Polska kadra na Euro - Strona 22

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Polska kadra na Euro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 11 cze 2012, 21:41

sickstick pisze:3 DMy? :boje się:
Jedziemy z kontry :bicz: :bicz: :bicz:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 cze 2012, 20:31

Przerazajaco wyglada nasz srodek pola. Smuda wyraznie sie zesral. Trzeba liczyc na to,ze Tyton drugi raz z rzedu zostanie bohaterem.

Serce mowi 1-1,rozum natomiast 3-1 dla Rosjan.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 cze 2012, 21:36

No coz. Trzeciak sie dziwi,ze zaden z naszych srodkowych pomocnikow nie bierze na siebie ciezaru gry,a ja sie pytam: KTORY MA TO ZROBIC SKORO SMUDA WYSTAWIL W SRODKU TRZECH DRWALI ??? Bez jaj,Dudka ma sie wziac za rozgrywanie ? :roll:

Pierwsze pol godziny niezle,kilka groznych stalych fragmentow,ale potem Rosjanie pokazali nam,ze sa zespolem lepszym.

Dawac Grosika,zeby troche Aniukowa sponiewieral na lewej stronie i jakiegos ofensywnego pomocnika na litosc boska...

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 cze 2012, 21:39

Tym razem od 30 minuty nie ma nas na boisku :smoke: :suicide:

K.... 3 drwali w środku a ten pajac się dziwi że nikt nie bierze odpowiedzialnosci- super taktyk 3 dm i na kontre mega,,szybki,,Obraniak.

Totalnie bez jaj ta drużyna.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2012, 21:46 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 94

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 cze 2012, 21:40

Jak w przerwie nie będzie zmian to Smuda nie ma prawa doczekać meczu z Czechami na ławce trenerskiej. Wypierdolić [ch**] choćby w tej chwili. Właśnie skurwysyn niszczy imprezę mojego życia.

Grosicki w tej chwili potrzebny. Trzeba rozruszać skrzydła i zagrać trochę odważniej. Przecież w końcówce pierwsze połowy nasi nawet nie próbowali odebrać Ruskom piłki. Smuda liczy, że Rosjanie rzucą się na nas i można liczyć na kontry?
Jak to nie przyniesie rezultatów to wchodzi jeszcze mierzejewski albo nawet sobiech i jedziemy z kurwami. Rosjanie nie są dzisiaj strasznie groźni, ale trzeba ich [k****] atakować

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 cze 2012, 21:40

Chyba Doktore zmian nie oczekujesz od Smudy :lol: poczeka do 80-85min i kogoś wpuści.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 cze 2012, 21:45

Nie chce juz widziec tego analfabety na lawce repry,bez jaj,marnuje najwazniejszy turniej w moim zyciu. Nie wybacze mu tego. Jezeli do 60 minuty nie zrobi zadnej zmiany,to bedzie oznaczalo,ze naprawde gosc jest uposledzony.

Teraz nawet Brozkiem nie pogardze. Dudka i Murawski na lawe !!!

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 cze 2012, 22:44

Tak jak chlopaki mowili - z normalnym trenerem mozna bylo z Rosjanami wygrac,ale i tak w sumie ten remis nie jest taki zly.

Brawo dla Kuby,fantastyczna bramka,jedna z najladniejszych jak do tej pory.

Czemu ten baran nie wstawil Grosika. Przeciez kolo 65 minuty go przywolal i cos tam mowil na ucho. Ehh...

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 12 cze 2012, 22:47

Albo Wolskiego... AOC wczoraj w meczu z Francją pokazał że młodość na boisku potrafi dużo dać drużynie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8754
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2012, 22:49

Całkiem niezły mecz dziś zagrała reprezentacja pzpnu. Aż niekiedy oczy przedzierałem ze zdziwienia, a gol Błaszczykowskiego - weltklasse! Większość pokazała dziś naprawdę wysoki poziom, niestety poza Boenischem, który nadal prezentuję oberlige.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 12 cze 2012, 22:50

Wg mnie powieziemy czechów :) jakoś 1:0 , w tym meczu aż prosiło się by wprowadzić groszka ...
Wydaje mi się też , że szczęsny nie wróci na bramkę

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 cze 2012, 22:57

Smuda ma twardy orzech do zgryzienia. Tyle pieprzył o Szczęsnym najlepszym bramkarzu w Polsce, lansował go i w ogóle, w pierwszym meczu zawalił a Tytoń bohaterem i dzisiaj też bardzo dobrze grał. Ciekawi mnie niesamowicie, co zrobi.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 cze 2012, 22:59

Ja bym zostawił w bramce Tytonia. Zasłużył na to.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 cze 2012, 23:22

Ja się nie zdziwię jak wróci Szczęsny, ale też postawiłbym na Tytonia.

(a wtedy się ziomy od Reklam z Wojtkiem wkurzą :mrgreen: )

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 cze 2012, 23:23

cloner pisze:Całkiem niezły mecz dziś zagrała reprezentacja pzpnu. Aż niekiedy oczy przedzierałem ze zdziwienia, a gol Błaszczykowskiego - weltklasse! Większość pokazała dziś naprawdę wysoki poziom, niestety poza Boenischem, który nadal prezentuję oberlige.
Boenisch? Z Grekami był tragiczny ale dzisiaj świetnie grał, prawa strona Rosji nie istniała. Katastrofalny to był Piszczek, obsrał się dzisiaj straszliwie. Przy bramce bezmyślna strata, przy kryciu potworny błąd, mnóstwo niedokładności i strat, do tego puszczał Rosjan po swojej stronie. Nie poznawałem go, w drugiej połowie trochę się poprawił ale dziś mnie zawiódł. Obraniak też fatalny, z Grekami też nic wielkiego nie zagrał. Aż prosiło się wpuścić kogoś kto porwie trochę lewe skrzydło bo Ludo nie było ani z przodu ani z tyłu. No ale to jest Smuda więc czego my oczekujemy.

Poza tym brawo. Przeczuwałem, że tego nie przegramy. Dziś to Rosjanie zgaśli. Byliśmy lepsi w przekroju spotkania i jeśli ktoś bardziej zasłużył na 3 pkt to byliśmy to my. To cieszy, rosyjski niedźwiedź został nieco poskromiony. Jakże inne nastroje niż po Grekach, po tamtym remisie czułem się jakbym dostał w twarz i wszyscy byli przygnębieni. Dzisiaj niby też tylko remis ale poczucie, że jednak stać nas na niezłą grę. Przed Smudą chwila prawdy, mecz na który czekał, musi wygrać inaczej zostanie zniszczony. Cieszy, że pierwszy raz od niepamiętnych czasów trzeci mecz gramy nie o honor a o życie i w dodatku będziemy w nim mieli szanse na wygraną.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”