DzieciBabel pisze:Sero napisał:
Heh ostatnio mało czasu
Za tydzień matura
Ja też tak na spokojnie już nie jestem za tym żeby za wszelką cenę wywalić Mancio. Byłoby to dobre posunięcie tylko i wyłącznie wtedy kiedy na jego miejsce miał przyjść jakiś trener z najwyższej półki który zagwarantowałby lepsze wyniki. W tej chwili takich na rynku nie widać więc Mancini chyba jednak zostanie. Zmiana dla samej zmiany nie ma większego sensu. Dobrze, że po chwilowym załamaniu Moratti także poszedł po rozum do głowy.Sero pisze:Wraz z upływem czasu przekonałem się co do Manciniego i nie będe robił tragedii jeśli zostanie.
Gdyby nie to kolesiostwo to praktycznie trudno byłoby coś zarzucić Manciniemu. Capello niby taki wielki tener a jak gra teraz Juventus wszyscy widzimy. Niby trzyma drużynę żelazną ręką a jednak Ibra leje się z Vieirą. Więc może jednak nie krytykować tak naszych skoro żaden trener i żaden zawodnik (no może poza RonaldinhoBabel pisze:Polityka idzie ku lepszemu lecz trzeba zauwazyć że jak Mancinie grał żelaznym składem, nie kombinował z pewnymi graczami i nie forsował swoich koleżków to miał wyniki.