Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7MaTy7 » 16 lis 2007, 0:20
7MaTy7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 16 lis 2007, 1:10
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lis 2007, 6:57
7MaTy7 pisze:Ja pamiętam Stadion Narodowy w komplecie:DVery Happy byłem na meczu z PortugaliąVery HappyVery Happy
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 16 lis 2007, 8:58
Danielinho90 pisze:mam andzieje ze nasi zawodnicy wyjda mocno umotywowani na to spotkanie i szybciutko wpakuja belgom ze dwie brameczki zeby nie bylo nerwowki
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7MaTy7 » 16 lis 2007, 13:21
7MaTy7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lis 2007, 15:34
Pisakk pisze:Z ciekawości zobaczyłem na Allegro po ile ludzie chcą odstąpić bilety i ceny wahają się od 60 zł aż do 1000. Cały czas się zastanawiam, czy by sobie nie pojechać... Confused
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 lis 2007, 15:48
Ja osobiście wolałbym, ażeby w najważniejszym meczu reprezentacji Polski w kontekście Euro, zagrał najlepszy polski piłkarz. Na pozycji prawego pomocnika, to akurat Leo nie powinien kombinować, bo Kuba przewyższa Wojtka w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła.Pisakk pisze:Dzisiaj pojawiło się info, że na pierwszy skład szykowany jest Łobodziński, a na ławce usiąść na Błaszczykowski. Leo - we have faith.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtek_ccc » 16 lis 2007, 17:50
wojtek_ccc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 lis 2007, 22:32
Mi udało sie i jutro zasiądę w loży VIPówkaczy pisze:Pisakk pisze:Z ciekawości zobaczyłem na Allegro po ile ludzie chcą odstąpić bilety i ceny wahają się od 60 zł aż do 1000. Cały czas się zastanawiam, czy by sobie nie pojechać... Confused
![]()
![]()
Pamietam jak wchodziłem na kupbilet.pl i było jeszcze 500 wejściówek .
Mogłem kupić kilkadziesiąt na całą rodzine ... i pod stadion
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 lis 2007, 14:14
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 lis 2007, 14:44
Sero pisze:U mnie ekscytacja meczem rośnie z każdą minutą, ostatni raz taka atmosfera towarzyszyła chyba podczas Mistrzostw w Niemczech. Ten kto może być w samym sercu tego spotkania, powinien uważać się za cholernego farciarza
Monty Python pisze:A teraz wyniki konkursu sprzed tygodnia. Mieli państwo wymyślić obelżywe przezwisko dla Belgów. Otrzymaliśmy mnóstwo propozycji a wybranie zwycięzców zajęło bardzo dużo czasu. Wiele listów zawierało niezwykle celne uwagi. Pani Nienawiść z Leicester napisała: "Lepiej ich olać niż przezywać"
[oklaski; prezenter gestem ręki ucisza publiczność]
Pan St John z Hurtfingdou napisał, że nie zna słowa bardziej obelżywego niż Belg.
[oklaski; z drzwi na scenę wchodzi dziewczyna w ubiorze typu "show girls" niosąc niewielkie kartonowe tabliczki; staje obok biurka]
Jednak w końcu wybraliśmy trzy propozycje. Miejsce trzecie: Brukselki...
[dziewczyna odwraca tabliczkę, na której widnieje napis BRUKSELKI]
... pani Złośliwiec z Hastings. Bardzo ładnie. Miejsce drugie: Flegmy...
[dziewczyna odkrywa drugą tabliczkę, na której widnieje napis FLEGMY]
... pani Zadręczyć Małolata z Worthing. Jednak zwyciężyło hasło nadesłane przez panią Nie Dostaniesz Kolacji z Norwood w Lancashire: Nędzne, tłuste belgijskie bękarty.
[dziewczyna odkrywa tabliczkę, na której widnieje napis: NĘDZNE TŁUSTE BELGIJSKIE BĘKARTY oklaski]
Bardzo dobrze. Dziękuję Carol.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 lis 2007, 14:45
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 lis 2007, 17:47
Duch pisze:Ktoś jeszcze z forumowej braci wybiera się dzisiaj na Śląski
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 lis 2007, 18:21
Milcz!czeher pisze:TYP: 0:0
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 lis 2007, 20:12
Babel