Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 cze 2009, 8:57
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 cze 2009, 9:28
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 cze 2009, 11:27
Aker pisze:Odsyłam do tematu pewniak dnia - konkurs (organizacyjny)
ktoś po 3 miesiącach na stronie ma zapędy na modaDuch pisze:To że ty grasz betsafe, nie znaczy, że taka decyzja zapadła
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 cze 2009, 20:32
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 cze 2009, 22:22
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2009, 22:40
Inni nie zdążą się przyczepić. Gramy z oferty sts, a jak ktoś cierpi z tego powodu, to niech nie gra. Ostatnio jak sprawdzałem, to udział w konkursie nie był obowiązkowy.Dlaczego mamy cierpieć z powodu nędznej esteesowej oferty (...) fajnie jakbyś zostawił mi ten typ ale pewnie zaraz się inni przyczepią...
więc typ jest nieprawidłowyAker pisze:w ofercie stsów nie było takiego, że Federer wygra RG...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 cze 2009, 16:06
Nie wiem kiedy była ta dyskusja i kiedy, a przede wszystkim dlaczego ta "większość" chciała wrócić do stsów, ciekawy jestem na podstawie czego, bo na pewno nie na podstawie oferty jaką proponuje ten bukfieldy pisze:Dyskusja o zmianie buka już była. Najpierw był sts, później bet at home, większość chciała wrócić do sts, więc gramy w sts.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2009, 16:11
Aker pisze:Nie wiem kiedy była ta dyskusja i kiedy, a przede wszystkim dlaczego ta "większość" chciała wrócić do stsów, ciekawy jestem na podstawie czego, bo na pewno nie na podstawie oferty jaką proponuje ten buk
fieldy na poprzedniej stronie pisze:Możesz sobie poczytać poprzednie strony, będziesz wiedział co już było omawiane i z jakim rezultatem.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 14 cze 2009, 11:12
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: delpi123 » 15 cze 2009, 22:23
delpi123 pisze:# 10
Puchar Konfederacji
Włochy - USA
typ: dokładny wynik 3-1
kurs: 11.00
Coż...ostatni moj typ w tym miesiacu ! Wóz albo przewoz;p Jako ze jestem zapalonym fanem wloskiej piłki to nie moge dzisiaj nikomu innemu kibicowac jak tylko obecnym Mistrzom Świata:) Na ten puchar przyjechali w najmocniejszym skladzie. Lippi to wg mnie najlepszy trener z wszystkich włochow wiec uwazam ze glado dziś pojdzie z amerykanami. Licze na wyjscie w podstawowej jedenastce trojki napadziorówGilardino - Iaquinta - Quagliarella! Z takim potencjalem jaki ma zespoł włoski niema bata zeby dzis przegrali to spotkanie! Oby bylo 3-1
![]()
delpi123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 15 cze 2009, 22:25
Ty farciarzu! Nie no gratuluję, żeby kurs 11.00 ustrzelić respectdelpi123 pisze:# 10
Puchar Konfederacji
Włochy - USA
typ: dokładny wynik 3-1
kurs: 11.00
Coż...ostatni moj typ w tym miesiacu ! Wóz albo przewoz;p Jako ze jestem zapalonym fanem wloskiej piłki to nie moge dzisiaj nikomu innemu kibicowac jak tylko obecnym Mistrzom Świata:) Na ten puchar przyjechali w najmocniejszym skladzie. Lippi to wg mnie najlepszy trener z wszystkich włochow wiec uwazam ze glado dziś pojdzie z amerykanami. Licze na wyjscie w podstawowej jedenastce trojki napadziorówGilardino - Iaquinta - Quagliarella! Z takim potencjalem jaki ma zespoł włoski niema bata zeby dzis przegrali to spotkanie! Oby bylo 3-1
![]()
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: delpi123 » 15 cze 2009, 22:30
delpi123

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 15 cze 2009, 22:31
delpi123 pisze:rzutem na taśme DR-R-DR czyli De Rossi Rossi De Rossi
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: delpi123 » 15 cze 2009, 22:46
delpi123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 15 cze 2009, 22:55
nie doceniasz reszty, oni też powalcządelpi123 pisze:do konca musze czekac co z Fieldym wymyslicie
Aker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio