Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 kwie 2006, 18:34
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2006, 0:25
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2006, 0:29
lizus ? nie - nie onTomusmc pisze:Właśnie zobaczyłem (pozdro Niggaz
Tomusmc pisze:To jest kawał &%^$*# a nie piłkarza!
mod też człowiekTomusmc pisze:Nienawidzę tego piłkarza i
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2006, 0:34
Tomusmc to mój Pan i Władcafieldy pisze:lizus ? nie - nie on
A jakfieldy pisze:mod też człowiek
Widziałeś to? To jest jedno z niewielu jego przewinień, ba to jest słabe...fieldy pisze:ale żeby zaraz od najgorszych.
Czuję tu pewność siebie... kibice Interu też bylifieldy pisze:Szkoda, że Inter opadł - kolejny włoski klub by popłynął dięki Kanonierom, a tak popłynąc musi łódka powrotem do primera division - jak na beniaminka to i tak daleko zaszli
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2006, 0:37
tylko, że ja mam powody [gra Arsenalu] i byłem pewny awansu, zarówno przed meczem z Realem jak i przed dzisiejszym meczem - to chyba było widać aż nadto w moich postach ?Tomusmc pisze:Czuję tu pewność siebie... kibice Interu też byli
nie no - to już zakrawa na lizusostwoTomusmc pisze: a Niggaza kocham tak poza tematem
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2006, 0:42
Ja też byłem pewny, ale sorry nie wszystkie posty czytamfieldy pisze:tylko, że ja mam powody [gra Arsenalu] i byłem pewny awansu, zarówno przed meczem z Realem jak i przed dzisiejszym meczem - to chyba było widać aż nadto w moich postach ?
To jest miłość, a nie lizustwofieldy pisze:nie no - to już zakrawa na lizusostwo
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 06 kwie 2006, 9:19
Dokładnie. To co ten piłkarz wyrabia to woła o pomstę do nieba. Gra brutalnie ,brzydko i niebezpiecznie. Powinno się dać mu karę paro tygodniową i zaprosić do psychologa aby się podleczył troszku...Tomusmc pisze:Właśnie zobaczyłem (pozdro Niggaz ) przewinienie Materazzi'ego! To jest kawał &%^$*# a nie piłkarza! Zamiast grać piłkę non-stop fauluje! Nienawidzę tego piłkarza i wiem, że będzie bunt, ale piłka to nie ring do cholery
człapuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 kwie 2006, 11:45
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 kwie 2006, 17:25
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 08 kwie 2006, 18:14
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 kwie 2006, 18:44
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 kwie 2006, 18:55
creek pisze:a bym wolal zeby Mratti juz zmienil trenera, tem sezon jest juz stracony a tak to przynajmniej nowy trener moglby pomalu zaczac wprowadzac swoje pozadki i moze w nastepnym by cos powalczyli a tak to znow bedzie w plecy Confused Confused Confused
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 kwie 2006, 19:15
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 kwie 2006, 19:22
bla , bla , bla ... Hitzfeld , jakoś nie widzę go w roli szkoleniowca , nie dlatego , że jest słabym trenerem , ale nie sądze by taki Moratti zatrudnił akurat jego. Choć z drugiej strony , może mu coś odbije i cofnie się w przeszłość sprowadzając po koleji niemieckich piłkarzy. Znowu by się zaczęła taka kolonia jak za czasów Cupera z Kilym i Gulym na czelecoco pisze:ja sie zgadzam z creek juz teraz przydał by sie nowy trener ja marze o Hittzfeldziemógl by juz teraz przedstawic swoja wizje trenerska i oduczyc piłkarzy z gwiazdorstwa
jak to mówi wazi:babel pisze:Tak naprawde to tylko nabiłem zeby mieć 600 postow. Mały jubileusz stawiam piwo... sobie
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 09 kwie 2006, 7:42
Chyba nie. Mancini przegrał w tym sezonie zbyt dużo. Supercoppa i Coppa Italia to trochę mało jak na taki zespół jak Inter. Gdyby Inter grał z charakterem, szybko, mało schematycznie to możnaby dać Manciniemu jeszcze jedną szansę, ale rewanż z Villarrealem pokazał na co go stać.Diamen23 pisze:Według mnie Morratti nie zwolni Manciniego do końca sezonu , czyli przed meczem o Puchar Włoch , a więc jeśli Mancini go wygra , to raczej zostanie....
Martin Pellegrino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio