Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 kwie 2006, 12:31
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 kwie 2006, 14:05
Ja się tak nie męczę, zostawie dzisiaj kompa na nocBonso pisze:aaaaaaa...mam 50% 19 odcinka, a ściągam od 5 rano- wieczorem napisze wrażenia
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totti16 » 13 kwie 2006, 14:27
Totti16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 kwie 2006, 22:20
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 14 kwie 2006, 21:37
Wróżbita ?? Raczej zwróciłbym uwage kolejny raz na uleczalne własciwości wyspy... A co do Michael'a to przecież mówili mu ci "inni" że nigdy ich nie znajdzie... Więc odrzucam wersje że go wyrzucili.. Zapewne wkurzyło "innych" ich że kręcił się nie daleko nich zdesperowany-pyskaty afroamerykaninBonso pisze: Kolejny 'wróżbita', który nie może pomóc rozbitkom, najpierw Clair, teraz Rose
Wrócił Michael, jak dla mnie, poprostu go wyrzucili go Inni, żeby Jack dał im spokój![]()
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 kwie 2006, 21:51
Totti16 pisze:ja czekam aż będzie na kaazie 19 Smile a dzisiaj wieczorem 18 obejrze Smile
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 kwie 2006, 21:57
Powiedział,co wiedziałLakier pisze:Super!
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 19:43
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 21 kwie 2006, 21:02
jackieboy pisze:Gagarin pierwszy człowiek w kosmosie był tam 108 minut.. Zaraz zaraz. skąd ja kojarze te cyfrę ?? Ależ oczywiście przecież to przycisk musi być wciskany co 108 minutek.. Więc ??
Byc może Bunkry i wogule cała akcja Dharma jest kierowana z kosmosu ?? Lub ma cos z nim wspólnego ??
Bonso pisze:Na ziemi są miejsca, z których emanuje potężna energia.
Być może ta energia jest pochodzenia|geologicznego, magnetycznego
albo to zupełnie inny rodzaj energii.
Słowa tego Isaacka, niemal jak opis wyspy, szczególnie z tym magnetyzmem Kolejny 'wróżbita', który nie może pomóc rozbitkom, najpierw Clair, teraz Rose
Jak na moje to nie wyglądało na wyrzucenie... on chyba przed czymś uciekał ?! Może dymek vel "Cerberus" ale wątpie bo nie było nic slychać, po prostu przed czymś uciekał... BTW Zaniedłgo odcinek z MichaelemBonso pisze:Wrócił Michael, jak dla mnie, poprostu go wyrzucili go Inni, żeby Jack dał im spokój
Oddzialywanie magtetyczne - faktycznie Lock, Sun i jej maz, Charlie, i ta pocieszna murzynka.
Bo go strasznie drażni i omało co go nie killymGomez pisze:Dziwie sie dlaczego Said odposcil sobie rozmowy z "Henrym"
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 27 kwie 2006, 15:29
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 27 kwie 2006, 15:38
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 27 kwie 2006, 16:14
coś kolo 4 majapablisso pisze:kiedy pojawi sie nowy odcinek?
finał LM jest za 3 tygodnie (no niecałe bo 20 dni)pablisso pisze:za tydzien czy za dwa gdy bedzie final LM?
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 27 kwie 2006, 18:15
dla mnie 20 dni jak dwa tygodnie wiec bez takichPasztet pisze:finał LM jest za 3 tygodnie (no niecałe bo 20 dni)pablisso pisze:za tydzien czy za dwa gdy bedzie final LM?
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 27 kwie 2006, 19:03
jackieboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 27 kwie 2006, 19:45
jackieboy pisze:Baqu słuszne spostrzeżenie z tymi dziecmi.. Bo jak wcześniej ktos pisał ich nawet Bóg nie widzi.. więc małe inferno na wyspie ??
meecik_mks
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio