fieldy pisze:przynajmniej coś się ruszy na forum.....
smitu liczymy na super zabawne posty, ciekawe, niekiedy kontrowersyjne
(już jeden taki znalazłem)
ojjj doczekasz sie chlopie doczekasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 13:37
fieldy pisze:przynajmniej coś się ruszy na forum.....
smitu liczymy na super zabawne posty, ciekawe, niekiedy kontrowersyjne
(już jeden taki znalazłem)
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 26 kwie 2005, 18:09
ja mam 0 Warningow i powiem ze jestes przykurfiony(...).PZDRO SMITU,saga trfakulekfcb pisze:po co wracałes?? nie bede mowi jaki jestes bo mam juz 6 ostrzezen
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2005, 18:16
nie jestem pewien kto jest bardziej nienormalny, mnie sie wydaje ze jednak chyba Tysmitu pisze:hehehehe wiecie co ... nie lubie takiego clonera, takiego nienormalnego to jeszcze nie widzialemjak mozna na sile mowic ze ma sie kontrowersyjne poglady
hehehehehhehehe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 18:27
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 18:46
pisalas czy mowiles nei wazne pajacowalescloner pisze:nie jestem pewien kto jest bardziej nienormalny, mnie sie wydaje ze jednak chyba Tysmitu pisze:hehehehe wiecie co ... nie lubie takiego clonera, takiego nienormalnego to jeszcze nie widzialemjak mozna na sile mowic ze ma sie kontrowersyjne poglady
hehehehehhehehe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- i jeszcze jedno : czy ja na sile gdzies mowilem ze mam kontrowersyjne poglady ?? - jak cos to pisalem i nie na sile
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2005, 18:47
ja pajacowalem ?? jestem kulturalny to nie bede pisac co Ty robiszsmitu pisze:pisalas czy mowiles nei wazne pajacowalescloner pisze:nie jestem pewien kto jest bardziej nienormalny, mnie sie wydaje ze jednak chyba Tysmitu pisze:hehehehe wiecie co ... nie lubie takiego clonera, takiego nienormalnego to jeszcze nie widzialemjak mozna na sile mowic ze ma sie kontrowersyjne poglady
hehehehehhehehe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- i jeszcze jedno : czy ja na sile gdzies mowilem ze mam kontrowersyjne poglady ?? - jak cos to pisalem i nie na sile
a mimo tego ze cie nie znam osobiscie widze jakim typkiem jestes
![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 26 kwie 2005, 18:49
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2005, 18:51
osz qrdeNowaczek pisze:polubiłem ostatnio:Clonera i RoRo
pisza mądrze i wogule są fajnii :0
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 26 kwie 2005, 18:58
no jaby wygladal moj nick bez warninga,dzieki bellus ale mogles dac mi 3 tak jak ma Smitu ale nvm.DORIAN pisze:
edit bellus/
za przeklinanie 2 WP
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 18:59
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 kwie 2005, 19:00
Jątrz dalej cloner, dobrze Ci to idziecloner pisze:po 2. - fajny?? madrze pisze ?? po czym to stwierdzasz ?? - bo Smitu uwaza ze jestem nienormalny
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2005, 19:03
a Ty mnie tym postem utwierdzasz w przekonaniu ze jestes bardziej nienormalny odemniesmitu pisze:i wlasnie tym postem znow utwierdzasz mnie cloner w swoim pajacowaniu a ze niestety sam tego nie rozumiesz wiec ja nie bede wysilal sie piszac tutaj analizy psychologicznej![]()
![]()
![]()
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 19:05
piwus pisze:Jątrz dalej cloner, dobrze Ci to idziecloner pisze:po 2. - fajny?? madrze pisze ?? po czym to stwierdzasz ?? - bo Smitu uwaza ze jestem nienormalny.
Włączyłem tera po raz pierwszy dzisiaj kompa, patrzę, a tu stylowy comeback. Witamy wśród żywych smitu
.
cloner pisze:a Ty mnie tym postem utwierdzasz w przekonaniu ze jestes bardziej nienormalny odemniesmitu pisze:i wlasnie tym postem znow utwierdzasz mnie cloner w swoim pajacowaniu a ze niestety sam tego nie rozumiesz wiec ja nie bede wysilal sie piszac tutaj analizy psychologicznej![]()
![]()
![]()
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 kwie 2005, 19:05
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2005, 19:09
na poziomie przedszkolaka ???piwus pisze:riposta na poziomie predszkolaka.
[EDIT] Żeby nie było, to do clonera
powinno sie pisac tak : "również"rownierz
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio