Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 22

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sty 2007, 13:59

Bo mi sie poprostu nie podoba... Dla tego na pisałem "mi osobiscie" - za ta kase idzie kupić nie dość że ładniejszy telefon to i bardzie przydatny, bo ile 3250 ma funkcji których mało co bedzie używał. W tym przedziale cenowym telefony mają "wszystko" dla tego nie może tylko patrzec na funkcje ale i wygląd. A mi osobiscie 3250 nie leży, to że sie "łamie" to bajer. Nie wiem czy za ta sume nie kupisz u żyda N 70 :] A przy dobrych wiatrach nawet i także kosmiczna N 90. Trzeba poszukać tylko. Idzie znaleśc już modele N za tą sume z pod igły, kupione w promocji i odrazu wystawione :wink:

Masz prv chyba :roll: kuknij :wink:

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 sty 2007, 22:01

To już oficjalnie jestem testerem Nadchodzi4 :D Dostałem Samsunga Z370 i 150 zł miesięcznie do wykorzystania. Na razie nie jest źle - nie ma problemów z siecią, nic się nie psuje. Zobaczymy jak będzie za kilka dni.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 sty 2007, 22:02

deltinho pisze:To już oficjalnie jestem testerem Nadchodzi4 :D Dostałem Samsunga Z370 i 150 zł miesięcznie do wykorzystania. Na razie nie jest źle - nie ma problemów z siecią, nic się nie psuje. Zobaczymy jak będzie za kilka dni.
Wszystko za darmo tak? Co potem? Po skonczeniu testowania? No i najwazniejsze.. Ta siec bedzie oferowala abonament?

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 sty 2007, 22:11

Tak, wszystko za friko. Co potem - zobaczymy. Zaoferują pozostanie na jakiś promocyjnych warunkach. Warunki jeszcze nie są znane ale na pewno zostawienie telefonu za free, czy nieograniczone darmowe rozmowy w sieci.

Sieć będzie normalnym 4 operatorem (nie jest to sieć wirtualna jak choćby sieć Mbanku). Zatem będzie pełen zakres usług. Ceny oczywiście są tajemnicą.

Awatar użytkownika
gienek99992
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienek99992 » 17 sty 2007, 14:39

witam
mam pytanie czy niechce ktoś kupić telefonu nokia 2600 jeżeli ktos jest zainteresowany to prosze pisać na gg 1413222 albo na meil wojtek99992@wp.pl sprzedam bardzo tanio
POZDRo

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 17 sty 2007, 18:26

a ja oddam za darmo te nokie. 2600 posiadam i jest to scierow jakiego malo :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 sty 2007, 18:27

Loco pisze:a ja oddam za darmo te nokie
biore!

EDIT
Loco pisze:a pokryjesz koszty przesylki?
Przeciez jestes z WLKP wiec moge podjechac :lol:
Ostatnio zmieniony 17 sty 2007, 18:42 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 17 sty 2007, 18:40

Martinho pisze:
Loco pisze:a ja oddam za darmo te nokie
biore!
a pokryjesz koszty przesylki?

edit.
dobra ale jest jeden warunek musisz przywiesc litra Svenska zebysmy mogli opic twoj zloty interes :D

Awatar użytkownika
gienek99992
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienek99992 » 17 sty 2007, 19:23

zależy dla kogo ten telefon jest zły mi dobrze słuzył ale teraz sobie chce kupic inny

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 08 lut 2007, 11:12

Mam problem. Znowu zgubilem telefon [5. raz juz chyba :roll:] i obecnie pilnie jest mi jakis potrzebny. W domu znalazlem Nokie 6510, ale ona ma rozwalony wlacznik. Kiedys [pomiedzy 3. a 4. zgubionym telefonem] troche jej uzywalem [juz z rozwalonym wlacznikiem] i udawalo mi sie ja jakos wlaczac szpilka :lol:. Teraz niestety juz nie daje rady, a telefon jest mi rychle potrzebny. Ja allegro widzialem takie wlaczniki, pewno zamowie, tylko ze zupelnie nie wiem co z nim pozniej zrobic. Pomoze ktos :roll:?

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 08 lut 2007, 11:49

olson pisze:Mam problem. Znowu zgubilem telefon [5. raz juz chyba Rolling Eyes] i obecnie pilnie jest mi jakis potrzebny. W domu znalazlem Nokie 6510, ale ona ma rozwalony wlacznik. Kiedys [pomiedzy 3. a 4. zgubionym telefonem] troche jej uzywalem [juz z rozwalonym wlacznikiem] i udawalo mi sie ja jakos wlaczac szpilka Laughing. Teraz niestety juz nie daje rady, a telefon jest mi rychle potrzebny. Ja allegro widzialem takie wlaczniki, pewno zamowie, tylko ze zupelnie nie wiem co z nim pozniej zrobic. Pomoze ktos Rolling Eyes?
nie wiem niezagladalem nigdy do tej noki ale to bedzie wyzsza szkola jazdy bedziesz potrzebowal raczej lutownicy z bardzo cienkim grotem. proponuje zamowic ten wlacznik i pojsc z tym gdzies do sprawdzonego komisu zrobia to za pare groszy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 lut 2007, 12:51

Olson chyba przeceniesz swoje możliwośc :roll: To nie bedzie takie łatwe wymienić ten włącznik. To nawet nie ma sensu sie bawić bo jeszcze bardzie rozpierdzielisz. Przeciesz tak jak Tigertm pisze idziesz do jakiegoś serwisu, ba nawet lombardu i oni to zrobia za grosze. A nawet nie musisz kupować włącznika bo może mają 6510 na stanie w roli "złomu" i gra.

Deltinho jak tam testowanie ?

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 08 lut 2007, 13:09

Dzieki wielkie, panowi :rydzyk:. Pojde dzisiaj badz jutro do jakiegos komisu, jak nie beda mieli to zamowie i pozniej pojde z tym wlacznikiem. Jeszcze raz dzieki 8).

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 08 lut 2007, 18:37

NIe chciałby ktos kupić Siemensa c65 :wink:
z wszystkimi papierami i zestawem słuchawkowym:)
w dobrym stanie :wink:

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 08 lut 2007, 21:38

Zaza pisze: Deltinho jak tam testowanie ?
Spoko, wszystko działa ok, bo korzystają z infrastruktury Polkomtela. Więc nie mam u siebie problemów z zasięgiem, jak np. z Orange. Czasami nie dostanę sie do internetu, ale to raczej rzadko. Więcej o sieci i Samsungu Z370 na moim blogu ;) zapraszam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”