Czytaj wcześniejsze posty i zobacz co napisałem zanim znów zaczniesz nieudolnie prowokować.bartbuks pisze:Marco_Van_Basten ma rację. Po co się kłócicie? Czemu organizator nie może podjąć decyzji i uciąć wszelkie spekulacje.
Tak samo jak wyżej, czytaj wcześniejsze posty i zobacz co napisałem zanim znów zaczniesz nieudolnie prowokować.bartbuks pisze:Ostatnio z emdżejem i Akerem dyskutowaliśmy o przełożeniu BPU, bądź rozciągnięciu go. No i doszliśmy do wniosku, że sami podejmiemy decyzję, bez przedstawiania jej, bo zaraz zaczną się kłótnie.
Tak więc jak widzisz decyzję podjąłem, i jednocześnie dałem możliwość rozwiązania jakie sam opisałeś. MVB napisał:petrdcm pisze:W poprzednim sezonie popełniłem błąd to teraz już wiem że nie ma co dociekać uczciwości. Dlatego uznałem wynik który nie spowoduje ponownego burdelu w tym temacie. Nie częstuj mnie piwem, jak chcesz sie napić to anulujcie wynik ostatniej minuty jako GPE i po meczu bez względu na wynik wypijecie z AproT. Moja decyzja o wyniku jest wiążąca tylko w przypadku sprzeczności dwóch drużyn. Jeżeli obie ekipy zajmą jednakowe stanowisko w sprawie tego meczu to mnie nic do tego.
zatem wynika z tego że nie chcą anulować czyli tabela będzie zaktualizowana o wynik 2-1. Koniec tematu.Marco_Van_Basten pisze:Panowie, nie unoście się niepotrzebnie. Może dla niektórych wynik jest kontrowersyjny, ale szanujmy się jako ludzie tworzący scenę haxball na forum pilka.pl.