Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 maja 2014, 11:04
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 maja 2014, 13:48
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 08 maja 2014, 13:50
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 08 maja 2014, 14:34
Tymczasem wg prasy zostają dwa nazwiska na placu boju o ławkę Milanu - Inzaghi i Spalletti."We wait for the end of the season and then, as has always been to Milan - highlights - we will decide together with the managers, who are responsible for the team, and with the board of directors. When I will finish my political activity I will deal directly Milan, a club which is still the most successful team in the world.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 maja 2014, 14:38
Żenujący jest też Galliani. Allegriego zawsze chwalił i bronił. O Seedorfie mało się wypowiada i w ogóle go nie chwali lub broni. Natomiast po odpadnięciu Primavery chwalił Inzaghiego a po świetnych wynikach Clarence już nie.Pippo podobno jest skłonny na kontynuację taktyki Seedorfa. Jak zawsze decyzję podejmie Berlusconi... po wyborachDawno Silvio oficjalnie w mediach nie zachwalał innego trenera,co ciekawe na temat Seedorfa milczy.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 maja 2014, 14:39
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 maja 2014, 14:40
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 08 maja 2014, 14:47
Dodać należy iż Seedorf wbił publicznie Gallianiemu nóż w plecy krytykując obecną kadrę którą tworzył Łysy a on lubi ściągać graczy których on uważa za przydatnych a Seedorf patałachów typu Traore czy Birsa nie da sobie wcisnąć.mete pisze:Szukamy dlatego, bo Seedorf jest niewygodny dla zarządu, zwłaszcza dla Gallianiego i jego pseudopiłkarzy, którym się nie chce pracować i z urzędu chcą mieć miejsce w pierwszej jedenastce. Tak w telegraficznym skrócie, bo zmykam na juwenalia.
De Sciglio: "Czy chce zostać w Mediolanie? Ja po prostu czuje się w tym klubie najlepiej. Tutaj się wychowałem i tutaj chcę zostać."
Chciałbym i mam nadzieję nosić tę koszulkę jeszcze wiele lat. Niestety w futbolu nigdy nie wiesz, co może się zdarzyć."
Myślę, że moja teraźniejszość i przyszłość to koszulka Milanu."
Szkoda tylko że wszędzie obecna krytyka klasy piłkarzy grających w Milanie spływa po Gallianim.Silvio nt Mario : Ja bym go zabrał, ale Prandelli musi przygotować się na ciężką pracę. Będzie musiał przekonać go do jego pozycji na boisku. Nam w Milanie jeszcze się to nie udało". ha ha racja.
Sachii Milanie: Clarence pokazał, że ma pomysły, ale jest różnica między słowami a czynami. Osiągnął kilka satysfakcjonujących wyników, ale gra nie zawsze funkcjonowała. Z nie drugiej strony ciężko jest stworzyć zespół rockowy mając do dyspozycji tylko muzyków jazzowych...
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 maja 2014, 15:05
Bo w Milanie wszystko postawione jest na głowie.sickstick pisze: dlaczego szukacie nowego trenera?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 08 maja 2014, 16:13
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 08 maja 2014, 16:51
Kjaera kilka razy w akcji widziałem, ale czy ten transfer sportowo zapewni nam spokój na tyłach, finansowo być może.Italian giants AC Milan are eyeing Lille’s Simon Kjaer as a replacement for veteran defender Philippe Mexes, but the French outfit are not under any pressure to sell the young defender."
"AC Milan could be a possible destination for in-demand Chelsea striker Romelu Lukaku next season as the club look rise back to the top of the Serie A table.
It is also thought that Roma have already been rebuffed after approaching Chelsea for a possible loan move for Lukaku, thus Milan could look to swoop in. The Rossoneri may have a reshuffled strike force next season, as rumors abound that mercurial goalscorer Mario Balotelli could also be on his way out, with Monaco said to be monitoring his situation."
"Federico Marchetti has become AC Milan’s priority to replace Christian Abbiati next season with an agreement reportedly reached with Lazio."
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 09 maja 2014, 12:47
Czyli Mario odejdzieRaiola: Galliani powiedział mi, że Balotelli nie jest na sprzedaż
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 maja 2014, 13:22
Lille już powiedziało, że cena to minimum 15 baniek, wiec nie ma szans na niego. Simon gra świetny sezon we Francji. Ogólnie to w Palermo grał świetnie. Później kilka nieudanych lat, ale wreszcie gra na miarę talentu. On nie poszedł czasem za grosze do Lille?Kjaera kilka razy w akcji widziałem, ale czy ten transfer sportowo zapewni nam spokój na tyłach, finansowo być może.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 maja 2014, 13:29
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 maja 2014, 13:33
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio