Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 212

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2414
Kontakt:

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 paź 2009, 23:11

Skróty na polsacie to żenada, nieraz ogrniczają się do samych goli, a reklamy miażdżą wszystko.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 paź 2009, 23:40

Liverpool przegrywa 4 mecz z rzędu !! A przed nimi spotkanie z United, jak przegrają to będzie pierwszy hat trick w lidze Rafy. Odkąd jest trenerem the Reds, nie przegrali 3 kolejnych meczów w lidze, a teraz mają spore szanse - choć najbardziej mi tam remis pasuje, ale o tym jeszcze będzie okazja napisać w innym temacie.
Po meczu z United grają w CC z Arsenalem, tzn z rezerwami Arsenalu, ale przy obecnej formie, mogą polecieć już przy pierwszym podejściu w Pucharze Ligi.

wydaje mi się, że jak Liverpool przegra z United, to Rafa poleci.

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 20 paź 2009, 23:59

O ile sie nie myle, to w przypadku porazki z MU i w CC Liverpool mialby 6 porazek z rzedu wiec kto wie co bedzie z Rafa. Moze zostalby trenerem reprezentacji Polski? :mrgreen:
Inne opcje to np Chelsea po sezonie lub gdyby dopadl ich jakis kryzys i Romek by sie zniecierpliwil. Znajac Pereza to sa jakies szanse na to ze po sezonie posada trenera Realu tez bedzie wolna. Ciekawe zo z Mourinho gdyby nie wyszedl z grupy-czy po sezonie nie wyleci? Wolny moze byc Milan choc dzialacze sa cierpliwi wiec niepredko.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 paź 2009, 0:00

Raczej LFC nie przegra, United też nie jest teraz w topowej formie i mimo wielkiej chęci odegrania się za baty na OT w poprzednim sezonie jakoś ciężko mi wyobrazić sobie nasze zwycięstwo. Co do Liverpoolu to spokojnie. Dzisiaj grali słabo ale swoje sytuacje mieli, Lloris kilka razy bronił kapitalnie. Pamiętam już taką sytuację całkiem niedawno kiedy też prawie byli za burtą i jechali na mecz o życie do Marsylii, który wygrali 4:0. Mecz w Lyonie będzie kluczowy dla układu tej grupy. Wszystko w rękach Lyonu, ich ustawia nawet remis. Pytanie tylko czy Francuzi sobie poradzą. No i ciekawe co z Gerrardem.

Barca dała ciała ale na sensację w postaci odpadnięcia bym nie liczył. Po meczu w Rosji znowu wrócą na szczyt tabeli, myślę, że Rubinowi drugi raz nie uda im sie zabrać punktów.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 paź 2009, 0:06

Ja mam pytanie z innej beczki. Transmisja meczu Barcelony na Nsport była tak rwana u wszystkich czy może w pubie oszukiwali i puszczali przez sopcasta?

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 paź 2009, 0:14

Mentor pisze:Ja mam pytanie z innej beczki. Transmisja meczu Barcelony na Nsport była tak rwana u wszystkich czy może w pubie oszukiwali i puszczali przez sopcasta?
Jakies problemy techniczne miala n-ka

Awatar użytkownika
Madrista
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madrista » 21 paź 2009, 13:19

Wtorkowe mecze mamy już za sobą. Było niezwykle ciekawie a najwiekszy zawód swoim fanom sprawił Liverpool. The Reeds przegrali z Lyonem 1-2 mając mecz praktycznie wygrany. Lyon po zejściu Crisa grał bez środkowego obrońcy i od tego momentu nie przypominał zespołu z pierwszych 25-30 minut w których praktycznie dzielił i rządził na boisku. Brak superstrzelca Torresa i ''posklejany'' w ostatniej chwili Gerrard(który opuścił plac gry po 20 minutach) to jednak połowa wartości jak i nie więcej drużyny z miasta Beatelsów. Brak tych kluczowych graczy odbija się znacząco na wynikach czy to w Champions League czy Premiership. W weekend piłkarzy Rafy Beniteza czeka ciężki mecz z MU i sądze że nie ma sie co spodziewać jakiejś cudownej zmiany. No ale to już wątek na inny temat. Wracając do LM...najwieksza sensacja to porażka Blaugrany z piłkażami z dalekiego Kazania. Mimo przygniatającej przewagi w posiadaniu piłki, liczbie strzałów oddanych na bramke Rubina i ogólnie wyższej kultury gry o parę klas drużyny Barcy to zespół rosyjski zabierze do domu ze sobą komplet punktów. Oglądając wczorajszy mecz aż trudno uwierzyć w taki wynik. Rubin oddał 3 strzały na bramke Valdesa i 2 z nich znalazło drogę do siatki. Trzeba powiedzieć, że szczęscie dopisywało wczoraj mistrzowi Rosji i to pomogło w sprawieniu największej megasensacji tej trzeciej kolejki jak i całej Ligi Mistrzów w tym sezonie. Bo nie wydaje mi się by dziś coś takiego się powtórzyło. Patrząc na inne mecze to na uwagę zasługuje porażka Rangersów z ekipą Dana Petrescu na własnym stadionie aż 1-4. Niechciany w Wiśle rumun radzi sobie całkiem dobrze zarówno na krajowym podwórku jak w Lidze Mistrzów. Bez niespodzianek w pozostałych meczach: zwyciestwa Fiorentiny oraz Sevilli( moim zdaniem oprócz Lyonu czarnego konia tegorocznej LIgi Mistrzów). Dziś czekaja nas też wspaniałe mecze. Najbardziej czekam na potyczke Realu z Milanem. Liczę na zwycięstwo Królewskich i potwierdzenie tego, że są jednymi z glównych faworytów do wygrania tegorocznej Ligi Mistrzów. Brak Cristiano to poważne osłabienie Blancos jednak w zespole jes wielku świetnych piłkarzy i tego wieczoru nie powinno być problemu z pokonaniem Nerraazurrich. Na uwagę zasługuje rownież mecz Bordeaux z Bayernem i CSK z MU.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 paź 2009, 16:31

Gdzie mozna w sieci obejrzec skroty ze wszystkich wczorajszych spotkan LM?
Nie chce mi sie przeszukiwac YT bo tam pelno jakis odsylaczy albo filmikow pokazujacych mecz Wlochy Korea z 2002 roku.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2009, 16:47

jutro powinny się pojawić na ipla, jak nie masz konta, to przez ich stronę można obejrzeć. są nie tylko skróty ale też całe mecze, tylko trzeba poczekać.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 920

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 21 paź 2009, 21:33

Biednemu i wiatr w oczy/ Dida :evil:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2878

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 paź 2009, 21:36

Jaki on biedny, my go bogatym zrobiliśmy. :wink: Totalny brak pomysłu, Seedorf i Ronaldinho coś próbują ale jak tylko przyjmą to już maja 2/3 przeciwników na sobie. Czasami coś trafi do Pato i trochę namiesza, ale dostaje za mało. Nesta dobrze w środku, reszty nie komentuję.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2414
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2009, 21:37

Dida :lol:

Wcześniej powinien być karny na Benzemie i nie wiem jakim cudem de Bleeckere mógł tego nie widzieć. Już się bałem 58 kontuzji w składzie.

Real gra słabo, czyli niczym mnie nie zaskakuje. Natomiast Kaka' to chyba jakąś fundację charytatywną dla byłych kolegów założył, bo jego straty są strasznie frustrujące. Nawet Guti w swoich najgorszych meczach tak nie tracił [*]
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 21:37 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 paź 2009, 21:37

Biednemu i wiatr w oczy/ Dida :evil:
w nastepnym meczu proponuje go wystawic do ataku.swietna asysta do Raula

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2009, 21:42

może MIchał M jest na forum, to mam pytanie - a mecz pewnie ogląda. Prawda to, że do przerwy Bayern oddał 0 strzałów, a Bordeaux 9 ? Swoją drogą fajna sprawa, nie oddać choćby niecelnego strzału i mieć bramkę na koncie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”