Wasze prywatne typy - Strona 211

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 07 sie 2006, 23:36

ponoc STSka, tylko też na nich dzisiaj dalem ale kurs byl 1.6

teraz niestety gram juz za 10 pln, musze przystopować bo zbankrutuje

grałem:
Schachtar 1
Arsenal 2
Sparta P. 2 8)
Liverpool 1
Galata 1

Zapomnialbym Hearts 1

Awatar użytkownika
monia2512
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monia2512 » 08 sie 2006, 6:56

hej....

fieldy
dzięki z tym +1.5 :evil: :evil: :evil: dobrze, że nie doczytałam wczoraj, a tak miałam chociaż spokojny sen :evil: :evil:

swoją drogą, za błędy trzeba płacić... w profku jakoś nigdy mi sie nie rzuciło to w oczy ... i tatuaj też nie zwróciłam na to uwagi :shock: dopiero na kuponie cos mi nie pasowało :evil: :evil:

czyli jak zwykle dupa :wink: trudno, tradycji stało się zadość :D

Martinho
A kurs rzeczywiście jest taki wysoki... :idea:

bo znowu niezauważenie postawiłam na (+1.5) :evil: :evil: :evil:
zdarzenie 541 (sts) ....

Tak jest... jak ktoś się dopiero uczy... przez jakiś czas dzwoniłam do kumpla i podawałam mu mecze, które chciałam obstawiać i on obstawiał za mnie, teraz od 2 miesięcy ja sie w to bawie... od dziś zagoszczę w sts-sie, pewnie jeszcze duuuuuuuuuuużo się muszę nauczyć i nie raz zrobie jakiś błąd z powodu niewiedzy...
cóż, takie życie...

Powodzonka dzisiaj :wink:

i miłego dzionka

Awatar użytkownika
Dżokere
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 08 sie 2006, 10:35

Jednak Sparta wygrała :D Shelbourne także

I ja też zarobiłem może nie dużo ale zawsze coś.

A dziś postawię

Dinamo Zagreb - Arsenal --2-- 1,85
St Johnstone - East Fife --1-- 1,35
Cowdenbeath - East Stirling 1 1,25
FC Shakhtar Donetsk - Legia Warszawa 1 1,55

Stawka 5 zł
Kurs ok.4,90
Ew. wygrana - 22 zł

2 kupon
FC Kopenhaga- Ajax --x2 -1,50
St. Liege - Steatua -x2 - 1,60
CSKA Moskwa- Rużomeberok -1- 1,40

Stawka 10 zł
Kurs 3,36
Ew.wygrana 30,30 zł

3 kupon
Salzburg - Valencia -x2- 1,30
Hull - Barnsley --1-- 1,90
Dinamo - Fenerbache -1- 1,90
Chernomorets - Wisla P. 1- 1,85

Stawka 3 zł
Kurs 8,68
Ew. wygrana 23,40 zł

4 kupon
Galatasaray - Kayserispor 1 1,30
Oxford - Manchester Utd. 2 1,35
Bayern - 1860 Monachium 1 1,45

Stawka 5 zł
Kurs 2,55
ew. wygrana 11,50 zł

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 08 sie 2006, 12:53

Mozę ja sie pochwale swoim kuponikiem :D Spieszyłem się wiec ten kupon na bank nie wejdzie :P

Szachtar - Legia 1 :arrow: 1,6
Milan - Belgrad 1 :arrow: 1,27
Dynamo Z. - Arsenal 2 :arrow: 1,16
Liverpool - Haifa 1 :arrow: 1,18
CSKA M. - Ruzomberok 1 :arrow: 1,35
D.Kijów - Fenerbache 1 :arrow: 1,98 tego sie meczu obawiam :P
ŁKs Łomża - Zagłebie Sosnowiec 2 :arrow: 2,2
Ruch Chorzów - Odra Opole 1 :arrow: 1,7
Legia W. - Bełchatów 1 :arrow: 1,45
Wisła Kraków - WIsła Płock 1 :arrow: 1,45
Monaco - St. Etienne 1 :arrow: 1,7
Lyon - Toluouse 1 :arrow: 1.3

AKO KURS: 128,75
STAWKA: 2 zł :lol:
EWK: 231,75 zł

Pozdro :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sie 2006, 15:32

Lewski - Chievo 1
Szachtar - Legia 1

Mega pewniaki 8) jezeli to nie wejdzie to koncze z tym "sportem" :twisted: postawilem troszke kasy na to - :twisted: :o
Grajcie grajcie ....

i kupon na dzis:
Chambers - Kuc 1
QPR - Leeds 2
Zagrzeb - Arsenal 2
- ale kibicuje chorwata :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sie 2006, 23:06

czeher pisze:i kupon na dzis:
Chambers - Kuc 1
QPR - Leeds 2
Zagrzeb - Arsenal 2 - ale kibicuje chorwata Rolling Eyes
a to ci - Kuc wygrywa z Chambersem - swoja droga jak go zobaczylem bylem w szoku :!: polowa chlopa z przed 2lat(tj, sprzed dyskwalfikacji) :shock:
Zas Leeds stracilo bramke na 2:2 w doliczonym czasie gry :shock:
Jedynie nie zawiodl Arsenal ale marna pociecha -10zl :cry:
Jutro dzien prawdy :!: :arrow:
czeher pisze:Lewski - Chievo 1
Szachtar - Legia 1

Mega pewniaki Cool jezeli to nie wejdzie to koncze z tym "sportem" Twisted Evil postawilem troszke kasy na to - Twisted Evil Surprised
Grajcie grajcie ....
poprostu to musi wejsc inaczej nie bede sie juz tutaj pokazywac :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 sie 2006, 23:09

Ten Lewski taki dobry ?
Ja na bwin postawiłem na Chievo :wink:
2,75 jest na zwycięstwo Włochów.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 sie 2006, 9:12

Marco_Van_Basten pisze:Ja na bwin postawiłem na Chievo
Nie zapominaj ze Chievo gra w eliminacjach tylko dzieki degradacji Juventusu i wykluczeniu z pucharow Fiorentiny. To nie jest taki dobry zespol ktory w pelni zasluzyl sobie na gre w el do LM! A Lewski chyba widziales jak w tamtym sezonie poczynal sobie w PUEFA...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 10:25

czeher pisze:poprostu to musi wejsc inaczej nie bede sie juz tutaj pokazywac
cześku mała prośba - opisałbyś trochę dlaczego Lewski to taki pewniak :wink:

Arsenal was chyba nie zawiódł [choć ty akurat im nie kibnicowałeś :D]

Martinho pisze:A Lewski chyba widziales jak w tamtym sezonie poczynal sobie w PUEFA...
ale czy to oznacza, ze teraz będzie podobnie ? W Końcu Chievo to nie jest pierwszy lepszy kelner.
[/list]

Awatar użytkownika
Wahini
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wahini » 09 sie 2006, 10:50

Krotka analiza + typy. Kursiki z profa.

18:00 CSKA Moscow (Rus) ? - ? Ruzomberok (Slk) 1 1,35

wszyscy graja gospodarzy, sa oni bardzo mocni u siebie i jak najbardziej przylaczam sie do tego typu. Jesli chca awansowac musza sobie wyrobic zaliczke.

18:00 Dynamo Kyiv (Ukr) ? - ? Fenerbahce (Tur) 1 1,98

Wyrownana para. Dynamo jednak od wielu sezonow gra w LM i jest doswiadczone. Fenerbace ma problemy z przebiciem sie do elity. Moj typ 1:0.

18:00 Lille (Fra) ? - ? Rabotnicki 1 1,25

Jeden z meczy gdzie gospodarze sa zdecydowanym faworytem. Pogrom nie pogrom to zalezy od mentalnosci pilkarzy, ale zwyciestwo powinno przyjsc bezproblemowo.

18:30 Shakhtar Donetsk (Ukr) ? - ? Legia Warsaw (Pol)

Wole nie komentowac.

19:30 Galatasaray (Tur) ? - ? Mlada Boleslav 1 1,46

Zespol z Turcji jest nieprzewidywalny, ale to spotkanie powinien wygrac.

19:30 Levski Sofia (Bul) ? - ? Chievo (Ita) X 2,91

Bardzo ciekawe spotkanie. Chievo jest nieprzygotowane do gry w pucharach, ale ciagle jest dostatecznie silne by wyeliminowac Bulgarow. U siebie jednak Levski nie przegra. Moim zdaniem X.

20:15 Liberec (Cze) ? - ? Spartak Mosc. (Rus) X 2,9

Typowy mecz na remis.

20:30 FC Copenh'gen (Den) ? - ? Ajax Amsterd. (Hol) X2 1,35

Malo kto rusza ten pojedynek. Wydaje mi sie, ze Ajax nie bedzie mial problemow z nieprzegraniem tego meczu, a moze sie nawet pokusic o zwyciestwo. Jest lepszy.

20:30 Hamburger SV ? - ? Osasuna 1 1,86

Najciekawszy mecz chyba. Wszystko zalezy od podejscia Niemcow, jesli nie zlekcewaza rywala to wygraja tutaj 2:0.

20:30 Standard Liege (Bel) ? - ? Steaua B'rest (Rom) x2 1,52

Jak jzu ktos napisal futbol rumunski poszedl ostro w gore, Standard ma za to klopoty. X2 jak najbardziej dobrym rozwiazaniem.

20:45 AC Milan (Ita) ? - ? Red Star Belg. (S&M) 1 1,24

Jeden z meczy gdzie gospodarze sa zdecydowanym faworytem. Pogrom nie pogrom to zalezy od mentalnosci pilkarzy, ale zwyciestwo powinno przyjsc bezproblemowo.

20:45 SV Salzburg ? - ? Valencia (Spa) X2 1,3

Wyjazdowy mecz i Hiszpanie beda chcieli go nie przegrac. Wprawdzie jeszcze nie weszli w sezon, ale i tak sa dosc klasowa druzyna by remis lub zwyciestwo sobie zapewnic. Dokonali wielu wzmocnien i jesli trener zdola to poukladac to nie bedzie problemow z awansem.

21:05 Liverpool (Eng) ? - ? Maccabi Haifa (Isr) 1 1,18

21:45 Hearts ? - ? AEK Athens (Gre) 1 2,05

Hearts na fali, maja wielka szanse awansowac do LM, ktora moze sie juz nie powtorzyc. AEK jest jednym ze slabszych rywali na jakich mogli trafic trzeba to wykorzystac, szczegolnie u siebie.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 sie 2006, 10:51

Też nie byłem taki pewny Lewskiego i mimo, że staewka była ładna to czeherowi nie zuafałem :wink:
Mój typ:
SALZBURG-VALENCIA - 2 - 2.20
FC KOPENHAGA-AJAX - 2 - 2,45
HEARTS-AEK - 1 - 2.10
DYNAMO - ARSENAL - 2
jeszcze jeden mecz,ale nie pamiętam. Ew. wygrana 56,60

Awatar użytkownika
Wahini
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wahini » 09 sie 2006, 10:51

Ok pora na analize 3 kolejki naszej pomaranczowej Ekstraklasy :)

Tabela po drugiej kolejce przedstawia sie nastepujaco:

M-ce Druzyna Mecze Punkty Zw-Rem-Por Bramki
1. GKS Belchatów 2 6 2-0-0 4-1
2. LKS Lódz 2 4 1-1-0 4-0
3. Korona Kielce 2 4 1-1-0 3-0

4. Legia Warszawa 2 4 1-1-0 4-2
5. Lech Poznan 2 4 1-1-0 3-2
6. Wisla Kraków 2 4 1-1-0 1-0
7. Widzew Lódz 2 3 1-0-1 2-2
8. Odra Wodzislaw Slaski 2 3 1-0-1 1-1
9. Pogon Szczecin 2 3 1-0-1 3-4
10. Cracovia Kraków 2 3 1-0-1 2-3
11. Wisla Plock 2 1 0-1-1 2-3
Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 2 1 0-1-1 2-3
13. Zaglebie Lubin 2 1 0-1-1 0-1
14. Górnik Leczna 2 1 0-1-1 1-3
15. Arka Gdynia 2 1 0-1-1 0-3
16. Górnik Zabrze 2 0 0-0-2 0-4

Niespodziewany lider GKS, ktory jako jedyny wygral oba spotkania jedzie do Warszawy. Mecz ten sprawdzi czy GKS ma dobry zespol, czy mial slabych rywali. Legia bedzie zmeczona po meczu pucharowym, ale na pewno postara sie wygrac. Pozostali nasi reprezentanci w pucharach, dwie Wisly, graja ze soba w Krakowie. Najciekawsze chyba jednak beda derby Lodzi. Po paru latach z powrotem w pierwszej lidze. Ciekawym tez wydaje sie spotkanie Gornikow, Leczna podejmuje Zabrzan i to jest pierwsze ze spotkan o utrzymanie ligowego bytu w Ekstraklasie. No, ale do rzeczy:

Mecz kolejki:

Obrazek Widzew Lodz vs LKS Lodz Obrazek

Derby Lodzi, jeden z najwazniejszych meczy sezonu dla miejscowych kibicow. Derby te sa z reguly najlepsze w Polsce, dwa poprzednie sezony odbywaly sie w drugiej lidze. Ostatnio jednak oba kluby wywalczyly awans i dzieki temu w piatek mozemy sie emocjonowac wspanialym widowiskiem. Widowiskiem nieznacznie umniejszonym bowiem zaledwie 450 biletów otrzymaja kibice Lódzkiego Klubu Sportowego na derbowy mecz Orange Ekstraklasy z Widzewem. Jeszcze nie wiadomo jak bedzie poniewaz kibice obu zespolow zgodnie zapowiadaja bojkot derbow z tego powodu. Szkoda, ze takie widowisko ucierpi przez decyzje zarzadu Widzewa.
Do spotkania LKS podejdzie jako wicelider. Po przekonujacym zwyciestwie 4:0 z Pogonia (i byciu notebane pierwszym liderem) zaledwie zremisowal 0:0 z Gornikiem Leczna w drugiej kolejce. Widzew natomiast wygral w pierwszym sspotkaniu 2:1 z Groclinem, by w drugim ulec aktualnemu liderowi GKSowi 1:0 na wyjezdzie.
Druzyna Widzewa jest mloda i niedoswiadczona, za to nadrabia walecznoscia. LKS z kolei siegnal po weteranow (Hajto). Mysle, ze w tym akurat spotkaniu lepiej wypadna Widzewiacy. Beda chciali za wszelka cene chcieli sie pokazac kibicom z dobrej strony. No i graja "u siebie".
Poprzedni mecz Widzew wygral 3:1.

Moj typ: 1 kurs: 2,2

Niespodzianka kolejki:

Obrazek Gornik Leczna vs Gornik Zabrze Obrazek

W tym tygodniu w tym spotkaniu dopatruje sie niespodzianki.
Zupelnie nie rozumiem dlaczeg faworytem jest druzyna gospodarzy. W dotychczasowych spotkaniach obie druzyny prezentuja sie fatalnie, a to ze Leczna ma 1 punkt wiecej swiadczy tylko o nieskutecznosci LKSu.
Goscie ostatnie spotkanie zagrali fatalnie, to fakt. Jednak sadze, ze troszke zlekcewazyli rywala, szybko stracili gola i to ustawilo mecz. Przypomnijmy, ze w pierwszej kolejce z Wisla grali niezle.
Gospodarze nie wypadli lepiej w ostatniej kolejce. Wlasciwie nie zagrozili bramkarzowi LKSu ani razu. Remis zawdzieczaja nieskutecznosci LKSu jak juz pisalem. W pierwszej kolejce natomiast przegrali u siebie 1:3 z Belchatowem co tez nie jest dobrym wynikiem.
Jesli ktos lubi ryzyko polecam czysta dwojke, ale raczej doparuje sie tutaj remisu wiec X2, po nizlym kursie jest do wziecia.

Moj typ: X2 kurs: 1,77

Pucharowicze:
W tym tygodniu na dwa spotkania trzeba zwrocic szczegolna uwage, graja bowiem nasi reprezentanci w Europejskich Pucharach.

Obrazek Wisla Krakow vs Wisla Plock Obrazek

Forma obu druzyn jest dosyc niska, co jest fatalna wiadomoscia tuz przed spotkaniami w Pucharze UEFA. Mecz powinien byc wyrownanym widowiskiem z nieznaczna przewaga gospodarzy. Duzo zalezy od wynikow w UEFA, bowiem jesli ktoras z druzyn sie rozpedzi i osiagnie dobry wynik moze to wykorzystac w lidze.
W druzynie wicemistrzow Polski niepewny jest wystep Radka Sobolewskiego, dodatkowo zespol meczy plaga kontuzji oraz konflikty na lini trener-dzialacze. Widac to po wynikach. Wymeczone zwyciestwo z outsiderem ligi Gornikiem oraz remis w Gdyni.
Plocczanie wcale nie graja lepiej. Stracili pewne zwyciestwo w Poznaniu w ciagu ostatniego kwadransa, a pozniej zaledwie 0:0 zremisowali w bezbarwnym meczu z Korona.
Nie ma wapliwosci, ze dla obu druzyn wazniejszy jest pojedynek pucharowy, dlatego podejme ryzyko i sproboje postawic na remis w tym meczu.

Moj typ: X kurs: 3,6

Obrazek Legia Warszawa vs GKS Belchatowe Obrazek

Niespodziewany lider - GKS przyjedzie do Warszawy zmierzyc sie z mistrzem Polski ubieglego sezonu.
GKS dotychczas wygral na wyjezdzie z Leczna 3:1 i u siebie z Widzewem 1:0. Nie sa to jakies powalajace wyniki wiec dopiero mecz z Legia pokaze na co ich stac. Matusiak w ocenie niektorych najlepzy napastnik ligi, jak strzeli Legii gola na pewno przyblizy sie do tego miana.
Legia, ktora z czterema punktami zajmuje 4. miejsce w lidze dotychczas wygrala z Cracovia u siebie 3:1 oraz zremisowala na wyjezdzie 1:1 z Groclinem. Sa to moim zdaniem bardzo dobre wyniki, z duzo lepszymi rywalami niz GKS.
Wprawdzie Warszawiacy moga byc oslabieni srodowa potyczka z Szachtarem, ale nie sadze by przeszkodzilo im to w wygraniu tego spotkania.

Moj typ: 1 kurs: 1,45

Pozostale spotkania:

Obrazek Pogon Szczecin vs Arka Gdynia Obrazek

Dosc ciekawy mecz trzeba przyznac. Pierwsza kolejke obie druzyny zagraly tragicznie. Arka 0:3 z Korona, Pogon 0:4 z LKS. W drugiej sie zrechabilitowali, Arka zremisowala z ciagle silna Wisla, a Pogon wywiozla trzy punkty z Zabrza w pieknym stylu.
Teraz oba zespoly zmierza sie w Szczecinie. Goscie podejda do tego spotkania oslabieni. Ostatni pojedynek z Wisłą urazami okupili dwaj piłkarze Arki Gdynia - Bartosz Ława i Janusz Dziedzic.
W druzynie Pogoni poraz kolejny zagra ekipa Brazylijczykow. Co pokaza tym razem? Trudno przewidziec, bo jest to zespol grajacy niezwykle nierownomiernie. Ostatnio Ptak stara sie lagodzic konflikty z kibicami. Co z tego wyniknie?
Osobiscie proponowalbym granie NO BET w tym spotkaniu :P Ale jak juz mialbym typowac to sadze, ze Arka nie przegra.

Moj typ: X2 kurs: 1,77

Obrazek Korona Kielce vs Lech Poznan Obrazek

W Kielcach liczycli na lidera po drugiej kolejce. W Poznaniu na podtrzymanie efektownej gry do konca. Sonczylo sie na 0:0 odpowiednio z Wisla Plock i Zaglebiem Lublin.
W Poznanu po fuzji z Amica dzialacze chca zbudowac wielki klub na miare europejskich pucharow. Na razie nic z tego nie wychodzi, ciagle jest to zespol, ktory zaledwie powalczy o trzecie miejsce w naszej lidze. Kompromitacja w Pucharze Intertoto z pcozatku sezonu tylko to potwierdza. Sciagniecie Franciszka Smudy bylo dobrym posunieciem, teraz pilkarze graja do konca.
Korona duzo stracila na odejsciu Piechny, mimo ze jej pilkarze mowia, ze nie. Wygrana 3:0 w Gdyni po szybko strzelonej bramce nic wielkiego nei znaczy. Dopiero ten mecz sprawdzi oba kluby.
Wczoraj powolanie do kadry otrzymal jeden obronca z kazdego z tych zespolow. Paweł Golański z Korony i Bartosz Bosacki z Lecha.
Bardzo ciezki pojednek do typowania, mysle jednak, ze Lech tutaj nie przegra.

Moj typ: X2 kurs: 1,54

Obrazek Odra Wodzisław Śląski vs Dyskobolia Grodzisk Wlkp Obrazek

Nie najlepsze rozpoczecie sezonu przed te zespoly. Odra wprawdzie wygrala z Zaglebiem, ale potem potknela sie z Cracovia. Groclin natomiast przegral z beniaminkiem z Lodzi - Widzewem 2:1, by potem po ciezkim meczu zremisowac z Legia 1:1.
Odra jest silna u siebie, ale to ciagle klub zaledwie broniacy sie przed spadkiem. Groclin mimo klopotow powinien walczyc o gorna polowke tabeli.
Kurs na X2 jest zachecajacy wiec go polecam.

Moj typ: X2 kurs: 1,5

Obrazek Zagłębie Lubin vs Cracovia Kraków Obrazek

Z Zaglebiem wiazalismy duze nadzieje w Pucharze UEFA. Skonczylo sie na kompromitacji, ogromnej. Cracovia to zespol, ktory o maly wlos gralby w tych rozgrywkach zamiast Lubinian. Jakby zagral? Nie dowiemy sie nigdy.
Gospodarze maja problemy ze strzelaniem goli. Porazka w Wodzislawiu 1:0 i remis 0:0 u siebie z Lechem byly spotkaniami o razacej nieskutecznosci Lubinian. Podobnie zreszta jak spotkania z zespolem z moldawii.
Cracovia po porazce z Legia, spokojnie wygrala u siebie z Odra i ma trzy punkty po dwoch kolejkach.
Zespoly sa wyrownane, a wiec ciezki mecz do typowania. Grozi remisem, ale jednak mysle, ze gospodarze sie odblokuja i wygraja.

Moj typ: 1 kurs: 1,95

Kursy jak zwykle z profa (w koncu polska liga, no to i polski buk). W tym tygdniu nie ma dzialu pewniak kolejki, bo zalicza sie on do pucharowiczow. Mam na mysli oczywiscie mecz Legii.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sie 2006, 12:15

fieldy pisze:cześku mała prośba - opisałbyś trochę dlaczego Lewski to taki pewniak Wink

Dlaczego Lewski a nie Chievo hmmm
Bo Chievo to maly klubik, ktory nie moze liczyc na wielki budzet, sciaga przede wszystkim zawodnikow, ktorym nie udalo sie w innych klubach, jezeli sie nie myle to w Chievo nie bedzie juz bronil Fontana - ktory wyczynial cuda w poprzednim sezonie, ich gra w lidze to istan sinusoida :!: poza tym do ligi jeszcze bardzo dalkeo - ponad miesiac wiec nie maja w nogach meczy o stawke - jest to klub, ktory nie powinien liczyc sie na europejskich arenach :!: Zas Lewski zagral juz kilka spotkan, liga wlasnie sie zaczela, graja na bardzo goracym terenie :!: uff co sie tam dzieje
Poza tym to wysmienity zepsol, ktory w ubieglym roku pokazal swoj potencjal, wyeliminowal OM, Auxxere czy tez ..... Udinese
Zas tamten sklad zostal prawie, ze nie tkniety :!:
sklad z meczu z UDINESE http://www.uefa.com/competitions/UEFACu ... rt=LU.html

i w meczu 2rundy eliminacji z SIONEM http://www.uefa.com/competitions/UCL/Fi ... rt=LU.html

W Chievo nie zagra profesor obrony D'Anna :!:

DLa mnie najpewniejszy mecz :!: jestem tego tak pewnien, ze moglbym postawic caly dobytek :lol: jezeli to nie wejdzie juz sie tutaj nie pojawie :P

PS. Poza tym faworytem tego dwumeczu jest wlasnie Lewski(rozstawiony- chociaz nie wiele to mowi) a nie Chievo - przynajmniej dla mnie :D

Kurs 2,5 :P

Kogos przekonalem :?: Fieldy :?:

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 09 sie 2006, 12:53

Wczoraj puściłem:

Lysenko Z (rzut młotem) 1 1.40 :)
Skolimowska-Tsander 1 1.55 :)
Dinamo-Arsenal 2 1.72 :)
Szachtar-Legia 1 1.60 :?: