Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 207

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
7MaTy7
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7MaTy7 » 16 lis 2007, 0:20

[quote="kaczy"]M
Kto pamięta kiedy ostatnio Stadion Narodowy był w komplecie ?

Ja pamiętam Stadion Narodowy w komplecie:D:D byłem na meczu z Portugalią:D:D
Chciałem sie wybrać z ekipą na Belgię ale wszyscy wiedzą co zrobił PZPN, ale i tak jedziemy i chciałbym się dowiedzieć czy macie może jakieś info o telebimie w Chorzowie!!! Przy stadionie bądź na rynku? Wiecie coś?

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 16 lis 2007, 1:10

Polska bialo czerwoni chcialoby sie zaspiewac.mam andzieje ze nasi zawodnicy wyjda mocno umotywowani na to spotkanie i szybciutko wpakuja belgom ze dwie brameczki zeby nie bylo nerwowki.tak czy siak obstawiam na naszych i wierze ze zagramy na euro hehe pierwszy raz.wtedy ie beda opowiadac dwocipow ze Polska zeby zagrac na euro musi je najpierw zorganizowac ;d

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lis 2007, 6:57

7MaTy7 pisze:Ja pamiętam Stadion Narodowy w komplecie:DVery Happy byłem na meczu z PortugaliąVery HappyVery Happy

:haha:

Tak się składa że byłem też na meczu z Portugalią ;D
Widziałeś te pustki na górnych sektorach? ... heheh mogło by się zmieścić jeszcze kilka tys. widzów ....
A teraz to biletów nawet nie ma

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 16 lis 2007, 8:58

Z ciekawości zobaczyłem na Allegro po ile ludzie chcą odstąpić bilety i ceny wahają się od 60 zł aż do 1000. Cały czas się zastanawiam, czy by sobie nie pojechać... :?

Danielinho90 pisze:mam andzieje ze nasi zawodnicy wyjda mocno umotywowani na to spotkanie i szybciutko wpakuja belgom ze dwie brameczki zeby nie bylo nerwowki

Raczej wątpie, bo presja na naszych piłkarzach będzie ogromna a jak radzą oni sobie z presją to wszyscy wiemy (niby za Benhakkera zmieniło się na lepsze no ale nie aż tak), ale to dobrze - ja chcę nerwówki. Chcę wyrównanego meczu i gola Krzynówka w ostatnich sekundach 8) . Tak - jestem masochistą.

Boję się Kompanego. Kilka lat temu ten 17-letni wtedy gówniarz zatrzymał w pojedynkę całą drużynę Wisły, w składzie której grało przecież wtedy nawet kilku reprezentantów. Teraz może być jeszcze ciężej bo nabrał doświadczenia i się otrzaskał. Współczuję szczególnie Rasiakowi...

Dzisiaj pojawiło się info, że na pierwszy skład szykowany jest Łobodziński, a na ławce usiąść na Błaszczykowski. Leo - we have faith.

7MaTy7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7MaTy7 » 16 lis 2007, 13:21

No ale dalej nie dowiedziałem się nic o telebimach w Chorzowie. Były kiedyś telebimy na ważnym meczu Reprezentacji?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lis 2007, 15:34

Pisakk pisze:Z ciekawości zobaczyłem na Allegro po ile ludzie chcą odstąpić bilety i ceny wahają się od 60 zł aż do 1000. Cały czas się zastanawiam, czy by sobie nie pojechać... Confused

:/ :evil:

Pamietam jak wchodziłem na kupbilet.pl i było jeszcze 500 wejściówek .
Mogłem kupić kilkadziesiąt na całą rodzine ... i pod stadion :lol:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 lis 2007, 15:48

Pisakk pisze:Dzisiaj pojawiło się info, że na pierwszy skład szykowany jest Łobodziński, a na ławce usiąść na Błaszczykowski. Leo - we have faith.
Ja osobiście wolałbym, ażeby w najważniejszym meczu reprezentacji Polski w kontekście Euro, zagrał najlepszy polski piłkarz. Na pozycji prawego pomocnika, to akurat Leo nie powinien kombinować, bo Kuba przewyższa Wojtka w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła.

wojtek_ccc
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtek_ccc » 16 lis 2007, 17:50

NIE WIDZE INNEGO ROZWIAZANIA JAK....... ZABAWA JUTRO!!!!!!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 lis 2007, 22:32

kaczy pisze:
Pisakk pisze:Z ciekawości zobaczyłem na Allegro po ile ludzie chcą odstąpić bilety i ceny wahają się od 60 zł aż do 1000. Cały czas się zastanawiam, czy by sobie nie pojechać... Confused

:/ :evil:

Pamietam jak wchodziłem na kupbilet.pl i było jeszcze 500 wejściówek .
Mogłem kupić kilkadziesiąt na całą rodzine ... i pod stadion :lol:
Mi udało sie i jutro zasiądę w loży VIPów :twisted: Drogo oj drogo :wink:
Na szczęście szef nie interesuje się piłką i dał mi i kumplowi 4 wejściówki, połączone na mecz i przedmeczowy bankiet :D Jak to ludzie nie wiedzą co tracą. Mam nadzieje że będzie opłacało się tłuc samochodem ze stolicy na Śląsk...

Wracając do piłki to boję się że Polacy mogą zagrać za bardzo ambitnie i walić głową w mur... A nie daj Boże jak komuś się zagrzeje w główce i dostanie czerwień... Dobra już nie będę dramatyzować.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 lis 2007, 14:14

U mnie ekscytacja meczem rośnie z każdą minutą, ostatni raz taka atmosfera towarzyszyła chyba podczas Mistrzostw w Niemczech. Ten kto może być w samym sercu tego spotkania, powinien uważać się za cholernego farciarza :P

Odnośnie składu, jedna pozycja pozostaje podobno nie do końca wyjaśniona. Chodzi o prawą pomoc i walkę między Łobodzińskim, a Błaszczykowskim. Gdyby patrzeć na potencjał nie było by większych wątpliwości aby zagrał Kuba. Raz jednak, że sam szczerze powiedziawszy nie wiem w jakiej był ostatnio formie w BL, dwa, że Wojtek przypadł do gustu Benhakkerowi na zgrupowaniu i to on ma większe szanse na grę.

Kto by jednak nie wystąpił, wszyscy napewno będą dziś grali do jednej bramki z jednym celem ... wiadomo jakim :]

Do Boju :!:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 lis 2007, 14:44

Sero pisze:U mnie ekscytacja meczem rośnie z każdą minutą, ostatni raz taka atmosfera towarzyszyła chyba podczas Mistrzostw w Niemczech. Ten kto może być w samym sercu tego spotkania, powinien uważać się za cholernego farciarza

Dokładnie u mnie tak samo z tą ekscytacją i taka atmosferka też ostatnio panowała na MŚ(O posępny Janasie z papierosem w twarzy!) Tym co oczywiście oglądają na żywo w Chorzowie ogomnie zazdroszcze.

Skład tak jak już napisał Sero faktycznie przewidywalny i bez większych niespodzianek. Ta jedna nie wiadoma to czy zagra Łobodziński albo Błaszczykowski. Kuba (bo tak go w Bundeslidze nazywają) podobno w słabej formie ale ligi Niemców nie śledze bo szkoda mi czasu na 2-rzędne rozgrywki. Zresztą Łobodziński też nie błyszczy w OE a jego Zagłębie jest w bardzo słabej formie. Ja bym wolał Błaszcza w pierwszym składzie ale Leo to ekspert i widzi forme zawodników na zgrupowaniu tak więc na pewno dokona słusznego wyboru. Polacy tylko zwycięstwo!

PS: Zczuba(ki) fajną relacje prowadzą choć długa jest:

http://www.sport.pl/sport/1,74696,4677819.html

Jak na razie dwa najlepsze fragmenty zczubowej relacji to:

-Coś dla wielbicieli pięknych Belgijek ( +18 )

http://belgianbabes.blogspot.com/

Najładniejsze Belgijki zdaniem z czuba to pani Ellen Dufour:

http://belgianbabes.blogspot.com/2006/0 ... -2006.html

i pani Sofie Winters:

http://belgianbabes.blogspot.com/search ... %20Winters

-I żeby nie było tak ładnie mała napinka przed meczowa w strone Belgów
w postaci kawałka skeczu legendarnej grupy Monty Python dotyczący Belgów:
Monty Python pisze:A teraz wyniki konkursu sprzed tygodnia. Mieli państwo wymyślić obelżywe przezwisko dla Belgów. Otrzymaliśmy mnóstwo propozycji a wybranie zwycięzców zajęło bardzo dużo czasu. Wiele listów zawierało niezwykle celne uwagi. Pani Nienawiść z Leicester napisała: "Lepiej ich olać niż przezywać"

[oklaski; prezenter gestem ręki ucisza publiczność]

Pan St John z Hurtfingdou napisał, że nie zna słowa bardziej obelżywego niż Belg.

[oklaski; z drzwi na scenę wchodzi dziewczyna w ubiorze typu "show girls" niosąc niewielkie kartonowe tabliczki; staje obok biurka]

Jednak w końcu wybraliśmy trzy propozycje. Miejsce trzecie: Brukselki...

[dziewczyna odwraca tabliczkę, na której widnieje napis BRUKSELKI]

... pani Złośliwiec z Hastings. Bardzo ładnie. Miejsce drugie: Flegmy...

[dziewczyna odkrywa drugą tabliczkę, na której widnieje napis FLEGMY]

... pani Zadręczyć Małolata z Worthing. Jednak zwyciężyło hasło nadesłane przez panią Nie Dostaniesz Kolacji z Norwood w Lancashire: Nędzne, tłuste belgijskie bękarty.

[dziewczyna odkrywa tabliczkę, na której widnieje napis: NĘDZNE TŁUSTE BELGIJSKIE BĘKARTY oklaski]

Bardzo dobrze. Dziękuję Carol.

"Pan St John z Hurtfingdou napisał, że nie zna słowa bardziej obelżywego niż Belg" :lol:

Ma ktos link do youtuba tego skeczu Pytonów?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 lis 2007, 14:45

Ktoś jeszcze z forumowej braci wybiera się dzisiaj na Śląski :>

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 lis 2007, 17:47

Duch pisze:Ktoś jeszcze z forumowej braci wybiera się dzisiaj na Śląski
:idzze:
Mialem miec bilet ale w ostatniej chwili nie wyslzo :maruda:

Ogolnie to uwazam ze niektorych ponosi ulanska fanztazja slyszac dzisiejsze wywody :!: Uwazam ze to spotkanie bedzie bardzo nerwowe i trudne, niezbyt piekne i zbyt duzo bramek nie bedzie :!: gora 2

Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Grzegorz Bronowicki - Wojciech Łobodziński, Mariusz Lewandowski, Radosław Sobolewski, Euzebiusz Smolarek, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski

Czyli znowu bez napastnika ale czy ktos sie spodziewal czegos innego :think: chyba nie :P Jezeli Krzyniu nie blysnie to czarno widze

TYP: 0:0

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 lis 2007, 18:21

czeher pisze:TYP: 0:0
Milcz!

Jak możesz! No po prostu skandal! Obrażasz cały kraj i naród!

Obyś nie okazał się "czarnowidzem" i nie wypowiedział tego w złą godzine. Bo jeśli tak to ci wszyscy żołnierze, którzy w mrozie, trudzie i znoju odśnieżali stadion ( http://www.sport.pl/pilka/51,65046,4681005.html?i=0 ) złożą ci (nie)przyjacielską wizyte i bedą uzbrojeni.

A tak na serio to ciężko może i będzie ale jednak więkoszość faktów opowiada się po naszej stronie. Co do składu to wyjaśniła się ta jedna niewiadoma zagra Wojciech Łobodziński a nie Jakub Błaszczykowski oby Leo miał w tym przypadku racje. A oprócz Krzynia może błysnac Ebi a kto wie może mój ulubieniec Maciek Pissak'owski dostanie nagłego przypływu formy :lol:

Nie ma co wierzyć w przepowiednie Seby on jesli chodzi o reprezentacje zawsze jest pesymistą, a potem i tak wychodzi to wszystko na dobre.

Tylko zwyciestwo!

Polska \o/

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 lis 2007, 20:12

Oho, w studiu Gmoch, Piechniczek i reszta polskiej myśli szkoleniowej mówią o awansie jako o rzeczy dokonanej. Albo mają jakies wtyki, albo przemówia przeze mnie sceptycyzm i malkontenctwo, ale jak Dembele pojedzie kilka razy naszych obrońców to moze byc różnie. Kwadratowo i podłużnie.

Do boju POOOOOOOOOOOOOLSKO!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”