włoskich klubów bardziej wolę A.C Milan to musze wam pogratulować gry i wyników. Gracie obok Chelsea i Barcelony najlepszy i najskuteczniejszy futbol. Juve jest potęgą i puki jest tam Capello to zawsze nią będzie :)

POZDRO dla kibiców Juventusu...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 sty 2006, 18:22

Tobik33 pisze:To piłkarz-legenda, a teraz takich piłkarzy jest mało co przez cała kariere grali w jednym klubie.

Del Piero gral w dwoch klubach, na poczatku kariery w AC Padovie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”