Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 18 sie 2011, 1:11
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sie 2011, 1:11
Rzadko kiedy mu się to zdarza.Pawel875 pisze:A tak w ogóle to co jak co, ale czasem Mourinho mógłby zachować klasę
Doprawdy jestem zaskoczony jak można takie rzeczy pisać. Robienie z siebie idioty.MaUser_FCI pisze:Jak dla mnie, max. żółta i to powinien zobaczyć Marcelo.
no ale wiadomo ...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 18 sie 2011, 1:12
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sie 2011, 1:13
MaUser_FCI pisze:Jak dla mnie, max. żółta i to powinien zobaczyć Marcelo.
no ale wiadomo ...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 18 sie 2011, 1:16
maciek_88 pisze:Chyba sobie kpisz. Wyciął obiema nogami Fabregasa (nie wiem na jakiej wysokości to było, jeżeli wysoko to jest to czyste s.syństwo) a do tego miał wcześniej i tak żółtą kartkę.MaUser_FCI pisze:Jak dla mnie, max. żółta i to powinien zobaczyć Marcelo.
no ale wiadomo ...
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 18 sie 2011, 1:16
Mentor pisze:MaUser_FCI pisze:Jak dla mnie, max. żółta i to powinien zobaczyć Marcelo.
no ale wiadomo ...
no ale wiadomo ...
wichniar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 sie 2011, 1:19
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 18 sie 2011, 1:19
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sie 2011, 1:21
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 18 sie 2011, 1:27
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 sie 2011, 1:30
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 18 sie 2011, 1:32
Jemu też blisko do małpy czy może to kataloński nawyk, podobnie jak łapanie się za twarz przy jakimkolwiek kontakcie fizycznym z rywalem, mogący przynieść Barcelonie korzyści?Jarzinho pisze:Mi osobiście się wydaję, że Villa komuś przyp... coś tam dużo Gonzalo później na niego nacierał, być może i Mesutowi.
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 18 sie 2011, 1:33
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 sie 2011, 1:35
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sie 2011, 1:37
Jak ktoś komuś przyp.. liścia to ok. Sam bym to chętnie zrobił, ale jak ktoś paraduje po boisku trzymając się za jaja, udając małpę, to raczej to podchodzi po chorobę. Wyłączanie mózgu przy debilnych faulach podobnie. Nie popieram takich zachowań do końca nie wiem co zrobił Pinto, ale od liścia nikt kontuzji się nie nabawi, a od wejścia z tyłu w nogi już ku temu bliżej.Realista pisze:Jemu też blisko do małpy czy może to kataloński nawyk, podobnie jak łapanie się za twarz przy jakimkolwiek kontakcie fizycznym z rywalem, mogący przynieść Barcelonie korzyści?
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio