Skad taka niechec do Chelsea? Juz chyba The Blues lepsi niz City
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 15 lut 2014, 18:56
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 15 lut 2014, 18:58
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 lut 2014, 18:58
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 lut 2014, 19:04
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 lut 2014, 19:08
Nie wiem, jak u Janka, ale ja Chelsea nienawidzę najbardziej, bo są prekursorami tego, czego w futbolu nienawidzę, są niejako tego symbolem. Ponadto nie lubiłem Mourinhow czasach CFC.Chemik pisze:@janop
Skad taka niechec do Chelsea? Juz chyba The Blues lepsi niz City
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 lut 2014, 19:12
Co jest w tych wywiadach genialnego ? Pojazd po Big Samie za styl gry (CFC gra tak cały czas - czy to ze Stoke czy z Barceloną) czy, że karny na Ramiresie był jak najbardziej prawidłowy ? Ja mam znajomych, którzy w tym buractwie (dla mnie to buractwo i hipokryzja) widzą geniusz, ja nigdy nie zauważyłem.THEMANIEK pisze:strasznie fajnie mi sie oglada i slucha wywiadow z Mourinho. Koles poprostu jest genialny
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 15 lut 2014, 19:20
Arwin
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 lut 2014, 19:25
EnJoy pisze:Co jest w tych wywiadach genialnego ? Pojazd po Big Samie za styl gry (CFC gra tak cały czas - czy to ze Stoke czy z Barceloną) czy, że karny na Ramiresie był jak najbardziej prawidłowy ? Ja mam znajomych, którzy w tym buractwie (dla mnie to buractwo i hipokryzja) widzą geniusz, ja nigdy nie zauważyłem.THEMANIEK pisze:strasznie fajnie mi sie oglada i slucha wywiadow z Mourinho. Koles poprostu jest genialny
Ponadto ja mam takie same odczucia jak Janek i Piotrek - nigdy nie będę kibicować klubom gdzie wydają na lewo i prawo bez opamiętania.Nigdy nie będę za City,PSG,Monaco,CFC,Anży i innego tego typu stworkami.
Ja juz transferwo Milanu nie komentuje, bo oni ceny i tych grajkow to chyba w fm 2007 wyszukuja. Nie ma innego wytlumaczenia.Arwin pisze:Ejno, przecież kibicujesz takiemu klubowi. Nie każdy może wydać 11 milionów na Matriego
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2014, 19:59
jeden.....Chemik pisze:Juz chyba The Blues lepsi niz City
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 lut 2014, 21:37
Czwarta.Wczśniej trafił w lidze z Kogutami i dwa razy z Wigan w Capital One Cup.THEMANIEK pisze:Jovetic pierwsza bramka dla City czy juz strzelil wczesniej?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 15 lut 2014, 21:48
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 lut 2014, 9:12
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 lut 2014, 9:17
12 zoltych kartek i 2 czerwoneguru pisze:http://www.livesports.pl/mecz/82uelbhB/#szczegoly-meczu Wczoraj były Gran Derbi a na forum cisza.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 16 lut 2014, 13:50
Rojiblanco
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio