FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 208

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 paź 2006, 16:42

rkoeman pisze:ja rowniez polecam PN. wg tej gazety trenerem arsenalu jest henk ten cate

W tym obcnym numerze tak piszą ? Chyba nie - ale wiesz czepiać sie może wszystkiego. :wink: Nie w tym rzecz, bo i tak nie ma lepszego tygodnika. Czy też miesiecznika o podobnej tematyce. To tak jak z komentarzem - każdemu coś sie nie podoba :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 paź 2006, 22:49

nie ma lepszego co nie znaczy ze PN warto czytac

chocby ostatni felieton pana Orlowskiego o Barcelonie - bledow merytorycznych tyle ze az bola zeby (nie oceniam wymowy tekstu bo jestem kibicem tego klubu - wiec nie ma to sensu)

np wg Pana O. Barcelona coraz rzadziej trenuje na boisku Mini Estadi - sek w tym ze nigdy tam nie trenowala (poza zamknietymi sesjami badz cyklicznymi treningami dla wiekszes ilosci fanow) bo boisko treningowe to La Masia i miesci sie dokladnie po przeciwnej stronie Camp Nou

nie rozumiem po co osobnik ktory nie wie do konca o czym pisze tyka tematow ktorych nie rozumie badz nie zna. o pilce hiszpanskiej pojecia wielkiego nie ma, jest kibicem Realu przez co jego komentarz dla Canalu Plus potrafi zepsuc wiekszosc spotkan (na szczescie moge ogladac mecze z doskonalym komentarzem dziennikarzy Sky Sports), a raz na jakis czas popelni tekst o Barcelonie po przeczytaniu ktorego spadam z krzesla

podsumowujac - cos takiego nie umiem nazwac najlepsza gazeta o pilce. nie moge nazwac tego w ogole czyms na poziomie wiec powolywanie sie na PN jest dla mnie rownie wiarygodne jak powolywanie sie na np Gazete Polska

Awatar użytkownika
carlitos
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 09 paź 2006, 7:19

Co do zastepcow to raczej poszukajmy kogos na miejsce Edmilsona, bo gdy ten ma kontuzje czy jest w słabej dyspozycji to przy ogromnym szcunku dla Motty nie ma go kim zastapić, Rafa to środkowy defensor...
Marquez w poprzednim sezonie grał bardzo często jako defensywny pomocnik i spisywał się bardzo dobrze także problem nie istnieje

nie ma lepszego co nie znaczy ze PN warto czytac

chocby ostatni felieton pana Orlowskiego o Barcelonie - bledow merytorycznych tyle ze az bola zeby (nie oceniam wymowy tekstu bo jestem kibicem tego klubu - wiec nie ma to sensu)

np wg Pana O. Barcelona coraz rzadziej trenuje na boisku Mini Estadi - sek w tym ze nigdy tam nie trenowala (poza zamknietymi sesjami badz cyklicznymi treningami dla wiekszes ilosci fanow) bo boisko treningowe to La Masia i miesci sie dokladnie po przeciwnej stronie Camp Nou

nie rozumiem po co osobnik ktory nie wie do konca o czym pisze tyka tematow ktorych nie rozumie badz nie zna. o pilce hiszpanskiej pojecia wielkiego nie ma, jest kibicem Realu przez co jego komentarz dla Canalu Plus potrafi zepsuc wiekszosc spotkan (na szczescie moge ogladac mecze z doskonalym komentarzem dziennikarzy Sky Sports), a raz na jakis czas popelni tekst o Barcelonie po przeczytaniu ktorego spadam z krzesla

podsumowujac - cos takiego nie umiem nazwac najlepsza gazeta o pilce. nie moge nazwac tego w ogole czyms na poziomie wiec powolywanie sie na PN jest dla mnie rownie wiarygodne jak powolywanie sie na np Gazete Polska
troche nie na temat ale co tam

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 paź 2006, 18:12

Marquez w poprzednim sezonie grał bardzo często jako defensywny pomocnik i spisywał się bardzo dobrze także problem nie istnieje
w zeszlym sezonie marquez nie gral ani razu jako def pomocnik. ale co tam

nazwa tematu: "F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)"

wiec artykul Pana O na temat. tak jak pokazanie jak czesto myli sie piszac o moim klubie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 paź 2006, 18:22

rkoeman pisze:w zeszlym sezonie marquez nie gral ani razu jako def pomocnik. ale co tam

Chyba u Ciebie w FIFA 2007 czy jak tam te gry sie teraz nazywają :P Chyba sam zapomniałeś - jak to była debata czy sie nadaje - że niby za wolny ale jednak kapitalnie sie ustawia itd - czyta gra :] Troche grał chyba że zapomniałes zdarza sie. Ochłoń troche bo tu nie ma prawiczków, i nie każdemu dasz lekcje :] A ja zauważyłem że to Twoja 7 wypowiedz z czego 5 krytyczna :wink:

Pozdrawiam - nie zeby coś ale wiesz troche rześmy mistrzu widzieli :wink:

Wiesz nie bierz tego do siebie, bo mam nadzieje że nadal bedzie tu wpadał. Nawet krytyka sie przydaje :P
Ostatnio zmieniony 09 paź 2006, 18:43 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
carek86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carek86 » 09 paź 2006, 18:40

Dziś na stronce Lyonu wyczytałem że Barcelona chce wypożyczyć z Lyonu Freda :] pewnie plota :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 paź 2006, 18:58

Zaza trochę do nieodpowiedniej osoby wystartowałeś, że tak powiem. Powaga. Szczerze wątpię, aby ktoś na tym forum wiedział o Barcelonie więcej niż Kuman, ale powiedzmy, że mniejsza o to. Najważniejsze jest to, że w sezonie ubiegłym Rafa nie grywał na DM-ie. Nie było takiej potrzeby. Marquez grywał jako pivot w swoim pierwszym sezonie w Barcelonie. Później już raczej nie (a nawet jeśli to sporadycznie). Ja osobiście liczę na to, że wreszcie otrzyma taką szansę i to już niedługo. Środek obrony z Puyolem i Thuramem oraz Marquez jako defensywny pomocnik - tego chcę :]
Ostatnio zmieniony 09 paź 2006, 19:25 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 paź 2006, 19:23

Zaza pisze:
rkoeman pisze:w zeszlym sezonie marquez nie gral ani razu jako def pomocnik. ale co tam

Chyba u Ciebie w FIFA 2007 czy jak tam te gry sie teraz nazywają :P Chyba sam zapomniałeś - jak to była debata czy sie nadaje - że niby za wolny ale jednak kapitalnie sie ustawia itd - czyta gra :] Troche grał chyba że zapomniałes zdarza sie. Ochłoń troche bo tu nie ma prawiczków, i nie każdemu dasz lekcje :] A ja zauważyłem że to Twoja 7 wypowiedz z czego 5 krytyczna :wink:

Pozdrawiam - nie zeby coś ale wiesz troche rześmy mistrzu widzieli :wink:

Wiesz nie bierz tego do siebie, bo mam nadzieje że nadal bedzie tu wpadał. Nawet krytyka sie przydaje :P
w zeszlym sezonie marquez ani razu nie zagral jako def pomocnik.

a moj przedmowca napisal:
wiec w czym problem? rafa grywal jako def pomocnik w swoim drugim sezonie w Barcelonie bo kontuzje mieli Edmilson i Motta. jezeli sa zdrowi nikt nie chce go na tej pozycji bo wtedy Barcelona traci pilkarza, ktory potrafi swietnie wyprowadzic pilke z linii obrony do linii pomocy badz ataku.

wybacz moj mily ale skoro ktos pisze o zeszlym sezonie i jest to nieprawda beda wytykal tego roadzku bledy. wlasnie po to by dyskusja miala sens i odbywala sie miedzy ludzmi ktorzy wiedza co pisza

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 paź 2006, 19:38

Niggaz grrr "wielku szu" :wink: Ale szczerze, zauważyłem że rozmowa jest tego typu że "ą ę ś ć" :? To jaki wniosek można wyciągną po Jego wypowiedz ? Chyba wiesz co piszesz - a jesli tak Ty piszesz to spoko. Zresztą chyba nie sadziłem że znów ja zaczna jatka :P juz Ci mówiłem wierzmy w proces resocjalizacji. Druga sprawa że w tym temacia "ja nie z tych"

Czyli dwa Was kluczowy słowe jest "poprzednim"... sezonie - tylko z tego co wiem temat rozmowe był kto jak nie Edmilson na DM ?. Zresztą nie dam głowy co to poprzedniego sezonu - zaufam Wam Katalończyką :wink: Ale w czym problem ? no własnie jak Rafa grywał tam dwa sezony temu i dawał sobie rade, a teraz w razie potrzeby na środku defensywy może grać Carles i Lilian a Rafa na DM. To tak jak by sie spierać czy Tarzan nie zagrał ani razu na prawej stronie defensywy w popszednim sezonie. :wink: A tematem był "czy moze tam grać " :]

rkoeman pisze:odbywala sie miedzy ludzmi ktorzy wiedza co pisza
To miło mi mam nadzieje ze jeszcze nie raz bedziemy mieli o czym pisać :]
Bo jak napisałem:
Zaza pisze:Wiesz nie bierz tego do siebie, bo mam nadzieje że nadal bedzie tu wpadał. Nawet krytyka sie przydaje

Pozdrawaim :!:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 10 paź 2006, 20:29

W 1/16 finału Copa del Rey przyjdzie Blaugranie zmierzyć się z zespołem Badalony (Segunda Division B). Pierwszy, wyjazdowy mecz rozegrany zostanie 25 października - rewanż 8 listopada. Rywal niezbyt wymagający co może spowodować niezbyt poważne podejście graczy z BCN do tego spotkania. Mam nadzieję, że Albert, Santi, Javier i Ula dostaną szansę od pierwszych minut i będą chcieli się dobrze zaprezentować :wink:

PS.
Niech już się kończą te reprezentacje bo bez piłki ligowej na dłuższą metę trudno wytrzymać :P

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 10 paź 2006, 20:32

Janio pisze:Niech już się kończą te reprezentacje bo bez piłki ligowej na dłuższą metę trudno wytrzymać
Zgadzam sie w 100% 8). Ale juz w sobote bedzie swieto :mike:.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 paź 2006, 22:12

Czy moglibyście napisać coś więcej o planach rozbudowy :shock: Canp Nou :?: Ponoć Barca planuje taką inwestycję i jeszcze w przyszłym roku stadion miałby mieścić 118 tys. fanów.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 paź 2006, 17:27

RealFan pisze:Czy moglibyście napisać coś więcej o planach rozbudowy Shocked Canp Nou Question Ponoć Barca planuje taką inwestycję i jeszcze w przyszłym roku stadion miałby mieścić 118 tys. fanów.

Ma być dokładnie tak jak mówisz i jeszcze mają zbudować nowe Palau Blaugrana, bo jest za moało miejsca na oglądanie koszykarzy i rolkarzy.

Wogóle chciałbym poruszyć temat Ronniego. Podobno wkońcu zagrał w tym sezonie tak jak do tego przyzwyczaił. Z Ekwadorem był podobno w świetnej formie. Mam nadzieję że to prawda, bo wybrałby sobie najlepszy moment na odzyskanie świeżości.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 11 paź 2006, 20:25

0_o kuman pisze na pilka.pl : ) co sie dzieje xD

BTW, za 7 dni Czelsi-FCB a za 11 dni GD. dziwi mnie ze praktycznie nikt w tej materii sie obecnie nie obraca

czekam na ciekawa dyskusje ; -)

Awatar użytkownika
carek86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carek86 » 11 paź 2006, 21:24

No trzeba przyznać że Ronni zagrał lepiej niż ostanio 2 wolne i 2 poprzeczki przynajmniej nie strzela w mur :] Miał kilka nie dokładnych podań ale zaliczył też asyste przy bramce Kaki. Ale w ogóle R10 nie chciało się biegac przykleił się do tej lewej strony i ani rusz. Trzeba być dobrej myśli że juz w niedziele w meczu z Sevilla Barca zagra dobry mecz i wygra no i że R10 przyczyni się swoja grą do zwycięstwa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”