LIGA HAXBALL - Strona 208

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 27 mar 2011, 23:31

bartbuks pisze:Marco_Van_Basten ma rację. Po co się kłócicie? Czemu organizator nie może podjąć decyzji i uciąć wszelkie spekulacje.
Czytaj wcześniejsze posty i zobacz co napisałem zanim znów zaczniesz nieudolnie prowokować.
bartbuks pisze:Ostatnio z emdżejem i Akerem dyskutowaliśmy o przełożeniu BPU, bądź rozciągnięciu go. No i doszliśmy do wniosku, że sami podejmiemy decyzję, bez przedstawiania jej, bo zaraz zaczną się kłótnie.
Tak samo jak wyżej, czytaj wcześniejsze posty i zobacz co napisałem zanim znów zaczniesz nieudolnie prowokować.
petrdcm pisze:W poprzednim sezonie popełniłem błąd to teraz już wiem że nie ma co dociekać uczciwości. Dlatego uznałem wynik który nie spowoduje ponownego burdelu w tym temacie. Nie częstuj mnie piwem, jak chcesz sie napić to anulujcie wynik ostatniej minuty jako GPE i po meczu bez względu na wynik wypijecie z AproT. Moja decyzja o wyniku jest wiążąca tylko w przypadku sprzeczności dwóch drużyn. Jeżeli obie ekipy zajmą jednakowe stanowisko w sprawie tego meczu to mnie nic do tego.
Tak więc jak widzisz decyzję podjąłem, i jednocześnie dałem możliwość rozwiązania jakie sam opisałeś. MVB napisał:
Marco_Van_Basten pisze:Panowie, nie unoście się niepotrzebnie. Może dla niektórych wynik jest kontrowersyjny, ale szanujmy się jako ludzie tworzący scenę haxball na forum pilka.pl.
zatem wynika z tego że nie chcą anulować czyli tabela będzie zaktualizowana o wynik 2-1. Koniec tematu.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 mar 2011, 23:42

petrdcm nieudolnie to teraz Ty zaczynasz się przyklejać do mnie, bo czytać czytałem i szanuję decyzję, lecz dziwi mnie jedno. Kolejny raz pomimo jasnych instrukcji z góry, ktoś dalej bezsensownie ciągnie temat. Może powinniście z Arkiem zastanowić się nad karaniem bezmyślnych kłótni?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 mar 2011, 23:49

LubiePlacki pisze:Powiem tak wszyscy byli za tym by było 1:1 ale najważniejsze że był fieldy który był bez stronny i on też mówił że było 1:1
nie było mnie na meczu, bo już ostatnio narzekali że lagi są i że za dużo widzów, więc dziś nie wchodziłem. Jakaś menda się pode mnie podszyła, więc jak coś ta osoba pisała np. o sprawach forum, to nie bierzcie tego na poważnie.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 27 mar 2011, 23:52

bartbuks pisze:petrdcm nieudolnie to teraz Ty zaczynasz się przyklejać do mnie, bo czytać czytałem i szanuję decyzję, lecz dziwi mnie jedno. Kolejny raz pomimo jasnych instrukcji z góry, ktoś dalej bezsensownie ciągnie temat. Może powinniście z Arkiem zastanowić się nad karaniem bezmyślnych kłótni?
Od tego są moderatorzy. I nie przyklejam się do Ciebie przekieruj swoje fantazje na kogoś innego.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 mar 2011, 23:54

I jeszcze jedno bym dorzucił od siebie, tak w sumie przyszłościowo... Jeżeli w czasie gry testowej obie ekipy decydują się na gre i w czasie gry wystąpi mały lag to premiowana powinna być drużyna gospodarzy, w końcu jest podział na mecze grane u siebie i na wyjeździe, by te własne boisko nie co bardziej sprzyjało gospodarzom aniżeli gościom. Więcej już chyba nie ma co ciągnąć dalej tematu tego meczu, zresztą sam organizator tą sprawę uznał za zamkniętą.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 mar 2011, 0:00

:olaboga: Co mnie ominęło :D

Zespół APT zdecydowanie poprawił grę,zwłaszcza w obronie(zmiana toporowa na bramkę był strzałem w 10) i nie mam wątpliwości że ten zespół nie tylko będzie mógł pokusić się o remisy ale o zwycięstwa...Wiem to że tak powiem z doświadczenia(wczorajszy mecz) :lol:

Dalej co do do kwestii lagów - Panowie(Juve) nie oskarżajcie nas bo wynika na to że La masia że nie gra fair i nie patrzy na lagi bo temat był wałkowany wiele razy jeśli chodzi o bramkę to my byliśmy stroną atakującą a Arek był wokolicach połowy naszej bramki więc trudno takie rzeczy zauważyć..Jeśli wracacie do meczu wktórym sami zgodziliście się na mecz choć wiedzieliście że są lagi to jest to nie mal analogiczna z sytuacja z tego co czytam jak z Adidasem..
Zespół GPE mógłby anulować bramkę ale doskonale sobie zdaje sprawę że później by ją ciężko było nadrobić więc też to jest zrozumiałe i jeszcze jeden czynnik przez ten update lagi są częstsze :/

I na koniec komunikat dotyczący La Masii

ZESPÓŁ NIE ZAGRA ŻADNEGO OFICJALNEGO SPOTKANIA AŻ DO PIĄTKU(cała drużyna łączy się z Lokim aby zdołał się obronić)
JEŚLI CHODZI O SPARINGI TO JAK NAJBARDZIEJ PO OSTATNIEJ KATASTROFICZNEJ PORAŻCE ;]

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 mar 2011, 0:19

Ddeamon ja Ciebie juz dawno przestalem traktowac powaznie, ale tylko z uwagi na to, ze nader czesto calkowicie irracjonalne sa te Twoje wywody na forum. Cale szczescie usprawiedliwia Cie Twoj mlody wiek.
Rozumiem, ze lubujesz sie w dodawaniu wlasnych mysli do cudzych slow, ale wymyslanie to juz duza przesada. Wskaz prosze (daremne to wiem, poniewaz takowych nie znajdziesz), gdzie "panowie z Juve" kieruja oskarzenia w kierunku La Masi?
Matura juz za Toba? Tak pytam, poniewaz jednym z elementow matury z jezyka polskiego, ktory na Twoje nieszczescie jest przedmiotem obowiazkowym, jest rozumienie tekstu pisanego, z ktorym masz problemy.
Gdzie w slowach:
Otoz jak my pisalismy o lagach w meczu z La Masia, to pisalismy, ze przez cale spotkanie mielismy bardzo duzy ping. Tutaj natomiast gra toczyla sie normalnie i ping skoczyl nagle, co jest zupelnie inna sytuacja.
dostrzegasz pietnowanie Twojego zespolu? To byla tylko komparacja obu zdarzen, ktora miala przedstawic, ze nijak nie mozna zestawiac obu spotkan, bo brak plynnosci gry miala calkowicie odmienny charakter. U nas bylo to ciagle, o czym pisaliscmy juz w trakcie spotkania. Z kolei w przypadku meczu GPE z Adidas mialo to postac nagla, gdzie po chwili ping wrocil do normy.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 mar 2011, 13:35

Dzisiaj na spokojnie przejrzałem,bo wczoraj było późno

arek_ahig

Przeczytałem wczorajsze posty,prześledziłem temat i z racji tego że ja należę do osób którzy potrafią się przyznać do błędu - Przepraszam :beer: Faktycznie źle żem z interpretował i nie chciałbym się usprawiedliwiać(wiek tu nie ma nic do rzeczy,aż taki młody to też nie jestem) więc biorę to na klate ;]
arek_ahig pisze:{...], bo brak plynnosci gry miala calkowicie odmienny charakter. U nas bylo to ciagle, o czym pisaliscmy juz w trakcie spotkania. Z kolei w przypadku meczu GPE z Adidas mialo to postac nagla, gdzie po chwili ping wrocil do normy.
Chciałem zaznaczyć że zarówno sami zdecydowali się na rozegranie meczu,jak i rozpoczęcie 2 połowy i dokończenie spotkania i my Was do tego nie zmuszaliśmy ;) To tyle w kwestii lagów,sytuacja jest inna bo tylko 1 zawodnik(host) ich nie miał.Jak pisałem wcześniej do lagów trzeba jak najszybciej przywyknąć bo przez ten update pojawiają się częściej i dobrze jest gruntownie przetestować,przeanalizować i zdecydować się na grę by później nie narzekać :D

Co do matury :P Zauważyłem że na każdym kroku to piszesz na forum więc zastanawia mnie czy nie masz kompleksu? :P
Z tego co czytam jesteś sędzią a oni nie mają oni dobrej opinii więc może sobie taki papier wydrukowałeś? :D (żart)

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 28 mar 2011, 17:03

Trudno stało się ale jestem ciekaw co by się działo jakbyśmy my strzelili gola przy lagach co raczej było niemożliwe :D
GPE szykujcie się na rewanż :D
EDIT: Teraz druzyna Adidas Pro Team bedzie mogla grac tylko w piatki i soboty poniewaz play zrezygnowal a toporow w dni szkoly jest w internacie i nie ma jak grac dlatego propozycje rozegrania meczy tylko w piatki i soboty :)

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 28 mar 2011, 21:07

Zgodnie z zapowiedziami szukamy drużyny do gry ligówek. Kto jest chętny zagrać z Juve niech się zgłasza :hardkor:

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 28 mar 2011, 21:10

Bysmy grali jakby play nas nie opuscil chociaz moze i lepiej ze nie gra ale mozemy sie umówić na piatek pasuje Wam ???? ;D

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 28 mar 2011, 21:11

Boje się, że u nas nie będzie jednego gracza. Pisałem o tym w weekend dlatego szukamy gry w tygodniu :think:

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 28 mar 2011, 21:12

Za to my nie mamy gracza w tygodniu szkoda :)

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 28 mar 2011, 21:14

Trzeba będzie się jakoś styknąć aby to zagrać. Tymczasem jeżeli są inni chętni na ligówkę to niech się zgłaszają! ! !!! !!!! ! !

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 28 mar 2011, 21:15

Mam nadzieje ze przetrzymamy ta gre na weekendach i po sezonie przyjdzie ktos kto bedzie mogl grac w tygodniu :D Zagramy kiedys napewno

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”