tak ?? a ja te 3 WP dostałem w łaśnie za takie wykropkowane przekleństwa.I wszystkie 3 od TomusiaBaqu pisze:
jak chcesz przeklnąć pisz
np jestes P*****any
kazdy wie o co chodzi, a i mod nie ma prawa sie przyczepić

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 06 sty 2005, 19:23
tak ?? a ja te 3 WP dostałem w łaśnie za takie wykropkowane przekleństwa.I wszystkie 3 od TomusiaBaqu pisze:
np jestes P*****any
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 sty 2005, 19:32
Kurde a starałem sie byc taki grzecznyTomusmc pisze:W temacie "Miriam show" troche zes poprzeklinał, a reszte WP niewiem za co. Coś musiałeś zbroić Lakier
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2005, 21:13
Serio ode mnie? ja Ci chyba dałem tylko 2WPolek j pisze:tak ?? a ja te 3 WP dostałem w łaśnie za takie wykropkowane przekleństwa.I wszystkie 3 od TomusiaBaqu pisze:
np jestes P*****any
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 sty 2005, 21:17
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2005, 21:25
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 sty 2005, 20:36
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 09 sty 2005, 20:38
Konfidenctwo co? Dwa WP dla Ciebie właśnie za to.Pasztet pisze:czemu niejaki RVN10 nie dostał ostrzeżenia za post o treści:śmieszne
?? ja już bym z 3 dostał...
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 sty 2005, 20:41
no a co sprawiedliwość musi byćKotek pisze:Konfidenctwo co? Dwa WP dla Ciebie właśnie za to.Pasztet pisze:czemu niejaki RVN10 nie dostał ostrzeżenia za post o treści:śmieszne
?? ja już bym z 3 dostał...
Żart
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 09 sty 2005, 23:06
Nie życzę sobie takich tekstów, wszak jestem osoba kulturalną i tego samego wymagam od współforumowiczów. Otrzymałem bardzo wiele miłych, pochlebnych wiadomości, na które staram się zawsze odpowiadać. Ale czegoś takiego tolerować nie mam zamiaru.RVN10 pisze:ty łachudro, zamknij dupe i nic wiecej nie pisz na moj temat bo cie schalstam
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 sty 2005, 23:18
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 sty 2005, 23:37
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 14:18
Kolejny moj apel na tym forum o normalnosc.Kotek pisze:Strasznie mi przykro - jedno ostrzeżenie dla Ciebie. Tylko jedno to raz a dwa jeżeli twierdzisz, że jest to żydowski klub to nie jesteś świadom tego co mówisz chłopcze a do tego w tej wypowiedzi przejawia się nacjonalizm, bo Żyd to też człowiek.Zajmij sie lepiej swoim zydowskim Ajaxem.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 14:24
Chlopaczek pisze:Kolejny moj apel na tym forum o normalnosc.Kotek pisze:Strasznie mi przykro - jedno ostrzeżenie dla Ciebie. Tylko jedno to raz a dwa jeżeli twierdzisz, że jest to żydowski klub to nie jesteś świadom tego co mówisz chłopcze a do tego w tej wypowiedzi przejawia się nacjonalizm, bo Żyd to też człowiek.Zajmij sie lepiej swoim zydowskim Ajaxem.
Zadam cofniecia tego ostrzezenia a do tego przeprosin od moderatora Kotka za zarzucenie mi nacjonalizmu.Nie moj problem ze dla Kotka okreslenie zydowski to obraza (moze polski czeski albo angielski to tez obraza?) Nawiazalem tylko do historii Ajaxu czego widac moderator Kotek tez nie byl swiadom.
Chyba ze ktos mi powie gdzie w mojej wypowiedzi obrazam narod zydowski i gdzie tam sa tresci nacjonalistyczne to wtedy przeprosze za to cale zamieszanie.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 10 sty 2005, 15:14
do mnie też ów użytkownik pisał bardzo "miłe" wiadomości.. przez pewien czas prowadziłem z nim "ciekawą dyskusję" o.. nagorszych słowach które obrażająAxel Hammond pisze:Uprzejmie proszę o skarcenie kilkoma ostrzeżeniami użytkownika RVN10. Oto co otrzymałem dziś od niego w prywatnej wiadomości:
Nie życzę sobie takich tekstów, wszak jestem osoba kulturalną i tego samego wymagam od współforumowiczów. Otrzymałem bardzo wiele miłych, pochlebnych wiadomości, na które staram się zawsze odpowiadać. Ale czegoś takiego tolerować nie mam zamiaru.RVN10 pisze:ty łachudro, zamknij dupe i nic wiecej nie pisz na moj temat bo cie schalstam
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 15:51
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio