Tak jest to mozliwe, mozna go ściągnac z półki sklepowejTomusmc pisze:Wiecie skąd można (jesli mozna) sciagnac FMa 2005?? Czy jest w ogóle taka możliwość? z góry dziękuje.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 lut 2005, 23:21
Tak jest to mozliwe, mozna go ściągnac z półki sklepowejTomusmc pisze:Wiecie skąd można (jesli mozna) sciagnac FMa 2005?? Czy jest w ogóle taka możliwość? z góry dziękuje.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 08 lut 2005, 0:00
EEE pewnie że jest, ja swojego z muła ściągnąłem (ciii - tylko nie mówcie nikomupiotrek256 pisze:Tak jest to mozliwe, mozna go ściągnac z półki sklepowejTomusmc pisze:Wiecie skąd można (jesli mozna) sciagnac FMa 2005?? Czy jest w ogóle taka możliwość? z góry dziękuje.
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 08 lut 2005, 11:25
lukus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 lut 2005, 14:04
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 08 lut 2005, 14:17
lepiej daj go do rezerw, w u18 bedzie slabl, czasem tez go wpuszczaj do pierwszego skladu na malo wazne mecze, bedzie zdobywal doswiadczeniePasztet pisze:zdaje się że bellus o tym pisał
a ja mam takie pytanie: jak mam jakiegoś młodzika np. 17 lat i ma dośc wysokie parametry to lepiej żeby grał w u-18 czy w rezerwach???
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 lut 2005, 15:58
aha a jak mam jakiegoś super utalentowanego to dawać do pierwszego?? heh ale najpierw trzeba takiego miećsmitu pisze:lepiej daj go do rezerw, w u18 bedzie slabl, czasem tez go wpuszczaj do pierwszego skladu na malo wazne mecze, bedzie zdobywal doswiadczeniePasztet pisze:zdaje się że bellus o tym pisał
a ja mam takie pytanie: jak mam jakiegoś młodzika np. 17 lat i ma dośc wysokie parametry to lepiej żeby grał w u-18 czy w rezerwach???
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 08 lut 2005, 16:31
Pasztet pisze:aha a jak mam jakiegoś super utalentowanego to dawać do pierwszego?? heh ale najpierw trzeba takiego miećsmitu pisze:lepiej daj go do rezerw, w u18 bedzie slabl, czasem tez go wpuszczaj do pierwszego skladu na malo wazne mecze, bedzie zdobywal doswiadczeniePasztet pisze:zdaje się że bellus o tym pisał
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 08 lut 2005, 17:06
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 lut 2005, 18:10
No i co z tego?? (jak chcesz tak bardzo nabijac posty, to proponuje pisac po polsku)Nowaczek pisze:ja za niedlugo bede mial ta gre
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 08 lut 2005, 19:38
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 08 lut 2005, 20:12
Florent Chaigneau, 20 lat, rezerwowy w Rennes, wartość 1 mln Euro, niezłe statystyki już teraz.Rom$on pisze:Poszukuje francuskiego Bramkarza, za którego musiałbym zapłacić nie więcej niż 2 mln €.
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 09 lut 2005, 0:04
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 lut 2005, 14:29
To masz przeciez wyszukiwarkę. Konfigurujesz że ma to być bramkarz, Francuz, określasz wartość i masz całą listę, do wyboru do koloruRom$on pisze:Tylko, że za niego oferowałem nawet 2,5 mln € i mi go nie sprzedali((( Poszukuje frnacuskiego bramkarza na gwałt do 2 mln €!!
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 09 lut 2005, 16:30
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 09 lut 2005, 17:16
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio