Ostrzeżenia - komentarze - Strona 22

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 06 sty 2005, 19:23

Baqu pisze:
jak chcesz przeklnąć pisz
np jestes P*****any

kazdy wie o co chodzi, a i mod nie ma prawa sie przyczepić
tak ?? a ja te 3 WP dostałem w łaśnie za takie wykropkowane przekleństwa.I wszystkie 3 od Tomusia :twisted:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 sty 2005, 19:32

Tomusmc pisze:W temacie "Miriam show :D" troche zes poprzeklinał, a reszte WP niewiem za co. Coś musiałeś zbroić Lakier :)
Kurde a starałem sie byc taki grzeczny :cry: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2005, 21:13

olek j pisze:
Baqu pisze:
jak chcesz przeklnąć pisz
np jestes P*****any

kazdy wie o co chodzi, a i mod nie ma prawa sie przyczepić
tak ?? a ja te 3 WP dostałem w łaśnie za takie wykropkowane przekleństwa.I wszystkie 3 od Tomusia :twisted:
Serio ode mnie? ja Ci chyba dałem tylko 2WP :) nie no chłopaki taki jest regulamin i ja nic na to nie moge poradzic. Spoko Olek pamietaj ze 21 dni kultury i masz zerowe konto :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 sty 2005, 21:17

Czyli Tomusmc, niedługo moje ostrzeżenia(mam ich aż 8 :roll: )zostaną zkasowane????Za 21 dni???Jeśli tak to już nie mogę się doczekać!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2005, 21:25

"Po 21 dniach od daty otrzymania ostatniego ostrzeżenia ich licznik jest zerowany." tak jest zapisane w regulaminie. Jednak musisz pamietac zeby nie dostać nastepnego otrzeżenia bo znowu bedziesz musiał czekac 21 dni, a 10 ostrzeżenie to juz wiadomo....

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 sty 2005, 20:36

czemu niejaki RVN10 nie dostał ostrzeżenia za post o treści: :lol: śmieszne :lol: ?? ja już bym z 3 dostał... :?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 09 sty 2005, 20:38

Pasztet pisze:czemu niejaki RVN10 nie dostał ostrzeżenia za post o treści: :lol: śmieszne :lol: ?? ja już bym z 3 dostał... :?
Konfidenctwo co? Dwa WP dla Ciebie właśnie za to.

Żart :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 sty 2005, 20:41

Kotek pisze:
Pasztet pisze:czemu niejaki RVN10 nie dostał ostrzeżenia za post o treści: :lol: śmieszne :lol: ?? ja już bym z 3 dostał... :?
Konfidenctwo co? Dwa WP dla Ciebie właśnie za to.

Żart :twisted:
no a co sprawiedliwość musi być :wink: 8) ale już myślałem że na serio dostaje 2 WP.. ale przecież w regulaminie nic o tym nie ma :D

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 09 sty 2005, 23:06

Uprzejmie proszę o skarcenie kilkoma ostrzeżeniami użytkownika RVN10. Oto co otrzymałem dziś od niego w prywatnej wiadomości:
RVN10 pisze:ty łachudro, zamknij dupe i nic wiecej nie pisz na moj temat bo cie schalstam
Nie życzę sobie takich tekstów, wszak jestem osoba kulturalną i tego samego wymagam od współforumowiczów. Otrzymałem bardzo wiele miłych, pochlebnych wiadomości, na które staram się zawsze odpowiadać. Ale czegoś takiego tolerować nie mam zamiaru.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 sty 2005, 23:18

Prywatne wiadomosci jak sama nazwa wskazuje sa prywatne i mozna tam pisac co sie chce.Nie sadze zeby mody sprawdzaly komus co pisze w prywatnych wiadomosciach.Zreszta to by bylo chamskie i nie ma w regulaminie mozliwosci dawania ostrzezen za tresci wysylane prywatnie do innych uzytkownikow (chociaz mody i tak daja czasami ostrzezenia za wypowiedzi ktore nie sa niezgodne z regulaminem).Wiec nie ma sie co skarzyc.Raczej Axel powinienes sie skarzyc ze masz tak duzo ostrzezen bo kilka z nich (moim zdaniem) dostales nieslusznie.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 sty 2005, 23:37

Trudna sprawa. Oczywiście to, że tekst ten jest mało kulturalny i świadczy niezbyt pozytywie o tym użytkowniku nie ulega wątpliwości. Ale niestety ostrzeżeniami karamy wyłącznie za niecenzuralne wypowiedzi na forum, a niestety taka wiadomość nie została na nim opublikowana (nie chodzi mi oczywiście o posta Axel'a Hammonda) także nie możemy go za to ukarać ostrzeżeniem a jedynie poradzić Ci abyś tę groźbę "olał" bo nie ma co sobie głowy zawracać takimi ludźmi.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 14:18

Kotek pisze:
Zajmij sie lepiej swoim zydowskim Ajaxem.
Strasznie mi przykro - jedno ostrzeżenie dla Ciebie. Tylko jedno to raz a dwa jeżeli twierdzisz, że jest to żydowski klub to nie jesteś świadom tego co mówisz chłopcze a do tego w tej wypowiedzi przejawia się nacjonalizm, bo Żyd to też człowiek.
Kolejny moj apel na tym forum o normalnosc.
Zadam cofniecia tego ostrzezenia a do tego przeprosin od moderatora Kotka za zarzucenie mi nacjonalizmu.Nie moj problem ze dla Kotka okreslenie zydowski to obraza (moze polski czeski albo angielski to tez obraza?) Nawiazalem tylko do historii Ajaxu czego widac moderator Kotek tez nie byl swiadom.
Chyba ze ktos mi powie gdzie w mojej wypowiedzi obrazam narod zydowski i gdzie tam sa tresci nacjonalistyczne to wtedy przeprosze za to cale zamieszanie.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 14:24

Chlopaczek pisze:
Kotek pisze:
Zajmij sie lepiej swoim zydowskim Ajaxem.
Strasznie mi przykro - jedno ostrzeżenie dla Ciebie. Tylko jedno to raz a dwa jeżeli twierdzisz, że jest to żydowski klub to nie jesteś świadom tego co mówisz chłopcze a do tego w tej wypowiedzi przejawia się nacjonalizm, bo Żyd to też człowiek.
Kolejny moj apel na tym forum o normalnosc.
Zadam cofniecia tego ostrzezenia a do tego przeprosin od moderatora Kotka za zarzucenie mi nacjonalizmu.Nie moj problem ze dla Kotka okreslenie zydowski to obraza (moze polski czeski albo angielski to tez obraza?) Nawiazalem tylko do historii Ajaxu czego widac moderator Kotek tez nie byl swiadom.
Chyba ze ktos mi powie gdzie w mojej wypowiedzi obrazam narod zydowski i gdzie tam sa tresci nacjonalistyczne to wtedy przeprosze za to cale zamieszanie.

Ty chyba nie znasz historii Ajaksu. Nigdy pewnie nie byłeś na Arenie i pewnie nie wiesz nawet skąd się wzięła nazwa Ajax. Więc człowieku na temat Ajaksu to się nie wypowiadaj bo jeszcze na jego temat wiesz niewiele.

Nie będę cię przepraszał i od razu mówię, że twój apel o ostrzeżenie jest bezpodstawny, bo jeżeli się mylę to mi weź i to udowodnij.

Tyle ode mnie.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 10 sty 2005, 15:14

Axel Hammond pisze:Uprzejmie proszę o skarcenie kilkoma ostrzeżeniami użytkownika RVN10. Oto co otrzymałem dziś od niego w prywatnej wiadomości:
RVN10 pisze:ty łachudro, zamknij dupe i nic wiecej nie pisz na moj temat bo cie schalstam
Nie życzę sobie takich tekstów, wszak jestem osoba kulturalną i tego samego wymagam od współforumowiczów. Otrzymałem bardzo wiele miłych, pochlebnych wiadomości, na które staram się zawsze odpowiadać. Ale czegoś takiego tolerować nie mam zamiaru.
do mnie też ów użytkownik pisał bardzo "miłe" wiadomości.. przez pewien czas prowadziłem z nim "ciekawą dyskusję" o.. nagorszych słowach które obrażają :lol: :lol: ale w końcu nie chciało mi sie odpisywać.. szkoda było mojego cennego czasu i oto w taki właśnie sposób przestałem zniżać się do poziomu, jaki prezentuje ten właśnie user 8)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 15:51

az niemilo popatrzec na takie wypowiedzi, no ale widocznie wsrod nas sa tacy ktorzy nawet na forum nie potrafia wykazac sie kultura :( niestety

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”