Real Madryt (zbiorczy) - Strona 210

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 gru 2005, 18:02

Podejście Krzysztofa Jarzyny jest aka Króla Patosu ( :P :wink: ) jest całkiem słuszne tylko trudno przewidzieć na ile okaże się trafne w rzeczywistości. Tak na chłopski rozum to oglądanie swoich młodszych kolegów gryzących ziemię i walczących ambitnie o każdą piłkę (przypuszczam, że tak zagrają młodzi z Realu) powinno w jakiś sposób podziałać na starszyznę. Może po takim bodźcu będą w stanie wykrzesać z siebie jeszcze ostatnie tchnienie :P :wink:
Z drugiej strony jednak nie można przesadzać z tą tragiczną sytuacją Realu w kontekscie wynikó które osiągną w tym sezonie. Pewne jest, że nic nie osiągną, ale nawet wobec tragicznej dyspozycji powinno udać im się zająć pozycję premiowaną występami w europejskich pucharach w następnym sezonie. To będzie chyba plan maksimum na dzień dzisiejszy i plan absolutnie możliwy do zrealizowania.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 gru 2005, 20:59

Skład Realu na mecz w Pireusie wygląda następująco

Bramkarze: Diego López, Codina

Obrońcy: Sergio Ramos, Raúl Bravo, Diogo, Pavón, Mejía, Arbeloa.

Pomocnicy: Gravesen, Tebar, De la Red, Javi García, Balboa, Adrián Martín, Jurado.

Napastnicy: Robinho, Baptista, Soldado, Barral.

Myśle że bardzo dobrze postąpił Juana Ramona Lopeza Caro zastępująć "wielkie gwiązdy" :) młodzikami. Zastanawiałem się nad tym co bym zrobił jak bym w takim momencie dostał drużynę ????
I zrobił bym to samo co Lopez. Mecz z Olympiakosem o pietruszke, a można by wypróbować kilku młodych. Real się stoczył na dno i jeżeli szybko nie wygra kilku meczy z rzędu to ten sezon będzie (albo już jest) stracony.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 gru 2005, 0:25

Rewolucji (?) ciąg dalszy. Arrigo Sacchi postanowił odejść z klubu. Ciekawe kto zastąpi dotychczasowego dyrektora ds. sportowych. Teoretycznie jest to dość ważna funckcja, ale w praktyce bywa różnie. Sacchi akurat nie miał zbyt wiele do powiedzenia chyba. Śmiem twierdzić nawet, że nie robił nic a od kogoś takiego jak on wymaga się jednak pewnych działań.
Kto będzie następny? Jak długo utrzyma się Perez? Tego wszystkiego dowiem się w najbliższych 902509522 odcinkach.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 gru 2005, 0:54

Odszedł Sacchi ponoć ma jakieś problemy osobiste...zresztą żegnam go bez zalu, co on dla nas zrobil :?: kogo pomogł kupić :?: siedzial i pierdzial w stolki i dostawał gruba kase...Ehhh jest bardzo źle klub sypie sie od srodka...masakra to jest wrecz niewyobrazalne co Perez dokonał...chciał bym wstac jutro i przeczytać "Prezes Realu odszedł"...zbyt piękne aby prawdziwe...on chyba nigdy nie ustapi, az strach pomyslec ze ten koszmar moze trwac jeszcze do 2008 roku...moze fani Blancos wykurza Pereza protestem, nie wiem wymusza na nim odejście w co wątpie...Fuera Perez ['] jego czas dobiega końca....oby :!:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 06 gru 2005, 7:43

Real sie sypie jak piasek, szczury uciekają z tonącego okrętu

leffmeister
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leffmeister » 06 gru 2005, 7:51

Real przeżywa teraz taki okres jak kiedyś Inter. Ciągłe zmiany trenerów i chude lata .... czy to samo spotka Real :roll:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 gru 2005, 16:20

No cos sie zaczyna dziac, najpierw Luxemburgo, teraz Sacchi, widac ze ida zmiany. Czy ida w dobrym kierunku, czas pokaze. Boje sie, ze jezeli wroci Del Bosque, ktorego wszyscy sie tak domagaja, to wielu madridista moze byc zawiedzionych efektami jego pracy. To trener, ktory sprawdzil sie w Madrycie i mam do niego wielki szacunek, ale obawiam sie ze jego ewentualny powrot moze byc nieudany. Obym sie mylil :D

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 16:22

leffmeister pisze:Real przeżywa teraz taki okres jak kiedyś Inter. Ciągłe zmiany trenerów i chude lata .... czy to samo spotka Real :roll:
Inter już nie przeżywa słabego okresu ?? Kiedy ostatnio Inter wygrał Champions league albo Serie A ????

Karaś
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karaś » 06 gru 2005, 16:36

A kiedy Barcelona wygrała Lige Mistrzów??I co to ma oznaczac że jest w kryzysie :wink: zastanów sie troche

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 gru 2005, 17:40

Niggaz pisze:Ciekawe kto

Prawdopodobnie ten z ktorym Perez znow sie udobruchal. Mianowicie Fernando Hierro dla ktorego powrot do Madrytu w roli dyr sportowego, moze byc powrotem syna marnotrawnego. On rowniez jest jednym z tych ktory bedzie i jest w stanie przywrocic ducha Madisimo.

Toudinho pisze:moze fani Blancos wykurza Pereza protestem

Czego my fani chcemy to malo istotne. Jakby nie bylo Perez musi pozostac na stanowisku. Powod? Premierem w hiszpani obecnie jest kibic Barcy, z ktorym co jak co Florentino ma dobre stosunki. Gdyby prezydentem Krolewskich zostal kto inny mogloby zaczac sie wyciaganie brudow i psucie opini klubu. Bo raczej niemozliwe jest zachwianie potegi finansowej. Tak wiec Perez posiedzi na stolku jeszcze 2 lata. Pozniej beda wieksze zmiany...

leffmeister pisze:Real przeżywa teraz taki okres jak kiedyś Inter. Ciągłe zmiany trenerów i chude lata .... czy to samo spotka Real

Na przyszlosc przeczytaj co napisales za nim to wyslesz.

A porownywanie Realu do Interu raczej mija sie z celem. Real nie wygral nic przez 2 sezony Inter chyba troszke wiecej.
welcome pisze:szczury uciekają z tonącego okrętu

Jezeli szczurem okreslasz czlowieka ktorego nie znasz. Wspolczuje ... :? :twisted:

A kiedy Barcelona wygrała Lige Mistrzów??I co to ma oznaczac że jest w kryzysie zastanów sie troche

A co to wnosi do tematu?

:king: :mike:

Smithu pozwoliłem sobie coś poprawić. Żeby mi to było ostatni raz. // Niggaz

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 gru 2005, 17:43

Tobik33 pisze: Kiedy ostatnio Inter wygrał Champions league

A wygrał wogoledyś? A serie A chyba 16 lat temu i wtym sezonie sie tez nie zapowiada :wink:

Dzwonson
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dzwonson » 06 gru 2005, 17:45

Kiedy no oczywiście w 1992 :twisted: ehh FCB nie jest w kryzysie (niestety) ale La Liga zdobyli a Inter jak Real skład niby niezły a wyników brak i to od kilku lat.Nawet nie wiadomo na czym polega problem Realu wg mnie na Perezie do zwolnienia Del Bosque i sprzedaniu wszystko było dobrze a po tym wszystko się sypie :cry: może Lopez Caro pogoni Galacticos jeśli będzię miał wolną ręke w co wątpie.Ale młodzież Realu naprawdę jest dobra i czas wprowadzić ich do 1 składu.Mam nadzieję że sprowadzą Greków do parteru.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 06 gru 2005, 18:37

Czy Sacchi jest początkiem zmian??..tak i nie...jeżeli ode mnie to by zależało to bym się zgodził, żeby Sacchi nie był ostatnim sprzątającym swe biurko...za jego przykładem mógłby pójść ten starszy pan, na którego widok w telewizorku, pół Madrytu pierze w to urządzenie czym popadnie....i nie chodzi mi tu o któregoś z trenerów technicznych.... :lol: chodzi mi o tego jegomościa, który trzęsie tą całą gwardią....dobbra dosyć tych gierek...oczywiście chodzi o Pereza, który działaniem przypomina mi jak na razie naszych posłów - za wszelką cenę chcą się przy stołku zatrzymać...pierwszym odważnym był kolega Sacchi...niech będzie on przykładem postępowania dla innych....jako kibic dobrego futbolu tego bym sobie życzył.. 8)
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 20:08

adekk pisze:Czy Sacchi jest początkiem zmian??..tak i nie...jeżeli ode mnie to by zależało to bym się zgodził, żeby Sacchi nie był ostatnim sprzątającym swe biurko...za jego przykładem mógłby pójść ten starszy pan, na którego widok w telewizorku, pół Madrytu pierze w to urządzenie czym popadnie....i nie chodzi mi tu o któregoś z trenerów technicznych.... :lol: chodzi mi o tego jegomościa, który trzęsie tą całą gwardią....dobbra dosyć tych gierek...oczywiście chodzi o Pereza, który działaniem przypomina mi jak na razie naszych posłów - za wszelką cenę chcą się przy stołku zatrzymać...pierwszym odważnym był kolega Sacchi...niech będzie on przykładem postępowania dla innych....jako kibic dobrego futbolu tego bym sobie życzył.. 8)
Pozdrawiam...
Prędzej Wisła awansuje do Champions League niż Perez odejdzie :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 gru 2005, 21:47

No do przerwy wilczki wywalczyly jedna brameczke 1:0 po strzale Ramosa. Rivaldo co wyprawia :roll: Baptista ladnie w poprzeczke, Robinho kilka krotnie stzrelał bardzo ladnie ale wszystko broni Nikopolidis...Mam nadzieje ze De la Red Soldado i inni gniwni wywioza dziś 3 ptk. :mike:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”