Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 sty 2012, 21:22
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 sty 2012, 21:26
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 sty 2012, 21:30
No tośmy pogadali. Nie znam odpowiedzi i jedziemy od początku.MGiggs pisze:Nie mam pojecia Piwusie,
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 sty 2012, 21:41
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 sty 2012, 21:51
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 sty 2012, 22:02
Głosowanie w sprawie mało istotnej rezolucji bardzo ładnie zaciemnia inne rzeczy, podobnie jak wcześniej robili to kibole, hazardziści, krzyżowcy, wariaci domagający się rzetelnego śledztwa w sprawie Smoleńska, faszyści, dopalacze, stan psychiczny Kaczyńskiego itp. Przy okazji każdej podwyżki akcyz, niekorzystnego prawa, błędnej ustawy, afery w PO, ACTA, podwyżki podatku, był jakiś ważniejszy temat. Taki z gatunku naprawdę ważnych dla kraju. Było to już napisane, ale dalej nie rozumiesz. Nie widzisz wspierania Palikota przez GW. Podoba ci się miłość do RPP, która podobnie jak ty sam prezentuje poziom bojówki niezdolnej do merytoryki. Po prostu żyjemy w innym kraju. Zacznij jeszcze raz od początku - hipokryzja, brak honoru osób głosujących...MGiggs pisze:Nie bardzo tez rozumiem co maja rządy PO do glowoania Pis na Acvta-mozna rozwinać?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 sty 2012, 22:05
Wszystkie twoje posty w tym temacie obrazują to, że nie bardzo w ogóle się orientujesz co się dzieje w polityce.Nie bardzo sie orientuje kiedy po odejsciu z PO Gw była za Palikotem ba nawet czytalm ze pogrozili Palikotowi ze jesli nie odetnie sie ,,FIM,, to oni nie będą go wspierać...wiec jakoś nie widze tutaj wspierania Palikota przez GW.Odkąd Kotlinski pojechal po Olejnik jakos nie widze wspierania Palikota przez wiadome media- moze Kamil mi rozjasni troszke.
To tylko świadczy o twojej osobie, opowiedz nam coś o sobie i o swoich członkach rodziny, najlepiej o tych którzy już odeszli z twojego grona rodzinnego. Odpowiednio to skomentuje tak jak twoi idole polityczni, bo widzę, że lubisz takie klimatyMozesz sie Kamil jeszcze zdziwic jak poparcie dla tej parti będzie rosło i radziłbym sie przyzwyczaic do tego.Mi sie bardzo podoba jak na prawicowa partie miłosci działa RPP- miod na me serce.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 sty 2012, 22:15
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 sty 2012, 22:21
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 sty 2012, 22:29
MGiggs pisze:Ciekawe jakby kibole otoczyli Jarka..pewnie byłby płacz na połowe forum
To jeszcze raz:MGiggs pisze:Nie bardzo tez rozumiem co maja rządy PO do glowoania Pis na Acvta-mozna rozwinać?
piwus pisze:Podział - Tusk strofuje Boniego za ACTA, -PiS tłumaczy się z ACTA - jest moim zdaniem majstersztykiem kreatywnych informacji. Do roboty strażacy, Rzym płonie.
Gazeta Wyborcza napisała też za pomocą swojego naczelnego, że w zeszłym roku mnóstwo młodych ludzi wyjechało za granicę przez Kaczyńskiego. Poza tym - była rzetelna, obiektywna i nie biorąca żadnej strony, aż w końcu napisała, że przestaje popierać Palikota? Wiarygodne umycie rąk.MGiggs pisze:Piwusie -Gw spierala Palikota do czasu az do jego Parti dołaczyłKOtlinki ktory jaki jedyny potrafil pojechac Pani Olejnik..od tego czasu RPP jest nuelubiany w głownych mediach.Sami dziennikarze GW napisalai ze jesli Palikot nie wywali Kotlinskiego nie bedzie mogl liczyc na poparcie.Koniec i kropka.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 sty 2012, 22:36
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 sty 2012, 23:10
Fajnie, ze nawet przedstawiciele opcji Lewackiej wiedzą, ze GW to żaden tam opinitowóczy dziennik, tylko cyngle piszący na zlecenie i wspierający różne partie. Nie wspierają już Palikota od kiedy jest tam Kotliński, ale wczęsniej wspierali. Dobrze wiedzieć, że niektóre mechanizmy rozumiesz, ze nie trzeba tłumaczyć jak co poniektórym, że rzekomo GW jest obiektywna i nikogo nie wspiera.Tak Kamil, zadałem CI pytanie od kiedy Palikot ma popracie w wyobrczej?Oczywiscie odpowiedzi nie dostałem tylko typowy ,,błekot,, w ktorym sie lubujesz.Palikot od kiedy w jego Parti jest Kotlinski nie ma poparcia w GW, zreszta sami dzienikarze GW to napisali.
Owszem pokazałem, akcja z tym jak zmiażdyłem twoje herezje o milionach ofiar inkwizyji w Meksyku, kiedy okazało się tam chyba coś koło 30 na co podałem parę źródeł przejdzie do annałów tego tematuI zakoncz panie kamilu pierd... olic ze TY sie potrafisz spierac na argumenty bo to jakies niesamowite fantazje.W tym temacie juz nie raz pokazałe jak potrafisz dyskutowac z osobami o odmiennych pogladach.
Twoja taktyka w dyskusji jest dalej taka sama.Napisaleś ze Pakilota wspiera GW, ja mowie ze nie i podaje argument.Ty znowu ze ja sie nie znam.... typowe.
NIe bardzo wiem czym ten obraz różni się od Zaptaergo Hiszpańśkiego. Jest lewaczkiem, czy komunistą, zależy kto co rozumie przez to pojęcia, no tak stricte to nie należał chyba do żadnej partii komunistycznej, ale jakby należał jak Miller czy Kwaśniewski to co w tym złego nazwać kogoś takiego komunistą, to stwierdzeni faktów. Z Kościołem przeciez walczył, więc co by było znowu niezgodne z prawdą. IPN nic by nie znajdywał i nic by nie pisał na potrzeby polityczne bo nigdy nic takiego nie zrobił. Jeśli by coś było w dokumentach na niego i byłoby to autentyczne to by to opublikowano. A czy Kurski by kogoś znajdywał to nie ma wiele do rzeczy, ponieważ mitem jest, że Tusk przegrał wybory prezydenckie przez to, że miał Dziadka w Wermachcie i Kurski o tym powiedział. Tusk przegrał wybory bo łgał po prostu łgał, że to nieprawda i że on o tym nie wiedział. Wyparł się tego, zamiast się przyznać, co w tym złego, nikt nie odpowiada za swoje dziadzka. On poszedł w zaparte skłamał, jeszcze on historyk rzekomo o tym nie wiedział kiedy cała rodzina wiedziała. Stracił wiarygodność dlatego został za to ukarany, a nie mit o tym, że masy zagłosowały bo dziadek był w wermachcie.Zapetero w Polsce byłby lewaczkiem komunista walczacym z KK nic nie wartym g..wnem.IPN na zlecenie politycznie znalazłby wszystko co trzeba a Kurski by znalazl praprapra dziadka walczacego pod Grunwaldem.
Ale o co ci chodzi, mam tutaj wklejić projekt ustawy o legalizacji związków sodomitów i pisać dlaczego uważam to za skrajnie szkolidwe? Zajrzyj do tematu parada homoseksualistów tam już to wyjaśniłem. Wielokrottnie na tym forum pisałem dlaczego propozycje światopoglądaowe lewicy są złe, wielokrottnie na ten temat dyskutowałem więc nie wiem o co się czepiasz.Palikot i jego partia przestawila mase projektow i wnioskow.Gdzie sie spierasz na argumenty? w ktorym momencie? Na Palikota głosowali w wiekszosci ludzie o antklerykalnych pogladach i czas bys sobie uzmysłowił ze bedzie ich coraz wiecej.
Zawsze mnie to niemizernie bawi jak ktoś głosujący na Palikota i wspierający go oburza się na lekkie docinki czy nawet sporadyczne mocne słowo. Myślałem, że jak komuś podoba się osobnik który jeździ innym po rodzinie czy zmarłych czhłonkach rodziny, to ktoś taki uwielbia mocny hardkord i jeden debil w tą czy w tą go nie rusza. No bo jeśli ty byś mi chciał dać w papę za to, że cię nazwę debilem, to co dopiero by było jakbym zrobił to co twój idol polityczny czyli np. że twoja zmarła matka była kurwą, albo twój zmarły dziadek kradł pieniądze? Chyba zabójstwo to by było mało. No ale cóż może jednak główną cechą która podoba się w idolu i która przekłada się na własną osobę jest hipokryzjaJelsi chodzi o wychowanie i standardy to ktos tutaj lubi innych od debili i idiotow wyzywac, wiec niech mnie zakonczy umoralniac bo przez neta kozaczyc kazdy moze bo wie ze nie dostanie za pewne słowa w pape.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 sty 2012, 1:01
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 sty 2012, 1:11
Chyba sobie kpisz w tym momencie i o drogę pytasz. Teraz wszyscy usprawiedliwieni bo nikt nie mógł przewiedzieć, że Tusk coś takiego zrobi. Chyba tylko idioci i lemingi czytające GW wierzące w tą lejącą propagande jaki to Domuś jest świetny nie mogli tego przewidzieć i teraz są zaskoczeni. A teraz chcą się wybielic bo nie wiedzieli, ze są pożytecznymi idiotami. Głosowaliście, chcieliście miec Donusia u władzy to macie.Myślę, że nie, więc wypominanie sobie tego, że ktoś nie przewidział wejścia tajnej ustawy jest niedorzeczne.
Mhm i znowu potem jak ta menda Palikot coś odpierdoli to znowu będzie, że nie wypominajmy sobie, że ktoś głosował na Palikota, bo nikt nie mógł przewidzieć, że coś takiego zrobiDlaczego może ktoś spytać: Otóż dlatego, że w końcu Tusk pocisnął tak, że nie powinniśmy się teraz spierać, o to kto, kiedy i jak nabruździł, bo sprawa jest poważniejsza niż codzienne swary i zaczepki.
Kamil232
Boromir
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio