Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 206

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 kwie 2006, 18:34

Nikt nie chce żeby Moratti odchodził, ważne żeby go odciąć od decyzji czysto sportowych, bo Facchetti to chyba raczej marionetka w rękach Morattiego. Wszyscy wiemy że Moratti jest sentymentalnie związany z Interem, przy podejmowaniu decyzji nie kieruje się rozumem tylko sercem. Stąd te rewolucje kadrowe, coraz głośniejsze nazwiska, jeszcze większe pieniądze, a sukcesów jak nie było tak nie ma. On zarządza klubem z pozycji kibica.
Przydał by się trener który ustalałby kogo chce do klubu( nie brał by swoich kolegów z boiska) i miałby na tyle odwagi, by przeciwstawić się Morattiemu. Powiedzieć wprost, że za taktyke i transfery odpowiada tylko on, a nie famila Morattich. Inaczej mówiac człowiek z charakterem. Którego jednak Manciniemu jeszcze w trenerskim fachu brakuje. Przecież Inter ma kim grać, ale pasowało by kilka razy op...iepszyć Adriano i społe żeby wreszcie zaczeli grać, bo przeciez nikt nie zaprzeczy że Inter z takim składem stać na wielkie sukcesy.
Tutaj dochodzimy do kolejnej kwestii. W Interze brakuje Włochów więc brakuje tego co włoskie: konsekwencji, doskonałości i dojrzałości taktycznej, spokoju i schematyczności szczególnie w defensywie(w tym sezonie akurat zawodzi skuteczność, zatrważajaca jak na takich piłkarzy).Dlatego przegrywamy z Juve, Milanem. Co sezon gramy dobrze, lecz czegoś brakuje. Zawsze czegoś innego...Tak bedzie zawsze póki Inter nie będzie charakteryzował się włoskimi cechami sportowymi(jak ma się nimi cechowac skoro połowa składu to latynosi)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2006, 0:25

Właśnie zobaczyłem (pozdro Niggaz 8) ) przewinienie Materazzi'ego! To jest kawał &%^$*# a nie piłkarza! Zamiast grać piłkę non-stop fauluje! Nienawidzę tego piłkarza i wiem, że będzie bunt, ale piłka to nie ring do cholery

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2006, 0:29

Tomusmc pisze:Właśnie zobaczyłem (pozdro Niggaz
lizus ? nie - nie on :P

Tomusmc pisze:To jest kawał &%^$*# a nie piłkarza!
Tomusmc pisze:Nienawidzę tego piłkarza i
mod też człowiek
ale żeby zaraz od najgorszych.
Szkoda, że Inter opadł - kolejny włoski klub by popłynął dięki Kanonierom, a tak popłynąc musi łódka powrotem do primera division - jak na beniaminka to i tak daleko zaszli :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2006, 0:34

fieldy pisze:lizus ? nie - nie on
Tomusmc to mój Pan i Władca :twisted: a Niggaza kocham tak poza tematem :lol:
fieldy pisze:mod też człowiek
A jak 8)
fieldy pisze:ale żeby zaraz od najgorszych.
Widziałeś to? To jest jedno z niewielu jego przewinień, ba to jest słabe...
fieldy pisze:Szkoda, że Inter opadł - kolejny włoski klub by popłynął dięki Kanonierom, a tak popłynąc musi łódka powrotem do primera division - jak na beniaminka to i tak daleko zaszli
Czuję tu pewność siebie... kibice Interu też byli :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2006, 0:37

Tomusmc pisze:Czuję tu pewność siebie... kibice Interu też byli
tylko, że ja mam powody [gra Arsenalu] i byłem pewny awansu, zarówno przed meczem z Realem jak i przed dzisiejszym meczem - to chyba było widać aż nadto w moich postach ?
Tomusmc pisze: a Niggaza kocham tak poza tematem
nie no - to już zakrawa na lizusostwo :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2006, 0:42

fieldy pisze:tylko, że ja mam powody [gra Arsenalu] i byłem pewny awansu, zarówno przed meczem z Realem jak i przed dzisiejszym meczem - to chyba było widać aż nadto w moich postach ?
Ja też byłem pewny, ale sorry nie wszystkie posty czytam :roll:
fieldy pisze:nie no - to już zakrawa na lizusostwo
To jest miłość, a nie lizustwo :lol:

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 06 kwie 2006, 9:19

Tomusmc pisze:Właśnie zobaczyłem (pozdro Niggaz ) przewinienie Materazzi'ego! To jest kawał &%^$*# a nie piłkarza! Zamiast grać piłkę non-stop fauluje! Nienawidzę tego piłkarza i wiem, że będzie bunt, ale piłka to nie ring do cholery
Dokładnie. To co ten piłkarz wyrabia to woła o pomstę do nieba. Gra brutalnie ,brzydko i niebezpiecznie. Powinno się dać mu karę paro tygodniową i zaprosić do psychologa aby się podleczył troszku...

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 kwie 2006, 11:45

Już jutro mecz Ascoli vs Inter :o (33 kolejka).
Jak dla mnie to powinien być pożegnalny mecz Manciniego. Ascoli w tym sezonie radzi sobie bardzo dobrze , często wygrywa z faworytami i jeszcze gra u siebie i myślę , że wbrew pozorom , nie będzie to łatwy mecz. Raczej nie zagrają Stankovic , Veron , Adriano i Favalli , w Ascoli nie zagra natomiast świetny bramkarz Carlo Zotti.

Ascoli: 28 Coppola, 16 Comotto, 80 Domizzi, 24 Paci, 3 Del Grosso, 17 Foggia, 14 Guana, 18 Parola, 8 Fini, 99 Quagliarella, 9 Ferrante. (1 Boccolini, 6 Cudini, 53 Lauro, 55 Cristiano, 5 Giampa`, 4 Moro, 19 Budan).

Inter: 12 Julio Cesar, 4. J.Zanetti, 3 Burdisso, 11 Mihajlovic, 33 Wome, 21 Solari, 8 Pizarro, 6 C. Zanetti, 18 Kily Gonzalez, 9 Cruz, 30 Martins. (1 Toldo, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 7 Figo, 31 Cesar, 19 Cambiasso, 20 Recoba)

Czekamy

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 kwie 2006, 17:25

Jeszcze się nie pozbierałem po porażce z Villarrealem i szczerze powiedziawszy jutrzejszy mecz nie elektryzuje mnie za bardzo. Nie zdziwie się jeśli nie wygramy bo chyba piłkarze nie są w najlepszej formie psychicznej, a Mancini już nie raz pokazywał, że motywatorem to nie jest. Brak Adriano (podobno kontuzja) ale ciekawe co dalej z Brazylijczykiem :roll: Mówi się o tym, że po sezonie ktoś z dwójki Mancio-Imperatore będzie musiał opuścić Mediolan. Będąc przy Mancinim to myśle, że do końca sezonu poprowadzi drużyne, a później Massimo zacznie rozglądać się za nowym trenerem. Tylko sam nie wiem kto to może być. Mówi się o Hiddinku, ale mam pewne obawy, że sobie nie poradzi. Trzeba także zmienić polityke transferową. Bo co z tego, że latynosi których sprowadzamy grają dobrze jak zawodzą w kilku ważnych meczach i jest po zabawie. Nie ma co ukrywać i trzeba przyznać, że musimy zatrudnić kilku Włochów lub chociaż przerzucić się na Europejczyków zostawiając przy tym najlepszych latynosów.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 08 kwie 2006, 18:14

ja bym wolal zeby Mratti juz zmienil trenera, tem sezon jest juz stracony a tak to przynajmniej nowy trener moglby pomalu zaczac wprowadzac swoje pozadki i moze w nastepnym by cos powalczyli a tak to znow bedzie w plecy :? :? :?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 kwie 2006, 18:44

Fajnie tyle że ten nowy trener prawdopodobnie teraz gdzieś pracuje. A po sezonie skończy tam pracować i zacznie w Interze.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 kwie 2006, 18:55

creek pisze:a bym wolal zeby Mratti juz zmienil trenera, tem sezon jest juz stracony a tak to przynajmniej nowy trener moglby pomalu zaczac wprowadzac swoje pozadki i moze w nastepnym by cos powalczyli a tak to znow bedzie w plecy Confused Confused Confused

Nie wiem co by dała zmiana trenera, na 5 kolejek przed końcem. Jeszcze puchar Włoch byłby w plecy.

Tak naprawde to tylko nabiłem zeby mieć 600 postow. Mały jubileusz stawiam piwo... sobie

FORZA INTER

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 kwie 2006, 19:15

ja sie zgadzam z creek juz teraz przydał by sie nowy trener ja marze o Hittzfeldzie :roll: mógl by juz teraz przedstawic swoja wizje trenerska i oduczyc piłkarzy z gwiazdorstwa

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 kwie 2006, 19:22

coco pisze:ja sie zgadzam z creek juz teraz przydał by sie nowy trener ja marze o Hittzfeldzie :roll: mógl by juz teraz przedstawic swoja wizje trenerska i oduczyc piłkarzy z gwiazdorstwa
bla , bla , bla ... Hitzfeld , jakoś nie widzę go w roli szkoleniowca , nie dlatego , że jest słabym trenerem , ale nie sądze by taki Moratti zatrudnił akurat jego. Choć z drugiej strony , może mu coś odbije i cofnie się w przeszłość sprowadzając po koleji niemieckich piłkarzy. Znowu by się zaczęła taka kolonia jak za czasów Cupera z Kilym i Gulym na czele :roll: .
Według mnie Morratti nie zwolni Manciniego do końca sezonu , czyli przed meczem o Puchar Włoch , a więc jeśli Mancini go wygra , to raczej zostanie....
babel pisze:Tak naprawde to tylko nabiłem zeby mieć 600 postow. Mały jubileusz stawiam piwo... sobie
jak to mówi wazi:
"gratki"

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 09 kwie 2006, 7:42

Diamen23 pisze:Według mnie Morratti nie zwolni Manciniego do końca sezonu , czyli przed meczem o Puchar Włoch , a więc jeśli Mancini go wygra , to raczej zostanie....
Chyba nie. Mancini przegrał w tym sezonie zbyt dużo. Supercoppa i Coppa Italia to trochę mało jak na taki zespół jak Inter. Gdyby Inter grał z charakterem, szybko, mało schematycznie to możnaby dać Manciniemu jeszcze jedną szansę, ale rewanż z Villarrealem pokazał na co go stać.
Wg mnie Mancini pożegna się z pracą. Ja z chęcią bym widział Mourinho w roli jego następcy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”