Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 209

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 kwie 2006, 20:58

Babel pisze:Sero napisał:
Heh ostatnio mało czasu

Za tydzień matura
Dzieci :whistle: :P
Sero pisze:Wraz z upływem czasu przekonałem się co do Manciniego i nie będe robił tragedii jeśli zostanie.
Ja też tak na spokojnie już nie jestem za tym żeby za wszelką cenę wywalić Mancio. Byłoby to dobre posunięcie tylko i wyłącznie wtedy kiedy na jego miejsce miał przyjść jakiś trener z najwyższej półki który zagwarantowałby lepsze wyniki. W tej chwili takich na rynku nie widać więc Mancini chyba jednak zostanie. Zmiana dla samej zmiany nie ma większego sensu. Dobrze, że po chwilowym załamaniu Moratti także poszedł po rozum do głowy.
Babel pisze:Polityka idzie ku lepszemu lecz trzeba zauwazyć że jak Mancinie grał żelaznym składem, nie kombinował z pewnymi graczami i nie forsował swoich koleżków to miał wyniki.
Gdyby nie to kolesiostwo to praktycznie trudno byłoby coś zarzucić Manciniemu. Capello niby taki wielki tener a jak gra teraz Juventus wszyscy widzimy. Niby trzyma drużynę żelazną ręką a jednak Ibra leje się z Vieirą. Więc może jednak nie krytykować tak naszych skoro żaden trener i żaden zawodnik (no może poza Ronaldinho :) ) tak naprawdę nie gwarantuje sukcesu ?

Awatar użytkownika
M@tek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tek » 27 kwie 2006, 22:01

Ne znosze Interu, bo jestem Milansta. Mam jednak szacunek do jego kibicow, poniewaz podziwiam ich za wiernosc nerazzurrim.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 kwie 2006, 8:34

M@tek pisze:Ne znosze Interu, bo jestem Milansta. Mam jednak szacunek do jego kibicow, poniewaz podziwiam ich za wiernosc nerazzurrim.
Jak nie znosisz Interu to po coś tu przyszedł? Nowy forumowicz i już chcesz przekazać całemu światu kogo to tak bardzo nie lubisz?

Zico_FCI pisze:a też tak na spokojnie już nie jestem za tym żeby za wszelką cenę wywalić Mancio. Byłoby to dobre posunięcie tylko i wyłącznie wtedy kiedy na jego miejsce miał przyjść jakiś trener z najwyższej półki który zagwarantowałby lepsze wyniki.
Mówiło się o Capello. Fakt faktem, że teraz im nie idzie, ale mistrzostwo mają na bank. Niedługo grają ze Sieną, a jak wszyscy wiedzą Siena jest w Serie A tylko i wyłącznie dzięki Juventusowi (gra tam tylu zawodników wypożyczonych z Juve, że aż strach) i raczej nie będzie im na rękę aby Juve przegrało Scudetto u nich. Capello jednakże jest świetnym szkoleniowcem - Roma za jego panowania grała najładniejszy futbol we Włoszech, teraz mistrzostwo z Juve - trener gwarantujący sukces rzec by można. Ale to wszystko za nami. Według mnie Mancio też może zostać, ale powinniśmy ograniczyć latynosów (powtarzam to do upadłego, ale dalej to będę powtarzał :P). Italianizacja? Niekoniecznie. Jeśli mają przyjść Włosi ze średniej półki to ja wolę jakiś reprezentantów innych narodowości (na przykładzie Paula Ince'a Youriego Djorkaeffa czy Lothara Mattheausa widać, że to nie Włosi stanowili o sile tej drużyny chociaż tacy piłkarze jak Meazza czy Bergomi na zawsze pozostaną w pamięci).

Koniec sezonu. Ten w niczym nie różni się od zeszłego. Juventus mistrzem, Milan na 2-gim, my mamy trzecie, finał Coppa Italia z Romą, porażka w 1/4 LM - normalnie deja vu :P Pozostaje mieć nadzieję, że za rok będzie lepiej.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 kwie 2006, 9:07

XedrOn pisze:Wejdźcie i podziwiajcie www.bvb09.blog.onet.pl REWELKA
Krótki był żywot tego forumowicza :lol:

Strona beznadziejna. Przykro patrzeć.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 kwie 2006, 10:57

M@tek pisze:Ne znosze Interu, bo jestem Milansta. Mam jednak szacunek do jego kibicow, poniewaz podziwiam ich za wiernosc nerazzurrim.

Ja też jestem Milanista :] i podziwiem Cie za to że twoja druga wypowiedz na tym forum była tak otwart i szczera - łezka sie w oku kreci :lol:
Martin Pellegrino pisze:Mówiło się o Capello. Fakt faktem, że teraz im nie idzie, ale mistrzostwo mają na bank. Niedługo grają ze Sieną, a jak wszyscy wiedzą Siena jest w Serie A tylko i wyłącznie dzięki Juventusowi (gra tam tylu zawodników wypożyczonych z Juve, że aż strach) i raczej nie będzie im na rękę aby Juve przegrało Scudetto u nich.

Nie kracz :!: I prosze Cie Martin :!: nie doszukuj sie podtekstów przed meczem :( To ja już nie wyrobie - wtedy chyba Juventus straci wszystko. A ma teraz naprawde mało. Jeszcze szansa że gdy przed meczem pisze się "Siena - sprzedawczyki" to nic ich lepiej nie zmobilizuje. Przeciesz teraz to Juventus dla piłka na ich poziomie. Zresztą przez cały sezon nie grał lepiej - ale były wyniki. "Słaba psychika typowego rzemieśnika" :lol: Forza Enrico :!:

Ostatnie mecze serie A a w zasadzie kilka znich "śmierdziały" na odległośc. Mam na myśli np. 1-1 w trzech meczach tej kolejki. Jedna z gazet przewidziała to jak nic :roll: a nie które buki nie przytjmowały zakładów :roll: ach ten Everton ....

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 kwie 2006, 12:24

*_Zaza_* pisze:nie doszukuj sie podtekstów przed meczem
Jest to trudne. Wokół Starej Damy jest tyle smrodu, że delikatne podłożenie się Sieny nie byłoby czymś nienaturalnym. W końcu gdy Juventus przestanie dostarczać Sienie zawodników to ta nieuchronnie będzie zmierzać do Serie B.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 781

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 28 kwie 2006, 12:50

I tak nieuchronnie zmierza do serie B i dla nich te punkty sa na wage złota dla mnie bedzie 1;2 po karnym w 95 minucie ;d. juventino niep rosimy o komentarze bo panuje cisza prasowa :D

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 kwie 2006, 13:00

j1mmy pisze:I tak nieuchronnie zmierza do serie B i dla nich te punkty sa na wage złota
Bez przesady. Są 6 punktów nad strefą spadkową. Raczej się utrzymają nawet po
j1mmy pisze:1;2 po karnym w 95 minucie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 kwie 2006, 13:15

Jedyne co może podziałać na nich to to co juz zostało zrobione czyli nazwanie ich ostatnimi :wink: itd. Sama teoria jest nie ciekawa.

Juventus ? Ostatnie wyniki - sama gra w tym sezonie - Trzech piłkarzy bawi się w domach publicznych :lol: Ibra i Zlatana rozmawiają o nowym kontrakcie Szweda :lol: do tego plotki jakich mało i Siena zmieszana z błotem.

Ale dobra jest panowie bo zaraz sie bonusy posypią.

W temacie: Słyszeliście że Inter i Milan włączyli sie do walki o Manuela Pasquala - prawego defensora Violi a w zasadzie w 50% Violi :wink: ? co Wy na to ? Chyba odejdzie Favali może Ze Maria. Inter zabiega też o młodego z Cagliari Caniniego - ale o młokosa zabiega czołówka ligi :wink:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 kwie 2006, 13:54

*_Zaza_* pisze:W temacie: Słyszeliście że Inter i Milan włączyli sie do walki o Manuela Pasquala - prawego defensora Violi a w zasadzie w 50% Violi Wink ? co Wy na to ? Chyba odejdzie Favali może Ze Maria. Inter zabiega też o młodego z Cagliari Caniniego - ale o młokosa zabiega czołówka ligi Wink
Favalii i Ze Maria chyba na bank odchodzą. Na ich miejsce mają przyjść Maxwell i Maicon, a także młodego Morettiego z Valencii.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 kwie 2006, 14:41

*_Zaza_* pisze:Chyba odejdzie Favali
Taaa Favalli idzie do Milanu … słyszałem, że ma ze sobą zabrać Mihajlovica a żeby średniej wiekowej waszych obrońców zbytnio nie zaniżać.

Ale napinka :P
Martin Pellegrino pisze:Maicon
On raczej nie przyjdzie. Prędzej Trabelsi
M@tek pisze:C'e SoLo MiLaN, PeR Me!
Jakby znajomo to brzmi Obrazek

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 kwie 2006, 15:20

Zico ach to mercato - niestety ale Galliani poległ na całej lini w walce o Szinisze - ponoć Mancini zaproponował mu nowe spodenki :lol: :P Czyli wygrwacie derby :P:lol:
Zico_FCI pisze:Ale napinka
Jak Kuba Bogu :] jak Bóg kubie :wink:

Trabelsi ? :arrow: PSG na 80% :wink:

Martin Moratti młody ? chyba juz nie taki młody ? ile może mieć wiosen ? z 26 lat juz chyba - były gracz Bologny jak sie nie myle :wink: Ale co by nie mówić dobry trop - ciekawy gracz - może chciał by wrócic do Włoch ? On i "młody" Carboni zaprzeczają tezie że każdy Włoch nie radzi sobie w Hiszpani i nie odwrót :)

Zico rozejm ? :> hehe

Pozdro ! Forza Calcio !

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 kwie 2006, 15:44

*_Zaza_* pisze:ponoć Mancini zaproponował mu nowe spodenki
Nie. Mancini chce aby Miha został jego asystentem. Cóż zgodna to para – większość życia razem :o

Ja akurat Sinisze lubię więc koniec z żartami na jego temat. :won:
*_Zaza_* pisze:niestety ale Galliani poległ na całej lini w walce o Szinisze
A co z Favallim ? (poważnie) bo na interowskich stronach piszą, że na 90% pójdzie do Milanu ale mi się w to jakoś nie chce wierzyć.
*_Zaza_* pisze:Zico rozejm ? hehe
Spoko. Nie było wojny więc rozejm nie jest potrzebny. Po prostu nie mogłem się powstrzymać. :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 kwie 2006, 16:02

Zico luz - żadna wojna. :wink: Wiesz co do Giuseppe Favalliego powinnem napisać - cisza prasowa - ale coś mi mówi że te 10% wypali. W niego przypadku to nie był by transfer jak Seedorfa czy Pirlo który by przyniósł same plus wiec wiesz :roll: Ale pamietam gdy przychodził inny Giuseppe były gracz Lazio - mianowicie Pancaro. A potem było dobrze. Ba świetnie. Umowe miał krótką i pokazał się z dobrej strony. Miał swoje zasługi w wywalczeniu scudetto. Zreszta po transferze Bobo już mnie nic dosłownie nic nie zdziwi na rynku mercato :lol:

Czytałem ciekawy słowa kiedys Morattiego który mówił o tym że taka zamiana strony San Siro jest dla nie których piłkarzy potrzebna. Ale nie by zrobic na złośc jemu czy kibica ale bo kochają Mediolan :] A wiesz jeśli Favalli zarabie teraz ok 1,5 miliona w Interze to Milanu nie nie da nic wiece ba mniej i to o wiele. I nawet ja miał by zagrać 3 mecze w sezonie :wink: to luz - od tego tacy zawodnicy są by przed meczem LM z MU pokonali np. Reggine na San Siro :) Szkoda że Galliani nie walczy o Adriano ... Ricky pewnie wie co to trapi ale to nie był by odpowiedni sposób.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 kwie 2006, 16:18

*_Zaza_* pisze:Szkoda że Galliani nie walczy o Adriano ...
Myślę, że jednak dobrze. Bo po takim transferze w Mediolanie chyba bez przelewu krwi by się nie obeszło. Jak przechodził Vieri to już wrzało a wiadomo, że ten najlepsze lata miał/ma już za sobą i nic wielkiego nie będzie grał. Podobnie sytuacja ma się z Favallim – ja np. nie miałbym do niego jakiś wielkich pretensji za przeprowadzkę „na drugą stronę SS”. Ale Adrinao, który tyle razy podkreślał swoją wielką miłość do Interu i wielki szacunek do Morattiego to już zupełnie inna para kaloszy.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2006, 16:29 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”