NaSik trzyma forme
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 sty 2009, 20:42
Makis
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lut 2009, 13:36
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 mar 2009, 16:50
Bienias
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 kwie 2009, 13:39
UUUU... widze ziomek znasz sie na rzeczy!Pojeby z TPN i ZF Skurcz "zondzom".10 pisze:http://spawacz84.wrzuta.pl/audio/vUAWyH ... 5_-_kanaly
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 18 kwie 2009, 20:18
Czasem lubię specyficzny rodzaj humoru serwowany przez to całe towarzystwo, mam tu na myśli Skurcz, Git-produkcję, TPN i Zaciera (no i rzecz jasna Kazimierza).franz pisze:UUUU... widze ziomek znasz sie na rzeczy!Pojeby z TPN i ZF Skurcz "zondzom".10 pisze:http://spawacz84.wrzuta.pl/audio/vUAWyH ... 5_-_kanaly
[...]
Jesteś z Olsztyn, więc może byłeś na koncercie TPNu i Zaciera w Młotku tej jesieni? Jak tak to DYsIa f0r YoU![]()
I nie przeszkadza Ci, że to satyra na wasz - kibiców Legii (choć w sumie - kibiców w ogóle) - temat?franz pisze:
„Na Łazienkowskiej stadion jak z bajki, a na Polonii taki chu..owy!”
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abbe » 18 kwie 2009, 20:42
Tak swoją drogą - GIT Produkcja kręci fabularnego Kapitana Bombę (i nie będzie to film animowany!), zaś Zacier szykuje nową płytę, którą wyda Mystic! Data premiery nie jest jeszcze znana, niestety.10 pisze:Czasem lubię specyficzny rodzaj humoru serwowany przez to całe towarzystwo, mam tu na myśli Skurcz, Git-produkcję, TPN i Zaciera (no i rzecz jasna Kazimierza).
Abbe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 kwie 2009, 20:46
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 kwie 2009, 21:48
No proste, że na tego rodzaju zagrywki ma się ochotę tylko czasami. Wiadomo na co dzień Led Zeppelin i Monty Python, a w chwilach zwątpienia w życiowe ideały i szczególnej glupawki przychodzi czas ZF Skurcz i TPN 25. To tak w przenośni oczywiście10 pisze:Czasem lubię specyficzny rodzaj humoru serwowany przez to całe towarzystwo, mam tu na myśli Skurcz, Git-produkcję, TPN i Zaciera (no i rzecz jasna Kazimierza).
Trzeba było wpadać impreza GIT była. Choć młotek to podobno (z raportów znajomków z OLN) "lipa" ostatnio. Zbiorowisko gimnazjum/debili/lewaków z Antify i innego plugawego pomiotu.10 pisze:W mołotowie nie byłem, nie wiedziałem o tym. Choć i tak nie wiem, czy bym poszedł. Czasem lubię te klimaty, ale nie zawsze.
Satyra na temat kibiców Legii?!10 pisze:I nie przeszkadza Ci, że to satyra na wasz - kibiców Legii (choć w sumie - kibiców w ogóle) - temat?
Może być grubo - Kapitan... Babel w roli głownejAbbe pisze:Tak swoją drogą - GIT Produkcja kręci fabularnego Kapitana Bombę (i nie będzie to film animowany!)
Przecież Krzysztof R. nie umie grać!Abbe pisze:w którym na basie gra Dr. Yry
Dobra nutaguru pisze: ... annel_page
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 18 kwie 2009, 23:16
W sumie to nawet nie przenośnia, bo generalnie mój dzień powszedni niejednokrotnie tak wygląda.franz pisze:Wiadomo na co dzień Led Zeppelin i Monty Python, a w chwilach zwątpienia w życiowe ideały i szczególnej glupawki przychodzi czas ZF Skurcz i TPN 25. To tak w przenośni oczywiście![]()
Nie wiedziałem, że Yry jest kibicem L-ki. W takim razie piosnka wydaje mi się być mocno autoironiczna. Inaczej odczytać tego nie umiem.franz pisze:Satyra na temat kibiców Legii?!10 pisze:I nie przeszkadza Ci, że to satyra na wasz - kibiców Legii (choć w sumie - kibiców w ogóle) - temat?No ładnie dowaliłeś
![]()
TPN 25 i pochodne to kibole Legii od lat! A Polonii nie lubiliśmy zawsze, więc powstała "pank-krokowa" piosenka z jajem na temat "derbów" (Derby Warszawy tylko na Służewcu, bo nie ma Polonii w Warszawie!). Piosenka miał być w stylu TPN 25 pod każdym wzgledem i jest![]()
Didi nawet na zgrupownie Legii tej zimy pojechał, choć On i tak w Hiszpanii "na emigracji" siedzi.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 kwie 2009, 23:23
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 kwie 2009, 16:47
maestro
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 maja 2009, 22:19
petru
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin