FMy - Strona 206

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 24 sie 2005, 15:37

Tobik widze że finanse masz niezłe,szkoda ze ja takich nie mam,mogłeś kupić ode mnie Leo Franco

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 15:37

Tobik33 pisze:Ja też coś dodam obecnie gram z kolegą online w FM 2005. Ja gram Betisem i jakoś mi idzie w kupiłem paru dobrych zawodników takich jak Tevez, Cavenaghi, Bierofka, C.Ronaldo, Borre, Kompany, Jong, Baqtista, Del Horno, Upson, Oliseh i jakoś sobie radze Wygrałem Copa del Rey, Byłem w finale pucharu Uefa tu porażka z Bayernem 4-0 Sad, ale cóż nie podawałem się i wywalczyłem w następnym sezonie 2 miejsce pokonując Barcelonę u siebie 4-1 i Real Madrid 6-1 <lol>. Teraz walcze o Champions League. Musze wzmocnić skład jakimś klasowym obroncą coś w stylu Ferdinanda, Terrego lub Lucio i żeby niebył za drobi do 30 milionów Euro. Ciekawe było to że Real Madrid oferował za Joaquina 151 milionów a klauzula była 152 hehe niesprzedałem go bo on był więcej niż zawodnik 2 wybrany najlepszym zawodnikiem ligi. POMOŻCIE MI znaleść fenomenalnego bramkarza... do 30 milionów z paszportem Unii i obroncę????

mam pytanie: grasz z Tomim :>?

bramka: Jan Lastuvka

obrona: Terry'ego sobie kup :P nie przychodzi mi nikt do głowy

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 15:38

Tobik33 pisze:Ja też coś dodam obecnie gram z kolegą online w FM 2005. Ja gram Betisem i jakoś mi idzie w kupiłem paru dobrych zawodników takich jak Tevez, Cavenaghi, Bierofka, C.Ronaldo, Borre, Kompany, Jong, Baqtista, Del Horno, Upson, Oliseh i jakoś sobie radze Wygrałem Copa del Rey, Byłem w finale pucharu Uefa tu porażka z Bayernem 4-0 Sad, ale cóż nie podawałem się i wywalczyłem w następnym sezonie 2 miejsce pokonując Barcelonę u siebie 4-1 i Real Madrid 6-1 <lol>. Teraz walcze o Champions League. Musze wzmocnić skład jakimś klasowym obroncą coś w stylu Ferdinanda, Terrego lub Lucio i żeby niebył za drobi do 30 milionów Euro. Ciekawe było to że Real Madrid oferował za Joaquina 151 milionów a klauzula była 152 hehe niesprzedałem go bo on był więcej niż zawodnik 2 wybrany najlepszym zawodnikiem ligi. POMOŻCIE MI znaleść fenomenalnego bramkarza... do 30 milionów z paszportem Unii i obroncę????

mam pytanie: grasz z Tomim :>?

bramka: Jan Lastuvka

obrona: Terry'ego sobie kup :P nie przychodzi mi nikt do głowy

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 24 sie 2005, 15:38

Nom gra ze Mną :P
Jan Lustuvka jest u mnie(dzięki tobie Baqq)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 15:42

nie wiem czemu Tobik23 nie wygrywa wszystkiego....ma niewiarygodny skład :) Skąd wziąłeś tyle kasy na tych zawodników?

P.S. Sorry ze 2 takie posty ;) skasujcie niepotrzebny :) proszę:)

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 24 sie 2005, 15:45

ja mysle ze najlepszy napastnik w tej grze to podolski u mnie w auxere jak mial 21 lat byl krolem strzelcow w lidze w lm i mial zlotego buta w europie.. gralem w duecie z torresem ktory byl pod zad najlepszym napsatnikiem na swiecie torres tez wymiata a na lewa pomoc polecma adu ewentualnie donovana tez jest dobry a na srode diego z porto on jest kotem

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 24 sie 2005, 15:51

do k@liego:
ja Ci proponuje takich pilkarzy:
bramkarze: BARRETO(na poczatku gry mozna go miec za free, bylby dobrym zmiennikiem dla stekelenbutga), CHICO(za jakies 5 lat bedzie dobry), SAJA(troche drogi) i oczywiscie chyba najlepszy bramkarz w grze-AKINFEEV!.
obrona: ARIZALA, COLLEN, SCULLION, RADOSLAV KOVAC, HUBSCHMAN, SALDO, LEQUI, ANDERSON(chyba z flamengo).
def.pomocnik: JEZIORNY (nie gralem ajaxem, wiec nie wiem czy sobie poradzi, ale statsy ma znakomite, we wszytkich klubach w jakich gralem go mialem i byl jedna z gwiazd, jest tani i jak bedzie slabo gral to najwyzej przesuniesz go do rezerw :wink: )
pomoc: ZAWADZKI (tak jak jeziorny, ale ja bym go kupil nawet do juve, bo wystarcza mi tylko jego strzal z dystansu i rzuty wolne, napewno bylby dobrym rezerwowym), EDERSON, GRISALES, BIEROFKA, KHANYE, VILAKAZI
atak: MOKOENA, PODOLSKI(ale chyba nie dasz rady go sciagnac,musialbys kogos sprzedac), ADU, ZURAWSKI, MOSQUERA(z river plate), SCORZA.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 24 sie 2005, 15:59

Mam problem a mianowicie Gram Interem Mediolan i juz na pocztaku odpadłem z Ligi Mistrzów z Werderem teraz mam lige i niewiem jak ustawic Stankovica i Verona gram 4-4-2

aha i jeszcze jedno czy opłaca mi sie kupic:Rosickiego,Essiena,Cheliniego??

KTO ZAGRAZ ONLINE??

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 sie 2005, 16:32

Roscikiego tak, Essiena nie. Gram Lyonem i jest daremny... Chelini jeszcze nie miałem go u siebie. Na jakiej on pozycji gra...???

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 24 sie 2005, 16:37

Chelini jest lewym obronca i mam na nieego chrappke :) kupiłem do siebie narazie tylko Cicinho z Pierwokupu oraz mam Pierwokup do Daniela Alvesa z Sevilli oraz Sergio Ramosa równiez z Sevilli 8)

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 24 sie 2005, 16:43

Pomocy .Mam problem. A mianowicie : David Pizarro gra u mnie juz sezos . Gra wspaniale. A od jakiegos miesiaca co mecz pojawai sie pytanie od dziennikarzy. Pisze ze Pizarro gra bardzo dobrze i ze inne kluby sie nim interesują. To ja daje ze Pizarro jest dobrym pilarzem i nas nie opusci. A nastepnego dnia pisze ze Pizarro jest w swietnym humoze . Nastepnie gram nastepny mecz i znowu pytanie od dziennikarzy. Daje oczywiscie to samo ze pizarro nie odejdzie. A na drugi szien pisze ze pizarro jest ( nie wiem jak to napisac ) poprostu martki sie nie pozwoile mu odejsc do lepszego klubu . I tak w kulko . Rz pisze ze jest zadowalony a raz nie . Co mam zrobic . Z czyms takim jeszcze sie nie spotkalem. Przypominam ze co mecz jest pytanie od dziennikazrzy o Pizarro . Pomozcie

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 sie 2005, 17:49

Ustal mu status transferowy " nie na sprzedaż". Zwykle w takiej sytuacji kluby zainteresowane przestają być yyy... zainteresowane :wink: :lol: A jakby co to mozesz ustawić, cene np 100 mln i wtedy raczej się odczepią.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 sie 2005, 17:59

zaproponuj mu nowy kontrakt

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 24 sie 2005, 19:21

ja mysle ze jesli chodzi o defensywnego pomocnika to najlepszy jest blasil a drugi guarin....polecam tez kompanego jezeli masz juz dobra odrobe i go nie potrzebujesz w 1 lini.. a co do interu zagraj taktyka 1-3-1-3-2 z libero i defensywnym pomocnikiem ta taktyka wszedzie sie sprawdza tylko kup sobie kogos pozadnego na defensywnego pomocnika...a na libero proponuje heitinge lub ignasevucza wymiataja...a co rosickiego to go kupuj jest kotem po roku gry w bedzie juz mial reputacje globalna i bedzie kosztowal 54mln euro ale mysle ze lepszy bedzie diego z porto

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 24 sie 2005, 19:24

Dzieki za rady. Podpisal now kontrakt. Ale dalej inne kluby go chcą . Pewine zrobie tak metol mi doradzil . Gdyby cos sie wam przypomnialo to piszcie. Dzieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”