Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 22

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 15:33

Pytam się bo lecą tam mecze na żywo...zapytałem się żeby go nie przegapić :twisted:
no wiedzisz...ja mam łączę 2 mb/s :wink: tylko zapodajcie ktos linka do tego programu i jazda :P

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sie 2005, 15:36

Mecz będzie transmitowany na Canale +, jednak ten mecz mozna oglądnąć w Internecie. A teraz pokaże składy wedlug The Sun w jakich zagrają obie jedynastki:
Obrazek

A więc Chelsea zagra 1-4-5-1, a Kanonierzy 1-4-4-1-1.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 sie 2005, 15:36

R@f@ł pisze:tylko zapodajcie ktos linka do tego programu i jazda
znalazlem http://dl3.rapidshare.de/files/3264667/ ... ng0.44.exe

musisz miec windows media player ver. minimum 9.0

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 15:40

R@f@ł pisze:Pytam się bo lecą tam mecze na żywo...zapytałem się żeby go nie przegapić :twisted:
no wiedzisz...ja mam łączę 2 mb/s :wink: tylko zapodajcie ktos linka do tego programu i jazda :P
mms://212.150.36.34/1042444
LIVESPORTS 4 - Windows Media Player

CCTV5 - 200 kbps

CCTV5 - 273 kbps

CCTV5 - 291 kbps

Na stronie chcelsea taki coś podali:)

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 16:35

Rossi pisze:
R@f@ł pisze:Pytam się bo lecą tam mecze na żywo...zapytałem się żeby go nie przegapić :twisted:
mms://212.150.36.34/1042444
LIVESPORTS 4 - Windows Media Player

CCTV5 - 200 kbps

CCTV5 - 273 kbps

CCTV5 - 291 kbps

Na stronie chcelsea taki coś podali:)
Rossi a Ty masz obraz z tego meczu :?: bo mi niechce się połączyć i lipa z miodem :?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 16:43

R@f@ł pisze:Rossi a Ty masz obraz z tego meczu bo mi niechce się połączyć i lipa z miodem
Ja nawet nie próbowałem bo ma za młąy transfer wejdzi na chelsea.pl i tam masz w newsach jakieś linki do tego meczu :wink:

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 16:49

Rossi pisze:
R@f@ł pisze:Rossi a Ty masz obraz z tego meczu bo mi niechce się połączyć i lipa z miodem
Ja nawet nie próbowałem bo ma za młąy transfer wejdzi na chelsea.pl i tam masz w newsach jakieś linki do tego meczu :wink:
aha ok :wink: no już to widziałem na cheslea.pl ale jakos mi to nie zadziałało :? a szkoda...

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 07 sie 2005, 22:49

No i kolejne trofeum zgarrneła Chelsea... :( ....miejmy nadzieje ze MU przerwie ich passe :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 sie 2005, 9:41

Zgarnęła i to sparwiedliwie. Mógłbyć remis, gdyby nie fantastyczna interwencja Petra Cecha, który obronił strzał Kolo Toure.

A więc koniec serialu "Zbuntowany Essien". Lyon ostatecznie odrzucił ostatnią oferte Chelsea i zamnknął drzwi-jak to powiedział Aulas.
Za Essiena Chelsea w swojej ostatniej ofercie dawała 38 mln €
i portugalskiego pomocnika Tiago. Trener Lyonu Gerard Houllier ostatnio nie wystawia Essiena do gry. Tak było np. w ostatnim spotkaniu z Racingem Strasbourg. Houllier tłumaczy się tym, że reprezentant Ghany nie jest jeszcze gotowy do gry.
Więc mozna powiedzieć, że SWP był ostatnim transferem Chelsea w tym okienku transferowym. Sam Mourinho podkeslił, że nie chce kupować innych zawodników, jeśli sprawa Essiena by się skończyła. A więc dobrze :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 08 sie 2005, 12:37

W sumie CHelsea ma tak silna kadre ze nie potrzebuje juz wzmocnien....A czytalem wywiad z Houlierem ( jak cos to sory za literowke :) ) i powiedzial ze jak to zapowiedzial przed sezonem nie sprzedal swoich najwiekszych gwiazd a jeszcze chce wzmocnic w tym oknie transferowym OL ....wspominal cos o Owenie....ale wg mnie to niemozliwe zeby on tam przeszedl...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 13:35

Prezes Lyonu głupio postąpił za taką kase nie sprzedac sezonowca jakim narazie jest Essien :lol: Już pewnie nigdy nikt nie zaoferuje takiej kasy za Essiena chyba że Roaman znowu nabirze do niego sympatii w co wątpie bo za rok to już nowi sezonowcdy się pojawią i rusek będzie ich bombardował mega ofertami :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 sie 2005, 16:30

Mourinho powiedział, że nie będzie uzupełniał dalej kadry, jednak Essien by mu sie przydał, ponieważ jest to zawodnik światowej klasy. Także powiedział, że nie chce Michaleala Owena z Real Madryt. No cóż, dla Aulasa i Houliera Essien jest bardzo potrzebny do zdobycia mistrzostwa i bezcenny. Czytałem, że Romek podobno ma sie jeszcze spotkać z prezydentem Lyonu i reanimowac sprawę.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2005, 12:42

Alexandre Song, młody pomocnik franucskiej Bastii, w przyszłym sezonie na zsadzie wypożyczenia będzie grał w Arsenalu Londyn. Arsenal najprawdpodobniej zapłaci 500 tys. Euro na roczne wypożyczenie.

Arsene Wenger w przypadku, kiedy Kameruńczyk sprawdzi się w jego drużynie, jest w stanie wyłożyć na transfer 4 mln. Euro.

Alexandre jest siostrzeńcem Rigoberta, który już próbował sowich sił w angielskiej ekstraklasie grając w barwach Liverpoolu, czy WHU.
http://www.britishfootball.kom.pl

Ciekawe czy sobie lepiej poradzi od brata? :wink:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 11 sie 2005, 12:54

Kamil232 pisze:
Alexandre Song, młody pomocnik franucskiej Bastii, w przyszłym sezonie na zsadzie wypożyczenia będzie grał w Arsenalu Londyn. Arsenal najprawdpodobniej zapłaci 500 tys. Euro na roczne wypożyczenie.

Arsene Wenger w przypadku, kiedy Kameruńczyk sprawdzi się w jego drużynie, jest w stanie wyłożyć na transfer 4 mln. Euro.

Alexandre jest siostrzeńcem Rigoberta, który już próbował sowich sił w angielskiej ekstraklasie grając w barwach Liverpoolu, czy WHU.

On jest siostrzencem Rigoberta a nie bratem...a to roznica :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sie 2005, 15:46

ryzy89 pisze:
Kamil232 pisze:

On jest siostrzencem Rigoberta a nie bratem...a to roznica :)
:wink: mój bład :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”