O ustawkach w Pucharze Włoch nic nie wspominano ale sąd może was do niego nie dopuścić, nie znam się na prawie sportowym i nie wiem czy będą was chcieli od wszystkiego odciąć ale napewno mogą to uczynić. Ciężko powiedzieć jak się zachowają.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 maja 2006, 19:13
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 maja 2006, 19:16
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 maja 2006, 19:43
Aj tam żeby od razu desperatem... Po prostu się zastanawiam. Wiem, że będzie cieżko i to, jak napisałem, bardzo optymistyczna wersja i mało realna niestety... ale miło wiedzieć jakie mamy opcje i o co można jeszcze teoretycznie uratowaćŁukasz[ACM] pisze:Widze że Maestro jesteś już desperatem i rozpaczliwie szukasz wszystkich opcji które dają Juve nadzieje na lepszą przyszłość Very Happy Razz
A widziszŁukasz[ACM] pisze:Ciekawa opcja
Ostatnie doniesienia mówią, że Moratti ponoć podziękował Capello i Mancio może zostać w InterzeNie masz sie jednak co nastawiac na zwyciestwo w Pucharze Wloch dopoki dopoty Mancini pracuje w Italii Laughing
Niestety... obiektywnie patrząc, dobre i to...Chlopaczek pisze:czekaja was wycieczki po jakis pipidowach
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 maja 2006, 1:59

Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 maja 2006, 18:49

dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 0:36
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 18 maja 2006, 7:09
ZAZA Hmmm - ogolnie zgadzam się z Twoją wyliczanką pod jednym warunkiem - jesli Oni zostaną jesli Juve spadnie do Serie B - gorzej jesli to będzie Serie D czy coś w tym stylu ... Pamietasz pewnie sytuacje Fiorentiny ktora została zdegradowana ? Został tylko żłołnierzyk - Di Livio*_Zaza_* pisze:W przerwie finału LM widziałem materiał na temat Juve. Pytanie brzmiało kto odejdzie z tego kluby [z pierwszej 11] gdy zdegraduja Juventus
Pierwsza jedenastka według telewizka SKY to - Buffon [odejdzie] - Zebina [odejdzie] - Thuram [jeśli nie zakończy kariery pogra jeszcze] Cannavaro [tu głowy nie dam ale chyba zostanie] - Zambrotta [odejdzie] - Camoranesi [nawet bez degradacji -odejdzie] - Emerson [odejdzie] - Vieira [odejdzie] - Nedved [zostanie i na koniec pogra jeszcze troche] - Trezeguet [odejdzie] - Ibrahimović [odejdzie] - Tylko w sumie z Cannavaro nie wiem bo był hasał i wogóle. Ale co ciekawe nie obgadali ławki a ja sądze że to w przypadku degradacji była by najważniejsza sprawa.![]()
Piłkarze tacy jak Del Piero czy Pessotto, Blasi pewnie by zostali. Może Tudor by wrócił ale nie mówili nic o duecie Chellini Balzatetti. Co Wy na to![]()
dobrze spekulują
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 18 maja 2006, 14:42
Ale Viola miała ogromne problemy finansowe z tego co pamiętam... ogłosiła bankructwo itdJuras_InterFan pisze:Pamietasz pewnie sytuacje Fiorentiny ktora została zdegradowana ? Został tylko żłołnierzyk - Di Livio Smile
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 maja 2006, 14:45
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 18 maja 2006, 15:36
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 18 maja 2006, 17:29
Jeżeli Juventusowi anulują kontrakty to też przecież Juventus dostanie jakieś tam odszkodowanie za to że jakaś firma anulowała kontraktŁukasz[ACM] pisze:Maestro ale sam wiesz że stracicie ogromne pieniądze jeżeli was zdegradują. Zostaną anulowane kontrakty które miał wam dać około 250mln przez ileś tam lat. Spadają wasze akcje na giełdzie i możliwe że się wycofacie a jak sam wiesz w Turynie piłkarze zarabiają dobre pieniądze więc różnie się może okazać.
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 maja 2006, 17:34
pizmak pisze:Jeżeli Juventusowi anulują kontrakty to też przecież Juventus dostanie jakieś tam odszkodowanie za to że jakaś firma anulowała kontrakt
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 maja 2006, 17:41
Wydaje mi sie ze to wyglada troche inaczej.Kontrakty sa zapewne skonstruowane tak ze w przypadku spadku badz degradacji do nizszej klasy rozgrywkowej suma jaka sponsor przelewa na konto klubu zostaje zmiejszona (czytalem ze w przypadku Sky z 60 milionow do zaledwie dwoch).pizmak pisze: Jeżeli Juventusowi anulują kontrakty to też przecież Juventus dostanie jakieś tam odszkodowanie za to że jakaś firma anulowała kontrakt
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 18 maja 2006, 18:23
Nie dostanie bo takie rzeczy zapisuje sie w umowie, mianowicie zawiera sie klauzule ktore pozwalaja na rozwiazanie umowy w razie np spadku do nizszej ligi. W przypadku umowy z Mediaset np. prawdopodobnie zamiast ponad 200mln dostana znacznie mniej gdyz relacje z ich meczow beda mniej atrakcyjne.pizmak pisze:Jeżeli Juventusowi anulują kontrakty to też przecież Juventus dostanie jakieś tam odszkodowanie za to że jakaś firma anulowała kontrakt Twisted Evil
ostry66
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 maja 2006, 20:56
Najprawdopodobniej Juventus dostanie figę, w dodatku z makiem. W umowie z Tamoil jest klauzula, dzięki której koncern w razie spadku do niższej ligi może się wycofać bez odszkodowania. Pewien nie jestem.pizmak pisze:Jeżeli Juventusowi anulują kontrakty to też przecież Juventus dostanie jakieś tam odszkodowanie za to że jakaś firma anulowała kontrakt
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio